The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2011, 12:39
"Chociaż czwartek był dla piłkarzy Wisły dniem wolnym od ćwiczeń i odbyć się miał jedynie indywidualny trening (...) to na boisku bocznym stawiła się praktycznie cała drużyna Białej Gwiazdy. "

I to mi się podoba ! Hard work przede wszystkim i możemy myśleć o dobrych wynikach.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 05.05.2011, 12:45
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...wycieza/47015/

Erik
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman

AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.05.2011, 15:58
Cytat:
Wymyśl imię, wygraj kolację!

Zgodnie z zapowiedziami z początku rundy wiosennej, Wisła Kraków przygotowała dla posiadaczy karnetów konkurs, w którym do wygrania są zaproszenia na wyjątkową kolację z zawodnikami Białej Gwiazdy!

Wszystkich karnetowiczów zapraszamy do udziału w konkursie na imię dla Wiślackiego Smoka! Zasady są proste. Do czwartku 12 maja do godz. 24:00 na adres mailowy: [email protected] należy przesłać swoją propozycję imienia dla Smoka wraz z krótkim uzasadnieniem.

Spośród wszystkich nadesłanych propozycji specjalne jury wybierze pięć najciekawszych, a ich autorzy otrzymają zaproszenia dla dwóch osób na kolację z pierwszą drużyną Wisły Kraków. Odbędzie się ona w poniedziałek 16 maja o godz. 19:00 na stadionie przy ul. Reymonta 22.

W mailu należy przesłać również imię, nazwisko i numer PESEL (w przypadku obcokrajowców zamiast numeru PESEL prosimy o wpisanie numeru, który znajduje się na Karcie Kibica). Dane te będą potrzebne przy weryfikacji, czy dana osoba posiada karnet. Za zgodą opiekuna w konkursie mogą wziąć udział także dzieci. Wówczas w mailu prosimy o zaznaczenie takiej zgody. W przypadku kiedy wygrana przypadnie osobie niepełnoletniej, na kolację zapraszamy ją w towarzystwie rodzica lub opiekuna prawnego.

Konkurs na imię dla Wiślackiego Smoka nie będzie jedyną okazją do wygrania kolacji z piłkarzami. O kolejnych szansach będziemy na bieżąco informować na naszej stronie.
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
Flow
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 05.05.2011, 16:32
Czy ktoś orientuje się czy Krzysztof Mączyński jest ciągle naszym piłkarzem czy został sprzedany do ŁKS-u?
''Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.05.2011, 16:38
http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/wypozyczeni/
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 05.05.2011, 19:44
blanco napisał(a):Wyświetl post
"Chociaż czwartek był dla piłkarzy Wisły dniem wolnym od ćwiczeń i odbyć się miał jedynie indywidualny trening (...) to na boisku bocznym stawiła się praktycznie cała drużyna Białej Gwiazdy. "

I to mi się podoba ! Hard work przede wszystkim i możemy myśleć o dobrych wynikach.
Ja mam wrażenie ,że bardzo często czytam co jakiś czas , o dniu bądź dniach wolnych od treningu..
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.05.2011, 19:49
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam wrażenie ,że bardzo często czytam co jakiś czas , o dniu bądź dniach wolnych od treningu..
A ja mam wrażenie, że kiedyś było podobnie, tylko teraz częściej się o tym mówi - bo kiedyś piłkarze nie przychodzili na treningi "sami od siebie", a teraz przychodzą.

Flow napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś orientuje się czy Krzysztof Mączyński jest ciągle naszym piłkarzem czy został sprzedany do ŁKS-u?
Jest wypożyczony do 30 czerwca 2011.
Powód: K. Mączyński ;)
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 05.05.2011 o godz. 19:52.
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 05.05.2011, 23:41
Widze że Eric korzysta z różnych sposobów mocy

http://allegro.pl/mb-m-balance-opask...590270323.html

"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.05.2011, 10:37
chopin napisał(a):Wyświetl post
Widze że Eric korzysta z różnych sposobów mocy

http://allegro.pl/mb-m-balance-opask...590270323.html

Kupił bym to niektórym naszym piłkarzom
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 06.05.2011, 10:48
Serio daje to coś? Kolega to ma, ale po nim większego przepływu energii nie widzę (coś jak Kowalski z komixxów)
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 06.05.2011, 11:38
Cytat:
Chociaż czwartek był dla piłkarzy Wisły dniem wolnym od ćwiczeń i odbyć się miał jedynie indywidualny trening, to jednak te indywidualne zajęcia przybrały jak najbardziej grupowy charakter. Na boisku bocznym stawiła się praktycznie cała drużyna Białej Gwiazdy.
Tego bym się nie spodziewał
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.05.2011, 12:35
Zapier cieba.
..
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 06.05.2011, 12:41
Pilkarza zalezy na MP to i podczas wolnego wpadli pokopac
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.05.2011, 13:38
Cytat:
Serio daje to coś? Kolega to ma, ale po nim większego przepływu energii nie widzę (coś jak Kowalski z komixxów)
130 zł wyrzucone w błoto.
Coś takiego jak wiara, ze jak przestawisz kalendarz 2 m dalej albo przesuniesz meble w inne miejsce to przyjdą dobre moce, które sprawią, że będziesz się czuł lepiej
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 06.05.2011, 13:54
Ta opaska to pic na wodę. Ciekawe, czy Eric wierzy w krasnoludki
To powinno go bardziej mobilizować
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...w_dwukolorowa/
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.05.2011, 17:18
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Jasne, że daje. W końcu Najman to polecał przed walką z Pudzianem....
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 06.05.2011, 18:33
Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie kolacja z 20 facetami to "średnia" atrakcja. W dodatku z piłkarzami, którzy nie słyną raczej z erudycji. Mam przynajmniej nadzieję, że klub zaprasza do dobrej knajpy i nie jest to Wierzynek.

Generalnie dziwna ta nagroda. Wspólny trening, to bym jeszcze rozumiał. Ale kolacja...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 06.05.2011, 21:21
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Mam przynajmniej nadzieję, że klub zaprasza do dobrej knajpy i nie jest to Wierzynek.
Kolacja odbędzie się w 'okrąglaku'.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 06.05.2011, 21:49
Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie kolacja z 20 facetami to "średnia" atrakcja. W dodatku z piłkarzami, którzy nie słyną raczej z erudycji. Mam przynajmniej nadzieję, że klub zaprasza do dobrej knajpy i nie jest to Wierzynek.

Generalnie dziwna ta nagroda. Wspólny trening, to bym jeszcze rozumiał. Ale kolacja...
Chłopie może dla Ciebie ale ile ludzi co chodzi na Wisłę kopie piłkę ?
Myślę, że to dobry pomysł a kolacja chyba nie będzie z 20 facetami tylko z wybranymi.

I jeszcze jedno powiedz Wiślaczkom, że lepszy trening niż kolacja z Maaskantem czy Małym
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.05.2011, 06:45
Dla flamegisty powinni przygotować kolację z żonami piłkarzy hehe
Powinniśmy sobie zdawać sprawę że kibicami są nie tylko mężczyźni, osoby wysportowane, jest też dużo osób kalekich które na pewno bardzo by ucieszyła możliwość pokopania piłki z 20 zawodnikami Wisły
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.05.2011, 07:21
No kalekich szczególnie interesują treningi główkowania i dryblingu
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 07.05.2011, 07:26
kolacja z dobrym winem w takim towarzystwie fajna sprawa...okazja do rozmowy w milej atmosferze
wiecej takich pomyslow, szkoda tylko ze nie mam karnetu i nie mam szans na wygrana...ale butelka dobrego wina hmhmh
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 07.05.2011, 07:33
Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie kolacja z 20 facetami to "średnia" atrakcja. W dodatku z piłkarzami, którzy nie słyną raczej z erudycji.
?!

Czlowieku, nie kreuj sie na lwa salonowego i uczestnika obiadkow w MENSie, bo równie dobrze ktos moze napisac, ze przesiadywanie z flamengistą na jednym forum urąga jego inteligencji.

Mogłbys sie serdecznie zdziwić jak z ludzmi “nie slynącymi z erudycji” można miło i wartosciowo spędzic czas.

Rozumiem watpliwosci jesli nagroda mialaby byc kolacja z 20 pilkarzami GKS Katowice, ale Wisly ?
O czym ty k...a z nimi chcesz rozmawiac, o fizyce kwantowej ? O dokonaniach Laotanskiej Partii Ludowej ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.05.2011, 07:44
Ja w sumie chętnie bym na takie coś poszedł, ale nawet bym nie wiedział jak by to miało wyglądać. Pogadałbym z Sobolem, Czarkiem i Gułą, ew Żurawiem a tak to nic ;D
Szkoda że piłkarze narazie tak słabo znają polski, bo chętnie bym wymienił kilka zdać Sergiejem
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.05.2011, 08:14

Przepraszam Cie bardzo ale jak wygra kobieta to co - lepiej dla niej isc na kolacje z pilkarzami czy pokopac na treningu Pod tym wzgledem chyba jednak przyjemnosc kolacji z naszymi pilkarzami wygrywa
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 07.05.2011, 09:38
Cóż, o gustach się nie dyskutuje. Rozumiem wasze preferencje i upodobania i je szanuję.

Dla mnie to jednak dziwna akcja.

PS. 7 kotów, dorobiłeś sobie do mojego posta całą ideologię, a to już nie fair. Nie kreuję się na lwa salonowego, nie wiem tylko o czym można rozmawiać z naszymi piłkarzami przez 2 godziny podczas kolacji. Ale mi to nie grozi, więc odpuszczam temat. W dodatku erudycja nie jest tożsama z inteligencją - warto używać słów, które się jednak rozumie.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 07.05.2011 o godz. 09:43.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
faraway
Member

Od: 04.2011

Stary 07.05.2011, 10:06
Szkoda, że to konkurs tylko dla posiadaczy karnetów...
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.05.2011, 10:11
faraway napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że to konkurs tylko dla posiadaczy karnetów...
I dobrze. Kupowanie karnetu musi nieść za sobą jak najwięcej korzyści, ot taka polityka.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.05.2011, 15:12
A będzie na tej kolacji wódeczka, czy trzeba samemu przynieść?
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 07.05.2011, 15:18
Nasz treneiro nie pija tegoż alkoholu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów