The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2011, 13:50
Maaskant przed meczem z Lechią [video]:
http://kiks.tv/2011/05/maaskant-jest...pilke-w-lidze/
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.05.2011, 19:24
OS wybrało do jedenastki kolejki z Wisły: Cikosa, Chaveza, Meliksona.
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 08.05.2011, 19:54
A w canal+ Chavez i Melikson w jedenastce kolejki
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.05.2011, 10:35
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...row,nId,339373
Odpowiedz cytując
alberto
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 12.05.2011, 20:29
http://www.malopolskatv.pl/przed-der...a-konferencja/
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.05.2011, 08:59
Przypominam że jest temat Wiślackie Foto&Video i tam umieszczamy materiały filmowo - zdjęciowe
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.05.2011, 09:36
To sie nazywa trener

Maaskant zapowiada ukaranie Cracovii
http://sport.wp.pl/kat,32282,title,M...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Stary 13.05.2011, 14:25
konferencja przed Derbami [VIDEO]:
http://kiks.tv/2011/05/szatalow-i-ma...nej-motywacji/
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 14.05.2011, 08:24
W dzień dobry tvn był artykuł o kibicach i materiał z sektora rodzinnego Wisły, podczas meczu z Lechem. Już miałem napisać że wreszczie przedstawili kibiców w dobrym świetle, dopóki nie zaczeli komentować filmiku.

Okazało się że bardzo dobrze że nie dziennikarze nie wzieli dzieci bo "to co zobaczyliśmy na filmie to nie było tak różowo". Połowa stadionu na przeciwko sektora rodzinnego była pusta, wiemy dlaczego bo uwaga tu będzie dobre "bo jest zakaz dla kibiców gości" !!!!!! A hersztowie na trybunie za bramką kazali opuścić trybuny a jak niektórzy nie chcieli to zaczeli wyzywać kibiców na sektorze rodzinnym co bardzo go zabolało.

Dziękuję, postoje.
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.05.2011, 16:53
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,4...sci_detal.html
Odpowiedz cytując
Football Sorceress
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 14.05.2011, 17:18
Czy Filip Chajzer to syn pana, który naciągał ludzi na kasę w telewizyjnych "konkursach" smsowych? A pana Wątrobę źli kibice nie pobili za kibicowanie Lechowi? Reszty się nawet nie chce komentować...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zygmunt_Chajzer
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarz...le-pieklo.html
Powód: linki
Ostatnio edytowane przez Football Sorceress : 14.05.2011 o godz. 18:10.
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 14.05.2011, 17:38
obejrzalem to wlasnie i mnie po prostu przetrzepało.przeciez to jakas paranoja.wiedza tego pana co mowicie ze syn chajzera to totalna kompromitacja.sukinsyny parszywe TVNowskie
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Od: 10.2008

Stary 14.05.2011, 23:33
To jest po prostu skandal! Jakim prawe ci panowie wypowiadaja sie na tematy o ktorych nie maja pojecia?
Jaki kur** zakaz dla gości? Jakie kur** kazali zejść piknikom i ich wygwizdali? Walczymy o swoje prawa, nikt piknikom nie kazał schodzić. Gwizdy były za złamanie protestu...
Ostatnio mi się wydawało że TVN wskoczyło na wyższy poziom. Wydawało mi się....
Co jest takiego szczególnego w atmosferze na stadionie Wisły?
- To, że kibice cały czas dopingują. Cały czas krzyczą i wspierają, nawet gdy drużynie nie idzie. Maor Melikson
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Stary 14.05.2011, 23:42
paczuś napisał(a):Wyświetl post
To jest po prostu skandal! Jakim prawe ci panowie wypowiadaja sie na tematy o ktorych nie maja pojecia?
Też mi nowość.
Nie martwmy się, że głupcy z nami walczą. Będziemy się martwić, gdy głupcy będą nam schlebiać.
Ostatnio edytowane przez murray : 14.05.2011 o godz. 23:53.
Odpowiedz cytując
kolumb
Member

Od: 08.2009

Stary 15.05.2011, 22:42. No smoking dla trenera :)
Doping i feta po derbach! No smoking dla trenera i...
http://www.krak.tv/sport-pilka-nozna...wisla-swietuje
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Stary 15.05.2011, 23:30
poderbowa konferencja prasowa:
http://kiks.tv/2011/05/maaskant-mist...e-jak-szampan/

doping na trybunach:
http://kiks.tv/2011/05/bez-kometarza...erbow-krakowa/
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 16.05.2011, 10:14
Derby Krakowa: rasistowski atak piłkarza Wisły Kraków, Patryka Małeckiego

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...akow,id,t.html

No nie, ktoś chce zrobić aferę na siłę.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.05.2011, 11:07
Media podłapały zachowanie Patryka Małeckiego co w ogóle nie dziwi. Patryk nim zachował się w ten sposób mógł uruchomić mózg i pomyśleć jak się to skończy. Miał ten problem, że kamery akurat na zoomie to podłapały. Rasizm jest jak dla mnie nie do przyjęcia - jak chciał go powyzywać to mógł np. od kutasów, dziwek i innych.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.05.2011, 12:58
Raser a czy mógłbyś mi napisać co takiego powiedział Patryk? Bo poza Siejewiczem i twoją osobą nie ma człowieka który to słyszał/ rozumiał?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.05.2011, 13:10
A co on nie jest czarny? Nazwał "rzecz po imieniu". Co za paranoja, jebać czarnucha i tyle. Żyd i czarny - umęczeni przez świat, mesjasze narodów. Czemu nikt nie martwi się tak losem rdzennych indian, czy mieszkańców środkowej i południowej ameryki? Bo czarny człowiek i żyd to umęczone i prześladowane istnienia? Żygać mi się chce tą pseudo poprawnością!

Swoją drogą w Canal plus nie oszczędzają, jak widać na personelu. Posiadają nawet zdolność czytania z ruchu warg. Rewelacja. A wróżyć z księżyca też? A może widzą w ciemnościach. Jak zwykle zamiast gratulować Mistrzowi to tylko szukają jak uszczypnąć zasrańce.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 16.05.2011, 13:25
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
A co on nie jest czarny? Nazwał "rzecz po imieniu". Co za paranoja, jebać czarnucha i tyle.
Jeb...ij się w łeb, najlepiej czymś ciężkim i mocno.
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 16.05.2011, 13:40
A co on nie jest czarny? Nazwał "rzecz po imieniu". Co za paranoja, jebać czarnucha i tyle. Żyd i czarny - umęczeni przez świat, mesjasze narodów. Czemu nikt nie martwi się tak losem rdzennych indian, czy mieszkańców środkowej i południowej ameryki? Bo czarny człowiek i żyd to umęczone i prześladowane istnienia? Żygać mi się chce tą pseudo poprawnością!

Swoją drogą w Canal plus nie oszczędzają, jak widać na personelu. Posiadają nawet zdolność czytania z ruchu warg. Rewelacja. A wróżyć z księżyca też? A może widzą w ciemnościach. Jak zwykle zamiast gratulować Mistrzowi to tylko szukają jak uszczypnąć zasrańce.
czlowieku zastanow sie co czasami piszesz, bo jak dla Ciebie j..... cz...... to nazywanie rzeczy po imieniu to ja Cie pozdrawiam.zachowanie Malego naganne i powinno byc surowo potraktowane i nie ma sie co tu rozwodzic wiecej
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.05.2011, 13:57
Żałośni jesteście i tyle. Jak na wystawie sztuki nowoczesnej ląduje krzyż z penisem to trzeba uszanować bo sztuka, jak słowo pedał używają dzieciaki w podstawówce, również pozostaje bez echa. Jak polaków nazywa się "zasranym polaczkiem", albo "cwanym polaczkiem" to również nie ma komu się odezwać. Ale czarnego to każdy podchwyci. Biały jest biały, żółty jest żółty, a czarny jest czarny. Macie zamiar przekłamywać rzeczywistość? A jaki ma kolor skóry? Zastanówcie się nad swoja hipokryzją! Braci po szalu jedziecie, bliźniego swego obrzucicie błotem, ale w obronie czarnego milion sympatyków się znajdzie. Żal mi was jak możecie patrzeć w lustro. To że burak uderzył celowo Małego w brzuch to nikt nie wspomni. Biedny czarny człowiek na polskim lądzie. Trzeba uważać, żeby przypadkiem go nie obrazić.

Proponuje wam byście sami się walnęli i to mocno. Zacznijcie lepiej dobrze mówić o swoich.
Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 16.05.2011, 14:06
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Raser a czy mógłbyś mi napisać co takiego powiedział Patryk? Bo poza Siejewiczem i twoją osobą nie ma człowieka który to słyszał/ rozumiał?
Wybacz, ale czy Ty robisz z siebie idiotę? Jesteś jednym z nielicznych, jak nie jedyny, który ma problem z odczytaniem tego.
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.05.2011, 14:31
@Telus, ja np. nie umiem czytać z ruchu warg, tym bardziej w slow motion. Proszę o transkrypcję.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.05.2011, 14:50
Żałośni jesteście i tyle. Jak na wystawie sztuki nowoczesnej ląduje krzyż z penisem to trzeba uszanować bo sztuka, jak słowo pedał używają dzieciaki w podstawówce, również pozostaje bez echa. Jak polaków nazywa się "zasranym polaczkiem", albo "cwanym polaczkiem" to również nie ma komu się odezwać. Ale czarnego to każdy podchwyci. Biały jest biały, żółty jest żółty, a czarny jest czarny. Macie zamiar przekłamywać rzeczywistość? A jaki ma kolor skóry? Zastanówcie się nad swoja hipokryzją! Braci po szalu jedziecie, bliźniego swego obrzucicie błotem, ale w obronie czarnego milion sympatyków się znajdzie. Żal mi was jak możecie patrzeć w lustro. To że burak uderzył celowo Małego w brzuch to nikt nie wspomni. Biedny czarny człowiek na polskim lądzie. Trzeba uważać, żeby przypadkiem go nie obrazić.

Proponuje wam byście sami się walnęli i to mocno. Zacznijcie lepiej dobrze mówić o swoich.
Kto tu jest żałosny to ja już nie chcę mówić .Jeśli Mały rzeczywiście wypowiedział te słowa to powinien ponieść karę . Pewien szacunek się należy , może takim jak Ty trudno to zrozumieć ale piłkarzowi Mistrza Polski to nie wypada . Oczywiście gdyby nie eksperci z Liga+Ekstra i dziennikarze z GW to sprawy w ogóle by nie było ale do tego mogliśmy już przywyknąć że pewni ludzie lubią obrzucić błotem Białą Gwiazdę i wszystkich z Nią związanych .Jednak Patryk powinien najpierw pomyśleć , Saidi sprowokował go - racja i swój cel osiągnął . Zobaczymy jak ta cała sprawa się skończy ale jedno trzeba powiedzieć jasno : rasizm i antysemityzm trzeba tępić !
Ostatnio edytowane przez fanfan : 16.05.2011 o godz. 15:01.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.05.2011, 14:51
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Kto tu jest żałosny to ja już nie chcę mówić .Jeśli Mały rzeczywiście wypowiedział te słowa to powinien ponieść karę . Pewien szacunek się należy , może takim jak Ty trudno to zrozumieć ale piłkarzowi Mistrza Polski to nie wypada . Oczywiście gdyby nie eksperci z Liga+Ekstra i dziennikarze z GW to sprawy w ogóle by nie było ale do tego mogliśmy już przywyknąć że pewni ludzie lubią obrzucić błotem Białą Gwiazdę i wszystkich z Nią związanych .Jednak Patryk powinien najpierw pomyśleć , Saidi sprowokował go - racja i swój cel osiągnął . Zobaczymy jak ta cała sprawa się skończy .
My Ich nie szanujemy a oczekujemy by piłkarze ich szanowail ? Nigdy!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.05.2011, 15:07
szprotson napisał(a):Wyświetl post
My Ich nie szanujemy a oczekujemy by piłkarze ich szanowail ? Nigdy!
Ale mi chodziło o czarnoskórych piłkarzy którzy grają również w naszych barwach . Zresztą szacunek do piłkarzy Cracovii za strony Naszych piłkarzy i na odwrót tez powinien być.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 16.05.2011 o godz. 15:12.
Odpowiedz cytując
Yo Yo
Member

Od: 05.2005

Stary 16.05.2011, 15:14
Żałośni jesteście i tyle. Jak na wystawie sztuki nowoczesnej ląduje krzyż z penisem to trzeba uszanować bo sztuka.
Mnie bardziej szokuje brak szacunku do drugiego człowiek niż Twój przykład i nie czuję się z tego powodu żałosny.

W ogóle śmieszy mnie zachowanie Małeckiego. Tatuaże z JPII, przeżegnanie się po każdej akcji, a na koniec wyzywa kogoś od czarnuchów. Hipokryzja i tyle.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów