|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wszystko na ostatnią chwilę.to taki niby prezent od tzw prezydenta Jacka M. by go nie zwyzywać na Rynku.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kupowałem ostatnio bilety na Metro w hali Wisły.
Plan widowni, kliknij na miejsce które chcesz kupić, przelew z konta, mail z biletem, wydruk w domu, banan na ryju i sprawa załatwiona. Czas operacji ok 3 minuty. Lekko, łatwo i przyjemnie. Mam nadzieję ze od nowego sezonu doczekamy podobnego rozwiązania na stadionie, niby tak obiecują, ale pożyjemy, zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Właśnie ciekawi mnie czy JM się pojawi na stadionie? Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w poprzednich latach jak zdobywaliśmy mistrza chyba był obecny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
JM ponoć był na derbach więc pewnie i teraz się zjawi.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zastanawiam się czy jest się tak bardzo znowu z czego cieszyc otwarcie Trybuny Północnej może też oznaczać przygotowania do zamknięcia trybuny Wschodniej przez te całe systemy oddymiania.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie wie ktoś czy duża kolejka po bilety na C
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie zastanawiaj się tylko idź i sprawdź
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Swoją drogą gratulacje dla Interii za najszybsze info. Widać mają wtyczki.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeżeli jest tak jak piszesz to tym bardziej powinniśmy się cieszyć, im wcześniej zaczną tym szybciej skończą.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tu bezwzględnie najlepszym rozwiązaniem jest sprzedaż online, "zostawianie" biletów to głupota...
![]()
Myślenie nie boli...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ale czy 40-65 letni kibic z Wrocławia będzie w stanie kupić bilet przez Internet
![]() pisząc co 33 tys. aż można się rozmarzyć na temat stadionu... szkoda tylko, że rzeczywistość jest ponura ;/ ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Akurat przy 33 tysięcznym stadionie na mecze Ekstraklasy na pewno zostanie sporo biletów, a na mecze topowe też pewnie wszystkie szybko nie zlecą. Ciekawi mnie czy będziemy w stanie sprzedać 15k karnetów? Chyba to jest niemożliwe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Myśle ze dużo zależy od tego jak zaprezentujemy sie w pucharach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Duża kolejka dziś po bilety
![]() Byłem, sprawdzałem Będzie rekord Panie i Panowie. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Myślę, że jutro granica 20 tysięcy pęknie
![]() Pytanie do tych co stali w kolejce: jak wygląda plac przed C? Oprócz wylania asfaltu i ustawienia kołowrotów, teren jest już ogrodzony i wykończony w 100%? (prace ziemne, krawężniki itp.) ![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
@buczo1985: teren jest jako tako uprzątnięty, ale np. płot od strony Reymana nie jest skończony. Cały czas kręcą się tam pracownicy i robią ostatnie poprawki. Ogólnie to morze asfaltu i ziemia, na której będzie rosła trawka
Żadnych wodotrysków. Jeszcze przed otwarciem kas jakaś pani biegała z naklejkami na nowe kołowroty czyli rzeczywiście wszystko było przygotowywane na ostatnią chwilę. Nie wiem czy zdradzę jakąś wielką tajemnicę, ale klub rozwiesza "mistrzowskie plandeki" na ścianach stadionu (np. "Witamy kibiców Mistrza Polski"). Co do telebimów to nie miałem czym zrobić zdjęć, ale widziałem jak wyświetlały plansze meczowe i potem jakieś ustawienia. Całość utrzymana w niebieskiej kolorystyce ![]() P.S. Jak ktoś jeszcze nie ma biletów to czym prędzej do kas. Kolejka nie jest wielka, ale wszystkie kasy są otwarte i bilety szybko schodzą. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Nie martwmy się czy będzie JM , tylko my wszyscy na stadion na nową trybunę do świętowania przestańmy już narzekać bo niemamy i tak wielkiego wpływu na to wszystko. Zapełnijmy nową trybunę i to jest najważnewjsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Swego czasu były podawane informacje, że na północnej i południowej mają dołożyć po jednym rzędzie krzesełek na samej górze. Zostało to już zrealizowane?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
potwierdzone info o telebimach
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_na_premiere/ tylko pytanie, telebim będzie też działał na trybunie wschodniej również żeby można było jakoś w telewizji to pokazać? |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_na_premiere/
Czym jeszcze nas dzisiaj zaskoczą;D ![]() Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra. Jak tak dalej dobrze pójdzie, To na wiosnę mistrza ma. Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez kornd : 28.05.2011 o godz. 18:45.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Bez reklam po bokach jakoś tak dziwnie wygląda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ten telebim jakis taki miniaturkowy na zdjeciach wyglada
znowu wybrali najtanszy i najmniejszy mmoze na zywo inaczej to bedzie ,zobaczymy jutro ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member