The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
domino6669
Junior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2011, 16:44. Zgłoszenia do Juniorów
Witam !
Mam pytanie odnośnie Castingu w Wiśle czy też zgłoszeń do Wisły Kraków do Juniorów.
na stronie www.wislakrakow.pl wysłałem swoje zgłoszenie ale nie uzyskałem zadnej odpowiedzi juz od bardzo długiego czasu i stad moje pytanie czy bedzie w tym roku taki Casting czy też nie ma już czegos takiego Prosze o odpowiedz !!
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.05.2011, 17:12
W zależności od momentu, w którym wysłałeś zgłoszenie, mogą się odezwać do Ciebie za tydzień, miesiąc, pół roku. Takie rzeczy są robione zazwyczaj na początku sezonu, a "uzupełnianka" pojedynczymi piłkarzami w zimie należy do rzadkości. Nie wspominając już o licznych zawodnikach z młodszych roczników, którzy zastępują starszych w razie kontuzji, itp.

Na forum nie uzyskasz nic więcej, poza takimi ogólnikami. Jeśli ktoś Ci może pomóc w tym temacie, to wyłącznie klub i do nich też bym pisał w tej sprawie.

A tak swoją drogą - casting to chyba niezbyt dobre słowo
domino6669
Junior Member

Stary 14.05.2011, 17:16
wiem że casting to nie zbyt dobre słowo hehe
Wiesz mam 18 lat i bardzo powaznie myśle o grze w piłke i dla Wisły więc dlatego pytam oto
I wiem ze moj wiek powoduje moze jakis brak szans ale wczesniej z powodów zdrowotnych nie mialem mozliwosci przyjechania ani nic
Zgłoszenie wyslalem w okolicach Marca
domino6669
Junior Member

Stary 14.05.2011, 17:22
Ja również życzę powodzenia ;P I obyśmy sie spotkali w Wiśle Simao pewnie skrzydłowy bo Simao ;P
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.05.2011, 17:25
Rozumiem Cię doskonale, bo sam kiedyś wysłałem takie zgłoszenie i jeśli się nie mylę, to w tym samym czasie co Ty (rocznik '92?) Zaczekałbym do wakacji, bo wtedy zaczną się pierwsze przygotowania do sezonu. Zawsze możesz telefonicznie skontaktować się z klubem. Życzę powodzenia, być może kiedyś się spotkamy na boisku!

Edit: Zgadza się, lewe skrzydło, stąd też Kirm w avatarze
domino6669
Junior Member

Stary 14.05.2011, 17:26
Hehe ja też często gram na lewym skrzydle bo Lewo nożny jestem

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów