The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 09:18
Z Cikoszem el. do LM nie wygramy , z tym calym Lamejem tez to nie wyglada super , widocznie nie ma kasy , i beda sprowadzone ogorki na obrone.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.06.2011, 09:20
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

' Dwóch piłkarzy przyjechało na testy medyczne do Wisły Kraków. To napastnik Ivica Iliew i obrońca Michael Lamey - informuje "Przegląd Sportowy". '
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.06.2011, 09:21
szczepek19 napisał(a):Wyświetl post
stary nie wiem co bierzesz ale daj mi namiar na dilera... ciekawe jak Ty byś poradził sobie na obronie, bardzo dobrze grał ! Nie każdy jest robotem i będzie grał 30 kolejek bezbłędnie ! Dla mnie jak najbardziej bardzo dobry transfer, ale jeszcze niech Chavez zostanie to będzie cudownie
Na początku popełniał wiele błędów, ale z czasem zaczął grać dużo lepiej i pewniej. Będą z niego ludzie. 300 tysięcy to mniej niż podobno za Bunozę zapłaciliśmy. Poza tym wielu zapomina, że on ma dopiero 23 lata. Czy w polskiej lidze znajdziemy lepszego prawego obrońcę w tym wieku?
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 02.06.2011, 09:29
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Ryzykują sporo rozwalając defensywę kolejny raz z rzędu, ale zmusza ich do tego sytuacja. Ciekawe, czy mają kogoś sensownego na miejsce Chaveza
Zarząd doskonale wiedział jaka będzie sytuacja już od roku w momencie jak zdecydowali się wykorzystać luke w jego umowie z Platense. W tym momencie podejmowali ryzyko. I teraz pytanie czy już wtedy mieli przygotowaną opcję rezerwową w momencie ewentualnych fiaska rozmów z Osmanem. Czy przygotowują ją dopiero teraz?
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.06.2011, 09:31
|el0|ManoeL napisał(a):Wyświetl post
ludzie spokojnie transfery na pewno beda i obrona na pewno sie zgra a w pucharach czolg czyt. kowalski nie bedzie gral na stoperze a co do cikosa to chlopak ma potencjal i sie nadal rozwija...nie rozumiem za co na niego tak nadajecie... ja uwazam ze jak bedzie sie rozwijal tak jak w ostatniej runddzie to koles za 2 lata bedzie warty ze 2 banki
Kiedy sie niby zgra w 4 sparingach ? cala lige sie zgrywala zeby przed najwazniejszymi meczami pozbyc sie jedynego sensownego obroncy.
Po pierwsze primo powinno przed LM powinno sie zostawic wszystkich zawodnikow z podstawowoego skladu - niestety u nas to sie nigdy nie uda.
Wiadomo, ze Valckx kogos ma bo mowil, ze na kazda pozycje maja liste graczy na wypadek odejscia ale jak to bedzie ktos pokroju Jaliensa to tragedia (idzie idzie Podbeskidzie), a gosc mial przeciez dobre CV, a moze wlasnie nie byl zgrany na poczatku takze sam widzisz zanim sie taki ktos zgra z zespolem to bedzie po ... Karabachu.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.06.2011, 09:37
Cikos bardzo sie rozwinal w Wisle, nie raz ratowal nam tylek wybijajac pilki, ktore szly do napastnikow, ktorzy byliby 1na1. Cikos z poczatku gry w Wisle to bez porownania gorszy pilkarz niz obecnie, podobnie jak Chavez.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 02.06.2011, 09:42
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Zarząd doskonale wiedział jaka będzie sytuacja już od roku w momencie jak zdecydowali się wykorzystać luke w jego umowie z Platense. W tym momencie podejmowali ryzyko. I teraz pytanie czy już wtedy mieli przygotowaną opcję rezerwową w momencie ewentualnych fiaska rozmów z Osmanem. Czy przygotowują ją dopiero teraz?
Ale rok temu raczej nikt nie brał pod uwagę faktu, że Chavez praktycznie cały czerwiec spędzi na zgrupowaniu kadry. Tu jest podstawowy problem. Facet nie będzie miał przerwy w rozgrywkach, po turnieju będzie musiał odpocząć i na nowo się aklimatyzować. A pierwszy mecz w eliminacjach do LM gramy 12 lub 13 lipca.

Kwota, którą trzeba zapłacić na pewno też ma znaczenie w negocjacjach (przecież nie ma jeszcze ostatecznego potwierdzenia, że nic z tego). Oraz forma prezentowana przez zawodnika. Ale skoro 10 czerwca mamy wznowić przygotowania, to brak Chaveza będzie poważnym problemem!

Kandydatura Lamey'a niestety wygląda dość prawdopodobnie. Grał w PSV, zna się z Valckxem. Jeszcze rok, dwa lata temu był solidnym defensorem z przeciętnego zespołu Bundesligi (później - drugiej Bundesligi). Bez szału, ale dałby u nas radę. W każdym razie i w MSV Duisburg i w Arminii grał dość regularnie. Natomiast ostatni rok miał stracony. Do tego opinia zawodnika podatnego na kontuzje. Mi się średnio podoba ten gościu w kwestii ewentualnych wzmocnień. No, ale coś Stan w nim widzi. Mam tylko nadzieję, że zawodnika obserwował, a nie ściąga w ramach znajomości.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 02.06.2011, 10:00
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ale rok temu raczej nikt nie brał pod uwagę faktu, że Chavez praktycznie cały czerwiec spędzi na zgrupowaniu kadry. Tu jest podstawowy problem. Facet nie będzie miał przerwy w rozgrywkach, po turnieju będzie musiał odpocząć i na nowo się aklimatyzować. A pierwszy mecz w eliminacjach do LM gramy 12 lub 13 lipca.

Kwota, którą trzeba zapłacić na pewno też ma znaczenie w negocjacjach (przecież nie ma jeszcze ostatecznego potwierdzenia, że nic z tego). Oraz forma prezentowana przez zawodnika. Ale skoro 10 czerwca mamy wznowić przygotowania, to brak Chaveza będzie poważnym problemem!

Kandydatura Lamey'a niestety wygląda dość prawdopodobnie. Grał w PSV, zna się z Valckxem. Jeszcze rok, dwa lata temu był solidnym defensorem z przeciętnego zespołu Bundesligi (później - drugiej Bundesligi). Bez szału, ale dałby u nas radę. W każdym razie i w MSV Duisburg i w Arminii grał dość regularnie. Natomiast ostatni rok miał stracony. Do tego opinia zawodnika podatnego na kontuzje. Mi się średnio podoba ten gościu w kwestii ewentualnych wzmocnień. No, ale coś Stan w nim widzi. Mam tylko nadzieję, że zawodnika obserwował, a nie ściąga w ramach znajomości.
Co do Chaveza.
Czy go zatrzymamy czy nie i tak nie będzie uczestniczył w przygotowaniach do LM i pierwszych dwóch rundach eliminacyjnych, więc wychodzi na to samo. Jeśli pozyskamy szybko jakiegos solidnego stopera to na III lub IV runde powinien być zgrany więc wyjdzie na to samo. Tak więc po Chavezie nie płakałbym tak jak to robią niektórzy.
Co do Lameya. Gdyby nie te kontuzje wyglądałby na bardzo solidnego, wyszkolony w Holandii, zawodnik PSV i Ajaxu, z doświadczeniem w Niemczech. Na pewno by sie u nas sprawdził. Ale gdyby babcia miała wąsy...
Fakt jest taki że aby relanie myśleć o LM należałoby pozyskać. LO,ŚO,PO,LP,N z zaznaczeniem ze każdy z nich będzie zawodnikiem ogranym w Europiem, z doświadczeniem w LM.
Czy takich znajdziemy? to wszystko zależy od naszego portfela i kontaktów Stana. Nikt nie wie ile mamy gotówki na wzmocnienia. I między bajki możemy włożyć doniesienia o 6 mln euro jak i o tym że nie mamy nic. Możemy tylko gdybać...
Moja hipoteza jest taka że Stan ma do dyspozycji w granicach 1,0 - 1,3 mln euro na transfery gotówkowe + to co dorzuci Boss. (okazja)
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 02.06.2011, 10:07
Lamey bardziej pachnie mi takim Boukharkim albo Branco ( coś tam kiedyś grali, mają swoje lata i są na równej pochyłej w dół ) niż Meliksonem czy Genkowem. Myślę, że jego ewentualne sprowadzenie to raczej kwestia zabezpieczenia rezerwy.

Wydaje mi się, że oba boki obrony wzmocnią jacyś bardziej klasowi obrońcy. Biorąc pod uwagę sprawę z Chavezem - jeden z tych obrońców powinien umieć grać na środku jak i boku obrony. Co do Czikosza - dla mnie ok, ale także jako rezerwowy / zmiennik.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.06.2011, 10:07
Na razie wszystkie spekulacje są bezgotówkowe. Mamy mniej o 7 etatow i duże pole manewru. Za Żurawskiego Iliev a za Branco Lamey. To bezsprzecznie wzmocnienie, wystarczy zobaczyć ilość strzelonych bramek poprzednim sezonie Żurawskiego i Ilieva. Co do Lamey wzmocnienie samo przez siebie patrząc na formę Branco.

Ciekawą mnie gotówkowe transfery, a o tych, póki co, cisza. To one powinny nam zrobić różnice.

Mamy dobry sezon ogórkowy a wy narzekacie....
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 02.06.2011, 10:10
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...meya,id,t.html

OMG, z tym gościem to chyba naprawdę info prawdziwe.
Przytaczam jeszcze raz słowa kibica drużyny w której Lamey miał przyjemność siedzieć na ławie:
I think he was brought in as a cleaner, stadium maintenance or maybe groundstaff - there is no way in a million years the guy is a professional footballer

I wiele tego typu innych opini pojawiło się na jego temat w internecie. Zawodnik nie mógł obserwowany z prostej przyczynny, nie da się obserwować zawodnika, który nie gra. Pachnie mi tu makabrycznie zapuszczonym fizycznie gościem niezdatnym do gry jak Branko.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.06.2011 o godz. 10:12.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 02.06.2011, 10:16
Czy już naprawdę nie można obserwować/kupować piłkarzy polskich?!
Nie długo to pani sprzątaczka będzie z Bałkanów...
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.06.2011, 10:18
Wg. mnie to narazie sprowadzamy ogórków po 30stce, bez żadnych osiągnięć. Taki Iliev tułał się po Europie to nigdzie nie strzelił więcej bramek niż 4 w sezonie, a przeważnie na niego chętnie trenerzy stawiali. Z kolei ten cały Lamey to chyba naprawdę Lamey, tj. Lama. Kontuzjogenny, ocieplacz ławki rezerwowej, podawacz ręczników. I my mamy nimi zbawić LM
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 02.06.2011, 10:21
Lamey będzie przydatny, może nie gra w piłkę ale ma poczucie humoru nawet jak ma odleżyny na dupsku od siedzenia na ławce czy kontuzję drugi BUKHARI
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 02.06.2011, 10:22
nero napisał(a):Wyświetl post
Czy już naprawdę nie można obserwować/kupować piłkarzy polskich?!
Nie długo to pani sprzątaczka będzie z Bałkanów...
Co okienko to samo. Nie chce mi się tego wszystkiego tłumaczyć, nie ma polskich na rynku który gwarantują przyzwoity poziom. Ostatnich kupił JW.
Kolesie którzy nie potrafią dośrodkować i przyjąć piłki życzą sobie kontrakt na poziomie miliona złotych.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.06.2011, 10:23
oj widzę, że niektórzy się za bardzo podniecają jeszcze nikt nic nie podpisał,a te wszystkie informacje nie zostały w żaden sposób potwierdzone... dajcie sobie siana z komentowaniem czegoś co jest dalekie od prawdy...
nie wiem po co Wisła miałaby kontraktować kolejnego po Branco paralityka... przecież to się nie trzyma kupy... no chyba że chodzi o jakiegoś wała...
a jeżeli chodzi o tego Ilieva to proszę bardzo, gość jest zajebisty...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 02.06.2011, 10:25
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Taki Iliev tułał się po Europie to nigdzie nie strzelił więcej bramek niż 4 w sezonie, a przeważnie na niego chętnie trenerzy stawiali. Z kolei ten cały Lamey to chyba naprawdę Lamey, tj. Lama. Kontuzjogenny, ocieplacz ławki rezerwowej, podawacz ręczników. I my mamy nimi zbawić LM
1. Iliev strzelił w ostatniej rundzie dla Partizana 13 bramek więc nie kłam.
2. Rodzice nie uczyli Ciebie że z nazwisk się nie smieje? Może poczekaj aż Lamey podpisze z nami kontrakt, aż pogra kilka meczów i dopiero wtedy zacznij go oceniać cwaniaczku z bombką w nosie.
Odpowiedz cytując
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Stary 02.06.2011, 10:29
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Chaveza nie byłoby z drużyną do połowy lipca,więc prawdopodobnie nie zagrałby w ani jednym sparingu.To też mogło zdecydować.Poza tym,chyba Maaskant nie za bardzo mu jednak udał,bo gdy wszyscy środkowi byli zdrowi,to grał Jaliens z Bunozą.
Nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz tym bardziej że w poprzedniej rundzie Jaliensa u nas nie była, a na początku tej rundy Bunoza doznał kontuzji która go wykluczyła do końca sezonu! Po trzeciej kolejce (czyli tej w której Bunoza doznał urazu) każdy z nich miał po dwa występy! Po za tym Chavez sportowo pokazał że jest z tej trójki średnich obrońców najmocniejszy!
Święte Barwy Swe Wznieś i Zaśpiewaj Tę Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra.
Więc, Naprzód W Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać.

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.06.2011, 10:36
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Wg. mnie to narazie sprowadzamy ogórków po 30stce, bez żadnych osiągnięć. Taki Iliev tułał się po Europie to nigdzie nie strzelił więcej bramek niż 4 w sezonie, a przeważnie na niego chętnie trenerzy stawiali.
Bo grał jako skrzydłowy? Z chęcią zobaczyłbym statystyki asyst tego zawodnika.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 02.06.2011, 11:00
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Z chęcią zobaczyłbym statystyki asyst tego zawodnika.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/iv...ler_10300.html

Moim zdaniem solidne.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 02.06.2011, 11:07
Okienko będzie podobne do zeszłego mało informacji = dobra informacja, kliku ciekawych piłkarzy za nie dużą kasę o pewnym poziomie sportowym jedni się sprawdzą bardziej inni mniej myślę że na same transfery jest max 1mln E, zresztą sztab jakiś czas temu się wypowiadał że tak to będzie działało, kupujemy ambitnych i potem sprzedajemy za dobrą kasę, kupić tanio sprzedać drogo tak jak jest to w Holandii od lat.

LM się nie podniecam raczej nie mamy na nią szans, bełkot medialny musi być żeby było łatwiej zawodników ściągać ale wydaje mi się że trener & CO wiedzą że szanse na LM są nikłe, raczej ma LE jeśli chłopcy się wespną na wyżyny.

A cuda miło na nie liczyć

W tym okienku stawiam na 2 piłkarzy a la Lamey (wiek + doświadczenie) + 2 piłkarzy młodych i ciekawych 2 wyląduje na ławce a 2 w pierwszym składzie, w kontekście walki o puchary bardzo ważna jes równa ławka aby nie skończyć jak Amica.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 02.06.2011, 11:11
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Z Cikoszem el. do LM nie wygramy , z tym calym Lamejem tez to nie wyglada super , widocznie nie ma kasy , i beda sprowadzone ogorki na obrone.
Z Cikosem będzie ciężko zająć miejsce w lidze premiowane grą w pucharach. Sorry ale za rok nie widzę takiej opcji, żeby można było zdobyć MP z tak małą ilością punktów. Nie wydaje mi się, żeby Legia i Lech zgodnie przegrały po 11 meczów. Raczej ktoś wyskoczy do przodu i niekoniecznie tylko jedna drużyna. Obstawiam, że parę drużyn może punktować regularnie, nie tak jak w tym dziwnym sezonie. Wracając do Cikosa - najsłabszy zawodnik z pierwszego składu. Mniej awaryjny był pomocnik na lewej obronie.

Co do transferów... po Chavezie możemy stracić Małeckiego... ale swoją drogą 2,5 mln euro to dużo... Bardzo dużo. Jeśli tyle dają Belgowie to przepłacą jakieś 800 tys. imo. Jeśli Anderlecht poszedłby w rozliczeniu na wymianę na Wasyla to byłaby może wtedy kasa na jego kontrakt na poziomie 450-500 tys. Wtedy Cikos bye bye.. nie będę tęsknił...

Inna sprawa, że to jest kolejne fundamentalne przebudowanie składu. Maaskantowi zgrywanie zespołu zajęło 10 meczów o stawkę - wynik znakomity i brałbym taki w ciemno przy kolejnej przebudowie. W tym kontekście walka o LM staje się raczej mrzonką. To będzie raczej solidne przetarcie przed nowym sezonem o ile przejdziemy II rundę co nie jest wcale takie oczywiste.
Ostatnio edytowane przez thechris : 02.06.2011 o godz. 11:18.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.06.2011, 11:15
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25256

No to ładny początek okna transferowego.

Nie jestem w stanie tego pojąć, tym bardziej, że według dwóch dzisiejszych newsów z wislakrakow.com za Chaveza wcale nie wołano wielkich pieniędzy.

Chytry dwa razy traci i obawiam się, że ta zasada znajdzie u nas zastosowanie.
Odpowiedz cytując
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Stary 02.06.2011, 11:17
Dziwi mnie opinia wielu osób że Cikos był najsłabszym zawodnikiem! Bo jeśli Cikos był najsłabszym zawodnikiem to co można powiedzieć o Palijcu? Moim zdaniem naszym priorytetem jest lewa obrona, Cikos zrobił duży postęp i w drugiej części sezonu w niektórych meczach był wyróżniająca się postacią, Palijc nie zagrał dla mnie ani jednego meczu w którym mogę o nim powiedzieć że był wyróżniającym się zawodnikiem! W sumie nie jego pozycja, więc się nie dziwię! Wolałbym też żeby w pierwszej kolejności skupiono się na poszukiwaniu zawodnika na LO bo to tam mamy największy deficyt!
Święte Barwy Swe Wznieś i Zaśpiewaj Tę Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra.
Więc, Naprzód W Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać.

Odpowiedz cytując
kulek
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 02.06.2011, 11:18
Iliev jak najbardziej na tak, to ma byc konkurencja dla Kirma, oraz jako 3 napastnik, gdyż zapewne jeszcze jakiegos napastnika sciagną, notabene Lamey to bedzie rezerwowy obronca, poniewaz kowalelskiego pewnie wypozycza
ja licze na sciągnięcie tego macedończyka Grcarova, wydaje sie byc ciekawa kandydatura a w dodatku realna
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 02.06.2011, 11:35
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.co.uk/en/iv...ler_10300.html

Moim zdaniem solidne.
Zwłaszcza te z Serie A budzą respekt jeśli mówimy o zawodniku, który powinien stanowić o sile ofensywnej zespołu.
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.06.2011, 11:47
Złapał formę jako emeryt Niedzielan, a na tym forum podniecają się jego 13 bramkami i 6 asystami. Już u nas był taki jeden co strzelił 16 bramek i miał 11 asyst w sezonie, a w następnym lub poprzednim grał jak lebioda. Napalacie się na transfer jego, bo wam nazwisko pasuje? Ciekawe jakie byłyby komentarze gdyby Wisła zechciała sprowadzić ponownie Niedzielana, bo wkońcu ma tylko 1 bramkę mniej od swojego rówieśnika - Ilieva.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 02.06.2011, 11:48
szkoda że Illiev nie jest 3-4 lata młodszy ,oby tylko nie dreptał po boisku
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.06.2011 o godz. 11:53.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Stary 02.06.2011, 11:48
Już lepiej wykupić Chaveza niż Cikosza...
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.06.2011, 11:51
On jest sprowadzany, żeby zwiększyć konkurencje u nas na skrzydłach. Wg mnie to dobry ruch. Przecież to nie będzie jedyny transfer i gość nie jest sprowadzany do nas jako wielka gwiazda, toteż nie wiem skąd to biadolenie :o
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów