The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 17:28
Genkov, Boukhari i Jovanić widziani dziś w Galerii Krakowskiej ~15.00. Kilkaset metrów później Rios z partnerką zmierzający w stronę GK
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.05.2011, 17:32
filemon napisał(a):Wyświetl post
Genkov, Boukhari i Jovanić widziani dziś w Galerii Krakowskiej ~15.00. Kilkaset metrów później Rios z partnerką zmierzający w stronę GK
jak ta dziewczyna Riosa?
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 12.05.2011, 17:40
sportnh napisał(a):Wyświetl post
jak ta dziewczyna Riosa?
Nie przyglądałem się długo, nie jestem też pewny na sto procent czy to jego partnerka, równie dobrze mógł iść z koleżanką, siostrą dziewczyny, sąsiadką itd, ale jeśli to była dziewczyna to, z całym szacunkiem, mało urodziwa i trochę puszysta. najdelikatniej jak się dało

W dodatku wydaje mi się, że szli z wózkiem dziecięcym, ale nie jestem pewien. Na sto procent był to Rios

EDIT:
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/6464
No, czyli dobrze widziałem
Ostatnio edytowane przez filemon : 12.05.2011 o godz. 17:47.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.05.2011, 17:45
sportnh napisał(a):Wyświetl post
jak ta dziewczyna Riosa?
http://www.weszlo.com/fotonews/12997...;20rodzina.jpg
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 12.05.2011, 20:24
filemon napisał(a):Wyświetl post
A patelnie kupowali?

Na Rynku spotkany Małecki z dziewczyną (w sensie płeć, nie status), na Floriańskiej Cikos z kolega - wychodził od jubilera
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.05.2011, 01:31
fajny wywiad Riosa, jest młody i coraz bardziej przypomina Jirsaka. my niestety potrzebujemy mocnych psychicznie grajków. co z tego że mają umiejętności... ehh, jak tu z nich to wydobywać w każdym meczu?

Odpowiedz cytując
Brzeszczot
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.05.2011, 08:58
Melikson: nie wiedziałem, że mogę zmienić kadrę

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Gwiazdor Wisły przekonuje, że przez najbliższy czas nie ma zamiaru ruszać się z Krakowa.

- Mam pewien dług wdzięczności wobec Wisły. Wykupili mnie za dobre pieniądze z mojego poprzedniego klubu, w dodatku w połowie sezonu. Nie byłoby fair, gdybym myślał teraz o promowaniu się i o innych klubach. Chcę tu zostać przez lata i spróbować odwdzięczyć się Wiśle - dodaje pomocnik.

Obeicujaco
Odpowiedz cytując
alberto
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 13.05.2011, 09:31
http://www.malopolskatv.pl/iv-pielgrzymka-sportowcow/ - Rafał Boguski przemawia z ambony w Łagiewnikach. Powiem, wam że to co robi Boguś mi się podoba, nie ma wytatuowanego Papieża nie chodzi z różańcem na szyi a w łagiewnikach pokazuje, że religia jest dla niego ważna. Do Patryka nic nie mam, ale odnoszę wrażenie że to takie trochę na pokaz w jego przypadku, bo z tego co wiem na wczorajszej pielgrzymce sportowców go nie było.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 13.05.2011, 10:45
Mały podobno codziennie chodzi do kościoła, więc ten jeden raz mógł sobie odpuścić
Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 13.05.2011, 11:54
Przez lata to może nie ale jeszcze rok mógłby zostać, pokazać się w LM/EL, zdobyć drugie mistrzostwo i wtedy odejść za dobrą sumę
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.05.2011, 12:05
Wczoraj jechałem autem przed Łukaszem Gargułą ;D Fajną ma rejestracje w tej swojej becie ;D
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.05.2011, 12:08
Widzisz, ja uważam, że pielgrzymka sportowców jest bardziej na pokaz, niż codzienne chodzenie do Kościoła.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 13.05.2011, 15:37
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj jechałem autem przed Łukaszem Gargułą ;D Fajną ma rejestracje w tej swojej becie ;D
jaką? i co to za beema ?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.05.2011, 15:39
Lepiej nie podawać publicznie takich informacji.
..
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.05.2011, 11:52
Orientuje się może ktoś jak prezentuje się Mączyński w ŁKS?Ciekawe czy nie byłby dobrym zmiennikiem?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.05.2011, 11:53
Dajcie już spokój z tym Mączyńskim, chłopak jest słaby i wcale już nie młody.
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.05.2011, 11:56
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
jaką? i co to za beema ?
też kiedyś za nim jechałem, jeździ piękną białą M3 bodajże e92
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 14.05.2011, 12:18
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Dajcie już spokój z tym Mączyńskim, chłopak jest słaby i wcale już nie młody.
Owszem jest słaby - poziom Jirsaka (wg mnie ciut lepszy).

Jeśli natomiast miałby znowu "brylować" Jirsak raz na 8 meczy to nie widzę powodu żeby Mączyński nie miał dostawać szans.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.05.2011, 12:43
Wróci w lipcu. Maaskant oceni jego przydatnosc do zespolu. Jesli nie bedzie go widzial w skladzie to pewnie odejdzie juz na dobre. I tyle
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.05.2011, 13:33
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Owszem jest słaby - poziom Jirsaka (wg mnie ciut lepszy).

Jeśli natomiast miałby znowu "brylować" Jirsak raz na 8 meczy to nie widzę powodu żeby Mączyński nie miał dostawać szans.
Twoje zdanie, masz prawo tak sądzić.

Ja nie porównywałbym Mączyńskiego do Jirsaka, bo uważam że Krzysztof jest piłkarzem słabszym od Czecha i to znacznie.

To jednak sybiektywne opinie i pewnie obaj będziemy zgodni, że najlepiej gdyby pojawił się trzeci, po prostu lepszy od obu wymienionych powyżej piłkarzy zawodnik.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.05.2011, 13:35
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Twoje zdanie, masz prawo tak sądzić.

Ja nie porównywałbym Mączyńskiego do Jirsaka, bo uważam że Krzysztof jest piłkarzem słabszym od Czecha i to znacznie.

To jednak sybiektywne opinie i pewnie obaj będziemy zgodni, że najlepiej gdyby pojawił się trzeci, po prostu lepszy od obu wymienionych powyżej piłkarzy zawodnik.
Jirsak i Mąka mimo iz obaj są srodkowymi pomocnikami to grają całkowicie inaczej. Mąke ciagnie do przodu, czesto probuje uderzać a Napoleon Jirsak to nowa wersja Mauro Cantoro tyle ze bez kółeczek.
Jeslli wy.......ą sprzedadzą Gargułe obaj wg. mnie byli by przydatni. A piłkarsko ich porównywał nie bede bo ciężko gdyż grają w innych ligach. Ja bym szanse Mące dał.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.05.2011, 19:08
Koło 19.30 widziani na stacji Statoil przy AK : Pareiko, Jovanic i Genkow ( byli w ubraniach treningowych ). Kupowali sobie Powerade'y i jakieś chipsy Potem odeszli w stronę biurowców Galileo/Newton/Edison. Swoją drogą jak przechodziłem koło Pareiko to chłop jest wielki, przy mnie
Odpowiedz cytując
konaar
Member

Od: 08.2009

Stary 14.05.2011, 19:20
możliwe, że w tej okolicy są jakieś klubowe mieszkania. Ja na statoilu często widuje Branco.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.05.2011, 19:32
Maor Melikson - Chcę spróbować odwdzięczyć się Wiśle, odpłacić za zaufanie. Na pewno zostanę tu na przyszły sezon - mówi najlepszy piłkarz ekstraklasy.
Zapraszam do lektury długiego wywiadu udzielonego Dziennikowi Polskiemu przed meczem z Cracovią

- Jak wyglądają derby w Izraelu? - zapytaliśmy pomocnika Wisły, Maora Meliksona.

- Największe derby w Izraelu to mecze drużyn ze stolicy, Tel Awiwu. Również w Hajfie są ważne mecze derbowe. W Jerozolimie nie, bo drugi po Beitarze klub dopiero walczy o awans do drugiej ligi. Dla fanów z Tel Awiwu to najważniejsze mecze w sezonie. Kibice żądają wygranej w derbach, mniej ich obchodzi nawet mistrzostwo kraju. Ten, kto przegra, na drugi dzień nie ma życia w mieście. Tak się składa, że derby stolicy właśnie odbędą się w najbliższy weekend. Będzie podobna sytuacja, jak w Krakowie - po tym meczu możemy poznać mistrza Izraela. Jeżeli Maccabi Tel Awiw wygra, to walka o mistrzostwo będzie dla Hapoelu skończona, a mistrzem będzie Maccabi Hajfa.

- Koledzy z drużyny opowiadali już Panu o derbach Krakowa?

- To wielki mecz, bo ten, kto wygra, będzie panował w mieście. Wiem, że Cracovia nie jest teraz w najlepszej sytuacji. Ale derby rządzą się własnymi prawami. Będzie wielka walka. Dowiedziałem się już, że w poprzedniej rundzie wygrała Wisła po golu Nourdina Boukhariego. On po tej bramce stał się prawdziwym królem w Krakowie (śmiech). Mam nadzieję, że tym razem rozstrzygniemy mecz wcześniej, niż w 90 minucie. Jeżeli wygramy, będziemy mistrzami.

- Podczas spotkania z Cracovią na trybunach ma zasiąść Pana rodzina.

- Tak, dowiedzieli się, że gramy dwa meczu u siebie z rzędu i postanowili przyjechać. Byli już na spotkaniu z Lechem, zostają do derbów. Musiałem wyjaśnić rodzinie, że atmosfera na naszych meczach zwykle jest inna, niż w środę. Wytłumaczyłem, że kibice zorganizowali protest i dlatego nas nie dopingowali. Mam nadzieję, że w niedzielę będą już nas wspierać. Na derbach pojawi się też grupa moich fanów z poprzedniego klubu, z Beer Szewy. Wiedzą, że możemy po tym meczu wywalczyć mistrzostwo i chcieli to zobaczyć na własne oczy.

- W meczu derbowym trzeba się przygotować na walkę, mogą trzeszczeć kości. Pan przez cały sezon może czuć się jak ścigana przez przeciwników zwierzyna, piłkarze w polskiej lidze często polują na nogi rywali. Nie obawia się Pan derbów z tego względu?

- Niby tak, ale na pewno rywale też nie będą szczęśliwi, gdy przyjdzie im grać przeciwko "Sobolowi", czy Czarkowi Wilkowi. Oni są od tego, by mnie chronić. Zdecydowanie cieszę się, że tacy gracze, jak np. Osman Chavez grają w mojej drużynie, a nie przeciwko mnie (śmiech).

- Macie pewne wspólne cechy z Patrykiem Małeckim. Obaj lubicie długo utrzymywać się przy piłce, wziąć na siebie ciężar gry. I obaj jesteście czasem oskarżani o boiskowy egoizm. Zdarzało się Panu krzyknąć na boisku do Małeckiego, by w końcu oddał piłkę i dał pograć innym. Jak układa się ta wasza współpraca?

- Bardzo lubię "Małego", to mój dobry przyjaciel. Czasem takie sytuacje się zdarzają, człowiek chciałby mieć piłkę przy nodze cały czas. Obaj jesteśmy w końcu ofensywnymi pomocnikami. Z drugiej strony, jesteśmy liderem tabeli z 9-punktową przewagą, więc chyba nie idzie nam tak źle. Coś musimy robić dobrze (śmiech). Wygląda na to, że boisko nie jest jednak za małe dla nas dwóch.

- Rozmawialiśmy ostatnio z selekcjonerem Izraela, Luisem Fernandezem. Twierdzi, że nie wiedział, iż teoretycznie może Pan wciąż zmienić reprezentacyjne barwy.

- Też nie wiedziałem wcześniej, że przepisy FIFA się zmieniły. Izraelska federacja ogłosiła teraz szeroki skład kadry przed czerwcowym meczem z Łotwą i znalazłem się w nim. Jednak niebawem trener będzie musiał wybrać z tego grona 20 piłkarzy na to starcie. Zobaczymy, jak to będzie. Już wcześniej byłem powoływany do szerokiej kadry, również na oficjalne mecze. Ale ostatecznie w żadnym nie zagrałem. To wszystko nie jest takie proste, mam w pomocy wielu mocnych rywali. Nie tylko Yossiego Benayouna. Mamy naprawdę mocny skład.

- Selekcjoner nie śledzi meczów polskiej ligi. By Pana zauważył, będzie Pan najpewniej musiał pokazać się z dobrej strony w europejskich pucharach.

- Oczywiście, gra w reprezentacji jest dla mnie bardzo ważna. Jednak - przede wszystkim - mam pewien dług wdzięczności wobec Wisły. Wykupili mnie za dobre pieniądze z mojego poprzedniego klubu, w dodatku w połowie sezonu. Nie byłoby fair, gdybym myślał teraz o promowaniu się i o innych klubach. Chcę zostać tu przez lata i spróbować się odwdzięczyć Wiśle, odpłacić za zaufanie. Na pewno zostanę tu na przyszły sezon.

- Niedawno do PSV Eindhoven odszedł Marcelo. Przychodząc do Wisły miał on bardzo jasno nakreśloną swoją ścieżkę kariery. Wiedział, że trudno trafić bezpośrednio z Brazylii do wielkiego klubu. Chciał rozwijać się metodą małych kroków, a Kraków miał być dla niego tylko pierwszym przystankiem w dalszej karierze. Pan też ma podobny pomysł?

- Nie, raczej nie. Chcę tu zostać. Jesteśmy o krok od mistrzostwa, będziemy walczyć o Ligę Mistrzów. To wielkie marzenie, zarówno moje, jak i całego klubu. Nasze cele nie kończą się na zdobyciu tytułu.

- Czuje Pan, że może w polskiej lidze się rozwinąć?

- Ciągle uczę się od trenera Roberta Maaskanta. On jest Holendrem, wiele wie o tym, jak powinien wyglądać np. atak pozycyjny. Podoba mi się każdy trening z nim, zajęcia są inne niż w Izraelu. Tam często biegaliśmy bez piłki na treningu, a u Maaskanta nie ma o tym mowy. Nawet gdy pracujemy bardzo ciężko, zawsze są to zajęcia z piłkami. Dużo mamy treningów poświęconych przesuwaniu się po boisku, atakom
pozycyjnym.

- Ostatnio trener Maaskant przestawił Wisłę na nieco bardziej defensywny system, przynajmniej w dwóch poprzednich spotkaniach. Również dlatego, że zaczynacie już trenować pod kątem gry w eliminacjach do Ligi Mistrzów?

- Zdecydowanie tak. Jeżeli chcemy grać w Lidze Mistrzów, musimy umieć przestawić się na nieco bardziej defensywny futbol. Będziemy przecież mierzyć się z bardzo dobrymi drużynami, z silnych lig. Lech jeszcze niedawno osiągał dobre wyniki z Juventusem, czy Manchesterem City, dlatego zagraliśmy przeciwko niemu bardziej zwarci, zdyscyplinowani.

- Dość łatwo przyszło Panu zostanie gwiazdą polskiej ekstraklasy. Ale wiem, że wzbrania się Pan jak może przed takim
określeniem.

- Nie lubię tego słowa - gwiazda. Gdy myślisz o sobie w ten sposób, nie będziesz dobrze grać. Jeśli myślisz, że jesteś najlepszy, przestajesz ciężko pracować. Nie słyszałem, by Leo Messi kiedykolwiek mówił, że jest gwiazdą. No, może Cristiano Ronaldo tak by o sobie powiedział (śmiech).

PolskaTheTimes
Odpowiedz cytując
wislak93
Senior Member

Stary 15.05.2011, 21:18
Mały trochę przesadził, ciekawe czy dadzą mu jakąś karę za to

http://sport.gadu-gadu.pl/5607013755...tm_medium=main
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.05.2011, 21:41
wislak93 napisał(a):Wyświetl post
Mały trochę przesadził, ciekawe czy dadzą mu jakąś karę za to

http://sport.gadu-gadu.pl/5607013755...tm_medium=main
Rzeczywiście przesadził ale takich sytuacji w trakcie sezonu jest więcej i ciekawi mnie dlaczego tylko wtedy kiedy to dotyczy piłkarza Wisły eksperci z programu Liga+Ekstra biorą to dokładnie pod lupę i nagłaśniają całą sprawę wnioskując o surową karę a kiedy to dotyczy zawodników innych drużyn nikt nie zwraca na to uwagi . Podobnie było w przypadku przypadkowego nadepnięcia Chaveza gdzie zrobiono z niego największego brutala a w trakcie sezonu była masa ostrzejszych wejść gdzie bardziej należała się kara. Również kiedyś Glik nazwał naszego Marcelo podobnie jak Mały Saidiego ( nie będę cytował tego nawet ) i jakoś nikt tym się nie zajął !!! Nikt tego nie nagłośnił , w ogóle mało kogokolwiek to interesowało a teraz kiedy Mały rzucił kilka epitetów rasistowskich to nagle wszyscy robią wielki szum i chcą ukarania Małeckiego a najlepiej gdyby go dożywotnio zdyskwalifikowali wtedy to eksperci z Canal + byliby usatysfakcjonowani . Oczywiście nie usprawiedliwiam zachowania Małeckiego które było skandaliczne i jakąś kare powinien ponieść - finansową plus przeprosiny ale nic więcej . A jeśli ktoś chce większej kary , np. zawieszenia to w ten sposób powinni być karani wszyscy Ci którzy dopuszczą się takich słów pod adresem rywala a nie tylko Ci których wskażą panowie z programu Liga+Ekstra oraz komentatorzy z tej samej stacji którzy o obiektywności nie mają pojęcia ! Takich przypadków wcześniej było więcej , może nie było ich tak strasznie dużo ( no i dobrze ) ale z pewnością były i skoro wtedy nie było poważniejszych kar to teraz również nie powinno być . Jakaś sprawiedliwość w końcu musi być!!!
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.05.2011, 21:48
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Rzeczywiście przesadził ale takich sytuacji w trakcie sezonu jest więcej i ciekawi mnie dlaczego tylko wtedy kiedy to dotyczy piłkarza Wisły eksperci z programu Liga+Ekstra biorą to dokładnie pod lupę i nagłaśniają całą sprawę wnioskując o surową karę a kiedy to dotyczy zawodników innych drużyn nikt nie zwraca na to uwagi . Podobnie było w przypadku przypadkowego nadepnięcia Chaveza gdzie zrobiono z niego największego brutala a w trakcie sezonu była masa ostrzejszych wejść gdzie bardziej należała się kara. Również kiedyś Glik nazwał naszego Marcelo podobnie jak Mały Saidiego ( nie będę cytował tego nawet ) i jakoś nikt tym się nie zajął !!! Nikt tego nie nagłośnił , w ogóle mało kogokolwiek to interesowało a teraz kiedy Mały rzucił kilka epitetów rasistowskich to nagle wszyscy robią wielki szum i chcą ukarania Małeckiego a najlepiej gdyby go dożywotnio zdyskwalifikowali wtedy to eksperci z Canal + byliby usatysfakcjonowani . Oczywiście nie usprawiedliwiam zachowania Małeckiego które było skandaliczne i jakąś kare powinien ponieść - finansową plus przeprosiny ale nic więcej . A jeśli ktoś chce większej kary , np. zawieszenia to w ten sposób powinni być karani wszyscy Ci którzy dopuszczą się takich słów pod adresem rywala a nie tylko Ci których wskażą panowie z programu Liga+Ekstra oraz komentatorzy z tej samej stacji którzy o obiektywności nie mają pojęcia ! Takich przypadków wcześniej było więcej , może nie było ich tak strasznie dużo ( no i dobrze ) ale z pewnością były i skoro wtedy nie było poważniejszych kar to teraz również nie powinno być . Jakaś sprawiedliwość w końcu musi być!!!
Między Bogiem a prawdą to mam serdecznie dość Mielcarskiego, Węgrzyna, Bugajskiego, Wieszczyckiego.
Ostatnio sensownie to gada tam tylko Łapiński (krótko jest to go jeszcze nie przeżarło).
Zarzeczny był co prawda za Legią, ale każdemu po równo jechał.
Stare czasy..
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 15.05.2011, 21:50
Jeśli to prawda to kwestią do rozstrzygnięcia jest tylko na ile meczów zostanie Mały zawieszony ja obstawiam dwa.
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.05.2011, 22:25
Krótkie pytanie - czy ktoś ma jakieś potwierdzone info (wiem, że to tylko komentarz, który mógł napisać każdy, ale mimo wszystko niepokojący)

http://www.weszlo.com/news/6877

# weszło - prawdopodobnie Nourdin Boukhari nie żyje (15.05.2011 23:03:03)
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...html#pzw_96731
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
wislak93
Senior Member

Stary 15.05.2011, 22:27
zważając na to że następny mecz gramy na Ł3 myślę, że dowiemy się o tym szybciej niż się tego możemy spodziewać
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów