|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeśli Patryk to powiedział to musi jak najszybciej przeprosić, no ale z drugiej strony to są straszne emocje, gdybym ja się znalazł na jego miejscu emocje też mogły zawładnąć mną i bym murzyna od czarnych powyzywał, ciapatego, żyda, garbatego, ślepego... a potem człowiek by żałował. TO SĄ EMOCJE !W 90 % to nie jest rasizm tylko jak w....ić przeciwnika. Co jest bardziej obraźliwe powiedzieć to murzyna ty czarnuchu j....y, czy do polaka ty skó......nu zajebany twoja matka....itp. (nasz język jest stworzony do przekleństw
![]()
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 16.05.2011 o godz. 11:22.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ktoś w ogole widział to nagranie? Jest ono dostepne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nagranie jest na ekstraklasa.tv.
Jak ktoś z niego coś potrafi odczytać co było dokładnie powiedziane to gratuluje samopoczucia Do policji się zgłoście, będziecie odczytywać z ruchu warg http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...aleckiego.html Tak jeszcze patrzę na to i TAM BYŁ SĘDZIA ZARAZ OBOK!!! idzie do tej sytuacji i napomina ich po tej pyskówce. Widział sytuację, słyszał co było mówione bo Patryk cicho tego nie powiedział, ocenił i tyle. Dziękuje do widzenia.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 16.05.2011 o godz. 11:35.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Eurosport.pl
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W 0:16 słychać strzały
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() W tle przy drzewie widać że ktoś się rusza ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
haha przecież tam jedynie co można wyczytać z ust to wypier.. i kuwa ..
a najlepsze jest to że jemu tak wypominają ale nawet na stronie ekstraklasa.tv wyzywają w komentach Małego w tym samym tonie i nikt z tego nie robi afery ;] ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ludzie
Materazzi gorsze rzeczy do Zizou mówił. To są derby i Patryk był skoncentrowany jak na derby a nie jak na spotkanie z Dolcanem. A to że Głupie z Kałuży płaczą i srają w majtki po tym jak im ulubieńca pojechał, niech płaczą chociaz tak naprawde to zazdroszczą takiego chłopaka. E: Ale on tak powiedział. Powiedział. Ale przecież graliśmy mecz określany jako Święta Wojna. rozumiecie .Święta Wojna gdzie kości mają strzelać a po murawie lać się krew. a nie spotkanie z przedstawicielami Żłobka nr 3. Śmieszą mnie płacze tych tych. nawet nie będe ich nazwy pisał.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.05.2011 o godz. 12:37.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Canal+ i czytanie z ruchu warg yhy... Niech najpierw udowodnia, ze na prawde tak powiedział a jak nie to brac go jeszcze raz do Ligi+Extra i przeprosic. Takiej zawisci, ze Wisła zdobyła Mistrzostwo Polski dawno nie było. Niedlugo beda kazali przeprowadzic na naszych pilkarzach badania czy nie brali przypadkiem dopingu. A media nagłasniaja sprawe z Saidim specjalnie, zeby Małego ukarac i zdyskwalifikowac.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 16.05.2011 o godz. 12:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Niestety, wydaje mi się, że ta nagonka pismaków z koszernej i Canal+ doprowadzi do tego, że Małecki nie zagra w kilku najbliższych meczach.
Opryszek już "ustawia" w wywiadzie zeznanie Saidiego N. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Najśmieszniejsze jest to ,że nawet Saidi nie wie czy Mały do niego krzyknął "czarnuchu" i powiedział że dobrze nie rozumiał tego co mówił do niego Mały! A wg mnie z tego wideo nie można odczytać co dokładnie mówi Małecki , z pewnością były przekleństwa ale o "czarnucha" to ja nie jestem pewny a widziałem tą sytuację parę razy.
Cytat:
Też należy zwrócić uwagę na to ,że po tym zajściu Saidi uśmiechał się kompletnie nie wiedząc co mówił Mały więc ten jego wywiad jest tylko na podstawie tego co powiedział mu dziennikarz który nie może być pewny czy Mały użył słowa "czarnuchu"!!! Jednak ewidentnie chce zaszkodzić piłkarzowi nie mając na razie niepodważalnych dowodów!! Zresztą ten cały wywiad wygląda mi na jakąś manipulację , jakby mówiono piłkarzowi co ma mówić i w jaki sposób , no chyba że sam dziennikarz podkoloryzował to. Jeśli już mamy rozgrzebywać tą sprawę to najpierw tym filmem na którym jest to zajście powinni zająć się specjaliści którzy potrafiliby odczytać ze 100 % pewnością co dokładnie powiedział Mały a nie dziennikarze czy eksperci z Canal + i później jeśli potwierdziłoby się to ,że Mały jednak użył słowa "czarnuchu" to dopiero wtedy należałoby ukarać piłkarza za te słowa i ewentualnie robić taki szum jak teraz który wtedy byłby zasłużony a nie w tym momencie kiedy jest jednak niewiadoma czy to słowo zostało użyte!!!!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 16.05.2011 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Samo w sobie nazwisko dziennikarza "Opryszek" śmierdzi wałem
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Co do tamtego Porsche to kierowca miał na imię Piotr. Info z komentarza na gazetakrakowska.pl
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mały nie użył słowa czarnuchu a szczochu. to jest różnica.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skąd wy wiecie, jakich słów użył Patryk?
Nie ma zapisu audio, nie ma dyskusji. Chyba, że Patryk się przyzna, to wtedy będzie temat. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |