The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 14:14
Ostrzegam, że w tym i innych tematach nie będzie tolerowane wzajemne obrażaie się, pyskowki, czy nawoływania do działań sprzecznych z prawem luub w jakikolwiek sposób godzących w dobre imię, dobro i interes Wisły.

Rolą kibiców nie jest szkodzenie własnemu klubowi, czy uleganie nieodpowiedzialnym pomysłom różnych Stowarzyszeń lub grup osób.

Wisła nas potrzebuje.Naszego dopingu, wsparcia, obecności. Pamiętajcie, kto tu jest najważniejszy zanim znów przyjdzie Wam do głowy kogokolwiek z "braci Wiślaków" obrażać.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.05.2011, 14:15
kreseq no ja się zgadzam w pelni z tym co piszesz. Ale przez brak dopingu to sie zmieni Kogo będzie obchodziło to, że na trybunach jest cisza? Kibice na mecz przyjdą, kasa będzie i wystarczy. Ja raczej byłbym za tym żeby Tuskowi jakos inaczej przemowic do rozsądku.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 13.05.2011, 14:15
Markus napisał(a):Wyświetl post
Ostrzegam, że w tym i innych tematach nie będzie tolerowane wzajemne obrażaie się, pyskowki, czy nawoływania do działań sprzecznych z prawem luub w jakikolwiek sposób godzących w dobre imię, dobro i interes Wisły.

Rolą kibiców nie jest szkodzenie własnemu klubowi, czy uleganie nieodpowiedzialnym pomysłom różnych Stowarzyszeń lub grup osób.

Wisła nas potrzebuje.Naszego dopingu, wsparcia, obecności. Pamiętajcie, kto tu jest najważniejszy zanim znów przyjdzie Wam do głowy kogokolwiek obrażać.
Kto jest wiec najwazniejszy? Mowisz : Wasz/Nasz klub ? Najwazniejszy jest wiec KLUB? To jest symbioza, jedni bez drugich nic nie znacza.

rafal777 - ITI tez myslalo ze to nic nie da... DALO

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
wanol
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 13.05.2011, 14:17
Jeb*** hipokryta http://www.youtube.com/watch?v=JNzvD3HF43E
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.05.2011, 14:17
od kiedy to "od....l" to przestępstwo?
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 13.05.2011, 14:19
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Kto jest wiec najwazniejszy? Mowisz : Wasz/Nasz klub ? Najwazniejszy jest wiec KLUB? To jest symbioza, jedni bez drugich nic nie znacza.

Miałem użyć tego argumentu, ale to jest co innego. Wy chcieliście wymusić cos na klubie a nie na rządzie. Klub nie miał kasy bo nie chodziliście, a mecze ogladało sie fatalnie...ale w tym przypadku Tuska to nie będzie interesowało. Jakbyśmy cos chcieli wymusic na zarządzie to ok, ale obecnie nie widzę sensu.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Stary 13.05.2011, 14:19
nie interesują mnie żadni "bracia z Sląska" - obchodzi mnie tylko Wisła.
Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.05.2011, 14:20
kreseq,
jesteś rozsądnym gościem, w zasadzie się zToba zgadzam, oprócz:

Kogo jest wina ze jakis debil wy*** w plecy dziennikarce? Kogo to jest do jasnej cholery wina? KIBICOW? Nie, to jest wina :
1) PZPN - Bo nie zabezpiecza odpowiednio rozgrywek ktore tocza sie pod ich przewodnictwem
2) Ekstraklasy S.A - j/w
3) Policji - Bo majac material dowodowy woli sie opier**** i wbijac do domu sobowtorowi Starucha.
4) Sadownictwa - Bo.. patrz punkt 5
5) RZĄDOWI W POSTACI PO-PSL - Za brak odpowiednich nowelizacji.
przede wszystkim kolego to tego debila - nie przewracajmy rzeczywistości do góry nogami, ok?
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 13.05.2011, 14:21
Vashut napisał(a):Wyświetl post
kreseq,
jesteś rozsądnym gościem, w zasadzie się zToba zgadzam, oprócz:

przede wszystkim kolego to tego debila - nie przewracajmy rzeczywistości do góry nogami, ok?
Przede wszystkim jego ale nie zatrzymanie go jest wspolwina i jest scigane przez prawo. Policja/ochrona to nie stojace w miejscu bezrobotne ludziki, im sie za cos placi i czegos sie wymaga.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.05.2011, 14:22
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Wszystkich nas musi łączyć jedno - dyscyplina. Dla wspólnego dobra trzeba się zjednoczyć, jeżeli decydenci zadecydują tak czy inaczej - dostosuję się. Na stadionie nie ma miejsca na demokrację. Ufam Ultrasom i Stowarzyszeniom, dla nich ukochany klub to coś więcej niż mecz raz w tygodniu. Dlatego wierzę, że chcą jak najlepiej i zamierzam ich w tym wspierać.
Jednoczcie się w dopingu i wspieraniu drużyny, a nie w błednych i źle przemyślanych akcjach. To jest jedyna dopuszczalna płaszczyzna zjednoczenia się, wyrażana ogólnie w słowie "Wisła". albo raczej w słowach "dobro Wisły". Wokół tej nadrzędnej wartości zawsze należy się jednoczyć.

A nie wokół działań szkodzących klubowi czy pomysłach narzucanych przez niezwiązane z Wisła ogólnopolskie Stowarzyszenia. W interesie Wisły z pewnością nie jest bojkot jej meczów, szczególnie derbowego, brak dopingu, walka kibiców z zarządem etc.

Nie zachowujcie się nieodpowiedzialnie i nie uczestniczcie w jakiejkolwiek formie protestu, która może godzić w Wisłę!
Ostatnio edytowane przez Markus : 13.05.2011 o godz. 14:32.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 13.05.2011, 14:22
Jak nie było dopingu na Legii to Canal+ i tak pokazywał mecze.
Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.05.2011, 14:25
Przede wszystkim jego ale nie zatrzymanie go jest wspolwina i jest scigane przez prawo. Policja/ochrona to nie stojace w miejscu bezrobotne ludziki, im sie za cos placi i czegos sie wymaga.
zgoda, ale wymaga się jakiegoś w miarę cywilizowanego zachowanie od kibica, który nosi szalik też mojej / Twojej drużyny!
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 13.05.2011, 14:26
Te akcje nie godza w Wisle? Godza w kibicow, w fanatykow ktorzy zyja tym klubem, ktorzy jada kilometry i dla nich nic wiecej sie nie liczy. Kibice bez klubu i klub bez kibicow nie ma prawa istniec.

Wiem ze moge dostac bana za to co napisze ale... widze tutaj wielu sympatykow i niewielu kibicow...

Vashut - Odpowiadam za siebie i za tych ktorych znam, nie znam tysiecy kibicow ktorzy pojawiaja sie na meczu. Moge go zlapac,wytlumaczyc,przywalic w ryja jak nie zrozumie ale nie da sie ogarnac kazdego... Nie podoba mi sie to ale wiem ze trudno to ogarnac, dodatkowo stadion zawsze byl specyficznym miejscem, szczegolnie w naszym kraju.
Trzeba to zmienic, ale karajac tysiac za jednego "korba" bedzie jeszcze wieksza. Gaszenie ognia benzyna? Nie tedy droga.

Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.05.2011, 14:26
dobra nie ma sensu tutaj dyskutować,szkoda czasu! Popłaczcie sobie na necie a w niedzielę pokażcie co to prawdziwy doping tak jak pokazywaliście na Jagiellonii gdy zachęcaliśmy do odpowiedzenia! pozdrawiam KIBOL Z G !
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.05.2011, 14:32

Kogo jest wina ze jakis debil wy*** w plecy dziennikarce? Kogo to jest do jasnej cholery wina? KIBICOW? Nie, to jest wina : (...)
Kogo to jest wina, ze ktos okradł sklep? Sklepu, bo nie zatrudnili dobrej ochrony, czy złodzieja, bo jest złodziejem?
Kogo to jest wina, ze kobieta została zgwałcona? Kobiety, bo szła w miniowce ciemna nocą sama, czy gwałciciela, bo jest gwałcicielem?
I dalej, kto jest winny zdemolowania stadionu Zawiszy - PZPNu, policji, PO, SLD, Greenpeace, talibów, czy może winni są ci, ktorzy ten stadion zdemolowali?
Jakby koles wiedział, ze po kopnieciu kobiety inni go pozniej wyczaja i dadza mu po ryju za bicie kobiety, to by sam sie w plecy kopnal
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.05.2011, 14:35
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
od kiedy to "od....l" to przestępstwo?
Przeklinanie w miejscu publicznym (a takim jest to forum), jest wykroczeniem. W ub. kolejce kibice bodajże Motoru za przeklinanie dostali 100 zł i zakaz stadionowy. Popierasz te działania, więc bądź konsekwentny i sam sobie nałóż zakaz. Internetowy np.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 13.05.2011, 14:36
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Kogo to jest wina, ze ktos okradł sklep? Sklepu, bo nie zatrudnili dobrej ochrony, czy złodzieja, bo jest złodziejem?
Kogo to jest wina, ze kobieta została zgwałcona? Kobiety, bo szła w miniowce ciemna nocą sama, czy gwałciciela, bo jest gwałcicielem?
I dalej, kto jest winny zdemolowania stadionu Zawiszy - PZPNu, policji, PO, SLD, Greenpeace, talibów, czy może winni są ci, ktorzy ten stadion zdemolowali?
Jakby koles wiedział, ze po kopnieciu kobiety inni go pozniej wyczaja i dadza mu po ryju za bicie kobiety, to by sam sie w plecy kopnal

Wszyscy ludzie sa swieci i ida zywcem do nieba? Czlowiek z natury jest dobry i zly, wplyw ma multum spraw i gdyby bylo inaczej banki by nie mialy ochrony a samochody zamkow. Proste ?

Sa miejsca i sprawy ktore z zasady sie po prostu chroni.

Z gwaltem nie trafiles bo kobieta wychodzac z domu nie ma kartki z napisem "xxxx", kibice wchodzac na stadion widza na tym samym stadionie kibicow za ktorymi nie przepadaja. Jeden krzyknie "ch..." inny gwizdnie a jeszcze inny przywali w ryj. Ochrona na meczu jest? Ktos ma to ogarnac? No bez jaj.

Jakby byla ochrona a nie cioty to by koles nie kopnal nikogo w plecy bo by sie BAL. Skoro ochrony nie ma to kogo on ma sie bac?
Zastanow sie o czym Ty w ogole piszesz.
Urodziles sie dzisiaj?
Pamietasz lata 90? Mecze ligowe i reprezentacji? To bylo wczoraj?

Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 13.05.2011, 14:40
Markus,

Piszesz, o "dobrze Wisły" nie rozumiejąc, że dla każdego kibica to co innego.

Np. dla mnie pan tomek100 powinien dostać bana, gdyż napisał na forum publicznym, że ma gdzieś kibiców naszej zgody Śląska Wrocław.
W ten sposób naraził na dobre imię Wisłę. Bo Wisła to także, a nawet przede wszystkim kibice, a nie banda najemników, którzy przychodzą i odchodzą.

Wszystko co piszesz, sprowadza się do stwierdzenia, że zaakceptujesz każde s....ysyństwo byle tylko Wisła odniosła sukces sportowy (który dla Ciebie jest właśnie równoważny z "dobrem Wisły").

Miałbyś w dupie gdyby zmienili nam herb, nazwę czy barwy. Ważne by był sukces. Po trupach do celu. Czy Ty masz jakiekolwiek zasady? Szczerze to rozumiem, że każdy ma swoje priorytety. Ale skoro tak do tego podchodzisz to siedź sobie w pokoju sportowym, a nie udzielaj się i nie pouczaj w kwestii spraw, które Ciebie nie dotyczą.

Cytat:
Wiem ze moge dostac bana za to co napisze ale... widze tutaj wielu sympatykow i niewielu kibicow...
Dobrze prawisz.
Ostatnio edytowane przez Snow : 13.05.2011 o godz. 14:43.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 13.05.2011, 14:40
Zadam proste pytanie: gdzie jest więcej zadym na stadionie czy poza nim ?
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.05.2011, 14:41
Kreseq - Widocznie chcemy żyć w innych światach - ja wole żyć w takim, w którym ludzie nie dostają w ryj za noszenie czerwonej koszulki zamiast niebieskiej. Mecz piłki nożnej ma wyłonić lepszą drużynę w piłce nożnej, nie dać możliwość anonimowego demolowania stadionów.
Wydawało mi sie ze zyjemy w XXI wieku, w cywilizowanej Polsce i nie ma potrzeby organizowania bitew miedzy wrogimi wioskami.
A niech ci bardziej męscy ode mnie, ktorzy maja potrzebe rozladowania emocji i zaznania adrenaliny cwicza sporty walki, graja w rugby, albo robia ustawki po lasach.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.05.2011, 14:42
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Słyszałem, jak wyglądała usunięta oprawa, ale tego szczegółu nie znałem. Czyli: zamiast napisu "Jezus Nazarejczyk Król Żydowski" - napis "ultras".

I SKWK się dziwi, że klub zabronił oprawy. Mało tego, teraz wszyscy mają się solidaryzować z grupą ultras, która obraża uczucia religijne 95% obywateli tego kraju. W tym i moje.

Cóż, nie dziwię się czemu nie ujawnialiście projektu oprawy - choć wiele osób było zainteresowanych, jak miała wyglądać.

SKWK ma kupę szczęścia, że klub zabronił tej oprawy. Mielibyście jak w banku pozwy za obrazę uczuć religijnych.
Sorry, flamengista, ale w 2K Poznaniaków szturmujących mury Krakowa też wierzyłeś. Może trochę zdrowego sceptycyzmu wobec mediów? Gdyby tak to wyglądało, to byłoby przegięcie, ale tej oprawy nie widziałeś... "GW" zresztą też, na bank powtarzają plotki przeczytane u nas na forum. Dlatego "zgadzają się szczegóły".

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Owszem: wiemy. Wszystkie szczegóły poza napisem się zgadzają z wcześniejszymi opisami usuniętej oprawy. Więc raczej nie ma przypadku. Niestety, wszystko układa się w logiczną całość. Także to, że SKWK nie ujawnia jak oprawa wyglądała. Nie dziwię się, nie ma się czym chwalić.
Patrz wyżej.

EDIT: A jednak
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.05.2011 o godz. 14:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Stary 13.05.2011, 14:42
nie mam gdzieś kibiców Sląska tylko, że nie mnie interesują to chyba drobna różnica?
Odpowiedz cytując
KrystekABG
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.05.2011, 14:43
Vashut napisał(a):Wyświetl post
do Gwiazdzistego i innych broniacych protestu
czuje sie wywolany do tablicy, bo jestem Wislakiem od 25 lat, na pewno dluzej niz wyzywajacy nas w srode kibole z G - btw jeździłem kiedys na wyjazdy, teraz mam swoje lata i wg was jestem bardziej piknikiem, siedzę na e

macie rację w jednej kwestii- rząd działa pod publiczkę i używając złych środków (zamykanie stadionów za byle g..)

natomiast racja jest niestety po drugiej stronie i mają ją np. zybert tomek100, witek i jeszcze inni:
zrozumcie, że dla bandytów (hoolsów) nazywanych przez GW kibolami NIE MA miejsca na stadionach- jeśli chcą organizować ustawki proszę bardzo, napieprzać się z kibolami innych drużyn można przecież w lesie

na stadionie żadnych rozrób, troglodyckich odłosów małpy na widok czarnego- tylko doping dla nas - czasen antydoping dla tywala (bądzmy normalni , na całym świecie się bluzga)
ale nie może byc takich akcji jak nóz na Parmie, staruch bijący z liścia piłkarzy czy Litar plujący na innego kibica

jest różnica między byciem zajebistym ultrasem a bandytą (hoolsem)

i tych drugich po prostu nie chcemy na stadionie
kur*a chłopie daruj sobie.
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 13.05.2011, 14:43
http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...mpaign=5792171

W końcu się coś ruszyło.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 13.05.2011, 14:44
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Widocznie chcemy żyć w innych światach - ja wole żyć w takim, w którym ludzie nie dostają w ryj za noszenie czerwonej koszulki zamiast niebieskiej. Mecz piłki nożnej ma wyłonić lepszą drużynę w piłce nożnej, nie dać możliwość anonimowego demolowania stadionów.
Wydawało mi sie ze zyjemy w XXI wieku, w cywilizowanej Polsce i nie ma potrzeby organizowania bitew miedzy wrogimi wioskami.
A niech ci bardziej męscy ode mnie, ktorzy maja potrzebe rozladowania emocji i zaznania adrenaliny cwicza sporty walki, graja w rugby, albo robia ustawki po lasach.

Tez tego chce ale:
1) Niech Policja i ochrona robi to od czego sa i za co im placisz.
2) Niech sady skazuja a nie opierdalaja sie
3) Niech kluby majac mozliwosci dowala zakazy zgodnie z prawem i z dowodami ktore maja
4) Niech mi zaden Janusz nie zabrania stac tylem do boiska 90 minut.
5) Niech Donald z kumplami nie kara tysiaca za blad jednostki.
6) Niech reszta zrozumie ze jedni przychodza kibicowac, inni ogladac, jeszcze inni robic oprawe, ale nikt nie przychodzi na stadion wylapywac oszolomow bo od tego sa wynajeci i oplaceni ludzie ktorzy dzisiaj opier**** sie na maxa.
7) Niech karaja za przeklinanie kazdego lacznie z filmami na TVN i TVP. Prawo jest wybiorcze jak gazeta Szechtera?

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 13.05.2011, 14:45
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
nie mam gdzieś kibiców Sląska tylko, że nie mnie interesują to chyba drobna różnica?

POST ROKU!!!!! DO lapu capu raz dwa hahahaha

Sorry za dwa posty

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.05.2011, 14:46
Cytat:
Słyszałem, jak wyglądała usunięta oprawa, ale tego szczegółu nie znałem. Czyli: zamiast napisu "Jezus Nazarejczyk Król Żydowski" - napis "ultras".
Ja też słyszałem o oprawie, tyle że byłaby to sektorówka TYLKO O WIŚLE i piro.

Więc jeżeli ktoś nie widział, to za przeproszeniem NIECH ZAMKNIE RYJ!

Lecz jeżeli jedna z tych wersji jest prawdziwa- sektorówka z piro albo profan Męki Pańskiej- to wtedy wielka szkoda, że podczas meczu z Lechem na G była stypa, bo zarząd dobrze by się zachował blokując oprawę.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.05.2011, 14:46
master17 napisał(a):Wyświetl post
zybert77 powiedz mi chcesz na Wiśle takiego dopingu jak był dotychczas tzn. głośny i przez 90 minut ? Czy może chcesz atmosfery jak w Anglii ? Czy kolorowe oprawy nie są fajnym dodatkiem do naszej słabej ligi ? Teraz masz przykład, jak to wszystko może wyglądać jak będziemy szli na ustępstwa. Zamykanie stadionów doskonale pokazuje, że rząd nie ma pomysłu na rozwiązanie tego problemu. Mówicie, że będzie bezpiecznie na stadionie, a czy poza nim będzie tak samo ? Czysta pokazówka.
Master - postaram się odnieść:

1. Jestem za głośnym i kulturalnym dopingiem wspierającym ukochaną drużynę.
Jestem przeciw dopingowi rasistowskiemu, małpim odgłosom itp. itd. Mam nadzieję, że w najbliższym meczu nie będzie rasistowskich wycieczek - bo to wiocha, szczególnie że gra u nas Maor
2. Niestety nie byłem w Anglii na meczu, więc mogę się odnieść do tego co widać w telewizji. Przyznasz, że doping na MU jest żywiołowy co nie wyklucza czasem dopingu typu sprzeciw -> love United, hate Glazer i złoto-zielone szale.
Takie akcje są biegunowo różne od opuszczenia trybun, wyzywania pikników (niektórzy z nich mają więcej lat stażu na Wiśle niż niektórzy "zagorzali ultrasi na G) a to co odstawił gniazdowy na Lechu kwalifikuje się do wydania zakazu klubowego (użycie mikrofonu sprzętu nagłaśniającego udostępnionego zapewne przez klub do organizowania "dopingu" przeciwko innym kibicom wspierających Wisełkę)
3. Kolorowe oprawy są jak najbardziej wskazane o ile odnoszą się do meczu i służą dopingowi dla własnej drużyny.
Jestem przeciw oprawom, które służą do politycznych demostracji. Przyznasz, że wizerunek kibola umęczonego pod pąckim Tuskiem to jednak przesada?

Nie zgodzę, się że rząd nie pomysłu na wyjście z sytuacji. Ten pomysł ma - uderzenie po kieszenie właścicieli klubów za bratanie się z bandytami, nierespektowanie prawa, nie przestrzeganie zakazów stadionowych, przekupywanie ochroniarzy itp itd. Ma pomysł, i jak widać konsekwentnie go realizuje.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.05.2011, 14:47
Mnie tylko zastanawia czy te całe protesty nie są inspirowane przez PiS Czy czasem OZSK to nie ludzie z tej frakcji poltycznej?
Nawet tutaj niejaki Drozd, który nigdy nie zabierał głosu w sprawach kibicowskich, a jeśli już to poglądy miał iśccie konfidenckie..teraz pierwszy krzyczy i popiera prostest przeciwko czemu?ano przeciw Tuskowi..
Zastanówcie się..Gdyby to PiS był u władzy, to restrykcje i reperkusje byłyby jeszcze większe..I szybko by nam tu zrobili drugą Anglię..
Stadiony były zamykane w Polsce można powiedziec "od zawsze"..Czego sie spodziewaliście po Finale Pucharu Polski Wiadome z czego żyją media i że na bank będzie gruba nagonka..
Jeśli ktoś się obraża, że nazwą go w prasie kibolem to ja nie mam pytań..Sami z siebie robicie pikników..Wstydzicie sie przed "normalnymi" znajomymi hehe kiedyś takie nagłowki i artykuły z prasy się wycinało i zbierało z dumą w specjalnych przeznaczonych do tego "albumach"

PROTEST na Lechu 10 min poza trybunami - ok..Przeciw zarządowi za blokade oprawy - ok..
Ale dość..dezycje odnośnie derbów uszanuję, ale za chuja nie zrozumiem..
W dupię mam polityke na stadionie..Wybory przegra PO, a PiS którego Ministerstwo Sprawiedliwości jest konikiem, zrobia nam tak koło dupy, że na stadionie nie będzie można nawet przeklnąć..A wyroki będzie mozna wyłapać za byle co..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 13.05.2011 o godz. 14:59.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.05.2011, 14:48

Sam protest by nic nie dal. Zycie nie znosi prozni ale zapomniałeś wspomnieć o akcjach tlumienia zalążków dopingu silą.

I w ogole to nie siej tu populizmu stajac w obronie normalnych kibicow bo wszyscy obrywaja bo ten caly smord sie zaczal od Was.
Cala nagonka czy nie nagonka medialna zaczela sie od Waszych zabaw w Wilnie (wtedy tez cierpieli normalni kibice) . Mieliscie kilka lat zeby posprzatac we wlasnym gronie ale zamiast tego woleliscie udawac meczennikow w walce z ITI. Problem zmieciony pod dywan wylazl spod niego w Bydgoszczy i w koncu ktos sie postanowił dobrać Wam do dupy.
Szkoda, ze musieliscie w swoje gowno wciagnac cala Polske.
Mielismy takie fajne mecze w tym sezonie dopoki Wam sie nie zachcialo harcow w Bydgoszczy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów