|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
7 kotów napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Arked : 28.07.2011 o godz. 22:53.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Lokomotiv to ogórki (poziom hmm... Poloni Bytom) za to Gaziantespor to drużyna świetyncyh piłkarzy którzy nie mają żadnej taktyki. Składem są lepsi niż my z Legią i Lechem razem wzięci - co z tego jak gra w Turcji to typowy radosny football (było widać przy sytuacjach Legii).Taktyka i dyscyplina wygrała mecz Legii - czy wystarczy na awans
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
E tam - Turki to piłkarski kosmos ale sprzedali mecz - nie widziałeś tego?, po golu dla Legii - 2 Turków się cieszyło a trzeci z tylnej kieszeni wyjął kalkulator i upewniał się ile skosi.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Arked : 28.07.2011 o godz. 23:35.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
PS. Legia walczy i to się może podobać.Są w formie. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Legia niezle zaczela, spartak jak narazie nie istnieje czym osobiscie mnie zawiodl bo ponoc taki potentat ( albo spartak dostal w splot sloneczny po tej bramce w 3 minucie i jeszcze nie wie co sie stalo albo nie wiem co z nimi) ... na plus gra Radovica, ogolnie podoba mi sie zadziornosc zespolu Macka... nie widze zadnych dzid na wysokiego napastnika ocb ? ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Szczerze w to wątpię, APOEL to mimo wszystko mocniejszy rywal od Spartaka na ten moment. Grając wysokim presingiem ryzykowalibyśmy bardzo, cypryjczycy po prostu za dobrze operowali piłką. Z reszta zobaczymy czy Legia wytrzyma w takim tempie cały mecz, jeśli nie to mogą mieć na prawdę ciężka końcówkę, w której wszystko może się odwrócić na korzyść rusków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Napisałem "gratulacje" bo się należą, zagrali dobry mecz, świetny taktycznie, Skorża dobrze rozpracował Spartak. Dla nas to lepiej, bo tak grająca Legia koncentrująca się na lidze PL byłaby niesamowicie mocna, na dwóch frontach, zawsze jest szansa, że spuchnie w lidze. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Taa Żydzi to inna bajka ale jak przychodzi co do czego to na mistrzowskiej fecie na rynku non stop leci piosenka gdzie Twoje berło i korona albo legła Warszawa a na pasy takiej napinki nie ma. Ostatnio na meczu z Apoelem na sektorze E ktoś zarzucał ta piosenkę a jak młyn zaczął z cracovia j..a to wszyscy cisza. Banda hipokrytów co drze się na Legię non stop a potem się jara ich meczami w pucharach, róbcie tak dalej to za 5 lat będzie po jakimkolwiek ruchu kibicowskim i będziemy mieli tęczowe sektory.. żal mi was i tyle bo jeszcze 10lat temu taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia i nie mówiąc zapewne o jeszcze odleglejszych czasach.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie oglądałem meczu bo myślałem że będzie taki w....... że szok a tu proszę.
.... w dupę Ruskim!! |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Gratulacje dla Legii i szacunek dla jej Kibiców za to, że potrafią wysłowić to co ich boli a nie kalkulują.
A jeśli chodzi o pomstujących i protestujących tutaj, to zastanówcie się z deczka, na czym skupiłaby się Legia gdyby z pucharów odpadła? My gramy dalej, będziemy tracić siły w LE, więc niech i Legia się pomęczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ludzie Legia to przecież nie Lech! Można ich pochwalić. Tym bardziej ,że jest za co. Wygrana nad kacapami to tak jak by wygrali razy dwa. Fajnie mamy dwie ekipy w fazie grupowej. WKS !! WKS!!! Jakby Śląsk jeszcze dzisiaj awansował to bym .......nął ze śmiechu.
PS. Ludzie niech się z Was już ta nienawiść nie leje jak z Niagary. Chcecie być na poziomie ziemniaków. PS. Weszło.com zaraz po losowaniu "Legia odpada z pucharów" - i śmieszne gumisie. .......enie .
Ostatnio edytowane przez Bronex : 25.08.2011 o godz. 18:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |