The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAPH
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 15:39
riv napisał(a):Wyświetl post
Najciekawsze jest to, że jest 2 czerwiec, oficjalnie opuścili nas Boukhari i branko, nikt nie przyszedł i nikt nie odszedł a jest juz a z 10 stron płaczów, że wzmocnień nie ma a jak będą to do dupy, niektóre mózgi sprzedają Małego czy Kirma a Valckx to dyletant bo nie RvN nie podpisał. Jak czytam transferowy przed jakimkolwiek okienkiem to mam wrażenie, że pisze tu banda pięciolatków i to z ADHD. Opanujcie się!
Pieciolatki maja więcej cierpliwości...
Ja na razie czekam spokojnie. Stan juz pokazał profesjonalizm większy niz reszta ligi razem wzietych. W tej części działań klubowych zrobiliśmy ogromny skok jakościowy. Więc nie ma co nerwowo reagować na pomysły dziennikarzyn, sfrustowanych menagerów którzy nie wcisna nam juz swoich wynalazków czy zdesperowanych kibiców innych drużyn. wszystkim życzę cierpliwości mimo że wszyscy byśmy chcieli trannsferów typu RVN w Wiśle
cięzko jest lekko żyć.........
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 02.06.2011, 15:50
riv napisał(a):Wyświetl post
Najciekawsze jest to, że jest 2 czerwiec, oficjalnie opuścili nas Boukhari i branko, nikt nie przyszedł i nikt nie odszedł a jest juz a z 10 stron płaczów, że wzmocnień nie ma a jak będą to do dupy, niektóre mózgi sprzedają Małego czy Kirma a Valckx to dyletant bo nie RvN nie podpisał. Jak czytam transferowy przed jakimkolwiek okienkiem to mam wrażenie, że pisze tu banda pięciolatków i to z ADHD. Opanujcie się!
To pomyśl co będzie kiedy tego rzeczonego 10 czerwca nie będzie nowych zawodników. Dopiero kubeł pomyj na Basałaja wyleją.

Sprawa Chaveza to dla mnie ni mniej ni więcej tylko zagrywka menago, aby więcej ugrać. Czy jest wart 500 tys euro? tego nie wiem, ale radze na razie wstrzymać się z wylewaniem pomyj na kogokolwiek odnośnie transferów.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.06.2011, 15:53
tak jak Sędzia uwazam że Cziko Wiśle przyda sie. Spokojnie to dopiero jego pierwszy rok, dajmy mu 2 a bedzie nowym Baszczyńskim.

A Osman. Ehh. Osman to jest ściana. W lidze nikt go nie mógł przejść , jedyna opcja to go baaaardzo szybko ominąć, tylko nielicznym sie udało. Ale ściana ma to do siebie, że stoi. Nie ma nog, rąk tylko stoi w miejscu i blokuje. Taki włąsnie jest / był Osman. I na dodatek te dziwne umowy. Wszyscy piłkarze z tamtych ciepłych regionów jakies wały mają w kontraktach badz umowach z menadzerami. Czy Wisła jest w stanie wyszukac godnego zastępce? Myśle że tak.

Najważniejsze jest by na pierwszy mecz do Ligi Mistrzów ,niewazne czy to będzie rywal klasowy czy rywal którego nazwy nikt nie będzie w stanie powtórzyć, Wisła miała skompletowaną kadrę w 99,9%. Bo nie możemy po macoszemu na pierwsze starcia wystawić Jaliensa z Kowalskim bo wtedy to nawet Garbarnia dla Nas jest groźna.
Najlepsza opcja w ogóle to byłoby nie włączanie internetu do conajmniej 10 czerwca. Oczywiście pamietajcie tez ze jak minie 10 czerwca i nie bedzie 5 nowych tylko 1, nie płaczmy. Poprzednie okienko pokazało ze nie zawsze wszystko idzie tak szybko jak My tego chcemy, zawsze te 2 glupie dni poslizgu moga byc. Co innego jeśli np. 25 czerwca kadra będzie taka jak teraz, ale w taki stan rzeczy to raczej mogą wierzyc tylko i wyłacznie kibice druzyn nam nie sprzyjających. Tak więc, wykorzystajmy tą ładną czerwcową pogodę ,opalmy się a działania pozostawmy Stanowi.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Stary 02.06.2011, 15:58
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
tu nie chodzi o to, że nie podpisuje się kontraktu z piłkarzem niezastąpionym (jakim Chavez z pewnością nie jest) tylko o to że robi się to w przeddzień pucharów... sytuacja z poprzedniego roku nic nie nauczyła rządzących Wisłą... defensywa nawet jeżeli zostanie wzmocniona to i tak nie starczy czasu, żeby ją zgrać... i tu jest największy problem...
Jeszcze zawodnicy nie wrócili z urlopów... baa nawet dopiero co na nie pojechali, a już niektórzy twierdzą że zawodnicy nie zdąża się zgrać i transfery będą przeddzień meczów pucharowych! Mamy dopiero 2 czerwca do początku zgrupowania jeszcze ponad tydzień więc jeszcze wiele się może wydarzyć!
"sytuacja z poprzedniego roku nic nie nauczyła rządzących Wisłą" Ja bym powiedział inaczej: sytuacja z poprzedniego okienka nic nie nauczyła kibiców, wystarczy trochę cierpliwości a nie wszyscy by chcieli 11 transferów już pierwszego dnia po zakończeniu sezonu!Poczekajmy do 10 czerwca a ja wieże że już nowi zawodnicy będą w drużynie, na dodatek jeszcze pewnie tacy których nazwiska jeszcze się nigdzie nie przewinęły!
Święte Barwy Swe Wznieś i Zaśpiewaj Tę Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra.
Więc, Naprzód W Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać.

Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 02.06.2011, 16:06
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Gdyby chodziło o 500 tysięcy dolarów, to Wisła z pocałowaniem ręki by tyle pieniędzy wyłożyła.[...]
... Też mi się tak wydaje (bo pewności nie mam).

Nie wiem czy to coś znaczy, że do Osmana na transfermarkt.de w ogóle przyporządkowane jest 900 tys Euro ale zdrowy rozsądek mi podpowiada, że skoro pojawiła się skądś taka kwota to zakup zawodnika + odstępne dla hien nie może wynosić "jedynie" 500 tys.

Myślę, że oni negocjują "na poważnie"
Są blefy i pojawi się lub już się pojawiło "sprawdzam" jak w pokerze.
Odpowiedz cytując
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.06.2011, 16:27
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Z Chavezem już w zeszłym sezonie były przepychanki odnośnie transferu i przez lukę w kontrakcie trafił do naszej drużyny. Początkowo chłopak tez nie mógł się wkomponować w zespół był wolny i stanowił tylko tło dla dobrze grającego wówczas Clebera, jednak po jego kontuzji stal sie mocnym punktem drużyny nie tylko dla tego ze poznał zespół i wkomponował się w styl europejski ale przede wszystkim dlatego że jest pełnowartościowym obrońcą a niestety nie wszyscy pokazują pełnie możliwości od pierwszego meczu, oczywiście nie jest to obrońca tej klasy co choćby Marcelo ale mimo wszystko to pewny punkt i szkoda go będzie, oby to nie był zły symptom ... Bunoza po kontuzji a Jaliens sami wiecie w jakiej formie o Kowalskim już nie wspomnę a nowi tez potrzebują czasu na zgranie się z zespołem czasu którego może brakować. (sorki jeśli przekręciłem jakieś nazwiska). Zapewne wielu z was się nie zgodzi z moja opinia ale zbyt łatwo tracimy dobrych zawodników. Oby znów nie było ze LM była na wyciągniecie ręki ale niestety nie udało się po raz kolejny a łatwo nie bedzie bo na rozstawienie możemy liczyć co najwyżej w III rundzie ( jednak historia uczy ze i to tez wcale nie musi być nasz atut), a Stan hmm uważam go za jednego z najlepszych specjalistów w naszej lidze na tym stanowisku ale cudów nie zdziała przecież podobnie jak Maasskant.
Ostatnio edytowane przez hiszpan00 : 02.06.2011 o godz. 17:10.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 02.06.2011, 16:51
Nie rozumiem tutaj praktycznie wszystkiego, bo byle plota w mediach a wszyscy spać nie mogą, ale przede wszystkim nie rozumiem jednej podstawowej rzeczy. Dlaczego w sytuacji kiedy Chavez ma nie trafić do Wisły i tracimy naprawdę solidnego i dobrego obrońcę (nie obchodzi mnie wydumane zdanie innych nt. jaki to Chavez jest słaby na LM a nawet wg niektórych na naszą ligę) niektórzy szukają usprawiedliwienia w stylu "A niech idzie i tak jest słaby!"? Przecież Osman to najlepsze co nas spotkało, i obawiam się długo nie spotka, w formacji obrony po odejściu Marcelo. Kubeł zimnej wody co poniektórym i zaproszenie do książek, bo i sesja na studiach i koniec roku w gimnazjach/liceach. Trochę konsekwencji zamiast zmieniania zdania a'la Smuda.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.06.2011, 17:18
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem tutaj praktycznie wszystkiego, bo byle plota w mediach a wszyscy spać nie mogą, ale przede wszystkim nie rozumiem jednej podstawowej rzeczy. Dlaczego w sytuacji kiedy Chavez ma nie trafić do Wisły i tracimy naprawdę solidnego i dobrego obrońcę (nie obchodzi mnie wydumane zdanie innych nt. jaki to Chavez jest słaby na LM a nawet wg niektórych na naszą ligę) niektórzy szukają usprawiedliwienia w stylu "A niech idzie i tak jest słaby!"? Przecież Osman to najlepsze co nas spotkało, i obawiam się długo nie spotka, w formacji obrony po odejściu Marcelo. Kubeł zimnej wody co poniektórym i zaproszenie do książek, bo i sesja na studiach i koniec roku w gimnazjach/liceach. Trochę konsekwencji zamiast zmieniania zdania a'la Smuda.
A może po prostu wszyscy pamiętają casus Pawełka? Też jego odejście było tutaj opłakiwane, że w końcu bramkarz który coś łapie a my go puszczamy za darmo. Nie wydaje ci się, że obie sytuacje są podobne? Może po prostu wszyscy mają zaufanie do Staszka, że skoro uważa, że niewarto kupić za tyle kasy Chaveza to znaczy że niewarto?

PS. Ja osobiście uważam, że Chavez będzie grał dalej w Wiśle. Szczególnie, że w każdym wywiadzie wypowiadał się jakby to była oczywista oczywistość. Teraz pytanie kto pierwszy powie "odpuszczam".
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Baracuda
Member

Od: 11.2002

Stary 02.06.2011, 17:29
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Siemion nie zgodzę się z Tobą. Kilka jego interwencji pokazało w trakcie ligi, że na puchary będzie z nim ciężko. Ktoś wcześniej pisał, że powinien on być pierwszym rezerwowym i myślę że to jest jego maks. Poprostu w traksie ligi nie mieliśmy go kim zastapić. Wszyscy widzieli co robił Kowalski na boisku.
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 02.06.2011, 17:37
Na temat przyszłości Chaveza w Wiśle mam takie samo zdanie - zostanie.

Co się tyczy reszty. Dla mnie nietrafione jest porównanie Chaveza do Pawełka. Mariusza i jego ekscesy, babole znaliśmy od lat i wiedzieliśmy czego się po nim spodziewać w przyszłości. Poza tym to dwie zupełnie inne pozycje. Osman wyrósł na jednego z najlepszych, jak nie najlepszego obrońcę ligi, solidnego. Można się po nim wiele spodziewać w przyszłości, na pewno rozwinie się pod skrzydłami Maaskanta. Nieźle by nas Górnik i Legia pogromiły, gdyby nie on.

Co tyczy się Stana. Jest dyrektorem sportowym w POLSCE. Nigdy nie będzie miał wielkiego zaufania, zresztą poczytaj kilka stron wstecz na forum.

Trzym się
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.06.2011, 17:45
Chavez prawdopodobnie zostanie u Nas.. to są tylko przepychanki... najpierw menago chciał wywrzeć na Wiśle presję, więc rozesłał ofertę za Chaveza.. tyle, że trochę się tym skompromitował, bo wysłał ją do kogo popadnie, w tym do ŁKS.. tak więc możliwe, że nie ma lepszych ofert niż ta z Wisły.. a Wisła tym razem przycisnęła drugą stronę rozpuszczając plotkę o tym, że raczej się nie dogadają.. jak dla mnie Chavez zostanie u nas.. nie wie ktoś na jak długo ma ten kontakt z Platense?
Groundhopper
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.06.2011, 17:46
Chavez ma kontrakt z Platense na caly obecny sezon
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Stary 02.06.2011, 18:01
Baszczu w Polonii?

Weszło raczej wiarygodne jest...

http://www.weszlo.com/news/6995
Odpowiedz cytując
iamChris
Member

Od: 05.2011

Stary 02.06.2011, 18:04
Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
Chavez prawdopodobnie zostanie u Nas.. to są tylko przepychanki... najpierw menago chciał wywrzeć na Wiśle presję, więc rozesłał ofertę za Chaveza.. tyle, że trochę się tym skompromitował, bo wysłał ją do kogo popadnie, w tym do ŁKS.. tak więc możliwe, że nie ma lepszych ofert niż ta z Wisły.. a Wisła tym razem przycisnęła drugą stronę rozpuszczając plotkę o tym, że raczej się nie dogadają.. jak dla mnie Chavez zostanie u nas.. nie wie ktoś na jak długo ma ten kontakt z Platense?
Chavez ma kontrakta w Platense na 2 lub na 3 sezony
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 02.06.2011, 18:04
karas1983 napisał(a):Wyświetl post
Baszczu w Polonii?

Weszło raczej wiarygodne jest...

http://www.weszlo.com/news/6995
spokojnie

czekamy na odpowiedź Świebodzina
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.06.2011, 18:20
Kandydaturę Baszczyńskiego odrzucono u nas bardzo łatwo i temat urwał się po luźnych rozmowach. Myślałem, że to oznacza, że szukamy kogoś młodszego, dajmy na to 25-26 latka. Tymczasem media donoszą, że negocjujemy z Michaelem Lameyem, który też pierwszej młodości nie jest.

Z jednej strony ciężko to zrozumieć, a z drugiej... Valckx i Maaskant zimowymi transferami zasłużyli na zaufanie w tej kwestii.

+ wpis z Facebooka

Wisła Kraków
W związku z tym, że znowu zaczyna się u Was gorączka związana z transferami, co niestety widać po wpisach i komentarzach, tymczasowo blokujemy wpisy na ścianie.
Pół roku temu też było wielkie narzekanie, zwątpienie i wskazywanie, która drużyna i dlaczego robi lepiej. No a na koniec chyba wyszło na Stana ;-)
Powód: fb
Ostatnio edytowane przez MCX : 02.06.2011 o godz. 18:24.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.06.2011, 18:29
chyba szkoda że odpuszczono Baszcza w perspektywie odejścia Chaveza.Baszczu czasem jak pamiętam grywał na środku obrony i spisywał sie OK
Odpowiedz cytując
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.06.2011, 18:30
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
do tego tez bym się ustosunkował z dystansem.
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Stary 02.06.2011, 18:31
MCX napisał(a):Wyświetl post
+ wpis z Facebooka

Wisła Kraków

Pół roku temu też było wielkie narzekanie, zwątpienie i wskazywanie, która drużyna i dlaczego robi lepiej. No a na koniec chyba wyszło na Stana ;-)
coś optymistycznego
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 02.06.2011, 18:57
Baracuda napisał(a):Wyświetl post
Siemion nie zgodzę się z Tobą. Kilka jego interwencji pokazało w trakcie ligi, że na puchary będzie z nim ciężko. Ktoś wcześniej pisał, że powinien on być pierwszym rezerwowym i myślę że to jest jego maks. Poprostu w traksie ligi nie mieliśmy go kim zastapić. Wszyscy widzieli co robił Kowalski na boisku.
Skoro nasz najlepszy obrońca dla niektórych powinien być "pierwszym rezerwowym" i jest za słaby na LM, to ja się pytam, kto jest odpowiedni na LM? Poza Meliksonem, Pareiko, Genkovem i Małeckim?

Jak dla mnie Chavez to solidny obrońca, nie mniej nie więcej. Nie jest słaby, ani też nie robi furory jak Marcelo. Za tą kasę , z pewnością nie znajdziemy nikogo lepszego.
Odpowiedz cytując
iamChris
Member

Stary 02.06.2011, 19:07
hiszpan00 napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
do tego tez bym się ustosunkował z dystansem.
Słusznie, piłkarz ten został polecony Wiśle, czyli Wisła niekoniecznie jest nim zainteresowana, to raczej kolejny wymysł mediów, aczkolwiek piłkarz z dużym talentem, jeśli jednak zostanie on polecony także TSG Hoffenheim i Young Boys Berno i któryś z tych klubów będzie go chciał to Wisełka raczej nie będzie w stanie przebić ich ofert.
Swoją drogą w Maccabi Haifa gra wiele talentów (Lior Rafaelov, Eyal Golasa, Vladimir Dvalishvili) którymi można było by się zainteresować. Ogólnie liga Izraelska nie jest zbytnio przeszukiwana przez europejskie mocarstwa czy nawet średniaków europejskiego futbolu (czego przykładem może być tak dobry jak na polskie realia Melikson, który tkwił tam do 26 roku życia) i to może być okazją do pozyskania młodych, dobrych za niewielką cenę.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.06.2011, 19:13
Ja proponuje skończyć z tymi żalami, że nie ma transferów. Powiedzieli, że 12 czerwca drużyna będzie kompletna, więc może warto w końcu im zaufać (chyba poprzednie okienko transferowe mówi samo za siebie).
Odnośnie Chaveza: jeżeli naprawdę do nas nie trafi, to szkoda ale nie uważam go za zawodnika "nie do zastąpienia". Myślę, że jakaś zastępcza kandydatura już dawno była przygotowana, bo sprawa z Osmanem od początku nie zapowiadała się na łatwą do rozwiązania.
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.06.2011, 19:21
@Jagul - Oczywiście, że jest jak najbardziej do zastąpienia, ale problem w tym, że na ten moment nasza linia obrony nie istnieje. Bunoza nie wróci na czas. Kowalski, Jaliens i Paljić nie dadzą nam awans LM, a i Cikos potrzebuje konkurenta na swojej pozycji - o ile Cikosa uda się zatrzymać. To jest jakiś problem, ale szybkie dobre transfery powinny załatwić sprawę
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 02.06.2011, 19:22
Chavez wszedzie gdzie patrze został wybrany do 11stki sezonu - jakos nie wierze, by Wisła go nie chciała bo za duzo pieniedzy Platense oczekuje. Dla mnie te niby wypowiedzi jego agenta to sa bzdury wyssane z palca dziennikarzyn i tyle
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 02.06.2011, 19:28
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Skoro nasz najlepszy obrońca dla niektórych powinien być "pierwszym rezerwowym" i jest za słaby na LM, to ja się pytam, kto jest odpowiedni na LM? Poza Meliksonem, Pareiko, Genkovem i Małeckim?

Jak dla mnie Chavez to solidny obrońca, nie mniej nie więcej. Nie jest słaby, ani też nie robi furory jak Marcelo. Za tą kasę , z pewnością nie znajdziemy nikogo lepszego.
Do tego warto sie zastanowic czy obronca dysponujacy obiektywnie wyzszymi umiejetnosciami od Chaveza, bedzie w ostatecznosci lepszym wyborem, jesli wezmiemy pod uwage, ze nie jest zgrany z reszta druzyny (co na tej pozycji ma duze znaczenie).
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 02.06.2011, 19:37
farben napisał(a):Wyświetl post
Marcin Baszczyński negocjuje z Polonią Warszawa

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...zawa,id,t.html

Dlaczego nie wróci do Wisły?
Rozmawiali i widać rozbieżności były zbyt duże by dalej rozmawiać. Wisła musi szukać graczy z którymi szybko się dogada. Wojciechowski natomiast bez specjalnych negocjacji płaci na lewo i prawo.
Odpowiedz cytując
iamChris
Member

Stary 02.06.2011, 19:38
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
@Jagul - Oczywiście, że jest jak najbardziej do zastąpienia, ale problem w tym, że na ten moment nasza linia obrony nie istnieje. Bunoza nie wróci na czas. Kowalski, Jaliens i Paljić nie dadzą nam awans LM, a i Cikos potrzebuje konkurenta na swojej pozycji - o ile Cikosa uda się zatrzymać. To jest jakiś problem, ale szybkie dobre transfery powinny załatwić sprawę
Jak odejdą Cikos i Chavez to szybkie dobre transfery i tak nie załatwią sprawy bo nasza obrona będzie rozsypana jak rok temu kiedy dostaliśmy od Azerów
Odpowiedz cytując
sofristo
Member

Stary 02.06.2011, 19:41
Ludzie co wy z tym Chavezem i jego zgraniem. I tak na pierwsze mecze nie będzie dostępny to po pierwsze. Po drugie jeśli mamy wymienić boki obrony to z kim ma być on zgrany? Po trzecie obiektywnie patrząc na jego wślizgi boję się co zrobią nieźle wyszkoleni Gruzini czy Azerowie

Edit .do iamChris
Rok temu na obronie grał Kowalski więc jeśli przyjdą dobrzy piłkarze w co wierzę będzie lepiej
Ostatnio edytowane przez sofristo : 02.06.2011 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
iamChris
Member

Stary 02.06.2011, 19:49
sofristo napisał(a):Wyświetl post
Edit .do iamChris
Rok temu na obronie grał Kowalski więc jeśli przyjdą dobrzy piłkarze w co wierzę będzie lepiej
W sumie racja - grał Kowalski, ale tylko dlatego że Głowacki i Marcelo (a także Jop) odeszli i nikt nie przyszedł w ich miejsce na tyle wcześniej by mógł grać. Jak w tym roku powtórzy się sytuacja że odejdą Chavez i Cikos a zastępcy nawet jak przyjdą w miarę szybko to niekoniecznie wkomponują się w obronę. Chavez i Bunoza przyzwoicie zaczeli grać dopiero pod koniec rundy jesiennej i na wiosnę, więc znowu może być problem z obroną
Odpowiedz cytując
sofristo
Member

Stary 02.06.2011, 19:54
Tylko że Cikos ma zostać. A Chavez i tak cały czerwiec na tournee po Ameryce będzie. Więc jeśli dokupią zastępcę będzie lepiej niż wtedy gdy nie kupili. Czy nie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów