The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim, Twoim zdaniem, wynikiem zakończy się mecz Legia - Wisła?
Wysoka wygrana Wisły 83 23,25%
Skromna wygrana Wisły 161 45,10%
Remis 53 14,85%
Skromna wygrana Legii 41 11,48%
Wysoka wygrana Legii 19 5,32%
Głosujących: 357. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2011, 18:12
Niestety niektórzy powinni zostać ukarani za przerażający brak ambicji. Pajlić, Siwakow, Kowalski - katastrofa. Chavez walczył, ale druga bramka obciąża jego konto. Niestety polska olewacka mentalność udzieliła się także obcokrajowcom. Ten mecz uzmysłowił nam wszystkim jak daleko jesteśmy od LM. Szczególnie jeżeli chodzi o sferę mentalną i podejście. Szkoda, że Jovanić nie obronił karnego. Trudno.

Gratulację dla kolegów z Warszawy, dziś Legia była lepsza nawet pomimo grania w przewadze. I plus za protest, chociaż oczywiście nikt, ani w C+ ani w TVP o nim nie wspomniał.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.05.2011, 18:15
@willow
To była ironia Nawet ja to dostrzegłem. Blanco ładnie zakpił z kibiców chorągiewek , co zmieniają poglądy w zależności od tego jak wiatr zawieje Gdy wygrywamy z KSC jesteśmy mistrzami i mamy super zawodników, lecz po porażce już tragedia/koniec świata - wszystkich sprzedać w piz...
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 21.05.2011, 18:17
willow napisał(a):Wyświetl post
Ty się dobrze czujesz, człowieku? Czy szaleju się najadłeś? Legia zdecydowanie lepsza? Bo grała z przewagą jednego zawodnika, u siebie i z aktualnym Mistrzem Polski? Bo dostała na Reymonta 4:0 i ma 11 porażek w lidze? Odbiło Ci dokumentnie, czy to prowokacja?
TO była ironia
tak Mi sie wydaje.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.05.2011, 18:18
Cytat:
Przecież to jest jeden z najważniejszych meczy w sezonie.Nie można podejść do niego w ten sposób.
To nie ta Legia co kiedyś. Teraz to był zwykły mecz. Bardziej boli 2-0 z Górnikiem u siebie, niż z Legią na wyjeżdzie, gdy mamy juz mistrzostwo. Wstyd byloby przegrac wyzej, niz 4-0.

Wygralismy lige, wygralismy dwumecz. Pokonalismy 2 razy Cracovie, ktora na 80% spadnie. Czego wy chcecie. Miec sezon jak Porto 26-4-0 ?
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 21.05.2011, 18:18
Lysy napisał(a):Wyświetl post
@willow
To była ironia Nawet ja to dostrzegłem. Blanco ładnie zakpił z kibiców chorągiewek , co zmieniają poglądy w zależności od tego jak wiatr zawieje Gdy wygrywamy z KSC jesteśmy mistrzami i mamy super zawodników, lecz po porażce już tragedia/koniec świata - wszystkich sprzedać w piz...
Podejrzewałem, bo jakoś mi się w głowie nie mogło pomieścić, żeby blanco palnął takie głupstwo, choć bardziej myślałem, że to prowokacja niż ironia...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.05.2011, 18:21
Dzieci nesotrady się uaktywniają.Przegrali jak to w zwyczaju mamy po mistrzu.Nie ma co cudować i płakać,bo nie ma nad czym.Mecz słaby z każdej strony,z przewagą Legii-ze względu na wykorzystane sytuacje.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 21.05.2011, 18:22
No niestety mowienie od kilku dni ze mamy juz mistrza, cel spelniony, myslimy o LM a nie o lidze, damy zagrac zmiennikom, wpuscimy na tak wazna pozycje jaka jest stoper pilkarza, ktory ledwo lapalby sie do skladu w Cracovii - wszystko to dalo swoj efekt. Maskant mysli innymi kategoriami, dla niego wazniejsze jest unikniecie kontuzji niz pokonanie Legii, swoje racje ma - bo tak szczerze - kto z glowy wymieni wyniki meczow Wisly z Legia sprzed 5, 6 lat?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.05.2011, 18:24
Smiejecie sie z 11 porazek Legii, a sami mamy 7 w 28 kolejkach i z takim podejsciem spokojnie mozna(z dysko pewnie bedzie wtopa) dobic do 9...
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.05.2011, 18:26
skeba napisał(a):Wyświetl post
To nie ta Legia co kiedyś. Teraz to był zwykły mecz. Bardziej boli 2-0 z Górnikiem u siebie, niż z Legią na wyjeżdzie, gdy mamy juz mistrzostwo. Wstyd byloby przegrac wyzej, niz 4-0.

Wygralismy lige, wygralismy dwumecz. Pokonalismy 2 razy Cracovie, ktora na 80% spadnie. Czego wy chcecie. Miec sezon jak Porto 26-4-0 ?

Tak samo to nie jest ta sama Wisła co kiedyś! Jaki k...a zwykly mecz?
To że mamy mistrzostwo nie znaczy że mamy olac powtarzam jeden z prestizowych meczy w sezonie
Po tym właśnie sie poznaje czy zespół ma charakter i jaja zagrac na 100% mając mistrzostwo!

Zresztą z takim podejściem żebyś sie nie obudził z ręką w nocniku w 2 runidzie kwalifikacji!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.05.2011, 18:27
Cytat:
Smiejecie sie z 11 porazek Legii, a sami mamy 7 w 28 kolejkach i z takim podejsciem spokojnie mozna(z dysko pewnie bedzie wtopa) dobic do 9...
Za sezon-dwa nikt nie będzie pamiętal ile mielismy porazek, tylko ze Wisla ma juz 13 tytulow i wkrotce przegonimy cala stawke i bedziemy hagemonem !!!
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.05.2011, 18:30
Mi się wydawało czy przed meczem szło "Mistrzem Polski jest Legia"?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.05.2011, 18:34
Liczy sie efekt koncowy a takim jest Mistrzostwo Polski dla Wisły
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.05.2011, 18:38
A ja w innym tonie niż większość. Ten mecz nie pokazał braku ambicji, tylko brak umiejętności piłkarskich kilku zawodników. Po prostu jak cały zespół gra na 100% to pewne braki można ukryć, jest odpowiednia asekuracja itp. Dzisiaj trzeba było zagrać umiejętnościami i gdyby one były to Legia została by powieziona. Cikos i Paljic bez asekuracji popełniali błędu, Kowalski może i chciał ale piłkarsko jest słaby, Jirsak i Sivakov zupełnie nieprzydatni (więc praktycznie byliśmy pozbawieni środka pola). I tak to wychodzi, dzisiaj nie ma co lamentować bo wyszło to o czym mówiliśmy. Że trzeba wzmocnić obronę, że przydał by się ktoś do środka pola, zmiennik dla skrzydłowych i napastnika.

Barcelona czy Manchester też w wielu spotkaniach nie grają na 100%, wygrywają je umiejętnościami piłkarskimi. To samo przykład Lecha z tego sezonu, w Europie na maksa i to dawało efekty ale liga odpuszczona i pojawiły się problemy.
Dlatego jeśli chodzi o wzmocnienia to niech to będzie 3 zawodników ale takich co grać w piłkę potrafią.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.05.2011, 18:42
skeba napisał(a):Wyświetl post
Za sezon-dwa nikt nie będzie pamiętal ile mielismy porazek, tylko ze Wisla ma juz 13 tytulow i wkrotce przegonimy cala stawke i bedziemy hagemonem !!!
Jak ja lubię takie wpisy Hegemon w kraju w którym Mistrz gra na poziomie drużyn ze środka tabeli takich lig jak estońskiej, kazachskiej, azerskiej czy gruzińskiej, tak - brzmi to dumnie
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.05.2011, 18:48
RAF napisał(a):Wyświetl post
FraMat,

Z Chavezem mam mieszane uczucia. On jest bardzo wolny. Bardzo. Dzisiaj byl objezdzany niemilosiernie. Fakt, ratowal sie wslizgami (przewaznie dobrymi) ale przy drugiej bramce wslizg nie wyszedl i Legionista wyszedl prawie sam na sam. Trzeba obiektywnie przyznac ze dzis trzymal nasza defensywe, nie wywalal pilek w kosmos. Tylko ta szybkosc. Lepsi technicznie rywale by to wykorzystali. Szalachowski wykorzystal.
Dlatego musi grać w parze z drugim środkowym obroncą a nie z Kowalskim
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.05.2011, 18:52
willow napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewałem, bo jakoś mi się w głowie nie mogło pomieścić, żeby blanco palnął takie głupstwo, choć bardziej myślałem, że to prowokacja niż ironia...
Tak,tak, to była ironia
Rozumiem,że przeoczyłeś , każdemu się zdarza , czasem czytając szybko post po poście z góry na dół można zgubić jego sens. Lysy wyjaśnił co miałem na myśli
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 21.05.2011, 18:55
Swoją drogą wielu pisało przed meczem z KSC , ze powinniśmy zagrać "ofensywnie" ze środkiem: Sobolewski - Irsak - Sivakov. Z całym szacunkiem, ale obawiam się, że w takim ustawieniu gra wyglądałaby podobnie jak dziś. Z Irsaka i Sivakova pożytek w ofensywie ŻADEN, a w defensywie bez odbiorów piłki Wilka z pewnością byśmy mieli sporo zagrożenia pod naszą bramką.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 21.05.2011, 18:56
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Liczy sie efekt koncowy a takim jest Mistrzostwo Polski dla Wisły
Nie do końca. Pomijasz jeden bardzo istotny aspekt, mianowicie mentalność. Jeśli teraz się przyzwyczai piłkarzy do odpuszczania meczów, to nigdy, przenigdy nie będą mieli woli zwycięstwa i walki do końca. Ich powinno się uczyć grać na całego bez względu na sytuacje w tabeli czy przeciwnika.

I bardzo dziwię się niektórym z Was, którzy bagatelizują porażkę w tym meczu. Ba, niektórzy szukali już usprawiedliwienia kilka dni temu.To takie typowo polskie. A ja przestrzegałem i przestrzegam - nie będziemy odnosić sukcesów na arenie międzynarodowej, jeśli nasz sztab szkoleniowy pozwoli na takie podejście do wykonywania obowiązków i nie będzie odpowiednio wcześnie reagował.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.05.2011, 18:57
Szałachowski : "Legia zagrała na 100% mozliwosci"

Wisła zagrała nawet nie na 50% , co większość nawet pikarzy przyzna

każdy wie , że gdyby okoliczności były inne i ten mecz decydował by o mistrzostwie i wynik byłby inny i gra
Ostatnio edytowane przez Karherop : 21.05.2011 o godz. 19:02.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 21.05.2011, 19:00
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
pewnie ze fajnie bylo by wygrac dzis - ale wygralismy z Lechem i parchatymi - Mistrz przypieczetowany a moze i Craxa poleci - swietne transfery w zimie - pewnie rownie ciekawe beda niebawem - w 100% jestem zadowolony z tego sezonu ....

tez jestem zadowolony z sezpnu i to bardzo, ale.... pewna ryska jest. Brak zaangazowania w Bielsku Bialej i teraz w Warszawie. Boje sie ze z takim podejsciem w pucharach znow przydazy nam sie Levadia czy inny Karabach.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.05.2011, 19:00
Kolejna przemyslana i bardzo fajna wypowiedz Maaskanta. Nie gada beznadziejnie tylko zawsze z sensem, pilkarzy opieprzy i pouczy. Takiego trenera nam brakowalo:

Muszę się odnieść do tego momentu i powiedzieć, że jestem rozczarowany kilkoma zawodnikami. Popełniliśmy błąd w defensywie. Ustawiliśmy pułapkę ofsajdową w momencie, kiedy nie powinniśmy tego robić. To była sytuacja, kiedy wszyscy byli na swoich pozycjach, a my łapaliśmy na spalonym zawodnika po zagraniu z 30 metrów. Daliśmy pretekst sędziemu do podyktowania karnego, chociaż moim zdaniem jedenastki nie było. Ten głupi błąd zadecydował o wyniku meczu” – podkreślił.

Cytat:
Daliśmy wolne Andrażowi, bo zagrał w tym sezonie wiele spotkań, między innymi na mistrzostwach świata. Podobnie Maor – kiedy my mieliśmy przerwę w rozgrywkach, on jeszcze grał w Izraelu. Chciałem, żeby trochę odpoczął w drugiej połowie. Gdybyśmy nadal walczyli o tytuł, to prawdopodobnie nasza taktyka wyglądałaby inaczej” – tłumaczył Robert Maaskant.
No to mamy odpowiedz dlaczego Melikson - bardzo dobra decyzja trenera
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 21.05.2011 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.05.2011, 19:04
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
A ja w innym tonie niż większość. Ten mecz nie pokazał braku ambicji, tylko brak umiejętności piłkarskich kilku zawodników. Po prostu jak cały zespół gra na 100% to pewne braki można ukryć, jest odpowiednia asekuracja itp. Dzisiaj trzeba było zagrać umiejętnościami i gdyby one były to Legia została by powieziona. Cikos i Paljic bez asekuracji popełniali błędu, Kowalski może i chciał ale piłkarsko jest słaby, Jirsak i Sivakov zupełnie nieprzydatni (więc praktycznie byliśmy pozbawieni środka pola). I tak to wychodzi, dzisiaj nie ma co lamentować bo wyszło to o czym mówiliśmy. Że trzeba wzmocnić obronę, że przydał by się ktoś do środka pola, zmiennik dla skrzydłowych i napastnika.

Barcelona czy Manchester też w wielu spotkaniach nie grają na 100%, wygrywają je umiejętnościami piłkarskimi. To samo przykład Lecha z tego sezonu, w Europie na maksa i to dawało efekty ale liga odpuszczona i pojawiły się problemy.
Dlatego jeśli chodzi o wzmocnienia to niech to będzie 3 zawodników ale takich co grać w piłkę potrafią.
1906% poparcia.
W odniesieniu do tego meczu i przyszłości Legi to coś czuje, że ten zespół zaczyna się zazębiać i mogą nawet w tej Europie coś ugrać, bo na swoim stadionie ciężko będzie z nimi wygrać. Ten mecz przypomina mi mecz Legi z Arsenalem, może Arsenalowi się tak samo chciało jak Wiśle dziś ale trzeba przyznać też, że w takich warunkach do technicznej gry to mi jakiś dużych atutów nie mamy ;]
Technicznie jesteśmy dużo słabsi od Legi, Legia ma po prostu problemy z motywacją, ambicją ze słabymi, wielokrotnie lekceważyła ich przez co w następnych meczach im szło gorzej.
Brakuje takich przebojowych skrzydłowych, którzy są wyznacznikiem i siłą w teraźniejszym futbolu (Nani, Hulk, C.Ronaldo) i ja wyznaję teorię jakich masz skrzydłowych takie masz wyniki. Niestety mamy mizernych, z czego Małeckiemu tylko niekiedy wychodzi, dzisiaj okazał się zbyt słaby technicznie.
Dzisiejszy mecz uwydatnił jego braki, braki Genkova a przede wszystkim to że gdy nie ma Meliksona to nie ma Wisły ...
Cikos, Paljic, Kowalski, Shivakov, Jirsak, Sobol to niestety zbyt słaby poziom, w większości przypadków techniczny. Oj dużo dobrych zawodników do nas będzie musiało do nas przyjść, żeby ta LM była.

Bo takie zespoły jak Genk, Rangers są nie do ruszenia ;(
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.05.2011, 19:38
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Szałachowski : "Legia zagrała na 100% mozliwosci"

Wisła zagrała nawet nie na 50% , co większość nawet pikarzy przyzna

każdy wie , że gdyby okoliczności były inne i ten mecz decydował by o mistrzostwie i wynik byłby inny i gra

Oczywiscie

za Kowalskiego ktorego nie uwazam za obronce -gralby Jailens

za Jirsaka ktorego tez trzeba sie pozbyc gralby Wilk

i jeszcze jeden napastnik

pozatym nastawienie naszych bylo zeby grac ,moze bedzie remis i styknie,nie bylo zadnej napinki

jakby to byl mecz o cos to napewno grali by inaczej
Wychodzi tutaj troche miminalizm ale tez skutek zdobycia MP przed tygodniem.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 21.05.2011, 19:41
To co zrobił Gil to jest jawne oszustwo! To Radović wpadł z impetem na Pareikę, a nie Sergiej sfaulował Serba. Jeszcze czerwień za stanie w miejscu!!! Nie dziwne, że Estończyk nie mógł się pogodzić z tą decyzją. Powinien pierd*lnąć sędziemu i wtedy mógłby opuścić boisko za coś za co można wylecieć, a nie na miłość boską za stanie w miejscu. Może Preiko jeszcze miał Radovićiowi się odsunąć, żeby miał łatwiej strzelić gola? Jakich to czasów człowiek dożył...
Powód: dopisek: "sędziemu"
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 21.05.2011 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 21.05.2011, 20:03
Panowie luz, kogo ten wynik obchodzi? Zawsze można liczyć, że może w Warszawie uznaja że są tak dobrzy i Skorża jednak zostanie i nie będzie wietrzenia w szatni. A trener znowu zdobędzie czwarte mistrzostwo dla Wisły
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.05.2011, 20:11
ludzie wyluzujcie
do 45' bylismy zdecydowanie lepsi, powinnismy prowadzic, niestety Genkow jak to czesto bywa zmarnowal 100% sytuacje...
potem czerwien dla Sergieia, coz, zdarza sie
bez Meliksona nie istniejemy, a ze Maaskant chcial mu dac odpoczac, to mamy efekt ;]

PS: a tak poza tym, to dobrze to Maaskant wykombinowal, dał Skorży wygrac, moze sie utrzyma i znow pomoże nam co nieco ;d
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 21.05.2011, 20:22
No błąd ewidentny sędziego. Oglądnąłem tą sytuację kilka razy na powtórkach ekstraklasa.tv i widzę, że:
1. bardzo ciężko dopatrzyć się w ogóle faulu
2. jeśli już faul, to nie czerwona kartka, bo bliżej bramki był Manu

Niewątpliwie na takim poziomie taki błąd musiał zaważyć na wyniku meczu, ale spotkania nie oglądałem. Widzę jednak, że zgodnie z moimi intencjami - po części w wyniku wydarzeń losowych - Maaskant dał szanse: Jovanicovi, Kowalskiemu, Jirsakowi i Gargule. Szkoda, że szansy nie dostał Burliga.

Moje pytanie więc brzmi: jak zagrała wymieniona wyżej 4-ka?
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 21.05.2011, 20:24
Mam nadzieję, że ten mecz spowoduje pozostanie Skorży w Legii i następnym sezonie Maciej nadal będzie wypowiadał swoje slogany.

Brawo Legia, wygrana zasłużona.Wasz trener wreszcie dojrzał i zobaczył coś czego inni nie widzieli.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.05.2011, 20:33
flamengista napisał(a):Wyświetl post
- Maaskant dał szanse: Jovanicovi, Kowalskiemu, Jirsakowi i Gargule. Szkoda, że szansy nie dostał Burliga.

milczenie najlepszym komentarzem

Jovanic wybronił co miał wybornić , ciężko się o cokolwiek czepiac . Jak na fakt że dawno nie grał , dobrze wybronił kilka ataków Legii . Reszty pikarzy lepiej nie komentować
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 21.05.2011, 20:38
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem nikt nie zachwycił. Subiektywna ocena:

Jovanić - bramkarz nijaki. Niby obronił w sytuacji sam na sam, ale zawodnik go prawie zastrzelił. W jednej sytuacji głupio wypluł piłkę pod nogi Legionisty. Nie jest to materiał na pierwszego bramkarza, ale na zmiennika bym go zostawił (oby najrzadziej wchodził)
Kowalski - potwierdził co wszyscy wiedzieliśmy, to nie ta liga. W jakiejś Arce, czy Polonii może się spełni.
Irsak - człowiek duch. Żadnego pożytku z tego zawodnika gdy zaczyna od 1 minuty.
Garguła - za mało grał by oceniać. Z chęcią zobaczyłbym go od 1 minuty w meczu z Zagłębiem. W przeciwieństwie do Irsaka bardziej się starał, wracał do obrony, biegał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów