|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
A wg ciebie niby dlaczego Pudzian odklepał ? Thompsonowi brzydko pachniało z paszczy i Mariuszowi się na wymioty zebrało ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Racja, bardzo ciasno był trójkąt wpięty. W podobny sposób Carwin przegrał z Lesnerem.
![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
TSW FAnatyk, moglbys napisac do mnie na GG 6485841 w sprawie biletów, BŁAGAM SPRAWA Z|YCIA I SMIERCI. Kolega z wrocławia !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Marcin Najman to sie normalnie smierci nie boi - gosc chce stanac do walki z przeciwnikiem, ktory przegral w swojej karierze tylko jedna walke. Mowa tutaj o Riddicku Bowe, swietnym amerykaninie, ktory na 45 walk wygral 43, w tym 33 przez KO, jedna przegrana co wspomnialem i jeden remis. Odwazny nie ma co
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
UPADEK - cz. 3 ( czyżby ostatnia w Strikeforce?)
http://www.youtube.com/watch?v=ung7t...layer_embedded |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przypominam, że dzisiaj o 21:00 ciekawa walka: Wroński- Nastula. Ja stawiam na zwycięstwo Nastuli.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
^ Panowie zarabiają pieniążki
![]() ![]()
Romario - o Goleador!
Ja, LAW, nigdy do Barcy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
o ktorej dokladnie ta walka
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie swoją walkę wygrał 50- letni! Andrzej Radomski.
Już niedługo będzie walka wieczoru: http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=13 ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezusie brodaty, organizacja tej walki to jakaś masakra! Gorzej niż gala wrestlingu w Ciudad Juarez!
KSW to przy tym pełna profeska, łącznie z tym podnośnikiem robiącym za windę ![]() E: Kolesiowi po skoku spadły spodnie A supron jako konferansjer WTF? Powód: Gacie:)
Ostatnio edytowane przez stawski : 20.08.2011 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Hymn a`la Edyta Górniak
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Boże kto tego Wrońskiego na ring wpuscil
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i po ptokach. Co to miało być?
Wroński- 2-krotny mistrz olimpijski i na stare lata zachciało się mu takich walk.
Ostatnio edytowane przez kornd : 20.08.2011 o godz. 21:44.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzech Tiestrzów Olimpijskich w jednym miejscu i kabaret organizacyjny z kolesiem ktory zgubił gacie.
Tak można w skrócie opisać tą galę |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Przecież od razu było widać, że Wroński nawet dobrze postawy nie potrafi przyjąć, nie wiem po co te kwiatki, szkoda czasu i ludzi którzy liczyli na cokolwiek..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaka gala, taka i walka wieczoru. Aż żal komentować.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja .......e, ale szopka hehe dawno nie widziałem takiej rzezni, to już te bokserskie gale w Strzelcach Opolskich i innych miejscowosciach wyglądają bardziej profesjonalnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słuchajcie, może stara Wrońskiego wzięła kredyt w prowidencie
Ale jak włączyłem transmisję na przedostatniej walce, tak banan z twarzy mi do tej pory nie zszedł. "Andrzej pierwszy raz będzie walczył w tej walce" i tym podobne kwiatki. Plus zgubione gacie.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W sumie fajny odstresownik przed wtorkiem
Jeszcze pytanie, Andrzej czy będziesz chciał rewanżu, na co Andrzej z politowaniem na Suprona :] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A o co chodzi z tymi zgubionymi gaciami- komu spadły - bo oglądałem tylko urywkami?
Panienki całkiem niezłe były- a Supron może niech wróci do komentowania walk wrestlingu amerykańskiego. ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
nosz kurde za późno se włączyłem... jak ta "walka" wyglądała?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poskakali przed sobą, pomachali rękami, Nastula strzelił Wrońskiego raz nad okiem, ten sięzwinął i sędzia przerwał walkę. Niewiele straciłeś.
Koleś jakiś tancerz zrobił fikołka, wylądował i spadły mu spodnie od dresu. Uprzedzam pytanie, miał bieliznę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 21.08.2011 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jak się mają sprawy Mameda i jego angażu w Bellatorze? Sprawa przycichła i mam wrażenie, że to celowe puszczenie ploty w świat, bo im więcej szumu wokół Czeczena tym lepiej dla szefostwa KSW.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No bellator skończył się, któraś tam edycja jakiś miesiąc temu, od nowej edycji powiedział że będzie brał udział, więc czego tu się doszukiwać?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale pyta.
Dobrze że nie włączyłem TV bo bym sobie pluł w brodę że tylko mi prąd zeżarło. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ciekawa gala się zapowiada + koniec kariery Pudziana...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dlaczego koniec kariery Pudziana?
Cytat:
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Swoją drogą dziwne że się Pudzian na Thompsona porywa kolejny raz - to tak jakby Adamek chciał znowu zebrać od Kliczki po razie
![]() Chyba że kasa misiu kasa ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|