|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jakoś tak ![]()
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.06.2011 o godz. 12:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po kontuzji to nie ten sam zawodnik, ja osobiście nie chciałbym Wasyla w Wiśle. Nie bez powodu Anderlecht chce się go pozbyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Szczególnie jak Wasyl nawet przedłużył nie dawno kontrakt z Anderlechtem.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wasilewski to nie jest zly zawodnik na dzien dzisiejszy nie ma lepszego obroncy w polskiej lidze. Nawet na LM to nie jest slaby zawodnik ograny z doswiadczeniem i jeszcze nie taki emeryt
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a nikt z was nie pomyslal ze w umowie miedzy Platense a Wisłą może byc punkt mówiący , że owszem 40% z przyszlego transferu ale pomniejszone o kwotę jaką nasz klub za niego zapłacił!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z innej beczki ciekawi mnie, czy ktoś pomyśli o wypożyczeniu naszych młodych reprezentantów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a co wy tak z tymi klauzulami caly czas? Niech se podpisuja co chca lepiej znaja sie na tym niz my wszyscy do kupy wzieci najwazniejsze zeby Chavez gral w wisle bo to dobry zawodnik.;>
Burliga na wypozyczenie Kowalski do sprzedazy bo z niego juz nic nie bedzie swoje lata juz ma mlody nie jest a nic nie pokazuje i jeszcze Rado wypozyczyc
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.06.2011 o godz. 13:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a wie ktos co jest z Sebastianem Leszczakiem on odszedl czy jest u nas bo sie nie orientuje? jak on sie teraz prezentuje wie ktos?
tylko cos mi sie zdaje ze on do Gornika poszedl ale moge sie mylic nie jestem pewien |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
gdzieś na świecie napewno
Oficjalna strona Wisły jakąs godzinę temu zdementowała informację o konferencji. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ale na dalsze wypozyczenie i tym razem do ekstraklasy do TSP albo cos w tym stylu zeby sie ogrywal moze za dwa lata ogra sie i bedzie tek jak z Maleckim albo Boguskim
![]() edit Nazwiska z dużej litery!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.06.2011 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zgadza sie , Leszczak gra w Górniku.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co do ewentualnej kandydatury Wasilewskiego do Wisły... Oprócz naturalnych obaw, dotyczących tego jak prezentuje się po kontuzji dochodzi jeszcze jedna.
Czy kierownik drużyny zapewni odpowiedni sznurek spodenek? Wbrew pozorom, to był poważny problem, przesądzający o kiepskich występach tego zawodnika w przeszłości: http://www.youtube.com/watch?v=CVByBQfiXNo ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podobno interesujemy się kolejnym Izraelczykiem
Na ich liście życzeń jest między innymi kolejny po Maorze Meliksonie Izraelczyk - David Biton (23 l.). W rundzie wiosennej w belgijskim Charleroi w 12 meczach zdobył 5 bramek, jednak nie pomógł drużynie uniknąć spadku do drugiej ligi. Teraz chętnie zmieniłby otoczenie. Biton był obserwowany przez dyrektora sportowego Stana Valckxa (48 l.), który niedawno gościł w Belgii na kilku meczach. - Rozmawiamy z kilkoma klubami, w tym z Wisłą Kraków. Sprawy są zaawansowane i w ciągu najbliższych dniach wszystko powinno się wyjaśnić - mówi anonimowo osoba z otoczenia piłkarza. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
tutaj sznurek jest robiony z poliweglanowych włókien sporowadzanych przez najemników Mongolskich z odległej krainy nigdy nigdy. No i co do Wasyla, to nie wiem czemu tak długo to wszystko trwa. skoro juz 2 tygodnie temu był w klubie, to jest wystarczający czas by sie dogadać, chyba ze robimy jednego dnia wielkie grilowanie na Wiśle i przedstawiamy za jednym zamachem nowych piłkarzy trenerów i dzialaczy. I kwestia jego braku nogi która mu doszyli. Póki co na takich piłkarzach tylko i wyłącznie traciliśmy ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najblizszy tydzien bedzie kluczowy - skoro Stan mowił, ze do 10 czerwca zostana zaprezentowani nowi zawodnicy to tylko czekaine nam pozostanie. Jezeli Stan interesuje sie Trifonov-em to najwidoczniej musi byc dobrym pilkarze.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Stan wie co robi lepiej niż każdy na tej stronie. Wszystkie jego przemyślane transfery wypaliły, więc jeżeli interesujemy się Wasilewskim, a stan nie podważa tej kandydatury to znaczy, ze jest on wystarczająco dobry, czyż nie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
||
![]() nie nauczyliście się, że Wisła nie robi konferencji tak z godziny na godzine? bo niby po co? jak już kogoś podpiszą, to wtedy jest info i zazwyczaj następnego dnia konferencja, trzeba przecież pismaków powiadomić Cytat:
Platense pewnie krzynęło z milion, zresztą, sam menago mówił, że żaden klub nie jest w stanie tyle zapłacić ile chce Platense wobec tego, zważywszy, że sprzedamy Chaveza za max 0,8 - 1,0 mln euro, nie tracimy zbyt wiele ale z drugiej strony, mówicie, że on za słaby na Europę, więc pewnie nigdzie nie odejdzie na Wasilewskiego nie liczcie - przecież tu nie chodzi o kasę, jaką trzeba za niego zapłacić, bo tę nawet Wisła mogłaby wyłożyć, tu chodzi o jego zarobki - nie ma szans zapłacić mu tyle ile chce |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Najbardziej podoba mi sie tutaj temat transferow do 10 czerwca wzglednie transferow po 10 czerwac...
A ja ma pytanie do tej grupy upierajacej sie o transferach do 10 czerwca... a czy jak transfery beda pozniej to sie obrazicie Transfery jak beda to beda,okienko sie konczy 31 sierpnia i nawet wtedy mozemy kupowac i nie nasza to dzialka. My mozemy jedynie czekac na transfery ktore beda albo przed 10 albo po 10 i juz... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Racja zzostawcie Staśka i Roberta w spokoju kupia kogoś przed 10 bedzie świetnie kupia kogoś 20 nie bedzie zle. Jak to maja byc powazne wzmocnienia to niech to bedzie przemyslane i dobrze wydane pieniadze a nie kupowac na huuurrraaa nie wiadomo kogo byle przed 10 dramat
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Powoli zaczyna się dziać to o czym wspominałem zaraz po wypowiedzi Basałaja [ w "Szybkiej piłce" jak dobrze pamiętam ], że zaczną się najeżdżania na osoby odpowiedzialne za transfery i jak na razie wszystko jest na dobrej ku temu drodze. Z ust Stana ja nigdy nie usłyszałem o terminie 10 czerwca [ może w "Cafe Futbol" to powiedział]. Prawda jest jednak taka, że 75% użytkowników ten 10 czerwca przyjęło jako prawdę objawioną i się jej trzymają powtarzając ją przy każdej możliwej okazji, aby później mieć okazję zmieszać z błotem Stana, Basałaja i Jarosza. Zastanawiam się czy to czasem nie jest piąta kolumna z Łazienkowskiej, Bułgarskiej i Kałuży. Ja spokojnie poczekam na bieg wydarzeń. W mojej opinii II rundę jeśli piłkarze mają ambicje powinniśmy przejść bez problemu nawet z jednym transferem do defensywy. Od III z obecnym składem mamy małe szansę. Dlatego apeluje do wszystkich, by po 10 czerwca ignorować lub kasować posty oceniające pracę w/w osób kiedy okienko nie zostało jeszcze otwarte. Wasilewski to obecnie cień zawodnika, a ewentualna wymiana Małecki-Wasilewski będzie dla nas bardzo niekorzystna. Zamieniać Wiślaka na Lechitę to nie przystoi.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 04.06.2011 o godz. 15:10.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
||
![]()
Ostatnio edytowane przez thechris : 04.06.2011 o godz. 15:12.
|
||
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wzmocnienia robione 31 sierpnia w kontekście LM byłyby bardzo spóźnione...
Ostatnio edytowane przez matys2 : 04.06.2011 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
moze 31 sierpnia nie ale jak ktos przyjdzie 20czerwca to i tak pewnie bedzie marudzic ze sie nie zgra i wogule ale jak to bedzie donry zawodnik to sie wkomponuje w zespol bardzo szybko nie licze na to ze do 10 czerwca przeprowadza wszystkie tranfery jeden moze dwa to juz max ale na IIIrunde na 100% bedzie juz pelna kadra chyba ze beda miec w zanadrzu jakis trnsfer to troszke pozniej. AA i oczywiscie trzeba ta IIrunde przejsc mysle ze nawet w tym skladzie przy pelnym zaangazowaniu i dobrym przygotowaniu powinnismy rozjechac kazda druzyne na ktora mozemy trfic
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
[/SIZE napisał(a):
|
|