The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 17:23
....a mać zróbmy taki rozpiździel ( pod względem dopingu) oczywiście, żeby ten .......ony Kaufland z drugiej strony obrócił się w gruz !!

Już mam ciary !!

Pokażmy absolutną moc !! To świetny pomysł. W tej kolejce będą puste stadiony i smutne stadiony i jeden tętniący życiem ! I niech Donaldu zobaczy różnicę.

Ależ będize ogień. Dam z siebie wszystko, wypruje sobie żyły, niech zasłabnę przy tym dopingu, ale będzie masakra !
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 13.05.2011, 17:27
I najważniejsze, zróbmy to wspólnie. Nie ma podziału na pikników, ultrasów, kiboli i pokemonów. Pokażmy na co nas stać, zwłaszcza, że w przyszłym sezonie może być różnie na stadionach.

Sąsiedzi z E dajcie z siebie wszystko bo o G jestem spokojny.
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 13.05.2011, 17:29
Cżyżby bez Antydopingu, a nawet dopingu z jakimkolwiek przekleństwami(nawet bez lidera mamy...), bo napewno będą kręcili z dołu - tak też ostrzega Stowarzysznie: http://......../news/show/6775_pamie..._przed_derbami... W sumie Cracovia miałaby niezły problem prowadzania dopingu, bez przyśpiewek z wyzwiskami, przekleństwami, dwa, może trzy by im zostały

No cóż nic tylko sie cieszyć że będzie doping i uważać na to co robimy na stadionie.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 13.05.2011 o godz. 17:40.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.05.2011, 17:30
Super wiadomość!Jestem dumny że jestem WIŚLAKIEM!!!
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 13.05.2011, 17:32
Jesli juz tutaj dyskusja odnosnie derbów to napisze tylko takie moje spostrzezenie.
Jesli już gwizdzemy przy podawaniu składu (w tym wypadku zydków) to robmy to na maxa i do konca, a nie tak, że na początku jest dobrze a pozniej tragednia
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.05.2011, 17:33
Dobra Wiadomosc.

Cała Wisła zawsze RAZEM!!!

Robimy kocioł ,i doping jakiego w tym sezonie jeszcze nie bylo.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
podszywacz
Senior Member

Stary 13.05.2011, 17:37
Sensej napisał(a):Wyświetl post
aż jestem ciekaw dopingu E
Doping na E będzie taki sam gdyby miał być doping na G lub go gdyby miało nie być czyli na pewno nie taki głośny jak na G. Powodów jest kilka, brak gniazdowego na E, dużo ludzi starszych które nie śpiewają, brak koordynacji na długim sektorze, grupki kibiców dopingujących oddaleni od siebie, stewardzi którzy pilnują aby wszyscy siedzieli, itd. Nie doszukuj się złośliwości że jak G dopinguje to E zajada kiełbasę a jak jest protest to E daje z siebie wszystko.

fialo napisał(a):Wyświetl post
W tej kolejce będą puste stadiony i smutne stadiony i jeden tętniący życiem ! I niech Donaldu zobaczy różnicę.
I właśnie takie formy protestu są OK, niech Rząd zobaczy różnicę!
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 13.05.2011 o godz. 17:41.
Раз два трзы, Туск ухади!
Malines
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 13.05.2011, 17:43
Cały dzień śledzę forum i ten temat... Kilka razy chciałem już coś napisać, ale odpuściłem byłem zły a nawet zawiedzony możliwością BRAKU DOPINGU...

Szczerze mówiąc dopiero dzisiaj zrozumiałem jak dla mnie Wiślaka WAŻNE jest że mamy możliwość dopingowania w mniejszym lub większym stopniu... a to przez to że tak na prawdę mało kto z Nas się spodziewał że takie rzeczy mogą się dziać na Naszym polskim podwórku!!

Dopiero teraz pewnie nie tylko ja to docenię i mam nadzieję że atmosfera na Lechu to był wypadek przy pracy... Cóż różni tam ludzie chodzą, nie którzy nawet nie związani tak na prawdę z Wisłą bo karnety z pracy dostają i chodzą bo jest za free... I myślę że to w większości przez takie osoby było to WIELKI NIEPOROZUMIENIE...

PS.Sam nie byłem zadowolony z tego że na E ludzie zaczęli robić doping, chyba tylko po to żeby zrobić na złość bo prawda jest taka że na "słabszych meczach" nie są Oni tacy wyśpiewani... to co było już później to PORAŻKA!!

