|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Doping na derbach będzie!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
np. z infonetu w dziale Armia Biała Gwiazdy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ku..a ale WSTYD - DERBY w niedziele a tu jeszcze 2000 biletów zostało :/
To chyba efekt "środowego nieporozumienia"... Mam nadzieje że jeszcze wykupią ludzie wszystko jak na Lecha... Z Wiślackim pozdrowieniem! ![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tego że jeszcze nie zeszły wszystkie bilety jest kilka powodów:
1. Za drogie bilety 2. Brak sprzedaży przez internet (wiele osób nie da rady jechać w tygodniu do Krakowa po bilet) 3. Nieotwarty cały stadion (większość moich znajomych mówi, że pojedzie na mecz dopiero jak stadion będzie skończony w 100%) 4. Trochę wczesna godzina meczu (w Polsce ludzie nie są przyzwyczajeni do meczów "zaraz po obiedzie") |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gdzie można kupić bilet na Legie jako niezorganizowana osoba ? Bo zakaz dotyczy grup zorganizowanych, czy sie gdzieś pomyliłem ?
Całkiem serio pytam, czy idzie obejsć ICH prawo ![]()
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 14.05.2011 o godz. 01:47.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
odstapie jeden bilet na G
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bilety
oddam dwa bilety mecz Wisły z cracovia na G5 tel 503977738 tylko sms ![]()
Niepokonana !! Nasza WISEŁKA Kochana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A masz wyrobioną KK Legii? Nie? To nie kupisz.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
konnik
chętnie wezmę Pozdro |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
nie kupujcie biletów na mecz od osób trzecich.
Powód jest prozaicznie prosty... na bramkach sprawdzają czy dane na bilecie, zgadzają się z tymi na Twoim dowodzie / prawku / paszporcie / legitce.... Także możesz kupić bilet i...zawrócą się spod kołowrotków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jezeli ktos sie dzis wybiera po bilet i mialby opcje kupic 1 wiecej, dla znajomego zza granicy to prosze o priv. Jaa niestety nie mam opcji dzis przyjazdu do Krk. Z gory dzieki wielkie.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ktoś wie, ile zostało jeszcze biletów na derby..? czy jest szansa by jutro rano jeszcze kupić?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
[email protected] albo dzwoń: (012) 630 76 00 |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jeśli do wczoraj wieczora zostało 2000 biletów to oznacza że w zasadzie bilety będzie można kupić jeszcze przed samym meczem. I pewnie nie wszystkie zejdą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A propo biletów to podczas sprzedaży powinna być informacja że nalezy ze soba wziąć te wydruki co sie dostaje. Ostatnio jak wchodziłem na trybunę F i chciałem sie udać na sektor 22 to koles powiedział że mam mu pokazać ten wydruk bo mnie nie wpuści. Dobrze że wtedy miałem ale tydzień wczesniej byłaby maniana bo wtedy nie wiziałem. Ale w kasach nikt nic nie powiedział a na wym bilecie nei ma tego napisane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czyli tak naprawdę karty nie zdają egzaminu, bo nie dość że trzeba brać ją ze sobą to jeszcze bilet, dowód osobisty i ewentualnie legitymacje
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dokładnie. Musisz w dodatku wziąć ze sobą jakiś dokument, mimo zdjęcia na KK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|||
nie może być tak, że po to wprowadzono karty by bawić się papierkami tym bardziej nie rozumiem dlaczego jeśli prawidłowo wszedł ktoś na mecz może zostać wyproszony za brak potwierdzenia. Nie przyjąłem kiedyś tłumaczenia ani ochrony anie dyr. d/s bezpieczeństwa , że nie można zweryfikować przypisanego miejsca. Pewnie problem zniknie gdy kiedykolwiek wyposaży się ochronę w przenośnie czytniki aby mogli to miejsce sprawdzić ale na chwilę obecną nie mają więc robią za ważnych.Tak na prawdę wydaje się, że to sprawdzanie to takie usilne dokuczanie kibicom. Z tego co się orientowałem to klubowe zarządzenie chyba tylko słowne jest aby nie utrudniać kibicom bez potwierdzenia wejścia a tym bardziej nie wypraszać ze stadionu jeśli wejście było poprawne. Nosić to dla świętego spokoju albo kłócić się jak coś tylko kulturalnie. Cytat:
Posiadacze biletów na Karcie Kibica jak również Karnetowcy którzy nie mają żadnego dokumentu wg mnie powinni przedstawić ochronie zapis regulaminu: Rozdział III punkt 1, podpunkt c który stanowi: Cytat:
Natomiast Ci co mają zniżkowe bilety koniecznie legitymację muszą mieć. Dziękuję ![]() Powód: znalazłem
Ostatnio edytowane przez PvD : 14.05.2011 o godz. 23:06.
![]() Cytat:
|
||||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No to co potrzeba żeby wejść na mecz
Wystarczy : karta, bilet i dokument tożsdamości Pozdrowionka |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A o jakim wydruku tutaj mówicie
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Potwierdzeniu kupna biletu kawałek papieru który nie jest nikomu potrzebny gdy jest KK lecz można przez niego na stadion nie wejść ;/
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ale jak kupowałem bilet to żadnego potwierdzenia nie dostałem, tylko sam bilet!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
bilet papierowy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
to właśnie bilet papierowy jest potwierdzeniem w sytuacji gdy masz kk
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
uff
dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Znajomy chce sprzedać bilet na G (ulgowy), na dziś. Kontakt GG: 32134484. Nic więcej nie wiem, piszcie na to GG.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sprzedam bilet na G. gg:199463
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
wie ktoś czy zostały jeszcze jakieś bilety na jakikolwiek sektor?
|
|
|