|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wyproszą i tyle.
Raz sprawdzają a raz nie, mi rzadko kiedy sprawdzają jakieś dokumenty, zalezy na kogo się trafi no i trzeba kombinować, widzisz spory ruch to to wykorzystaj.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.05.2011 o godz. 17:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co to bilety jeszcze nie skończyły sie .To ja specjalnie zapierdalam 2500km z drugiego końca irlandii zeby wesprzeć chłopakow i w niedziele świetować,przy dobrych układach Mistrza,biorę wolne ,nocka na lotnisku a tu parę stówek biletów nie mogą kupić,ja wszystko rozumiem kasa te sprawy ,ale to TOP mecze jedne z najważniejszych w sezonie i nie można sobie zaplanowac wydatkow na te mecze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak stoi sprawa z biletami na niedzielny mecz.? Są jeszcze na G.?
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ogarnij się człowieku. Poczytaj newsy, zadzwoń do WŚ a nie zadawaj po raz setny tego samego głupiego pytania.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie i Panie, bardzo proszę przed zadaniem pytania typu ''ile biletów zostało i czy są jeszcze na sektor E, G, F itd'', sprawdzić najpierw oficjalną stronę Wisły www.wisla.krakow.pl czy też poprzez konto Wisły na facebook'u a nie mnożyć co drugi post te same pytania.
Szukanie naprawdę nic nie kosztuje a zaoszczędzi trochę nerwów na forum i niepotrzebnych kłótni. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jest pytanie i jest odpowiedź.
Na Lecha zostało 400 biletów. \ Można jeszcze kupić wejściówki na sektory D11, D24, E16 i F12. Ostatnie sztuki biletów zostały na sektor E26. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...etow_na_lecha/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
SKWK........... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To dlaczego mi kobieta nie chciała sprzedać ? Przecież na E26 fancluby chyba nie zwracają...
Trzy razy się jej pytałem czy na pewno nie ma ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
przed 11 kolejka ok 40 osób mysle ze jak wzieli po 10 biletow na leb to mamy komplet
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wazna informacja dla osob wybierajacych sie na mecz
Dzisiaj sa bilety sprawdzane dlatego bierzcie legitymacje i dowody osobiste jezeli ktos planuje wejsc na bilet kolegi uprzedzam ze sie moze rozczarowac |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś wie jak dostać bilety na mecz z Legią w Warszawie? Mieszkam w Wawie i chciałbym kibicować Wisełcę z ABG, ale nie wiem jak i gdzie można je dostać? Czy kolega na moje dane może kupić bilety w Krakowie?
![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Tak, kolega może kupic Ci bilet w Krk.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Siemka mam pytanie, wiecie może jak tam stoją bilety na Craxe ,znaczy ile zostało i jakie sektory?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A moje pytanie brzmi cy wszystkie bilety sprzedano w kasach na lecha?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Sugerowałbym sprawdzić na oficjalnej stornie Wisły, tam pojawiają się informacje tego typu, ewentualnie zadzwonić do Wiślackiego Świata, czy Strefy Kibica czy jak to się tam teraz nazywa. Rzetelniejszego źródła nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
dzięki wszystkim za odpowedzi
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
mam pytanie dla osób chodzących na sektor D12 ,czy były tam wraz z biletami sprawdzane wczoraj dowody tak jak na G
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Tak, wczoraj wchodząc na D21 sprawdzali karty kibica a osoby, które były na biletach miały sprawdzane dowody...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...etow_na_derby/
Na derby pozostało 2500 biletów. ps. Jak będzie zapowiedziany brak dopingu to pewnie nie zostaną sprzedane wszystkie bilety. Lepiej z piwkiem w ręku oglądnąć przez TV niż w tak .h.... atmosferze. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a czy przy kupowaniu biletu ulgowego trzeba pokazać legitymacje czy to dopiero na stadionie sprawdzają?
![]() Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra. Jak tak dalej dobrze pójdzie, To na wiosnę mistrza ma. Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przy kupowaniu w kasach nie trzeba, ale podczas meczu będziesz zapewne legitymowany. ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 12.05.2011 o godz. 20:57.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Member
Offline |
|
|
A czy może to być kopia legitymacji bo nie wyśle z legitymacji pocztą bratu.
![]() Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra. Jak tak dalej dobrze pójdzie, To na wiosnę mistrza ma. Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a co jeśli bede miał niewazna legitymacje?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Też mam taki problem tylko, że z ulgowym karnetem, bo od 1 kwietnia mam nie ważną legitymację. W klubie dowiedziałem się, że liczy się ulga przysługująca w dniu zakupu.
Ostatnio edytowane przez Lucas86 : 12.05.2011 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
a co zacytowałem post wcześniej. Masz okazać ważną legitymację. Okazując nieważny dokument potwierdzasz, że prawo do ulgi nie przysługuje.
Lucas86 Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
czy można jeszcze zwrócić bilet na derby i dostać za niego kasę?Bo jak ma nie być dopingu to wole isc na mecz do Wiślaków...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|