The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim, Twoim zdaniem, wynikiem zakończy się mecz Legia - Wisła?
Wysoka wygrana Wisły 83 23,25%
Skromna wygrana Wisły 161 45,10%
Remis 53 14,85%
Skromna wygrana Legii 41 11,48%
Wysoka wygrana Legii 19 5,32%
Głosujących: 357. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2011, 16:53
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Powiem jedno. Mnie jako kibica Wisły wkur...ia to, że piłkarze z Białą Gwiazdą na piersi olali tak prestiżowy mecz, jakim jest mecz z Legią. Gdyby przegrali po walce, zaangażowaniu, inaczej patrzył bym na nich. A tak...
A tam, atmosfera na trybunach nie sprzyjała takiej ambitnej grze...
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

krzywy napisał(a):Wyświetl post
Legła nie może sędzia pomoże, miałem wziąść canal+....
daruj sobie lepiej , no chyba zeby angielska ogladac
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Przeżywacie jakby to miało jakieś znaczenie. Lepiej martwcie się tym żeby Widzew utrzymał prowadzenie z parchami
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.05.2011, 16:54
Dawno takiej pyty nie oglądałem. A druga bramka dla Legii - nasi wyglądali jak w zwolnionym tempie. Naprawdę lepiej było zrobić przegląd inwentarza + młoda ekstraklasa, myślę że przynajmniej by coś pobiegali.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Gil skręcił ten mecz pod Legię tak perfidnie ,że hej. O vice-mistrza dla Legii zatroszczą się sędziowie.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Wisla bardziej niz slabo... kupon mi padl. ;/
jedyna dobra wiadomosc Pejsy-Widzew 1;2
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Mecz ustawiła czerwona kartka, dziękuję, dobranoc.
Co ustawiło Przecież dzisiaj było ZERO jakiejkolwiek ambicji. Nasi grali sobie "chodzonego" i człapali po boisku.
Jakbyśmy zagrali na chociaż 50% to myślę, że wynik byłby całkiem inny. W ogóle nie rozumiem tego co się dzisiaj działo. Nasi wyglądali jakby pili od niedzieli i dzisiaj na kacu im kazali grać.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 21.05.2011, 16:55
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
A tam, atmosfera na trybunach nie sprzyjała takiej ambitnej grze...
Piłkarz ma zapierdalać bo za to dostaje kasę, nic Cie nie nauczyły porażki z Levadią ?
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.05.2011, 16:56
Od 10 lat gdy Wisła jest mistrzem Polski , nigdy nie wygrywa na Łazienkowskiej . Tradycji stało się zadość . Zresztą spotkanie było bardzo podobne do tego sprzed 3 lat gdzie Dudka dostał czerwoną w pierwszej połowie , a Wisła przegrała 1:2 .
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Sędzia złodziej! Ok uważam że karnego można było podyktować, ale do uja czerwona kartka? Kpina jakaś.

Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

glazik napisał(a):Wyświetl post
Wisla bardziej niz slabo... kupon mi padl. ;/
jedyna dobra wiadomosc Pejsy-Widzew 1;2
Serio na Wisłę postawiłeś?
Obiektywnie patrząc, głupie to było
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.05.2011, 16:57
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Co ustawiło Przecież dzisiaj było ZERO jakiejkolwiek ambicji. Nasi grali sobie "chodzonego" i człapali po boisku.
Jakbyśmy zagrali na chociaż 50% to myślę, że wynik byłby całkiem inny. W ogóle nie rozumiem tego co się dzisiaj działo. Nasi wyglądali jakby pili od niedzieli i dzisiaj na kacu im kazali grać.
bo pili to tak wygladali
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Szkoda, że nie dowieźli 1:0, całkiem niezły by był wynik a 2:0 to już taki sobie.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
5 osob potwierdziło, ze powinna byc tylko zołta kartka i karny tylko Wieszczycki jak zwykle co innego
Wieszczycki to jest taki pojeb, ze sie w glowie nie mieci. On tydzien temu w klasyfikacji na najlepszych srodkowych obroncow wiosny na pierwszym miejscu umiescil Arbolede. To jest zwykly idiota a jego niechec do Wisly jest wyczuwalna podczas kazdej transmisji, w ktorej on komentuje.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

fan01 napisał(a):Wyświetl post
Po przegranej z Legią Gargula w koszulce Legii, z usmiechem na ustach udziela wywiadu... ja nie wiem po co on w ogole jest brany na mecze..
Co miał płakać? Generalnie jestem rozczarowany , że zagraliśmy w prawie najsilniejszym składzie. Powinniśmy zacząć zmiennikami którzy może by pokazali więcej ambicji gdyby wiedzieli , że od tego meczu zależy ich przyszłość w Wiśle. A tymczasem daliśmy Legii satysfakcje , że wygrali z najsilniejszym składem, a przy okazji gówno sprawdziliśmy.
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.05.2011, 16:58
Gdyby sędzia był za Legią to już w 11 minucie byłby karny po ewidentnej ręce Sobolewskiego...
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Moglismy oddac ten mecz walkowerem. Widac było, że nie chciało im sie wogole grac.
Tytuł na WP -Legia Warszawa pokonała mistrza Polski. Klęska Wisły w stolicy.
Ostatnio edytowane przez Donki : 21.05.2011 o godz. 17:01.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Wezcie przestancie pisac ze pzrekrecona czerwona kartka nie ustawila meczu

Co z tego ze gralismy pyte w pierwszej polowie.
Rownie dobrze grajac taka sama pyte moglismy strezlic ze 2 bram,ki w drugiej jakbysmy grali w 11 i wtedy nikt by o nic nie plakal.

Sedzia nas wyjebal jak chcial,kartka kosmiczna a pozniej juz bylo ciezko...
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.05.2011, 16:59
Co wy pier.dolicie? Wisła miał przy pierwszej połówce pełno sytuacji ,chyba z 4-5. Po przerwie byśmy ich zjedli.... Tymczasem sędzia postanowił wywiązać się z tego za co wziął kasę. Ta kartka dla Pareiki to jest jakaś polewka. Jeżeli bramkarz wychodzi do piłki a napastnik (niczym rugbysta) wali się na niego z impetem .
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Już nie szukajcie na siłę spisków wszędzie. Prawda jest taka, że jakby się Wiśle chociaż trochę chciało zagrać to by spokojnie remis chociaż ugrali.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Trzeba było oddać punkty za poprzedni rok. Wtedy Kasperczak już przed mecze chodził zadowolony po murawie, bo wiedział, że Legia nie będzie przeszkadzać w wyścigu o mistrza polski. Na Legi miały być czystki, do tego tymczasowy trener. Wynik był z góy znany.
W tym roku, Legia walczy jeszcze o wicemistrza więc teraz to my mieliśmy nie przeszkadzac.
Dlatego gra wygladała jak wyglądała.

Czy dobrze mi się zdaje że jak Legia zdobędzie 2 miejsce to zajęcie 4 miejsca w lidze będzie dawać możliwość gry w europejskich pucharach
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ale kopanina...na trzezwo nie dalo sie tego ogladac...obie ekipy sa zenujaco slabe i takie sa fakty. W lipcu/sierpniu tradycyjny lomot od "wielkich" ekip z Azerbejdzanu i Estonii, a potem nadzieja, ze moze w nastepnym sezonie . Brakuje dramatycznie jakosci...przynajmniej 1 napastnik, 2 skrzydlowych i 2 prawdziwych skrajnych obroncow, to absolutne minimum na puchary...i mowie o zawodnikach, ktorzy odrazu moga wskoczyc do 11.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.05.2011, 17:00
Przypominam, że sędzia nie odgwizdał ewidentnej ręki Sobola w polu karnym i nie powinno się go winić za porażkę. Dla piłkarzy sezon sie skończył w niedzielę (przypominam o 4 dniach wolnego!) i dlatego dzisiaj zeszli z boiska pokonani.
Odpowiedz cytując
kulawy joe
Junior Member

Od: 07.2010

Clarieri Jak to gdzie miał Radovic biec, za piłką która puścił w prawo jak napisałem. na wprost miał bramkarza, wniosek jest dziecinnie prosty Pereiko nie zastawił mu drogi do piłki ewidentny faul na bramkarzu mistrzu. Inaczej kiedy Radović zmienił tor lotu piłki Pereiko juz stał więc nie mógł zablokować drogi do piłki której lot nie przecinał się w płaszczyźnie z miejscem w którym stał Pereiko.
Ostatnio edytowane przez kulawy joe : 21.05.2011 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Trzeba bylo od razu postawic Młodą Ekstraklase i by nie bylo dywagacji - tylko wtedy moglibysmy dostac lanie. Nie ma nad czym płakac - w dwumeczu w punktach 3 do 3, w bramkach 7-2 dla WISŁY
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 21.05.2011, 17:01
wwf napisał(a):Wyświetl post
Trzeba było oddać punkty za poprzedni rok. Wtedy Kasperczak już przed mecze chodził zadowolony po murawie, bo wiedział, że Legia nie będzie przeszkadzać w wyścigu o mistrza polski. Na Legi miały być czystki, do tego tymczasowy trener. Wynik był z góy znany.
W tym roku, Legia walczy jeszcze o wicemisrza więc teraz to my mieliśmy nie przeszkadzac.
Dlatego gra wygladała jak wyglądała.

Czy dobrze mi się zdaje że jak Legia zdobędzie 2 miejsce to zajęcie 4 miejsca w lidze będzie dawać możliwość gry w europejskich pucharach

Tak, z czwartego miejsca wtedy ktoś będzie grał w 1 rundzie el. LE
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

kowalski, Jirsak, Paljic, Sivakow - katastrofa.
Jedyni, którym się chciało grać, to Mały, Melikson i Chavez.
Mam nadzieję, że ten wynik i styl gry zostanie odpowiednio zinterpretowany przez Valkcx`a...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Ekstraklasa: Legia Warszawa pokonała mistrza Polski. Klęska Wisły w stolicy.... zaczyna się.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.05.2011, 17:02
Może i graliśmy w 10, może i sędzie był kiepski, ale Panowie... w co nasza drużyna dzisiaj grała? Bo - poza Małym i Chavezem - na pewno nie w piłkę nożną. Wisła nie potrafiła atakować, cienko z obroną, konstruowanie akcji jak w slow motion, strzały to śmiech na sali... To nie był mecz o nic, to był mecz o prestiż, byśmy pokazali, że ten mistrz został zdobyty słusznie, a nie dzięki słabości innych drużyn.

A nasi piłkarze pokazali dziś całe ZERO ambicji, charakteru.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.05.2011, 17:02
skoro Cabrala powołali do reprezentacji Argentyny to czemu Riosa nie powołali ? Przecież Andy nie jest od niego gorszy.Jak widac są równi i równiejsi.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.05.2011 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów