The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2011, 16:45
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę nawet myśleć w co ...
Napisałem wyraźnie, ale wykropkowało w p.izdu. Okreslenie może niefortunne, ale kazde inne które przychodzi mi do głowy, dla głodnych ma ten sam podtekst.

Dobra napiszę po gazeto wyborczemu. Pożegnałbym obu natychmiast.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.05.2011, 17:05
gigant napisał(a):Wyświetl post
Napisałem wyraźnie, ale wykropkowało w p.izdu. Okreslenie może niefortunne, ale kazde inne które przychodzi mi do głowy, dla głodnych ma ten sam podtekst.

Przecież to był żart podobnie jak zachowanie obu piłkarzy . Wyluzuj trochę .
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 31.05.2011, 17:27

Ok. Jak jakis skorokop sciagnie koszulke po bramce to oprocz zoltej kartki pasowalaby jeszcze kara chlosty. I tak potem w imie przyzwoitosci zakazac w ogole pilkarzom biegac w krotkich spodenkach i podkoszulkach bo moga gorszyc.
Powód: nobo
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 31.05.2011 o godz. 17:28.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.05.2011, 17:31
niestety nie każdy, kibic myśli zanim coś wrzuci i nie dla każdego ważne jest dobro WISŁY. Ja bym bardzo chciał żeby każdy kibic Wisły pomyślał zanim coś powie czy napisze.
Odpowiedz cytując
P.e.c.h
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 31.05.2011, 17:34
A ja bym chciał żeby "nasi" piłkarze nie lizali się po sutkach
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.05.2011, 17:38
P.e.c.h napisał(a):Wyświetl post
A ja bym chciał żeby "nasi" piłkarze nie lizali się po sutkach
Jak już to On go nie lizał tylko tak pozował do zdjęcia a to jest różnica . A po drugie - jakie to ma znaczenie że Ty czegoś chcesz? I tak to nikogo nie obchodzi ...
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 31.05.2011, 17:41
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Przecież to był żart podobnie jak zachowanie obu piłkarzy . Wyluzuj trochę .
Również tak uważam.Nie widzę najmniejszego sensu doszukiwania sie jakis teorii, robienia zamieszania na siłe.Nasi piłkarze zdobyli 13 tytuł Mistrzowski ale to jednak za mało i trzeba wrzucić kamyk do ogródka.Wyluzujcie troche, bo aż szkoda czytac takie 'wypociny'
WIECEJ SZACUNKU, MNIEJ MARUDZENIA NA TYM FORUM!

bez odbioru.
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 31.05.2011, 17:49
Za jedno trzeba Dragiemu i Gordiemu podziękować. Gdyby nie ich homo-aranżacje zdjęciowe ,w życiu bym się nie dowiedział ile na tym forum jest "radosnych" kibiców, którzy są otwarci ,tolerancyjni, postępowi, europejscy jednym słowem.

W ogóle Wisła dumnym krokiem ,kroczy w awangardzie postępu. "W szkle kontaktowym" się kibiców Wisły nie mogli nachwalić. Jacy kulturalni!!! High life!!! Europa... Nawet złego słowa się na Tuska nie usłyszy. To są kibice odpowiedzialni nie dający wichrzycielom posłuchu. Kulturalnie dopingują....
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 31.05.2011, 17:54
No i czułem, że znajdzie się stadko broniące tych pedalskich zachowań.

Gorąca krew, bałkański temperament... .... mnie to obchodzi za przeproszniem - przyjechali do Polski grać w Wiśle a nie jakimś kurewskim St Pauli.

Wchodząc na stadion widzicie olbrzymie zdjęcie Reymana i zapewne czujecie dumę. Oglądając obrazki z szatni czuję wstyd. Podobnie jak Gigant życzę tym dwóm matołom szybkiego odejścia.
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Stary 31.05.2011, 17:54
Jaki lekki niesmak? Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u. Nikt mi nie wmówi ze w chwili największej euforii po spozyciu nie wiadomo jakiej ilości trunków, myslał o lizaniu sutów kumplowi. Dla mnie obaj sa spaleni i czekam z niecierpliwoscią kiedy wylecą z Wisły. Zajebisty wizerunek marketingowy, dwóch kolesi z Wisły w pedalskich pozach. Dla swojej przyjemności moga się nawet pchać w gliniarę, ale nie wtedy jak bedą kojarzeni z Wisłą.
Pozegnałbym obu bez żalu, z mocnym kopem w dupe na droge.
Chłopaki się po prostu dobrze bawili na fecie a tu taki bulwers nie wiadomo skąd. Widać kto w drużynie ze sobą trzyma a takie zdjęcia świadczą tylko o tym, że chłopaki się dobrze bawili (po prostu bawili, bez podtekstów) i mają duży dystans do samego siebie. Nic więcej. Pamiętam, że u mnie w liceum po wielu głębszych na osiemnastkach też kumple (którzy siebie lubili - po prostu lubili, bez podtekstów) robili sobie dla jaj podobne zdjęcia świadczące tylko o tym, że sobie robią w całej tej sytuacji niezłe jaja i mają duży dystans do samego siebie.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2011, 17:58
Twoi kumple to anonimowe chłopaczki na anonimowej imprezie... Trochę nietrafione porównanie.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 31.05.2011, 17:59
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No i czułem, że znajdzie się stadko broniące tych pedalskich zachowań.

Gorąca krew, bałkański temperament... .... mnie to obchodzi za przeproszniem - przyjechali do Polski grać w Wiśle a nie jakimś kurewskim St Pauli.

Wchodząc na stadion widzicie olbrzymie zdjęcie Reymana i zapewne czujecie dumę. Oglądając obrazki z szatni czuję wstyd. Podobnie jak Gigant życzę tym dwóm matołom szybkiego odejścia.
ja myśle ,że powinno sie ich rozstrzelać
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2011, 18:01
AS82 napisał(a):Wyświetl post
ja myśle ,że powinno sie ich rozstrzelać
A ja myślę, że wystarczy wyjebać ich z klubu żartownisiu.
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Stary 31.05.2011, 18:05
Twoi kumple to anonimowe chłopaczki na anonimowej imprezie... Trochę nietrafione porównanie.
Nic z tych rzeczy. Pudło. To byli ludzie którzy się już kilka lat znali, lubili i też lubili wypić i się po prostu pobawić. Ludzie z dużym dystansem do siebie i poczuciem humoru. Teraz mają swoje rodziny. Zdjęcia podobne (nie rozebrane) robili dla jaj kiedy juz byli nieźle podpici.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 31.05.2011 o godz. 18:07.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 31.05.2011, 18:09
A ja myślę, że wystarczy wyjebać ich z klubu żartownisiu.
ja mysle ze jestes przewrazliwionym homofobem
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 31.05.2011, 18:13
Obrazki przytoczone wyżej nie ukrywam, że mnie obrzydziły jednak, uważam że oni robili to w kwestii żartów a nie odnoszenia przyjemności seksualnej. Mam nadzieję, że się nie mylę .

Na miejscu żony Paljica, dziewczyny Gordana to patelnią w łeb i po sprawie,
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.05.2011 o godz. 18:23.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2011, 18:14
Colin napisał(a):Wyświetl post
Nic z tych rzeczy. Pudło. To byli ludzie którzy się już kilka lat znali, lubili i też lubili wypić i się po prostu pobawić. Ludzie z dużym dystansem do siebie i poczuciem humoru. Teraz mają swoje rodziny. Zdjęcia podobne (nie rozebrane) robili dla jaj kiedy juz byli nieźle podpici.
Jakie znowu pudło? Chodzi mi o ich (Twoich kolegów) anonimowość i anonimowość imprezy na której się bawiliście. Tu masz kameralną imprezkę w gronie znajomych a w przypadku naszych matołków transmitowane w tv wiekie w skali kraju wydarzenie. Tu masz kolegów a tu rozpoznawalnych piłkarzy.

Zachowanie tych dwóch grajków (do tego cienkich jak dupa węża) ośmiesza po prostu Wisłę, naraża nas kibiców na drwiny ze strony kibicowskiej Polski.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.05.2011, 18:17
Colin napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że takiego luzu i wyrozumiałości nie miałeś dla Małeckiego jak poprzeklinał Saidiego, tylko rzuciłeś jako jeden z pierwszych fatwę na Małego jako rasistę zanim były znane wszystkie fakty!

Za to teraz obrońca "tęczowych" z Ciebie.

Zdjęcia dla mnie żenujące, bo robione w szatni Wisły. W prywatnym życiu niech robią co chcą, ale ich zachowanie nie jest śmieszne dla sporej części kibiców a żałosne.

I nie ma znaczenia czy są homo czy nie. Nikt nie atakuje ich za ich preferencję seksualną. Niechby i byli homo, ale u siebie w domu. W życiu prywatnym a nie w szatni Wisły!

A co do Bałkańców i ich rzekomego temperamentu to:

Rozumiem że w szatni Legii Radović, Antolović z Knezevićem i Kelharem musieli dopiero sekscesy uprawiać po zdobyciu PP? Temperament mają no nie?
A w Lechu w zeszłym sezonie po zdobyciu MP to dopiero Stilić z Injaćem i Djurdjevićem musieli pozowac do zdjęć?
(Jakoś tamci Bałkańcy nie lizali się po klatach tylko nasi)

Wszytko tym można wytłumaczyć (temperamentem), ale to bzdura, nie temperament ale elementarne wyczucie sytuacji!

Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 31.05.2011 o godz. 18:20.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 31.05.2011, 18:20
Jak dla mnie to zdjecie to raczej robienie sobie jaj z pedałów , z tylu do tego Boukhari pokazuje fuck you ,a tu cała ponurych grupa ludzi z zagryzionymi zebami doszukuje sie wrecz pomowania homoseksualizmu i zada wyrzucenia ich z klubu , jeszcze jakies loga organizacji wklejacie
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Stary 31.05.2011, 18:32
Ekscytujcie się tu dalej tymi zabawami a zaraz podchwyci to prasa i tyle zostanie
z naszej fety.

Nie ma to jak myśleć o wizerunku klubu rozdmuchując aferę.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 31.05.2011, 18:33
Co podchwyci?
przecież te gesty były ujęte przez 30 fotoreporterów i kilka stacji telewizyjnych, rozumiem w niektórych poruszenie tylko nie za bardzo rozumiem jakby miał brzmieć dany tytuł newsa (mowa o tym podchwyceniu) i co by w tym newsie napisali przecież dla 99,999% osób które by to zobaczyły to odebrałyby to jako zwykłe żarty, i dla gazet, telewizji i czytelników i odbiorców TV to nie byłoby żadne "hot news" , nas to może razić, ale inni mają to w dupie
co do Paljica to nie pierwszy raz tak robi, w derbach Krakowa całował Pawełka, często się do kogoś "tulił" po wygranych meczach, bramkach, strasznie wylewny z niego typ
Ostatnio edytowane przez CH. : 31.05.2011 o godz. 18:45.
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Stary 31.05.2011, 18:33
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że takiego luzu i wyrozumiałości nie miałeś dla Małeckiego jak poprzeklinał Saidiego, tylko rzuciłeś jako jeden z pierwszych fatwę na Małego jako rasistę zanim były znane wszystkie fakty!

Za to teraz obrońca "tęczowych" z Ciebie.

Zdjęcia dla mnie żenujące, bo robione w szatni Wisły. W prywatnym życiu niech robią co chcą, ale ich zachowanie nie jest śmieszne dla sporej części kibiców a żałosne.

I nie ma znaczenia czy są homo czy nie. Nikt nie atakuje ich za ich preferencję seksualną. Niechby i byli homo, ale u siebie w domu. W życiu prywatnym a nie w szatni Wisły!

A co do Bałkańców i ich rzekomego temperamentu to:

Rozumiem że w szatni Legii Radović, Antolović z Knezevićem i Kelharem musieli dopiero sekscesy uprawiać po zdobyciu PP? Temperament mają no nie?
A w Lechu w zeszłym sezonie po zdobyciu MP to dopiero Stilić z Injaćem i Djurdjevićem musieli pozowac do zdjęć?
(Jakoś tamci Bałkańcy nie lizali się po klatach tylko nasi)

Wszytko tym można wytłumaczyć (temperamentem), ale to bzdura, nie temperament ale elementarne wyczucie sytuacji!

Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej.
Wybacz, ale dla chamstwa nie mam wyrozumiałości, dlatego nie miałem i wyrozumiałości dla Małeckiego po wspomnianej przez Ciebie sytuacji. Nie oskarżyłem go o rasizm (jeżeli dokładnie przeczytałeś mój post) ale o zbyt chamskie zachowanie względem przeciwnika (kolor skóry nie ma tutaj znaczenia), bo jak sam napisałeś: "Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej."

To, że mam Wisłę w sercu nie oznacza, że będę pochwalał każde zachowanie piłkarzy naszego klubu i na wszystko będę patrzył bezkrytycznie no, bo przecież to jest Wiślak.

Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 31.05.2011, 18:37
fond napisał(a):Wyświetl post
Ekscytujcie się tu dalej tymi zabawami a zaraz podchwyci to prasa i tyle zostanie
z naszej fety.

Nie ma to jak myśleć o wizerunku klubu rozdmuchując aferę.
Daj spokój, w tym różowo-czerwonym świecie mediów to Wisła może tylko zyskać na tym fiś-dzipolstwie Dragana i Gordana!!!

PS. SEREK ma rację z tymi zachowaniami niegodnymi WIŚLAKA. Piłkarz to jest męski wzorzec osobowy dla wielu młodych chłopaków ,którzy kibicują klubowi. Młodzi ludzie się straszeni mocno utożsamiają ze swoimi bohaterami. No i później widzi taki młody chłopaczek takiego Paljcia fundującego "zły dotyk" Wilkowi i co ma myśleć. Naturalnie ,że go to odpycha. Gdzieś ten obraz pozytywny zostaje zmącony. Poza tym piłkarz to jest też funkcja publiczna, przekaźnik wartości.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 31.05.2011 o godz. 18:42.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2011, 18:37
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze: bez nich dwoch bysmy mistrzem nie zostali i tacy ciency to oni nie sa.
Po drugie: jak masz zamiar cale zycie spogladac na wszystko przez pryzmat : "a co inni powiedza", to gratuluje drogi zyciowej.
Po trzecie: homofobia niektorym to juz sie na mozg rzucila.
ad1. - a to przepraszam, niech robią co chcą - w końcu pomogli mistrza zdobyć
ad2 .- o moją drogę życiową się nie martw, bo też nie o nią tu chodzi - interesuje mnie co inni powiedzą o Wiślę, nie chcę by wizerunek tego wspaniałego klubu szargało dwóch patafianów z bałkanów
ad3. - bije, oj bije...
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Stary 31.05.2011, 18:40
CH. napisał(a):Wyświetl post
Co podchwyci?
przecież te gesty były ujęte przez 30 fotoreporterów i kilka stacji telewizyjnych
co do Paljica to nie pierwszy raz tak robi, w derbach Krakowa całował Pawełka, często się do kogoś "tulił" po wygranych meczach, bramkach, strasznie wylewny z niego typ
ano i jakoś nikomu nie przyszło do głowy by dopatrywać się problemu Ale skoro kibice Wisły widzą problem to na pewno media Wiśle jakże przychylne też go prędziutko dostrzegą

Temat jest temat
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 31.05.2011, 18:41
Boli was, że podchwyci prasa a nie bolało was kopanie koszulki.

Niedawno usprawiedliwienie bo był wściekły, dziś usprawiedliwienie bo był w euforii.

Wisła to nie klub i miejsce dla żartownisiów.

Zasłanie się mentalnością i kulturą Bałkanów to śmiech na sali. Dragan urodzony w Niemczech więc pewnie stamtąd wyniósł tą kulturę którą prezentuje. Bośniackich Chorwatów nie znam to się nie będę wypowiadał o Bunozie.

Jedź jeden z drugim do Serbii i niekoniecznie do Belgradu i Nowego Sadu ale do innych miast i miasteczek. Jedź jeden z drugim do Serbskiego Kosowa do Mitrovicy to poznacie kulturę i mentalność Serbów. Określani ludźmi południa w zestawieniu z Włochami, Hiszpanami to niezły dowcip. Polacy i Skandynawowie i Islandczycy ludzie północy
Ostatnio edytowane przez PvD : 31.05.2011 o godz. 18:44.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 31.05.2011, 18:45
Jeśli już musicie o tym pisać to proszę bez osobistych wycieczek.

A tak na marginesie może już dość tej ekscytującej i tyle wnoszącej w nasze wiślackie życie dyskusji. To się robi żałosne
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 31.05.2011 o godz. 18:47.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.05.2011, 18:51
Palijc to już dla mnie w ogóle recydywa. Najpierw sytuacja w Kielcach, teraz to. Żenujący koleś, oby jak najszybciej opuścił Wisłę.

Gorzej z Bunozą bo podobno perspektywiczny. Słitaśne fotki, "Bonarka to całe moje życie" i lizanie się po sutkach....do czego to doszło...

Ciekawe jakby się zachował Małecki gdyby podczas udzielania wywiadu był w miejscu Wilka
the end
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.05.2011, 18:53
Ale pieprzycie.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.05.2011, 18:59
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Palijc to już dla mnie w ogóle recydywa. Najpierw sytuacja w Kielcach, teraz to. Żenujący koleś, oby jak najszybciej opuścił Wisłę.
Warto dodać, że w piłkę to on za dobrze grać nie potrafi, a na pewno nie na poziomie Wisły.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów