|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam !
Mam pytanie odnośnie Castingu w Wiśle czy też zgłoszeń do Wisły Kraków do Juniorów. na stronie www.wislakrakow.pl wysłałem swoje zgłoszenie ale nie uzyskałem zadnej odpowiedzi juz od bardzo długiego czasu i stad moje pytanie czy bedzie w tym roku taki Casting czy też nie ma już czegos takiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W zależności od momentu, w którym wysłałeś zgłoszenie, mogą się odezwać do Ciebie za tydzień, miesiąc, pół roku. Takie rzeczy są robione zazwyczaj na początku sezonu, a "uzupełnianka" pojedynczymi piłkarzami w zimie należy do rzadkości. Nie wspominając już o licznych zawodnikach z młodszych roczników, którzy zastępują starszych w razie kontuzji, itp.
Na forum nie uzyskasz nic więcej, poza takimi ogólnikami. Jeśli ktoś Ci może pomóc w tym temacie, to wyłącznie klub i do nich też bym pisał w tej sprawie. A tak swoją drogą - casting to chyba niezbyt dobre słowo |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wiem że casting to nie zbyt dobre słowo hehe
Wiesz mam 18 lat i bardzo powaznie myśle o grze w piłke i dla Wisły więc dlatego pytam oto I wiem ze moj wiek powoduje moze jakis brak szans ale wczesniej z powodów zdrowotnych nie mialem mozliwosci przyjechania ani nic ![]() Zgłoszenie wyslalem w okolicach Marca ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja również życzę powodzenia ;P I obyśmy sie spotkali w Wiśle Simao
pewnie skrzydłowy bo Simao ;P |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Rozumiem Cię doskonale, bo sam kiedyś wysłałem takie zgłoszenie i jeśli się nie mylę, to w tym samym czasie co Ty (rocznik '92?) Zaczekałbym do wakacji, bo wtedy zaczną się pierwsze przygotowania do sezonu. Zawsze możesz telefonicznie skontaktować się z klubem. Życzę powodzenia, być może kiedyś się spotkamy na boisku!
![]() Edit: Zgadza się, lewe skrzydło, stąd też Kirm w avatarze |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hehe ja też często gram na lewym skrzydle bo Lewo nożny jestem
![]() |
|