|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ok ok, ale co tzn? ze bedzie gosciem w nocy na jakims czacie tam? czy co
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nocny Hyde Park - zapraszaja gosci, stawiaja pytania widzom a Ci dzwonia i moga zadawac pytania gosciom. Dzisiaj - "Zadzwon do nas i zadaj pytanie Kubie Błaszczykowskiemu, pilkarzowi Borussi Dortmund". Zaczyna sie o 22:15 i trwa do 23:00
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 22.05.2011 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pewnie program jest w nocy i rozmawiają o wszytkim i o niczym. Tak wnioskuję z nazwy programu. Osobiście nie oglądam.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przecież wiem, że Maaskant zrobił dobrze. Chodzi mi tylko o to, że Skorża szyderczo wypowiedział się o Maaskancie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
zawsze czekam tylko na telefon Pana Marka z Krakowa jakie znowu będzie miał uwagi co do Wisły Kraków poza tym fajnie czasem usłyszeć je*** pzpn bez cenzury czy inne fajne hasła pod adresem dziadków z pzpnu . Poza tym program naprawde nieszablonowy poruszajacy najwazniejsze problemy polskiej piłki . kanał dostępny za darmo na orange.pl . http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml
Ostatnio edytowane przez Karherop : 22.05.2011 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bracia Brozkowie niestety nie moga sie cieszyc z mistrzostwa Turcji.. mimo ze druzyny Trabzonsporu i Fenerbahce maja tyle samo pkt 82. walka byla imponujaca toczyla sie od ladnych paru kolejek..
Wielkie emocje w Turcji. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Fajny ten program na OSI
Kuba właśnie powiedział że ma zamiar u nas zakończyć karierę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pareiko ładnie zaje.. w ten znaczek ewakuacyjny
I po tym poznaje się piłkarza , któremu zależy na grze.. |
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ogólnie OS/OSI to dobre kanały.
Młoda redakcja (a w niej m.in bardzo ładne panie Fajnie to wszystko Basałaj poukładał... Niestety od następnego sezonu nie będę mieli już praw do e-klasy i większość widzów zrezygnuje z OS...
Ostatnio edytowane przez Titto : 22.05.2011 o godz. 22:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Baszczyński w Multilidze
ps. pierwszy ![]()
Ostatnio edytowane przez rafil : 25.05.2011 o godz. 17:11.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marcin Baszczyński jest teraz w multilidze w canal sport
![]() Powód: o uprzedził mnie:P
Ostatnio edytowane przez matkur : 25.05.2011 o godz. 17:04.
![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Baszczyński '' podpytany '' przez Canal Plus mówił, że były luźne rozmowy z Stanem odnośnie jego powrotu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Baszczu prze kozak w studiu Canal+
![]() Elokwentny, wygadany, uśmiechniety, wyluzowany, konkretny - cos czuje, że mamy kandydata na eksperta TV jak już zakończy karierę. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mi się komentator Baszczyński bardzo podobał w meczu Wisła - Panathinaikos 3-1, Baszczu wtedy pauzował za kartki. Nie pamiętam kto z nim komentował, Szpaq czy Iwański, ale aż można było ich słuchać, gdy Baszczu też tam był.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
O tak! i jeszcze do tego Mirek Szymkowiak ![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I Franek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/informacje/...-w-turcji.html no to nasz Pawełek zadomowił się w Turcji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Trochę odbiegnę od tematu.
Zdarza Wam się,że nie kojarzycie,że jakiś piłkarz grał w Wiśle? Ostatnio w rozmowie z kumplem z Gdańska nie mogłem sobie przypomnieć Barreto. Dopiero po dłuższej chwili zajarzyłem,ale to może efekt cosezonowej wymiany zawodników. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ja Andre kojarze głównie z zimną wódka w jego debiucie? przeciwko Legii. Ale ku*** było zimno ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kurde jak odchodzi Żuraw to nasuwają się wspomnienia o starej Wiśle za czasów Uche, Kosy, Żurawskiego , Sobola itd kiedy wygrywaliśmy z silnymi Europejskimi drużynami.To były piękne czasy, ale ten czas leci i latek nam przybyło kto pamięta ten wie o co chodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Sobol przyszedł połtora roku po odejściu Kosy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Oj tam oj tam faktycznie ale chodzi mi ogólnie o te czasy w których nieźle się prezentowaliśmy i do których chętnie wraca się pamięcią. Nie chodziło mi o jedną konkretną 11
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kemy Agustien ?
W Championship wylądował a dokładnie to w Crystal Palace ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/euro-2012/ne...-wisly,1645165 oto co zrobił Kuba!!! Szacun!!
![]() ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Zdjęcie było już kilkakrotnie na forum. |
|
|
|