The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 12:30
Eryk napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=jV1Tiw4pGF8

Proponuje obejrzeć to wszystkim tym, którzy planują nie dopingować.
Mnie nie trzeba dwa razy powtarzać. Pamiętam to i moje załamanie po tym meczu, a także konsekwencje dla klubu, który kocham. Wisłaaaaa!
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 13.05.2011, 12:30

i ? Bo nie rozumiem co ma to oznaczać.
Plastman
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.05.2011, 12:31
W związku z ciszą na stadionie na pewno :

- bardzo się ucieszą kibice i piłkarze Cracovii (no ale ważniejszy jest protest)

- bardzo zdziwią się piłkarze Wisły (wytłumaczcie proszę Maorowi, Cwetanowi, Osmanowi i innym, że to protest wymierzony w decyzje rządu, albo zarządu etc) - na pewno przy pierwszej lepszej okazji postarają się uciec z tego dziwnego kraju na zachód (no, ale ważniejszy jest protest)

- ucieszy się Donald , przecież na stadionach zapanowała cisza i spokój (no, ale ważniejszy jest protest)

- wcale nie zrobicie wrażenia na zarządzie!!! Zarząd może zatrudnić sztab fachowców od marketingu, który zapełni cały stadion złem koniecznym, jakim dla niektórych są "pikniki" (ale ważniejszy jest protest)

Tak w ogóle to patrząc obiektywnie, z boku, ta forma protestu jest tak żałosna, że śmiać mi się chce! Kogo to wogóle obejdzie? Widzę, że pewnym grupom się wydaje, że tylko one mają przychodzić na stadion i dyktować wszystkim , co mają robić a czego nie.
jason wiślak
Senior Member

Stary 13.05.2011, 12:31
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
i ? Bo nie rozumiem co ma to oznaczać.
To świadczy tylko o Twojej ignorancji.
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.05.2011, 12:32
Sensej napisał(a):Wyświetl post
A czy jesteście teraz w stanie poczuć się jak kibic we Wrocławiu?

ICH klub walczy o puchary WALCZY, bo mi mistrza już mamy. I co nie możesz zobaczyć takich meczów.

A wy co nic? Tego chcecie? Że jak Wisła awansuje do Ligi Mistrzów (może jedyna okazja w życiu nasza to zobaczyć) a wy będziecie płakać czemu nam wojewoda zamknął stadion?
Ale przynajmniej będę mógł pojechać na wyjazd za Wisłą. Bo tego PZPN nie zabroni :] ani zaden wojewoda.
I mistrza nie mamy dopóki nie zdobędziemy 3 pkt z żydkami. a do tego trzeba dopingu.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 13.05.2011, 12:33
A ja proponuję przyjąć decyzję SKWK jaka będzie, jeżeli w całej Ekstraklasie nie będzie dopingu na meczach to nikt ma się nie wyłamywać !
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.05.2011, 12:34
Plastman napisał(a):Wyświetl post
Tak w ogóle to patrząc obiektywnie, z boku, ta forma protestu jest tak żałosna, że śmiać mi się chce! Kogo to wogóle obejdzie? Widzę, że pewnym grupom się wydaje, że tylko one mają przychodzić na stadion i dyktować wszystkim , co mają robić a czego nie.

A myślisz że dla ilu ludzi skakanie przez płot przez Wałęsę wydawało się sposobem na komunizm?
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.05.2011, 12:34
Plastman :
Powiedz mi jedno co z tego ze My to wiemy rozumiemy i mamy takie samo zdanie na ten temat...skoro OZSK podjelo taka decyzje. Czasem mam wrazenie jak by wyzej srali niz dupe mieli naprawde. Szkoda ze to co napisales nie dociera do nich, to jest jak walenie glowa w mur.
Sensej
Senior Member

Stary 13.05.2011, 12:36
jonaf napisał(a):Wyświetl post
Ale przynajmniej będę mógł pojechać na wyjazd za Wisłą. Bo tego PZPN nie zabroni :] ani zaden wojewoda.
I mistrza nie mamy dopóki nie zdobędziemy 3 pkt z żydkami. a do tego trzeba dopingu.
Ja nie mogę. Polecam szybki kurs matematyki i statystyki. 3 pkt z Cracovia (niewiem czemu ich tak brzydko nazywasz) nie sa potrzebne do zdobycia mistrza.

A nie długo na wyjazdy zagraniczne będzie zakaz bo Tusk zamknie granice albo każdy kto był w bazie kibica kiedykolwiek będzie sie musiał na komendzie stawiac
jason wiślak
Senior Member

Stary 13.05.2011, 12:37
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Plastman :
Powiedz mi jedno co z tego ze My to wiemy rozumiemy i mamy takie samo zdanie na ten temat...skoro OZSK podjelo taka decyzje. Czasem mam wrazenie jak by wyzej srali niz dupe mieli naprawde. Szkoda ze to co napisales nie dociera do nich, to jest jak walenie glowa w mur.
Ale przecież możemy się zjednoczyć skoro wiele osób ma podobne zdanie i wspólnie prowadzić dobry doping na Wiśle....nie widzę przeszkód. Zreszta nie ma takowych przy wspieraniu swojego klubu.

Sensej: Ale pitolisz
krakus76
Banita

Stary 13.05.2011, 12:38
Czy jest taka żałosna ? Jeśli frekwencja na meczach spadnie o 70-80% tak jak było to na meczach Legii to zarządy klubów i PZPN szybciutko znajdą wspólnie z rządem i kibicami wyjście. Jedynym sposobem oddziaływania na kogokolwiek są PIENIĄDZE lub raczej ich BRAK .

Wasze przywiązanie do klubu to większości osób decyzyjnych (rząd, zarząd, pzpn) wisi i powiewa. Ale jeśli przykręci im się kurek z pieniędzmi to od razu będą inaczej podchodzić do tematu. A krzyczeć to sobie możecie Do woli
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.05.2011, 12:39

http://www.youtube.com/watch?v=tGwuLc2cNFg

nie wiem co Ty chcesz udowodnić?
Plastman
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.05.2011, 12:39
A myślisz że dla ilu ludzi skakanie przez płot przez Wałęsę wydawało się sposobem na komunizm?
To chyba nie jest dobre porównanie.
Ivory1906
Senior Member

Stary 13.05.2011, 12:40
^^ Owszem tylko co...podejdziesz pod gniazdo i wezmiesz mic ? dobrze wiesz ze koordynowanie dopingu bez mic nie jest proste a skutki tego beda podobne jak E probowalo na Amice. Jezeli faktycznie nie bedzie dopingu to z G3 ide na G4 albo G5 i tam bede sie darl nawet sam.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 13.05.2011, 12:41
Po niektórych wpisach w tym wątku wnioskuję, że może lepiej wogóle nie robić tego protestu bo niektórym to nie pasuje ? PARANOJA ... Poczekajcie na decyzję a nie piszcie głupot ... Ja osobiście dostosuję się do każdej decyzji jaka będzie.
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 13.05.2011, 12:43
dobra, ja każdą propozycję przyjmę, tylko jeżeli ma być tak jak na lechu to ja wolę brak dopingu niż pół stadionu doping, pół nie i wzajemne bluzgi... możemy zorganizować coś poważnego, ale wtedy trzeba to zrobić całkowicie legalnie... np w dniu meczu Wisły w Warszawie zrobić protest przeciw decyzji PZPN o zakazie wyjazdów. zgodę od prezydenta miasta, ale pewnie nie wyda z oczywistych względów... piszcie propozycje jak to ugryźć żeby nikt nie ucierpiał... bo mamy trochę czasu do derbów to trzeba to wykorzystać, żeby błędów nie pomnażać... można np zasłonić twarze na meczu szalikami, w ramach nabijania się z przepisów jakie chcą wprowadzić albo nie wiem co...
Ivory1906
Senior Member

^^ Jaka ma byc inna decyzja skoro OZSK tak wlasnie zdecydowalo ? Nagle SKWK sie wylamie ? wierzysz w cuda bo ja nie.
Sensej
Senior Member

Ja już kończe ten temat.

Dla ludzi którzy nie chcą protestować.

Proponuje - spytaj Ojca, Matkę, Dziadka, Wujka jak nie znasz - kto w twojej rodzinę umarł za wolność. Każda rodzina kogoś takiego ma. Pójdź na jego grób pomódl Cię a nóż Cię natchnie.
jason wiślak
Senior Member

hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Po niektórych wpisach w tym wątku wnioskuję, że może lepiej wogóle nie robić tego protestu bo niektórym to nie pasuje ? PARANOJA ... Poczekajcie na decyzję a nie piszcie głupot ... Ja osobiście dostosuję się do każdej decyzji jaka będzie.
Głupotą to jest brak dopingu swojej drużyny, kumasz? heh...Ludzie z OZSK chcą protestu bo ich kluby mają przegrany sezon. Nie mozemy pozwolić zeby nam zepsuli świetowanie...
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.05.2011, 12:46
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
A ja proponuję przyjąć decyzję SKWK jaka będzie, jeżeli w całej Ekstraklasie nie będzie dopingu na meczach to nikt ma się nie wyłamywać !
Jak mogę przyjąć decyzję SKWK skoro zawiesili swoją działalność Parafrazując klasyka o polskiej mentalności można rzec: Głupi wy, aj głupi;-)
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

idę chłopaki bo nie nie znajdziemy konsensusu.co będzie w niedzielę to będzie.
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ja nie mogę. Polecam szybki kurs matematyki i statystyki. 3 pkt z Cracovia (niewiem czemu ich tak brzydko nazywasz) nie sa potrzebne do zdobycia mistrza.
To tobie by sie przydal szybki kurs matematyki i statystyki.
krakus76
Banita

Stary 13.05.2011, 12:47
jason wiślak napisał(a):Wyświetl post
Głupotą to jest brak dopingu swojej drużyny, kumasz? heh...Ludzie z OZSK chcą protestu bo ich kluby mają przegrany sezon. Nie mozemy pozwolić zeby nam zepsuli świetowanie...
Myślenie 7 latka Ile nad tym myślałeś kolego ?

W czasie II wojny światowej pięknie mógłbyś współpracować jako konfident z okupantem a powojnie to byłby z ciebie idealny komunistyczny sędzia.
łazik
Junior Member

Od: 05.2004

Stary 13.05.2011, 12:48
Genialne

Na znak protestu na stadionach zapanuje CISZA .
Cóż za sukces rządu i premiera. Skuteczność niesamowita , Tusk zlikwidował kiboli w tydzień , tylko tupnął nogą , a już się uspokoili .
Ależ słupki z poparciem dla rządu pójdą w górę od 99% społeczeństwa .
żaden przedwyborczy strateg nie mógł lepiej tego wymyślić .
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 13.05.2011, 12:49
Jeśli będzie ogólnopolski protest a my się wyłamiemy to pokażemy że jesteśmy kibicami sukcesu i poziomem możemy sie równać z Polonia Warszawa a nie z najlepszymi.

Jakiekolwiek derby bez kibiców gości to nie derby, ale dla was liczy sie tylko wynik na meczu
klusek89
Junior Member

Od: 05.2010

ten mecz pod wzgledem dopingu bedzie totalna masakra!! protestujacy beda sie przeciwstawiac spiewajacym i tym oto sposobem wynikinie wojna miedzy nami WISLAKAMI! smutne to ale prawdziwe jak juz wczesniej pisalem jedynym chyba slusznym wyjsciem bedzie wyjscie przeds stadion i tam prowadzic doping! policja bedzie posrana ze musza to zabezpieczyc a co za tym idzie nie bedzie to po mysli Tuska i dwa beda sie bac jakiegokolwiek ataku ze strony cracovi na nas!
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

jason Wiślak oci.piałeś chyba? OZKS chce protestu bo przegrali sezon, co Ty w ogóle piszesz? zawsze tylko jedna drużyna wygrywa ligę, to raz a dwa kluby od ekstraklasy po II ligę cierpią a w zasadzie ich kibice... nie łaczysz się z nimi w bÓlu i nadziei? to może chociaż w bulu i nadzieji?! buehehehe
kojot_12
Member

Od: 01.2011

a ja proponuje zrobić akcje wysylania e-maili do skwk w których sprzeciwiamy się braku dopingu.
bo patrząc na wpisy na forum 80% ludzi chce doping .

tu sjest email:

stowarzyszenie@kibicewisły.pl

POKAŻMY ZE CHCEMY DOPING NA DERBACH !!!!
Ostatnio edytowane przez kojot_12 : 13.05.2011 o godz. 12:51.
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

łazik napisał(a):Wyświetl post
Genialne

Na znak protestu na stadionach zapanuje CISZA .
Cóż za sukces rządu i premiera. Skuteczność niesamowita , Tusk zlikwidował kiboli w tydzień , tylko tupnął nogą , a już się uspokoili .
Ależ słupki z poparciem dla rządu pójdą w górę od 99% społeczeństwa .
żaden przedwyborczy strateg nie mógł lepiej tego wymyślić .
niestety musze sie z tym zgodzic.

co to za protest skoro robimy wlasnie to co chce tusk, rzad, pzpn i policja?
Wisła Kraków
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ja już kończe ten temat.

Dla ludzi którzy nie chcą protestować.

Proponuje - spytaj Ojca, Matkę, Dziadka, Wujka jak nie znasz - kto w twojej rodzinę umarł za wolność. Każda rodzina kogoś takiego ma. Pójdź na jego grób pomódl Cię a nóż Cię natchnie.
Tu nie chodzi o nie protestowanie tylko sposób w jaki to robimy. Zamiast przychodzić na stadion i milczeć nie lepiej w ogóle na niego nie przychodzić. Jakby w ostatnich kolejkach które są rozgrywane o tej samej godzinie na każdym stadionie część kibiców postanowiła nie przyjść to od razu by to inaczej wyglądało. Zamiast tego zapowiedzieć że idziemy na miasto. Oczywiście wszystko zgłoszone, kulturalnie śpiewamy. Jakby Tuskowi kibice ze stadionów zaczęli się przenosić na miasto to zaraz by zaczął inaczej śpiewać.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów