|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się mecz? | |||
| Wysokim zwycięstwem Wisły |
|
90 | 52,63% |
| Skromnym zwycięstwem Wisły |
|
66 | 38,60% |
| Remisem |
|
5 | 2,92% |
| Skromnym zwycięstwem Polonii |
|
4 | 2,34% |
| Wysokim zwycięstwem Polonii |
|
6 | 3,51% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chyba zacznie się awantura kto jest pajacem i dlaczego
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Za grzeczny doping na ostatnich meczach klub zgotował nam fantastyczną fetę: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ne_informacje/
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Po europejsku jak finał LM :]
Ktoś wie czy celebracja na rynku będzie pokazana w Canal Plus? Multiliga ma trwaćdo 22 więc? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zawsze można było wbiec po meczu na murawę a teraz nie?! Zgodnie z zaleceniami Ekstraklasy, a co to ich k... obchodzi jak będziemy świętować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Polonia Warszawa, godz. 17:00, sędzia: Zoltán Iványi (Węgry).
Czy ktoś coś wie na jego temat? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Skąd przekleiłeś?
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Możliwe, że to prawda, bo niedawno polski sędzia była na Węgrzech i prowadził mecz decydujący o mistrzostwie w tym kraju.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/157/news1...edziowska.html
mecz Górnika z Widzewem również poprowadzi Węgier. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Statystyki tego sędziego z sezonu 2010/11 ligi węgierskiej.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/iv...hter_2425.html Edit. Kartek to chyba wogóle nie chowa do kieszeni |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na Canal+ będzie całą feta, nawet ta na rynku - tak mówili w ostatniej multilidze...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W Orange Sport Info cały dzień jest pod tytułem "Wisła Kraków Mistrz Polski " praktycznie cały dzien będa gadac tylko o Wiśle , relacje z fety , rynku tylko u nich w takim obszernym wymiarze .
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak to prawda, na Orange Sport Info będzie cały dzień poświęcony Wiśle..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam prośbę do tych którzy nie będą na fecie a mają Canal +(ewentualnie orange) aby nagrali transmisję. Stawiam duże Piwo
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Szukam osoby , która jest z okolic i wybiera sie na mecz i fete do krakowa autem i ma 1 wolne miejsce ( bo niestety moje auto jest u mechanika) i mógłbym sie z nim z powrotem zabrac . Oczywiscie sie dorzuce na brene
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
kurde zapomniałem dodac ze z katowic ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Liczę na dobry mecz i gorący "mistrzowski" doping naszej drużyny. Byłoby źle, gdyby trybuny w milczeniu fetowały wielki sukces obecnego zespołu w imię niepoważnego sposobu "protestowania" wymyślonego przez grupkę niezwiązanych z naszym klubem osób.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam pytanie trochę nie w temacie
Czy na mecz można zabrać aparat ?
Ostatnio edytowane przez faraway : 27.05.2011 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
w każdym temacie musisz wtrącać swoje 3 te same grosze na temat protestu ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak można zwykłą lustrzankę, zabronione są aparaty profesjonalne, które wykonują fotografie komercyjne i na to potrzebna jest akredytacja
![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
Akredytowani fotoreporterzy też mają lustrzanki i robią zdjęcia komercyjne. Ba ! mają nawet zwykłe cyfrówki z serii ' super zoom '. Ciężko wymagać od ochroniarza znajomości na sprzęcie foto. i oceny czy możesz wnieść ten aparat, a ten nie. No chyba że kierujemy się gabarytami ;-) Popularne ' małpki ' i nieco większe aparaty można bez problemu wnosić. Bez znacznia czy to analogowy , cyfrowy czy lustrzana. ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Bardzo chciałbym usłyszec na koniec sezonu ta wersje:
http://www.youtube.com/watch?v=C_zpY...eature=related az sie chce spiewac ! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki za info
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bedzie doping na G
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To chyba zalezy min. od Ciebie
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ma ktos do sprzedania race ?!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Info dla kibiców przyjeżdżających własnym samochodem, myślę, że dosyć istotne dla wielu osób w obliczu dotychczasowego kompletu wyprzedanych wejściówek a i nowo otwartej trybunie C.
Uważajcie gdzie i jak parkujecie. Podczas meczu derbowego na ulicy Olimpijskiej jakiś dobroduszny obywatel (nie wiem, może to był sam Premier ) zrobił zdjęcia wszystkich samochodów tam zaparkowanych i wysłał zgłoszenie na policje, w efekcie 90 osób dostało wezwania oraz mandaty (w moim przypadku 100 zł i 1 pkt karny) za nie zostawienie 1,5 m wolnej przestrzeni na chodniku. Wiem, że nie zastosowałem się do przepisów, tak zrobiłem to z premedytacją tylko, od zarania dziejów myślałem, że w miejscu w którym spotyka się ~18 tys ludzi z częstotliwością raz na dwa tygodnie na około 3 godziny, przy kompletnym braku infrastruktury parkingowej nikt nie będzie robił takiej szopki ale jednak myliłem się jak i co najmniej 90 innych kierowców. Sytuacja może się powtórzyć więc jak wspominałem bądźcie świadomi kolejnych ABSURDÓW w naszym państwie. Pozdrawiam wszystkich, derbowych "kryminalistów" z ulicy Olimpijskiej. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No to mamy 3 trybuny na fetę. To może być najlepsza feta w naszej historii. Ponad 20 tyś kibiców( max ok 24 tyś) robi wrażenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Doping musi być, rzecz jasna i dla każdego oczywista, ten protest bezpośrednio nas nie tyczy. Nie wyobrażam sobie 24 tys. kibiców którzy siedzą cicho.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|