|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
natomiast w C+ dalej zachwycają się Hubnikiem, który strzelił chyba 1,5 bramki (bo samobój Sadloka też mu na siłę wliczali), a Genkova nikt nie pochwalił.![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiem że co poniektórych rozsada to co się działo dziś na trybunach ( mnie też) ale tu jest temat piłkarski.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 11.05.2011 o godz. 23:44.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Wilk z Sobolem dzisiaj rządzili. Nie spodziewałem się po naszym kapitanie takich technicznych zagrań. Z dnia na dzień robi się coraz lepszy pod tym względem! Szkoda, że też z dnia na dzień ma słabszą kondycję... Wilk musi się jeszcze nauczyć rozgrywania i grania pod presją. Wtedy będzie idealnym następcą Sobola. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gratulacje dla zespołu Atmosfera na stadionie taka sobie Wracam dalej opijać zwycięstwo
![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Idźcie spać - dobrze radzę.
I tak wszystkie posty nie dotyczące samego meczu (aspektów stricte sportowych) zostaną skasowane. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czy wy też uważacie, że Genkov byłby lepszy, gdyby czasem próbował grać, a nie" kłaść się", gdy tylko poczuje rękę przeciwnika na swoim ciele w polu karnym? Jak wykazały powtórki karnego w 1 połowie nie było... a mógł do piłki raczej dojść, bo miał ją prawie przy nodze...
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W końcu udało się pokonać Amicę. Czuję, że Wisła Maskanta będzie naprawdę solidną drużyną.
PS.Szkoda, że kibice na innych stadionach potrafią się zorganizować i w całości opuścić stadion a u nas jeszcze robią z tego wielki problem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dopiero dotarłem z meczu
Trzeba było wypić piwko lub dwa za zwycięstwo. Myśle że wynik jak najbardziej zasłużony. Nawet można powiedzieć że to najniższy wymiar kary Ciekaw byłem tej sytuacji z karnym w pierwszej połowie. Z trybun wyglądało to na karnego. Z powtórek mówicie że nie było. Mistrzostwo w niedziele innej opcji nie widzę. Co do atmosfery na trybunach. Mam nadzieje że nigdy więcej takiego meczu już nie będzie. Dziękuje dobranoc MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A moj Sasiad celowo [przez duze S}plakal dzis ze Arka przegrala a Cracovia znowu psim swedem sie uchowa"A moze nie
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brawo dla trenera , że w końcu dostrzega to o czym trąbiło sporo osób na forum, Sobol - Wilk to przy naszej dość niepewnej obronie jedyna szansa na zatrzymanie rywala. Odnośnie spraw kibicowskich, to wolałbym nie poruszać tych kwestii, ale uważam , ze zabrakło komunikacji. Powinniśmy się szanować, bez względu na zajmowany sektor! |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pisałem wcześniej, ale mój post zaginął.
Tylko jedno pytanko, może ktoś powiedzieć o co chodzi z tym zagraniem Cikosa ala Zidane? Przegapiłem ten fragment meczu, a ciekaw jestem ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
taka ruleta Zidana niegdyś słynna, trochę przypadkowa ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
pewnie chodzi o to uderzenie z główki a'la Zidane ![]() a tak poważnie, to przy bocznej linii stał tyłem do bramki i miał przy sobie 2 Lechitów. Przyjął piłkę i obrócił sie z nią przodem, podając sobie piłkę pod nogami. Ograł przy tym piłkarzy Lecha. Właśnie lecie powtórka na Canal plus sport2, a wydaje mi sie ze to było w 2-giej połowie, wiec może zdążysz zobaczyć ![]() nie ma to jak wyjaśnienie przez faceta ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 12.05.2011 o godz. 00:40.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Erik biegł po linii, miał przed sobą rywala, zatrzymał piłkę, zrobił obrót bez piłki, z tyłu nadbiegał rywal i nie pozostało nic jak zrobić ruletkę
udało mu się jeszcze podać do Kirma, który wrzucił w pole karne |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Heh, ale jak to opisać?
No dobra spróbuję, najpierw minął 1 z Lechitów zatrzymując piłkę w pełnym a biegu a potem zrobił tzw 'zwód zidane'a' czyli (tu właśnie mam problem Edit : Zdzichu ja tam przypadku nie widziałem, to była czysta premedytacja imo ;] |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||