The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2011, 12:58
To nie jest spisek.To brak profesjonalizmu i fachowosci.Beavis i Butthead z C+to moze i normalni ludzie i maja swoje upodobania ,ale jako komentatorzy platnej stacji nie moga sobie pozwolic na stronnicze komentarze.Nie mam na mysli ujawniania swoich sympatii ,ale niustanne i celowe deprecjonowanie druzyny ,ktorej akurat tymi sympatiami nie darza.
Laskowski to odrebna historia.To juz nie brak profesjonalizmu.W jego przypadku to brak mozgu.Wydaje mi sie ,ze ani Maaskant ani Wisla nie powinna sie znizac do poziomu tego kretyna.Zignorowanie go wydaje sie najlepszym rozwiazaniem.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.05.2011, 12:59
sanderuss

Cieszę się, że Holendrzy nie boją się oddawać sprawy pomówień na ich temat do Sądu. Nie boją się, jak każdy KOWALSKI, żądać przeprosin, za jawne kłamstwa dziennikarskie, gdyż czują się europejczykami i nie są skazani na łaskę lub nie łaskę , chorej praworządności w Polsce.

Ps. godzina 12:59 - skończyłem pisać
Ostatnio edytowane przez kot : 22.05.2011 o godz. 13:04.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.05.2011, 13:11
Gdzieś przed dwoma laty czytałem wypowiedź jakiegoś pracownika canal plus,który określił prawie całą ekipę tej stacji jako pro-legijną.Z tym,że ponoć chłopaki się starają być obiektywni.Ta legijność najmocniejsza jest chyba u kierownictwa.Stąd może te dusery Kaza Węgrzyna wobec Legii(najbardziej chwalona przez niego drużyna w sezonie).Niektórzy dobrze wiedzą gdzie jest miód,albo od kogo zależy ten miód.Generalnie,to jednak dynda mi to kogo oni tam kochają.
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 22.05.2011, 13:16
Co do Laskowskiego - to sam nie wiem jakim cudem koles z tak mizerna wiedza uchowal sie w platnej TV. Przypuszczam, ze ma dobre plecy i niezly ciag na koryto. Od czasow jego pracy w publicznej uwazalem go za klona Szaranowicza czy Szpakowskiego. Takie cos brzeczace co jest dolanczane do wizji razem z meczami. Gadanie dla gadania.
Co do pomowien- Jesli RM albo SV uznaja to za takowe i skieruja sprawe do sadu -OK. Mysle jednak, ze sa troche ponadto i zdaja sobie sprawe ze to tylko bajdurzenie osoby nie bardzo wiedzacej o czym mowi i co mowi.
Odpowiedz cytując
allon
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.05.2011, 15:53
Gdzie można znaleźć jakieś linki do dzisiejszego Cafe Futbol ze Stanem i Ligi+Ekstra

Z góry dziękuje za odpowiedź
Odpowiedz cytując
michal
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 22.05.2011, 17:02
http://www.speedway-video.com/topic/7247-cafe-futbol/ tutaj jest link do dzisiejszego cafe futbol
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.05.2011, 17:51
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Beavis i Butthead z C+to moze i normalni ludzie i maja swoje upodobania ,ale jako komentatorzy platnej stacji nie moga sobie pozwolic na stronnicze komentarze.Nie mam na mysli ujawniania swoich sympatii ,ale niustanne i celowe deprecjonowanie druzyny ,ktorej akurat tymi sympatiami nie darza.
Dlaczego nie? Skoro właściciel to akceptuje, a wszystko dzieje się na granicy nagięć etyki dziennikarskiej, to Wam wszystkim wsio do tego. Nie podoba się, to nie oglądajcie transmisji w c+. Wypowiedzcie umowy.
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 22.05.2011, 18:20
Stan jest w lidze+
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.05.2011, 18:23
jest gdzieś liga+ online?
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 22.05.2011, 18:28
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
jest gdzieś liga+ online?
http://transmisje.info/index.php?opt...=106&Itemid=49
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Od: 09.2010

Stary 25.05.2011, 21:28
..... Po faulu Bartosza Rymaniaka na Maore Melicsohnie w polu karnym, ten ostatni bezbłędnie wykorzystał "jedenastkę"......

Poziom wiedzy polskich pismaków poraża!

źródło:
http://ekstraklasa.net/obcokrajowcy-...64da534c000000
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.05.2011, 21:34
grzybek69 napisał(a):Wyświetl post
..... Po faulu Bartosza Rymaniaka na Maore Melicsohnie w polu karnym, ten ostatni bezbłędnie wykorzystał "jedenastkę"......

