|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://biznes.onet.pl/po-euro-2012-s...,1,prasa-detal
Cudak woli się spełniać jako gnębiciel kibiców. No i lubi sobie polatać :/ "Tygodnik sprawdził, jak często szef rządu lata samolotami do domu w Sopocie. Od listopada 2007 roku do marca 2011 roku Donald Tusk leciał rządowymi samolotami z Warszawy do Gdańska lub z Gdańska do Warszawy 175 razy. Na tej samej trasie zarezerwował 110 biletów rejsowymi samolotami - czasami na te same dni, gdy ostatecznie leciał samolotem rządowym. Jak ustalił "Wprost" większość z tych lotów odbywała się w weekendy. Tylko w 2010 roku premier latał między Trójmiastem a Warszawą w czasie 42 weekendów. "Wprost" podkreśla, że często lot premiera na trasie Warszawa-Gdańsk oznacza, że samolot odbywa jeszcze dwa dodatkowe loty na tej samej trasie bez szefa rządu na pokładzie. W sumie Donald Tusk odbył co najmniej 285 podróży do i z domu, czyli średnio prawie siedem razy w ciągu miesiąca." http://wiadomosci.onet.pl/kraj/czter...wiadomosc.html Ciekawe co na to lemingi ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 09.05.2011 o godz. 09:00.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Rozmnażają się bardzo intensywnie i migrują dużymi grupami.
Na 100% nie skaczą z urwiska by popełnić samobójstwo. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzisiaj rano, w mediach pojawił się dość spektakularny nius, który wart jest odnotowania:
Cytat:
http://www.rp.pl/artykul/68342,65483...Stanczaka.html ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
2. Myślę że przyjmując ówczesne kryteria Rosja mocarstwem "globalnym" była. Z Niemcami dzieliła się Polską, z Habsburgami ścigała się na Bałkanach, z Turcją walczyła o Konstatynopol i Kaukaz, z UK rywalizowała o Persję, Aganistan i dostęp do Oceanu Indyjskiego, Chinom zabrała Mongolię i Mandżurię. Jeśli to nie była polityka globalna no to sam nie wiem. 3. W takim razie nie rozumiem. Z jednej strony twierdzisz że Chiny nie zostaną "mocarstwem globalnym" zasłaniając się paradygmantem "świata wolnego człowieka" z drugiej nie bardzo wierzysz w ten paradygmat. Coś tu nie pasuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jako że decyzja Tuska o zamknięciu stadionów jest polityczna - więc filmik może nadaje się do tego tematu. Stadionowa wersja "Upadku" :
http://www.youtube.com/watch?v=nsz_7...layer_embedded Najlepszy fragment z cylindrem i Wołkiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziennikarka wyborczej wynajmowała mieszkanie dla sztabu Bredzisława Komorowskiego. Za 34 klocki - http://niezalezna.pl/10346-komorowski-myje-okna-bikont
![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
może nie związane z tematem politycznym ale trochę tak..
dla mnie bohater..osoba WIELKA..zamordowana przez własny naród..wyparty z historii gdyż nie wygodny dla pewnych środowisk... dziś 110 rocznica urodzin ROTMISTRZA WITOLDA PILECKIEGO http://pl.wikipedia.org/wiki/Witold_Pilecki Poświęć chwilę i przeczytaj o tym wspaniałym człowieku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Aby żyło się lepiej :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cudak i jego przydupasy to V kolumna. Taki gorszy kononowicz sumiennie urzeczywistniający naczelne hasło"żeby nie było niczego" Jestem ciekaw kto nie ma wstydu i jeszcze tego pajaca popiera.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Coś temat podupadł, zastanawiam się, czy zwolennicy PO mają coś ciekawego do powiedzenia? Bo nagle zniknęli, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ponoć POwcy z tego tematu chcą zrobić akcję poparcia dla polityki Tuska
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to jeszcze coś z naszego podwórka:
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Faktycznie jakoś tak miłosnicy Donaldu i jego PO jakby zaginęli. Może wyjechali do Irlandii albo lepiej na Białoruś sprawdzać czy jeszcze jest jakaś różnica w przestrzeganiu praw obywatelskich ? No chyba, że już przygotowują się do kampanii wyborczej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogę wrzucić co dostaję na pw. ale nie chcę niektórych załamywać. Teraz kiedy wyszło na jaw jakie metody cudak uskutecznia dalsze pyskówki pozbawione argumentów z strony jego obrońców nie mają sensu. Stąd cisza.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co ? teraz nie ma zagrożenie demokracji? Przecież jakby tak Kaczyński zrobił to Lisy,Pochanki czy inne Sekielskie by robiły 10 programów dziennie że u nas Białoruś, faszyzm etc. A tu co? włączam TV i wczoraj cały czas jak nie o zamykaniu stadionów i publikowaniu portretów kibiców- to o legalizacji związków ped....przepraszam- partnerskich i możliwych przez nich adopcjach dzieci. Normalny kraj?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Szechter daje do pieca
http://wsieci.rp.pl/opinie/rekiny-i-...mem-Michnikiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
A pamiętacie bohatera młodych wykształconych niejakiego Huberta Bezdomnego. Wyzywał po pijaku L. Kaczyńskiego. Był zapraszany przez Lisa, ogólnie robił za bohaterskiego wojownika przeciwko cenzurze, na którego uwziął się mały, podły, zawistny Kaczor.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A co mają zwolennicy polityki miłości chyżego ruja pisać. Jestem zdania ,że Tusk jest jednak mistrzem świata. Jest lepszy niż Goebells i Urban i Łukaszenka razem wzięci. Piszę całkiem poważnie. Premier nasz już teraz wprowadził nam Białoruś i do tego wmówił 40% Polaków ,że żyją w demokratycznym i wolnym kraju. To nie jest prosta sprawa. Z drugiej strony jednak, mając takie poparcie mediów - musiałby być jeszcze większym matołem niż go opisują kibice w całej Polsce, aby mu sie nie udało tego dokonać. Wyborcy PO : czy blokowanie haseł politycznych na stadionach, zgromadzeniach,wiecach i demonstracjach oraz zamykanie i przewożenie na komendę ich uczestników jest normalne? Czy zamykanie stadionów, próby legalizacji posiadania narkotyków na własny użytek przy jednoczesnej WIELKIEJ wojnie medialnej z dopalaczami jest normalne? Czy brak rozwiązania katastrofy smoleńskiej w ponad rok po niej jest normalne? Czy kilku procentowy wzrost bezrobocia wraz ze wzrostem cen produktów, podatków, beznyny w stosunku do rządów poprzedników jest w porządku? Czy zajmowanie się kibicami, walką z krzyżem i ciagła wojna z Kaczyńskim ,który notabene ma tyle do powiedzenia w sejmie w tym momencie ,że dyskusja z nim dla partii ,która ma wszytskie karty w ręku jest bezsensowna- to jest normalne? Przypomnijcie sobie słynną tablicę obietnic i cudów Tuska z przed 4 lat- efekt jego pracy? Zerowa skuteczność. Czy chęci wprowadzenia cenzury w internecie "z możliwie jak najmniejszym ograniczeniem swobód obywatelskich" - jak mawia Tusk- to jest normalne? I na koniec- czy tak niesamowite poparcie mediów i tak zażarta walka o przedłużenie kadencji PO to nie jest dla Was dziwne? Drodzy zwolennicy PO. Polecam Wam biografie Szechtera. Polecam Wam życiorys Tuska z początku lat 90 tych. I kulisy powstawania TVN, który nie jest wcale taką przypadkową stacją jak pewnie wam sie wydaje. Pozdrawiam - własnego rozumu przy urnach życzę. PS. Nie wyzywajcie mnie od razu od Kaczorów. Zwolennikiem PiS;u być może jestem, a być może nie. Wiem tylko tyle, że nieważne na kogo się zagłosuje, to należy zrobić wszystko by populistów i dyletantów odsunąć od władzy. Nie maja żadnego pojęcia o rządzeniu ,działają na szkodę kraju z każdym dniem. O gospdarce i ekonomii nie ma co wspominać- porażek nie zliczysz. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bo ludzie przestaja MYSLEC Przestaja sami analizowac to co NAPRAWDE dzieje sie w kraju. W zamian wlaczaja TVN24 a tam pokazuja slupki poparcia dla Donalda ,a wieczorem Miecugow posmieje sie z Pisu.I tyle mamy w tym kraju .Media oklamują ludzi ,Walter z Szechterem jak dwa psy łancuchowe preznie szczekaja swoje klamliwe hasla. 4 lata rzadow i nic,stoimy w miejscu,a czas leci. Zydowsko-Postkomunistyczny rzad nalezy jak najszybciej obalic,bo kazdy dzien ich rzadow to strata dla Polski,a czas ucieka. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wczoraj, ogląałem fajny reportaż na TVN - ostatni w faktach.
Mianowicie kilkadziesiąt osób z PO postanowiło odejść do PJN. Na razie swoje personalia pokazało trzech... Efekt? Cały reportaż w TVNie pokazany jako dowcip. Paru kretynów z fajnej partii przenosi się do partii bez poparcia... Akurat miałem obok siebie, osobę w 100% wypranym mózgiem - mojego dziadka. Cały materiał sie śmiał. Pytam, dlaczego? Co jest śmiesznego, że ileś tam gości zmienia partię? Nie umiał odpowiedzieć.... A jeszcze rok/dwa lata temu, gdy parę osób opuściło PiS, był to jego koronny argument - że nawet jego ludzie wystraszyli się co robi... Poważnie, w dzisiejszych czasach moc mediów jest ogromna. Mało kogo stać na przeczytanie "wyborczej" i "gazety polskiej" i wyciagnięcie własnych wniosków... |
|
|