|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pamiętam jeszcze siedem lat temu najwyższy kontrakt w lidze miał Maciek Żurawski, około 250 tysięcy euro na rok.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie chce wklejać linków ze strony Legii ale muszę.
http://www.legia.com/www/index.php?akt=22735 Szacun Sergei taki charakter powinien mieć bramkarz Pawełek to by jeszcze zaczął przepraszać sędziego i zawodników warszafki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dobru furiat,ale takich furiatów właśnie potrzeba . A nie piz.dusiow bez charakteru,brawo Pareiko !
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Gdyby, któryś z nich zrobił to co Sergiej, wiedząc że nie zasłużył na czerwoną kartkę. Nie miałbym do tego bramkarza pretensji, sam trenuje i jestem bramkarzem i lubię charakternych piłkarzy, którzy nie dają sobie w kasze dmuchać. Tak jak Pareiko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tylko nie rozumie po co ktoś wraca do Pawełka? Jaki ma w tym sens? Nie wszyscy zawodnicy reagują tak nerwowo, ja na przykład nie wyobrażam sobie Meliksona rozwalającego jakieś banery czy też tablice, gdyby sędzia go wywalił z boiska, czy to znaczy , że jest piczką której na niczym nie zależy? Czy w drugim punkcie napisałem coś niezgodnego z prawdą? Gdyby Cabaj czy Klich zaczęli nam demolować stadion po kartce, to nie wierzę , ze nie pojawiłyby się tu wyzwiska czy nawet głosy , że zawodnikowi należy się kara. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może ktoś znający rosyjski przełożyć co mówił Siergiej?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
ja myślę że on to mówił po estońsku. U nich około 30 % mówi po rosyjsku, poliglotą nie jestem, ale Siergiej raczej po rosyjsku nie krzyczał. Ten język kojarzy każdy ;-).
Aczkolwiek przyłączam się do prośby , jeśli ktoś gawarit pa estonija ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak możliwe, w którymś wywiadzie mówił że czuje się bardziej Rosjaninem i tak mi się skojarzyło że to ruski.
Teraz pewnie możemy oczekiwać kary finansowej dla naszego bramkarza, ale zachował się dobrze, jak na trochę szalonego bramkarza przystało. Pareiko to dobry najemnik.
Ostatnio edytowane przez kornd : 21.05.2011 o godz. 22:54.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Generalnie zwyklinał ich od suk i k*rew, sędziego tez zwyzywał. Jak ktoś rzucił "spokojnie" to odparł "co spokojnie?" i chyba tyle. A, jeszcze krzyczał cos o zapłaceniu. Reszta była za cicho albo ocenzurowana.
Ostatnio edytowane przez filemon : 21.05.2011 o godz. 23:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja po rosyjsku śmigam i muszę powiedzieć ,że Sieriożka pojechał po całym tym cyrku równo z trawą. Jeszcze na boisku nazwał sędziego głupim je.banym chu jem. Potem liniowego wyzwał od głupków, ch ujów i kurew. Na koniec "co spokojnie
PS. Śmiesznie ale i wzruszająco wyglądała scena jak i malutki krasnal Małecki ściągał tego rozjuszonego goliata z boska. Fajnie, fajnie. Małecki też aniołek taki ,że hej!!! PS. Aniołek w sensie "spokojny,grzeczny" ,żeby tu homo-skojarzeń towarzystwo nie miało hahahhaha
Ostatnio edytowane przez Bronex : 22.05.2011 o godz. 05:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie mowcie, ze przy disco-polowych spiewach publicznosci, paplaniu komentatorow slyszeliscie co mowil Pareiko.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 22.05.2011 o godz. 05:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
krzyczy 'suka jobana' -> suka je....a tak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za to co Pereiko zrobił ma u mnie wielkiego plus!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I dobrze zrobił. Jeszcze temu stwardowi powinien przyjebać po zejściu pod trybuną.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no faktycznie świetnie się zachował, teraz zamiast jednego meczu pauzy będzie miał kilka i osłabił zespół na te kilka meczy, po prostu brawo! z resztą, czy ktoś kłótnią z sędziami dał radę kiedyś zmienić ich decyzje?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byleby nie wpadl na 5 meczowe lub nawet dluzsze zawieszenie bo komisja jest z Warszawy i jak sie w ogole tym zajma to beda chcieli jak najwyzsza kare wklepac znajac zycie. Na pewno w Lidze+Extra przedstawia ta sprawe zeby komisja miala powod by go załatwic - komentatorzy z C+ zrobia wszystko by zniszczyc pilkarza Wisły. Zrezta juz przed 2 polowa Zylinski tabliczke trzymał niespecjalnie? jakos w to watpie. W Anglii ostatnio Ferguson dostał zawieszenie na 2 spotkania za obrazanie sedziego
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 22.05.2011 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Był taki jeden mecz na R22 - sędzia początkowo podyktował karnego dla Wisły, po "pretensjach" rywali do niego i liniowego zmienił decyzję i podyktował ostatecznie rzut wolny. Niestety, nie jestem w stanie sobie przypomnieć z kim i kiedy dokładniej ten mecz był, ale był na pewno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wisła - Zagłebie Lubin, maj 2007, dzięki temu remisowi 0:0 Zagłebie zdobyło mistrza. W całym meczu było kilka skandalicznych decyzji sędziego, wszystkie na korzyść Zagłebia...
A co do zachowania Pareiki to dobrze, widac ze mu zalezy. Pilkarze maja wyniki w dupie - źle Pilkarze przezywaja zle wyniki - też źle Ludzie zastanowcie sie co wam odpowiada... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tak, na 10 kolejek go zawieszą za to, że skrytykował sędziego. Najwyżej wydłużą mu o 1 spotkanie, czyli mecz z Polonią, w którym i tak by nie zagrał. Swoją drogą łatwo sprzed telewizora rozkminiać jak ktoś powinien się zachować. Tyle, że na boisku piłkarze w ferworze walki przeżywają emocje i czasem te emocje powodują, że zawodnik zachowuje się tak, a nie inaczej. A, że Pareiko nie zrobił nic co zasługiwałoby na czerwo to w jego przypadku takie zachowanie jest jeszcze bardziej zrozumiałe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Sergiej nic nie zrobił. W totalnych nerwach po bardzo kontrowersyjnej decyzji kopnął lekko w słupek, rzucił trochę mięsa. Chyba coś tam zerwał ze ściany w nerwach, jestem pewien, że zapłaci, a teraz pewnie mu trochę głupio. Z resztą on od początku wielu nie pasował. Bo Estończyk, a nie Brazylijczyk, bo 34 lata, a nie 17, bo 200 meczy w Rosji, a nie 1000, bo z Toma, a nie z Barcelony... Teraz rzucił trochę mięsa, bo mu zależy, to można się dowalić. Już to kiedyś pisałem: najlepiej się nie wychylać i siedzieć cicho jak np. Garguła. Do tego nikt nie ma pretensji. A obrywa się tym, którym zależy: Małeckiemu, Pareiko, Draganowi.
Ostatnio edytowane przez Awe : 22.05.2011 o godz. 11:47.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I dobrze, pokazal ze ma jaja, a wy juz ....a placzcie, zwlaszcza ze gramy 2 mecze o pietruszke
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|