Poziom wiedzy polskich pismaków poraża!

źródło:
http://ekstraklasa.net/obcokrajowcy-...64da534c000000
o co ci chodzi ? bo napisali nazwisko w tłumaczeniu angielskim ? jest to forma jak najbardziej poprawna
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.05.2011, 05:54
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...st_slaby_.html

Wypowiedź Cezarego Kucharskiego, Jodłowca i najciekawsza - Smudy o Meliksonie
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.05.2011, 06:57
dyzma powiedzial, co wiedział
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.05.2011, 09:30
Za to Murawski to kapitalny pomocnik - super forma, mnóstwo asyst, ahh te jego rajdy w środku pola - malinka.
Smuda jest beznadziejnym trenerem, brak obeznania w zawodnikach.

Melikson przerasta tę ligę, od ofensywnego pomocnika wymaga się kreowania gry, a nie obrony - od tego sa defensywni i obrona.
Odpowiedz cytując
RAPH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.05.2011, 09:47
FraMat napisał(a):Wyświetl post
dyzma powiedzial, co wiedział
Ile warte są słowa Smudy, wiadomo od dawna. "Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział" - że posłużę się niczym Weszło cytatem z "Misia"(i w sumie cytatem z Weszło ).
cięzko jest lekko żyć.........
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 26.05.2011, 11:21
Mistrz Niemiec i Maaskant po polsku na fecie Wisły Kraków
http://sport.interia.pl/raport/wisla...krakow,1644738
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 26.05.2011, 15:36
No własnie, bardzo zastanawiające:
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...86/story.shtml
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.05.2011, 16:29
Wielka letnia ofensywa Wisły Kraków
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...w,1644993,4651
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 26.05.2011, 17:12
Cytat:
Baszczyński, 34-letni piłkarz, który z Wisłą aż sześciokrotnie zdobywał mistrzostwo Polski miałby pomóc Radosławowi Sobolewskiemu poukładać mentalnie szatnie.
Sorry, ale ja wolę jak mentalnie ustawia szatnię Maaskant a nie kopacze typu "od Petrescu nauczylem sie tylko angielskiego". Bez urażania Marcina.

Poza tym nie wierzę, ze Stan, który w ciągu ostatnich trzech miesięcy okrążył Ziemię kilkakrotnie, by w czerwcu zatrudnić lepszych, bądź co najmniej równie dobrych zawodników znalazł tylko Baszcza czy Wasyla. Oznaczałoby to wyrzucanie w błoto kasy na skauting

Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.05.2011, 20:21
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale ja wolę jak mentalnie ustawia szatnię Maaskant a nie kopacze typu "od Petrescu nauczylem sie tylko angielskiego". Bez urażania Marcina.

Poza tym nie wierzę, ze Stan, który w ciągu ostatnich trzech miesięcy okrążył Ziemię kilkakrotnie, by w czerwcu zatrudnić lepszych, bądź co najmniej równie dobrych zawodników znalazł tylko Baszcza czy Wasyla. Oznaczałoby to wyrzucanie w błoto kasy na skauting
Mógłbym się silić na bardziej lub mniej finezyjne złośliwości pod Twoim adresem - tak jak Ty pod adresem Baszcza, ale sensu w tym nie widzę żadnego. Twój kult Dana zaczyna być już bałwochwalczy. Przekonani do wielkości Dana są jego fanami po grobową deskę mnie (być może nie tylko) wieczne wychwalanie Rumuna irytuje i na nic zdadzą się wzajemne uszczypliwości. Tyle, tytułem przydługawego i osobistego wstępu.

Nie jestem zwolennikiem powrotów piłkarzy. Oczywiście od każdej zasady mogą zdarzyć się wyjątki. Niemniej takim nie wydaje mi się, w naszej sytuacji, ani Baszczu, ani tym bardziej Kosa. Obu piłkarzy nad wyraz lubię i cenię. Być moze na krótką metę obaj nawet pomogliby Wiśle. I właśnie wbrew temu co twierdzi FraMat pomogliby w szatni a nie na boisku.
Marzy mi się bowiem Wisła zjednoczona wspólnym celem. Piłkarze identyfikujący się, jeśli nie z klubem to przynajmniej ze sobą jako grupą. Niestety tego nie ma. A akurat dwaj wymienieni mają cechy, których w większości brakuje pozostałym.
Pod względem sportowym sprowadzanie zawodników w wieku lat 34 to początek porażki na którą już nie możemy sobie pozwolić. Nie możemy żyć pamięcią Schalke, Parmy czy nawet Lazio bo bardziej powinny do nas przemówić Valarenga albo Dynamo. To nie są piłkarze rozwojowi ani gotowi do walki takiej jaką muszą włożyć polskie zespoły w starciu z zagranicznymi czyli na 1906 %. Zasłużeni piłkarze, fajne chłopaki, cool ziomy czy jak tam ich nazwiemy ale nie zawodnicy na miarę budowy drużyny. Sprowadzanie piłkarzy z taką metryką to w długiej perspektywie porażka.
Oczywiście zmienię zdanie jeżeli miałoby się okazać, że dojdzie do kilku ciekawych transferów typu Melikson albo chociażby Wilk a starzy będą jedynie uzupełnieniem.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 26.05.2011, 20:54
Trochę się uczepiliście tego wieku .

Podobała mi się wypowiedz Bednarza we wczorajszym OSI . Nawiązanie walki Wisły o LM to tego co działo się 16 lat temu...

Przypomniał jak bodajże przed sezonem 95/96 gdzie to Legia awansowała do LM pomimo tego że kadra liczyła 20 świetnych zawodnikach , będą jeszcze na wakacjach codziennie czytał o kolejnych wzmocnieniach . Był poczatkowo zszokowany faktem że przyjdzie mu rywalizować o pozcję nawet z dwoma piłkarzami , jednak rzeczywistość pokazała że zmobilizowało to całą drużynę do wyciężonego treningu i walki do upadłego . Każdy zawodnik mając ogromną rywalizację automatycznie wskakuje na poziiom wyżej .

Ewentualne transfery Kosy czy Baszczyńskiego z tego co czytam traktowane są jako tgz uzupełnienia . To co mi się podoba w tym jeszcze nie otwartym okienku to fakt że Basałaj , Valckx czy Maaskant podkreślają że trzeba mieć szeroką kadrę na walkę we wszystkich frontach . Jeśli Baszczu i Kosa byli by piątym czy szóstym transferem w tym okienku biorąc pod uwagę wartość sportową to będę zadowolony .

Zresztą to widać , o głównych celach transferowych nie mówi się głośno . Robione są po cichu . Kibic potrzebuje czegoś dla zapchania uszu i pewnie też z tąd np odgrzewane wieści o Kosowskim .
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 26.05.2011, 21:34
spartan napisał(a):Wyświetl post
Mógłbym się silić na bardziej lub mniej finezyjne złośliwości pod Twoim adresem - tak jak Ty pod adresem Baszcza, ale sensu w tym nie widzę żadnego. Twój kult Dana zaczyna być już bałwochwalczy. Przekonani do wielkości Dana są jego fanami po grobową deskę mnie (być może nie tylko) wieczne wychwalanie Rumuna irytuje i na nic zdadzą się wzajemne uszczypliwości. Tyle, tytułem przydługawego i osobistego wstępu.
Nie zamieściłem w powyższym poście żadnego, najmniejszego nawet, elementu kultu Dana. Stwierdziłem tylko, że Baszczyński słabo nadaje sie, w moim mniemaniu do wprowadzania dobrej atmosfery w szatni i nie powinien w tym zadaniu zastępować trenera
Pozostała część twojej analizy o sprowadzaniu starzejących się pilkarzy jest jak najbardziej zgodna z moimi odczuciami

Odpowiedz cytując
pilot80
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 29.05.2011, 08:30
Dzisiaj na stacji ORANGE SPORT INFO dzień z Wisłą Kraków, polecam!!! praktycznie cały dzień wszytko o Wiśle , wywiady, łączenia na żywo z Krakowem, na koniec dnia Feta...

Na Cyfrze 108 kanał, prawdopodobnie na stronie internetowej Orange też da się to na żywo oglądać.

jeszcze raz Polecam
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.05.2011, 12:48
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml
Jak kolega wyżej napisał - cały dzień o Wiśle. Już o 14:30 wywiad z samym Robertem Maaskantem.
Odpowiedz cytując
kolumb
Member

Od: 08.2009

Stary 29.05.2011, 23:15. Feta na stdionie
Feta na stadionie
http://krak.tv/sport-pilka-nozna-F15...---cz1-stadion
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 30.05.2011, 13:34
Feta Wisły: Drużyna klasy C oddała mecz walkowerem, by świętować z Wisłą

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...erem,id,t.html
Odpowiedz cytując
sAJmon_ABG
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 30.05.2011, 16:02
Ma ktoś nagranie z c+ wszystkie urywki dotyczące Wisły?
Odpowiedz cytując
MaThEuS
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 03.06.2011, 06:12
Wisła najdroższym mistrzem w historii:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...286,1,381.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów