|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja mam wrażenie ,że bardzo często czytam co jakiś czas , o dniu bądź dniach wolnych od treningu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Widze że Eric korzysta z różnych sposobów mocy
http://allegro.pl/mb-m-balance-opask...590270323.html ![]() ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serio daje to coś?
Kolega to ma, ale po nim większego przepływu energii nie widzę (coś jak Kowalski z komixxów) ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zapier cieba.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Pilkarza zalezy na MP to i podczas wolnego wpadli pokopac
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Coś takiego jak wiara, ze jak przestawisz kalendarz 2 m dalej albo przesuniesz meble w inne miejsce to przyjdą dobre moce, które sprawią, że będziesz się czuł lepiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ta opaska to pic na wodę. Ciekawe, czy Eric wierzy w krasnoludki
![]() To powinno go bardziej mobilizować ![]() http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...w_dwukolorowa/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie kolacja z 20 facetami to "średnia" atrakcja. W dodatku z piłkarzami, którzy nie słyną raczej z erudycji. Mam przynajmniej nadzieję, że klub zaprasza do dobrej knajpy i nie jest to Wierzynek.
Generalnie dziwna ta nagroda. Wspólny trening, to bym jeszcze rozumiał. Ale kolacja... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kolacja odbędzie się w 'okrąglaku'.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Myślę, że to dobry pomysł a kolacja chyba nie będzie z 20 facetami tylko z wybranymi. I jeszcze jedno powiedz Wiślaczkom, że lepszy trening niż kolacja z Maaskantem czy Małym ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dla flamegisty powinni przygotować kolację z żonami piłkarzy hehe
Powinniśmy sobie zdawać sprawę że kibicami są nie tylko mężczyźni, osoby wysportowane, jest też dużo osób kalekich które na pewno bardzo by ucieszyła możliwość pokopania piłki z 20 zawodnikami Wisły ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No kalekich szczególnie interesują treningi główkowania i dryblingu
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kolacja z dobrym winem w takim towarzystwie fajna sprawa...okazja do rozmowy w milej atmosferze
wiecej takich pomyslow, szkoda tylko ze nie mam karnetu i nie mam szans na wygrana...ale butelka dobrego wina hmhmh ![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Czlowieku, nie kreuj sie na lwa salonowego i uczestnika obiadkow w MENSie, bo równie dobrze ktos moze napisac, ze przesiadywanie z flamengistą na jednym forum urąga jego inteligencji. Mogłbys sie serdecznie zdziwić jak z ludzmi “nie slynącymi z erudycji” można miło i wartosciowo spędzic czas. Rozumiem watpliwosci jesli nagroda mialaby byc kolacja z 20 pilkarzami GKS Katowice, ale Wisly ? O czym ty k...a z nimi chcesz rozmawiac, o fizyce kwantowej ? O dokonaniach Laotanskiej Partii Ludowej ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja w sumie chętnie bym na takie coś poszedł, ale nawet bym nie wiedział jak by to miało wyglądać. Pogadałbym z Sobolem, Czarkiem i Gułą, ew Żurawiem a tak to nic ;D
Szkoda że piłkarze narazie tak słabo znają polski, bo chętnie bym wymienił kilka zdać Sergiejem ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Pod tym wzgledem chyba jednak przyjemnosc kolacji z naszymi pilkarzami wygrywa |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cóż, o gustach się nie dyskutuje. Rozumiem wasze preferencje i upodobania i je szanuję.
Dla mnie to jednak dziwna akcja. PS. 7 kotów, dorobiłeś sobie do mojego posta całą ideologię, a to już nie fair. Nie kreuję się na lwa salonowego, nie wiem tylko o czym można rozmawiać z naszymi piłkarzami przez 2 godziny podczas kolacji. Ale mi to nie grozi, więc odpuszczam temat. W dodatku erudycja nie jest tożsama z inteligencją - warto używać słów, które się jednak rozumie.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 07.05.2011 o godz. 09:43.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Szkoda, że to konkurs tylko dla posiadaczy karnetów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A będzie na tej kolacji wódeczka, czy trzeba samemu przynieść?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Online |
|
|
Nasz treneiro nie pija tegoż alkoholu
![]() |
|