|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Napisałem co przeczytałem w Koszernej. Żeby nie było potem krzyków "Stan, ty holenderski Żydzie!! Jest 11.06 a nie ma transferów!"
Zresztą, krzyki i tak będą. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ten LO z Widzewa DUDU jest zajebisty.. dziś z cracovia chłop się wyróżnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://www.anderlecht-online.be/arti...19264&lang=ned
Wasyl w Wiśle ? To byłby ciekawy transfer, aczkolwiek bardziej się pali na lewej obronie. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pareiko Jovanic Wasilewski Cikos Chavez Jaliens Bunoza xxx Paljic i sprawa obrony załatwiona. I to za małą kasę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że przyjście Wasilewskiego do Nas , było by naszym rozwiązaniem na temat Wierzy Babel w obronie , dość, że umie wiele języków (sporo lat w Belgii) , to jeszcze Chłopak z sercem do walki i charakterem myślę, że ten POLAK , byłby naszym sercem drużyny (jesli sobol jest kregosłupem)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
na ile realny ten transfer Wasyla
Ostatnio edytowane przez sportnh : 21.05.2011 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wasyl oj on by się przydał
Człowiek czołg + Chavez+ Sobol ![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i teraz pewnie się ze Mną nie zgodzicie ale Wawrzyniak nie byłby złym pomysłem - WASIL - CHAVEZ - (TEN MŁODY Z WHU)/Jaliens/Bunoza - Wawrzyniak ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wawrzyniak nigdy nie będziesz Wiślakiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przecież on niedawno podpisał nowy kontrakt, ten news się nadaje do tematu science fiction
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 21.05.2011 o godz. 19:44.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
||
![]()
Jeśli by przeszedł, to wątpię żeby się starał.![]() .
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
1. za często wchodzi na raz 2. gra na pograniczu faulu i to brutalnego 3. źle operuje piłką Sądzisz, że jak trochę pobiega po boisku i powalczy to w ten sposób rozgrzeszy się z nietrafienia piłki we własnym polu karnym czy też z wejścia "na raz" w rywala, któremu piłki nie trzeba było zabierać, ale trzeba było go zatrzymać? Walka walką, praca pracą, ale jak obrońca popełnia błędy, które kończą się bramkowymi sytuacjami i są to błędy własne, niewymuszone przez rywala, to ja nie godzę się żeby nazywać go dobrym zawodnikiem.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W "PS" pisali że Stan obserwował ostani mecz Anderlechtu z Lokeren.Czyli na to wygląda że w tym meczu być może grał zawodnik z którym negocjujemy i i Stan chce już ostatecznie go zobaczyć w akcji przed transferem.Albo był obserwowany zawodnik z którym planujemy podjąc negocjacje ale jak mówili że planuja skompletowac kadrę przez 10 czerwca to raczje do drugie odpada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ludzie, Wasyl Wasylem, ale on byl katastrofalnym obrońcą ;]
chyba niektorzy maja slaba pamiec, owszem, w ataku byl swietny, ale lekarstwem na dziury w naszej obronie to by nie byl |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
na razie powinniśmy wyluzować
bo i tak nie będziemy nic wiedziećCo zrobi Stan..tego nie wiem ale mu ufam, oczekuje wzmocnień i WALKI. AMEN |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
no ale to niezle, nie wiedzialem, ze byl na meczu, jednoznacznie wynika z tego co piszesz ze Wasyl jest blisko Wisly! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
żaden z obecnych 8 (?) obrońców w kadrze nie nadaje się do gry w LE czy LM ( de fakto 2 nie nadaje się nawet na ekstraklase ), Bunoza też nie trafia w piłkę w swoim polu karnym , Jaliens jest wolniejszy od Chaveza i też wchodzi na raz o Cikoszu czy Paljiciu nie wspomne . Kowalski i Branco wiadomo , a Burliga to taki sam obrońca jak Paljic ( z taką samą inklinacją a raczej jej brakiem ) to co powiedziałes o Chavezie równie dobrze można powiedziec np o Maiconie oglądając np mecz LM Inter - Tottenham i o tym jak wkręcał go w ziemie Gareth Bale . Oczywiście to inny poziom sportowy ale rodzaj błędów ten sam . PS. To że nie odniosłem się merytorycznie do tego co powiedziałem to jest Twoje zdanie , moje jest całkowicie inne i nie będę się już powtarzał . Poza tym znajdz mi obrońce na świecie który nie popełnił nigdy niewymuszonego błędu . Nikt taki nie istnieje . |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,id,t.html
Wiem, brzmi to dziwnie. Przede wszystkim: czemu Wawrzyniak jeszcze nie podpisał nowego kontraktu z Legią? Jasne, sprawa z dopingiem była arcygłupia, ale facet prezentuje niezłą formę. W każdym razie: jeśli jest do wzięcia za darmo, to warto się zastanowić. Wiadomo: na lewej mamy Pajlica, a to rozwiązanie doraźne. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
Pewnie, że taki nie istnieje. Tylko dobry obrońca popełnia niewymuszone błędy rzadko, Chavez z wybiciami półgórnych piłek, z nadużywaniem wślizgów i z podawaniem piłek do partnerów ma problemy nagminnie. On w tych elementach jest po prostu słaby. I nie ma co się czarować, że się poprawi. On w piłkę gra już paręnaście lat i nikt go tego jeszcze nie zdołał nauczyć. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wasyl jest na MMA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chavez jaki jest każdy widzi. Rzeczywiście za słaby na Europę,przynajmniej na to wygląda. Z drugiej strony, na ligę w sam raz. Mówimy o 500 tysiącach dolarów. Za taką kasę grajka, co w większości spotkań w lidze daje radę, nie kupimy. Prawdziwa okazja. Rezerwowy jak się patrzy.
Dzisiaj znów, przy bramce, wszedł dwoma nogami w Radovica....kiedyś trafi i będzie miazga. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|