!!ALE MIMO WSZYSTKO PRZYCHODZIMY TAM DLA WISŁY A ONA JEST DLA NAS NAJWAŻNIEJSZA!!
"...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..."

"...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..."
"...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..."
"...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..."

podszywacz
Senior Member

Stary 13.05.2011, 17:52
Wielki plus dla SKWK. Bałem się że ten protest to taka iskra do konfliktu porównywalnego z tym na Legii.
Раз два трзы, Туск ухади!
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.05.2011, 17:55
No i tak ma k***a być!!! Zawsze wierni Wiśle!! Na derbach ma być takie p*****ę, aż tuskomatoły i leśne dziady mają z krzeseł pospadać!! Jedność jest naszą siłą!!! JJJBG!!!
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 13.05.2011, 17:58
Panowie, jest szansa żeby pokazać jak się bawi szlachta. Jest szansa żeby pokazać co to znaczy doping. Jest szansa, żeby pokazać całej Polsce co potrafi zrobić 18 tys ludu w Krakowie. Nie zmarnujmy tego. Każdy drze jape, nakręcamy się!
małpa
Member

Od: 10.2010

Stary 13.05.2011, 18:07
+ dla skwk, ale wielki " - " dla ozsk . Już mnóstwo postów tu było, nie będę się powtarzał ale w 2 zdaniach;

RZĄDOWI O TO CHODZI ŻEBY NIE BYŁO ZORGANIZOWANEGO DOPINGU !!!
PRZECIEŻ ONI NIE CHCĄ OPRAW, DOPINGU , I FLAG NA PŁOTACH...ONI CHCĄ DRUGĄ ANGLIĘ ZROBIĆ ~~!!!
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.05.2011, 18:28
Ja bym jeszcze zaproponował zaśpiewać na początku coś w styłu:

"WISŁA to my, my WSZYSCY!"
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.05.2011, 18:31
BRAWO! Mam nadzieję że będzie kocioł !!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Pennywise
Member

Od: 02.2003

Stary 13.05.2011, 18:31
małpa napisał(a):Wyświetl post
+ dla skwk, ale wielki " - " dla ozsk . Już mnóstwo postów tu było, nie będę się powtarzał ale w 2 zdaniach;

RZĄDOWI O TO CHODZI ŻEBY NIE BYŁO ZORGANIZOWANEGO DOPINGU !!!
PRZECIEŻ ONI NIE CHCĄ OPRAW, DOPINGU , I FLAG NA PŁOTACH...ONI CHCĄ DRUGĄ ANGLIĘ ZROBIĆ ~~!!!
Oni chcą zamknąć kibicom usta. Rusza kampania, a publiczne wyrażanie niechęci do rządzących to dla nich ANTYKAMPANIA!
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.05.2011, 18:38
Brawo SKWK!
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 13.05.2011, 18:45
powiem tylko tyle, BRAWA DLA SKWK.

zuraw9
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.05.2011, 18:52
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Ja bym jeszcze zaproponował zaśpiewać na początku coś w styłu:

"WISŁA to my, my WSZYSCY!"
Dobrze by było gdyby gniazdowy wywołał do śpiewania cały stadion i zaintonował "Wisła to my", pokażmy wtedy, że to co się działo w środę to był wypadek przy pracy i od tej pory nie ma podziałów na lepszych i gorszy - jest tylko JEDNA Wisła, którą tworzymy MY wszyscy, dla dobra naszego klubu.
LanceTS
Senior Member

Stary 13.05.2011, 18:53
Osoby podające jakieś brednie, że niby OZSK nam zezwoliło na doping, informujemy, że oświadczyliśmy OZSK , że na derbach doping będzie. Nikogo zgoda nam do tego nie potrzebna.

SKWK.
Ave 1906
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 13.05.2011, 19:04
Jutro 16 panowie !!
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.05.2011, 19:08
No i bardzo dobrze. "Piłka nożna jest dla kibiców, zamknijmy stadiony, piłkarzy kibiców, zlikwidujmy w ogóle lige" - Komentarz z meczu Jagi w C+.
n_matt
Member

Od: 07.2006

Stary 13.05.2011, 19:23
Oglądając mecz, właśnie po tych słowach sądzę, że Canal Plus mógłby wywrzeć jakiś wpływ, nawet nie na rząd, ale na kluby by zaczęły walczyć o swoje. Widać, że komentatorom zaistniała sytuacja się nie podoba, więc może po tej kolejce wyrażą publicznie swoje zdanie. W postaci jakiegoś programu bądź paru gorzkich słów chociaż w magazynie Liga+extra. Na pewno kibicom bardzo by to pomogło, a i zmobilizowałoby do działania, mam nadzieję, większe instytucje typu Ekstraklasa S.A. Nasza liga idzie od przyszłego sezonu do paru innych krajów i wydaje mi się, że mecz bez atmosfery raczej nie przyciągnąłby tam widzów przed telewizory,a na tym na pewno nadawcom zależy.
cobra1906
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 13.05.2011, 19:32
Witam, rano troche pisałem, potem odpusciłem.
Teraz w sumie nie chcę mieszać, ale mnie korci i nie mogę się powstrzymać.
Mam takie pytanie do tych wszystkich anek, psycholitsw itp.:
JAKIE JEST TERAZ WASZE ZDANIE, po decyzji SKWK?
gdzie jesteście krzykacze?

WISŁA TO MY, WSZYSCY!
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.05.2011, 19:43
Jest zgoda między wszystkimi.
Fajnie.
Inaczej 'Żydowinka" miała by njusa na podziedziałkowe łamy.

I w niedzielę na maxa, na Mistrza, na "awans" koleżanek do niższej ligi.
Jutro trening.

Do zobaczenia.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.05.2011, 19:56
cobra1906 napisał(a):Wyświetl post
Witam, rano troche pisałem, potem odpusciłem.
JAKIE JEST TERAZ WASZE ZDANIE, po decyzji SKWK?
gdzie jesteście krzykacze?

WISŁA TO MY, WSZYSCY!
Czuję się wywołany do tablicy, bo byłem po stronie psychola. Decyzję SKWK przyjmuję, szanuję i się PODPORZĄDKUJĘ. Tak samo jak uszanowałem decyzję kibicowskich frakcji we środę.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 13.05.2011, 20:03
Oglądam Jagę i już wiem jaki stadion będzie następny )) Pozdrowili rudą małpę parę razy.
Tak szczerze to może to jest metoda. Niech zamkną wszystkie stadiony a wtedy na jedna kolejkę 50 k kibiców pod dom ( czy gdzie on tam będzie aktualnie ) Donaldu Tusku i doping przez całą noc !
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2011, 20:18
witam ponownie wszystkich po tym co czytam i po tym co usłyszałem od kolegi namawiam wszystkich do zrobienia mega jazdy na derbach. jeżeli sytuacja się już wyjaśniła, a widać po oświadczeniu OZSK że jest już wszystko jasne, to trzeba to wykorzystać.
TE DERBY BĘDĄ NAJPRAWDOPODOBNIEJ OSTATNIMI DERBAMI W TAKIEJ FORMIE, GDYŻ RUCH KIBICÓW W POLSCE SKAZANY ZOSTAJE NA ZEJŚCIE DO PODZIEMIA... NALEŻY ZROBIĆ DOPING ADEKWATNY DO RANGI MECZU NAWET ZA CENĘ FETY MISTRZOWSKIEJ, CO NIESTETY MUSI BYĆ WLICZONE W RYZYKO DOPINGU PROWADZONEGO NA DERBACH. JEDYNE O CO PROSZĘ JAKO SZARY KIBIC, TO O WZAJEMNY SZACUNEK NA TRYBUNACH I BRAK ANTY-ŻYDOWSKICH OKRZYKÓW ZE WZGLĘDÓW NA MELIKSONA (GW I PZPN(R) NAM NIE DARUJĄ). POGODZIŁEM SIĘ JUŻ, ŻE OD NOWEGO SEZONU BĘDZIE ZUPEŁNIE INACZEJ NA MECZACH I CHOĆ Z TYM SIĘ ABSOLUTNIE NIGDY NIE ZGODZĘ TO CHCĘ UCZCIĆ TE DERBY NAJLEPIEJ JAK MOGĘ Z DWÓCH WZGLĘDÓW, PO PIERWSZE BYĆ MOŻE ŻE TE DERBY PRZYKLEPIĄ NAM MISTRZA A PO DRUGIE ŻE JUŻ WIĘCEJ TAKIEGO DOPINGU NIGDY OKAZJI NIE BĘDZIEMY MIELI ZROBIĆ(BARDZO CHCĘ SIĘ MYLIĆ). PODKREŚLAM ŻE TO CO SIĘ STAŁO NA LECHU NIE MOŻE SIĘ POWTÓRZYĆ NIGDY I ZAWSZE MUSIMY STANOWIĆ JEDNOŚĆ. NAMAWIAŁEM DZISIAJ WSZYSTKICH DO PROTESTU JEDNAK SKORO MAMY PRZYZWOLENIE NA PEŁNY, WSPANIAŁY, NIEPOWTARZALNY DOPING TO WYKORZYSTAJMY OKAZJĘ. WBREW TEMU ŻE NIEKTÓRZY MNIE OBRAŻALI, ROZUMIĘ RACJĘ OBYDWU STRON, TEJ OPCJI KTÓRA POPIERA PROTEST I SAM JĄ REPREZENTUJĘ JAK I OPCJI KTÓRA NIE POPIERA TEJ FORMY PROTESTU... JESTEM ZAWSZE W 100% ODDANY WISEŁCE I ZROBIĘ WSZYSTKO ŻEBY PRZYCZYNIAĆ SIĘ DO CIĄGŁEGO POSTĘPU NASZEGO UKOCHANEGO KLUBU. SAM ZAŁOŻYŁEM TEN TEMAT GDYŻ CHCIAŁEM ZAPOBIEC WYDARZENIOM ZE ŚRODY. KOŃCZĘ NADAWANIE. I TAK AŻ ZA DUŻO NAPISAŁEM. TRZYMAM KCIUKI ZA NAS WSZYSTKICH, OBY MOŻNA BYŁO JESZCZE NIE RAZ ZROBIĆ OPRAWĘ I PROWADZIĆ DOPING TAK JAK KIEDYŚ.
P.S.
CIESZĘ SIĘ, ŻE MAMY JEDNO STANOWISKO, BO TO JEST NAJWAŻNIEJSZE DLA MNIE!PO TO ZOSTAŁ ZAŁOŻONY TEN TEMAT. SKWK WSZYSTKO WYJAŚNIŁO I JUŻ NIE BĘDZIE ŻADNYCH PRZESZKÓD DO TEGO BY POKAZAĆ JEDNOŚĆ I SIŁĘ NAS WSZYSTKICH.
POZDRAWIAM.
Powód: POPRAWKI
Ostatnio edytowane przez PSYCHOLTSW : 13.05.2011 o godz. 20:27.
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2011, 20:24
cobra1906 napisał(a):Wyświetl post
witam, rano troche pisałem, potem odpusciłem.
Jakie jest teraz wasze zdanie, po decyzji skwk?
Gdzie jesteście krzykacze?

Wisła to my, wszyscy!
jestem tu i zawsze będę. Nie zrozumiałeś naszego przesłania, ale to nie znaczy że powinieneś nazywać nas krzykaczami,bo ja nie uważam się za takiego...
Ja cię w żaden sposób nie obrażałem. Absolutnie też nie napisałem że Wisła to my a nie wy...
Namawiałem do protestu,po to żeby nie było tak jak w środę, jednak skoro zostało ustalone że ma być inaczej to przyłaczam się do tego zdania. Dla mnie Wisła to całe życie choć nie każdy musi tak mieć, nie każdy musi rozumieć moje działania, jednak zawsze leży mi dobro Wisły na sercu. A doping to nie wszystko, wyniki też, bo piłkarze nie raz, nie dwa razy pokazali że mają nas gdzieś... Jednak my nie jesteśmy dla nich, tylko dla sławy i chwały Wisły, oni odejdą my zostaniemy...

Wisła - nazwę klubu piszemy z WIELKIEJ litery!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.05.2011 o godz. 22:00.
LanceTS
Senior Member

Stary 13.05.2011, 21:18
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
jestem tu i zawsze będę. Nie zrozumiałeś naszego przesłania, ale to nie znaczy że powinieneś nazywać nas krzykaczami,bo ja nie uważam się za takiego...
Ja cię w żaden sposób nie obrażałem. Absolutnie też nie napisałem że wisła to my a nie wy...
Namawiałem do protestu,po to żeby nie było tak jak w środę, jednak skoro zostało ustalone że ma być inaczej to przyłaczam się do tego zdania. Dla mnie wisła to całe życie choć nie każdy musi tak mieć, nie każdy musi rozumieć moje działania, jednak zawsze leży mi dobro wisły na sercu. A doping to nie wszystko, wyniki też, bo piłkarze nie raz, nie dwa razy pokazali że mają nas gdzieś... Jednak my nie jesteśmy dla nich, tylko dla sławy i chwały wisły, oni odejdą my zostaniemy...
Skoro Wisła do dla Ciebie całe zycie, to może pisałbyś nazwe swojego klubu z wielkiej litery?
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.05.2011, 22:09
Ale się cieszę, że będzie doping Mam nadzieje, że do niedzieli nic się nie zmieni w tej kwestii. Mam satysfakcję, że zabrałem głos w dyskusji i stanęło na moim

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów