The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2011, 18:59
czytam te komentarze i spodziewam sie jakiejs sodomy i gomory. poszukalem zdjecia a tu ....a jakies zwykle wyglupy. niektorzy powinni troche wrzucic na luz.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.05.2011, 19:00
Acima napisał(a):Wyświetl post
Warto dodać, że w piłkę to on za dobrze grać nie potrafi, a na pewno nie na poziomie Wisły.
Warto dodać, że jest jednym z najlepszych piłkarzy Wisły, dodając jeszcze fakt, że gra na całkowicie obcej mu pozycji.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.05.2011, 19:10
Paljic znów powinien coś dorzucić na młodych za takie żarty i przeprosić kibiców za ten wstyd.
Odpowiedz cytując
Zotek
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2006

Stary 31.05.2011, 19:20
W sumie to sie nie dziwie, ze do takiej dyskusji dochodzi. Zawsze mozna bylo ponarzekac na Lobodzinskiego albo Pawelka, ale ich cholera juz nie ma. Klub daje przeslanki, ze zaczyna dzialac profesjonalnie to tez nie wypada najezdzac. Maaskant zrobil cos z nieczego to tez raczej mu sie nie nalezy. No ale jak Ci pilkarze mogli sie powyglupiac?! To uwlacza wizerunkowi!

ehh...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.05.2011, 19:23
Colin napisał(a):Wyświetl post
Wybacz, ale dla chamstwa nie mam wyrozumiałości, dlatego nie miałem i wyrozumiałości dla Małeckiego po wspomnianej przez Ciebie sytuacji.
A masz wyrozumiałość dla wszystkich pozostałych piłkarzy, hipokryto? Bo takie akcje że ktoś kogoś kopnie, po czym usłyszy wiązankę to jest norma wszędzie, na każdym poziomie rozgrywek.
jumson napisał(a):Wyświetl post
Dla osoby z zewnątrz, nie z małopolski, a nawet z PL. Bo tylko po Polsku mówię to jesteście przezabawni.
Wow, wszedłeś tu tylko po to, żeby ciemnych polaczków nauczać? Światowiec. Kompleksami to bije, ale od Ciebie - na kilometr.

Dla niektórych kopanie koszulki własnego klubu nie jest normalne, gejowskie żarty na antenie TV też niekoniecznie. A Pajlić obiektywnie jest cienki jak dupa węża i nie usprawiedliwia go ani to, że biega, ani to, że gra nie na swojej pozycji. Albo będziemy mieli normalnego lewego obrońcę, albo puchary skończą się u nas bardzo szybko, co ostatnio jest niejako tradycją. Podobnie zresztą sprawa wygląda z resztą bloku obronnego, z Bunozą włącznie.
Zrobiło mi się niedobrze jak to zobaczyłem, ale kij z tym. Nie takie akcje się piłkarzom wybaczało.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2011 o godz. 19:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 31.05.2011, 19:41
Mam nadzieje, ze Melikson nie opusci przygotowan do LM
Odpowiedz cytując
Zotek
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2006

Stary 31.05.2011, 19:46
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Nie sadze, wyglada na to, ze to jedynie problem zwiazany ze zmeczeniem. Przypominam, ze Melikson nie mial przerwy zimowej.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.05.2011, 19:49
wole głupie żarty od dawania dupy jak na levadii

Ps. Wystarczyło nie wrzucać zdjęć i nie pompować dodatkowo kolejnego balonika ale lepiej szukać dodatkowych problemów na siłę, przecież u nas wszystko jest już na tak zajebistym poziomie żeby się do głupich zdjęć przypier.......... na których zapewne większość już dobrze napita była.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 31.05.2011, 19:49
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
wole głupie żarty od dawania dupy jak na levadii
sukces najważniejszy
Odpowiedz cytując
butazango
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2010

Stary 31.05.2011, 20:06
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Dziękuje za zmianę tematu, bo ile można.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 31.05.2011, 20:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dla niektórych kopanie koszulki własnego klubu nie jest normalne, gejowskie żarty na antenie TV też niekoniecznie. A Pajlić obiektywnie jest cienki jak dupa węża i nie usprawiedliwia go ani to, że biega, ani to, że gra nie na swojej pozycji. Albo będziemy mieli normalnego lewego obrońcę, albo puchary skończą się u nas bardzo szybko, co ostatnio jest niejako tradycją. Podobnie zresztą sprawa wygląda z resztą bloku obronnego, z Bunozą włącznie.
Zrobiło mi się niedobrze jak to zobaczyłem, ale kij z tym. Nie takie akcje się piłkarzom wybaczało.
Wiesz co mnie "boli" ? To, że ani Sobol ani Żuraw ani nikt inny nie zareagował. Nikt. Mały, Kowal. Ani jeden z Polaków ani jeden z obcokrajowców. To jest "dobra atmosfera"?
Oglądając powtórki na C+ doszedłem do wniosku, że ten rodzaj "dowcipu i ekspresji" u Bunozy I Paljicia to chyba nie pierwszy przypadek. Kolejnym, który mnie zawiódł jest Czarek Wilk udzielający wywiadu Paulinie Bojarskiej obmacywany przez Paljicia....Bez reakcji...może nuta zmieszania przykryta uśmiechem.
Na szczęście od czasu Legii 0:6 ja nie krzyczę raczej nazwisk piłkarzy więc jestem wolny od rozczarowań.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2011, 20:18
gigant napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej mnie boli stwierdzenie że sukces jest najważniejszy.
To stwierdzenie było napisane z sarkazmem odnośnie wypowiedzi pawelwislak. Tłumaczę, ponieważ nie chcę być kojarzony jako obrońca bałkańskich grajków.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 31.05.2011, 20:22
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
To stwierdzenie było napisane z sarkazmem odnośnie wypowiedzi pawelwislak. Tłumaczę, ponieważ nie chcę być kojarzony jako obrońca bałkańskich grajków.
To wiem, nie chodziło mi o Ciebie.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 31.05.2011, 20:57
zastanawiam się czy można w jakiś sposób ocenić kontuzję po tym, że zawodnik normalnie chodzi, normalnie porusza się mimo kontuzji ?

bo na filmie z gali, widać, że Maor chodzi zupełnie normalnie, tak jakby nie czuł bólu albo nie miał żadnych kłopotów z poruszaniem nogą.

a poza tym - strasznie stremowany/zawstydzony był gdy odbierał nagrodę skromny człowiek.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 31.05.2011, 21:03
PvD napisał(a):Wyświetl post
(...)

Wisła to nie klub i miejsce dla żartownisiów.

(...)
Powiało grozą.

Naprawdę nie macie innych problemów? Sprawdźcie może, czy Nistelrooy też nie ma takich skłonności - zanim nie będzie za późno. Jeszcze można powstrzymać ZŁO nadchodzące na R22.

Kominku, uważam że temat trzeba zamknąć. Poziom absurdu został przekroczony już parę godzin temu.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 01.06.2011, 06:24
Panowie i panie koniec dyskusji o zachowaniach naszych piłkarzy podczas fety. Dyskusja trwała wystarczająco długo by wypowiedział się każdy kto chciał, kto nie zdążył musi jakoś z tym żyć.

Posty które dalej będą drążyły ten temat polecą w kosmos, recydywa skutkuje wakacjami od forum.
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.06.2011, 07:48
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
zastanawiam się czy można w jakiś sposób ocenić kontuzję po tym, że zawodnik normalnie chodzi, normalnie porusza się mimo kontuzji ?
przy kontuzjach mięśniowych może być wszystko ok długi czas i wydaje sie że jesteś w pełni sprawny, nic nie czujesz. Ale kontuzja nie jest wyleczona do końca i na przykład zaczniesz robić sprinty i odnowi Ci się kontuzja naciągając/zrywając kolejne tkanki mięśniowe, czyli strata kolejnych tygodni.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 01.06.2011, 12:55
naciągnięta 4-ka a tą chyba ma Melex ma to do siebie nie przeszkadza w normalnym poruszaniu się. Dopiero jak robisz sprint to się odzywa.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 01.06.2011, 12:57
nasi po niedzielnym fetowaniu na nast. dzień głodni byli :

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 01.06.2011, 13:09
Co ten Branco tam jeszcze robi ja się pytam ?!
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.06.2011, 13:42
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Co ten Branco tam jeszcze robi ja się pytam ?!
Jeśli to było w poniedziałek, to pewnie jechał jeszcze po medal... Wstyd! Czy naprawdę w dzisiejszym sporcie (szcz. polskiej piłce/Eklasie) nie ma ludzi z jakimś honorem? Mi by było zwyczajnie głupio wziąć ten medal... :/
..
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 01.06.2011 o godz. 21:55.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.06.2011, 14:10
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Zwróć się do niego z tą propozycją na piśmie, dodaj dane osobowe i adres, a przekonasz się, czy to zrobi i przy okazji będziesz mieć okazję udowodnić, że jesteś takim kozakiem.

Tak samo żałosne, jak fałszywe oskarżenia o rasizm, jest rzucanie tekstów jak ten powyżej.
przykro mi ze nie podoba Ci sie to żę chłopa nie lubie po ostatnich akcjach.

i nie mam sie oczym przekonywać ,bo wiem ze tego by nie zrobił bo nie miałby podstaw tak samo jak u Jarka Krzoski i kilku innych osób.

Wracając do tematu Naszych piłkarzy.
Widze ze nikt nie poruszył (albo nie chciał albo nie wiedział) tematu afery ktora powstała na Gali Ekstraklasy.
Wersje są dwie, ja wierze w tą która słyszałem w poniedziałek a nie w to co dziś napisało weszło.
no ale każdy ma prawo wierzyć w co chce.

weszlo na FB napisał(a):
Maaskant obraził się na gali Ekstraklasy, że nie został wybrany trenerem roku. Strzelił focha i ostentacyjnie wyszedł. Ha! Ponadto oświadczył, że jak medale będzie wręczał Piechniczek, to Wisła ich nie przyjmie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 01.06.2011 o godz. 14:40.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.06.2011, 14:20
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Wracając do tematu Naszych piłkarzy.
Widze ze nikt nie poruszył (albo nie chciał albo nie wiedział) tematu afery ktora powstała na Gali Ekstraklasy.
Wersje są dwie, ja wierze w tą która słyszałem w poniedziałek a nie w to co dziś napisało weszło.
no ale każdy ma prawo wierzyć w co chce.
Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat? Bo nie jestem w temacie.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.06.2011, 14:38
Też jestem ciekawy co się porobiło. Bo jak na razie nikt nic na ten temat nie pisał.

PS Z tym Piechniczkiem to miał rację
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 01.06.2011 o godz. 14:40.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.06.2011, 14:39
Cytat:
Maaskant obraził się na gali Ekstraklasy, że nie został wybrany trenerem roku. Strzelił focha i ostentacyjnie wyszedł. Ha! Ponadto oświadczył, że jak medale będzie wręczał Piechniczek, to Wisła ich nie przyjmie.
wersja weszlo, bo chyba o to chodzi
Ostatnio edytowane przez CH. : 01.06.2011 o godz. 14:42.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.06.2011, 14:42
Jest na facebooku
Co do częścii z Pechniczkiem to bardzo słusznie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 01.06.2011, 14:50
a jaka jest ta druga wersja?
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman

AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.06.2011, 14:58
Niech ktos powie Maaskantowi ze w Polsce sie nie zostaje trenerem roku za to ze sie z Wisla, ktora zdominowala ostatnie 15-lecie zdobedzie Mistrzostwo Polski
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.06.2011, 15:20
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Niech ktos powie Maaskantowi ze w Polsce sie nie zostaje trenerem roku za to ze sie z Wisla, ktora zdominowala ostatnie 15-lecie zdobedzie Mistrzostwo Polski
Maskant nie został wybrany na trenera roku ponieważ nie jest Polakiem i inni Polscy trenerzy nigdy by na niego nie oddali głosu . Leńczyk osiągnął bardzo dobry wynik ale Maskant również - jeśli uważacie że Robert miał łatwe zadanie budując w trakcie sezonu zespół gdzie większość piłkarzy dopiero co przyszła do klubu to gratuluję poczucia humoru . Obaj trenerzy przyszli w trakcie sezonu , nie przepracowali okresu przygotowawczego do początku sezonu a mimo to poukładali te zespoły i pod ich wodzą zaczęły prezentować się o niebo lepiej niż przed ich przyjściem . Jedyną różnicą jest to że Leńczyk zdobył wicemistrzostwo a Maskant mistrzostwo więc dlaczego ten pierwszy został trenerem roku a nie ten drugi który osiągnął w tym sezonie sportowo więcej? Choć ja i tak nie wierzę w to co podaje weszło - oni zawsze lubią pewne rzeczy nieco podkoloryzować żeby zrobić małe zamieszanie .
Co do Piechniczka to rozumiem te zachowania . Gość oskarża naszego trenera i dyrektora nawet ich nie znając osobiście o jakieś układy przy transferowaniu piłkarzy ( co jest poważnym oskarżeniem w świecie futbolu) nie mając na to żadnych dowodów!!! Powiedział tak bo myślał że wszystko mu wolno, każdego może obrazić i nikt mu nie podskoczy przez co sprawa wylądowała w sądzie i teraz taka osoba miała wręczać nam medale i podawać rękę że niby wszystko cacy ?
Ostatnio edytowane przez fanfan : 01.06.2011 o godz. 15:23.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.06.2011, 15:26
Bo przejebał PP z anonimem.
Po po raz pierwszy od bodaj 11 lat Polonia W wygrała z Wisłą w Krakowie.
Bo jego podopieczni grali bez ambicji w meczach z Legią mimo że przed meczem mówił że pokaże Polsce że zasługują na Mistrza i z Polonią.
Bo w dwóch meczach zawody kończył po 60 minutach dopisując już sobie 3 pkt.
I najważniejsze - bo dysponował znacznie lepszymi piłkarzami od Śląska.

Co do bazgrołów weszlo to mimo wszystko uważam go za inteligentnego faceta i nie przemawia do mnie że mógłby się zachować jak rozkapryszone dziecko. Pomijając akcję z Piechniczkiem bo akurat w tym przypadku chciałbym by okazało się to prawdą.
Ostatnio edytowane przez element : 01.06.2011 o godz. 15:39.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów