The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2011, 10:57
Problem w tym, że jeżeli chcemy się wzmocnić i zwiększyć siłę rażenia, to trzeba będzie mocno zainwestować w obronę. Niestety ta formacja jest bardzo słaba, a zwłaszcza lewa strona. Bardzo mi się nie podoba gra Paljica, do Chaveza trzeba będzie dokupić jakiegoś lewonożnego gracza na środek, a Jaliensa przesunąć na bok do rywalizacji z Cikosem, chociaż na ten jeden sezon. Tak to moim zdaniem powinno wyglądać w obronie, czyli na obronę potrzebne są nam 2 wzmocnienia:
- lewy obrońca
- lewy środkowy obrońca

Coraz bardziej zaczynam się przekonywać, że brakuje nam również defensywnego pomocnika, bo Sobol zaczyna stawać się cieniem samego siebie, więc grać powinien Wilk w pierwszym składzie, ale moim zdaniem jest potrzeba kupienia defensywnego pomocnika do rywalizacji z Wilkiem. Do środka pola, jeśli rozwiążemy kontrakt, albo sprzedamy Gargułę, trzeba jeszcze kogoś dokupić. Ale ja uważam, że na tej pozycji wystarczy nam jakiś młody obiecujący talent.

Jeśli chodzi o atak, to jest potrzeba zakupienia 2 zawodników - jednego jako podwieszanego napastnika, mogącego grać zarówno na lewym jak i prawym skrzydle i moim zdaniem tutaj Kamil Kosowski pasowałby idealnie, o ile jest w formie, jego motoryka nie spadła i rzeczywiście jest za darmo, to na 1 sezon "jak ulał". A drugi zawodnik to zmiennik Genkova, bo niewiadomo jak to z nim będzie, czy będzie co chwila zmagał się z kontuzjami, wtedy warto mieć gracza o podobnych do niego parametrach.

Czyli - potrzeba nam aż 6 wzmocnień, co wiadomo - jest niemożliwe, no chyba że większość z tych wzmocnień miałaby być za darmo, to taką ewentualność można brać pod uwagę.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.05.2011, 11:02
Zostawienie obrony w takim składzie jaki jest obecnie to sabotaż. W trybie natychmiastowym potrzebny nam lewy obrońca, prawy i środkowy. Bo z taką grą jak z Górnikiem to nawet nie średni klub europejski ale Karabach zrobi nam w 20 minut bach bach Karabach i będzie 0-3.
Odpowiedz cytując
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Stary 02.05.2011, 11:19
Taki skład potrafiłby awansować do fazy grupowej LE, taki skład potrafiłby bić się jak równy z równym z drużynami takimi jakimi bił się Lech.

ALE

Bez mocnej ławki rezerwowych, zajebistego przygotowania mógłby dostawać oklep w co 2 meczu w Ekstraklasie like Lech.. Niestety
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.05.2011, 11:23
Piotson napisał(a):Wyświetl post
Czy taki skład nie potrafiłby awansować przynajmniej do fazy grupowej LE?
Nie.
10 znaków.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.05.2011, 11:31
vodzu91 napisał(a):Wyświetl post
Taki skład potrafiłby awansować do fazy grupowej LE, taki skład potrafiłby bić się jak równy z równym z drużynami takimi jakimi bił się Lech.

...y
Ty widziałeś w co grał Jaliens w sobote?
albo Cikos?
nie wspominajac o Branco,od którego lepiej zagrałoby przynajmniej 1000 ludzi bedacych na trybunach
My potrzebujemy cała nową obronę
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 02.05.2011, 11:41
Cikos nie jest zły, ostatnie jego mecze są bardzo dobre, w sobote po prostu grał z kontuzją na mokrej murawie i o błąd było łatwo. Rezerwowym może być, młody jest jeszcze się wyrobi
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 02.05.2011, 12:27
Q Jaliens ciągle nie wszedł dobrze w tą naszą ligę, a Bunoza nie zagra do końca sezonu. Więc tak sobie myślę po wczorajszej Lidze+Ekstra, że można byłoby do końca sezonu ściągnąć Żewłakowa z ewentualną opcją pierwokupu.
Podobno na razie zgłosiła się do niego tylko Legia.

Na pewno w tych ostatnich kolejkach nie zagrałby gorzej niż Q, jest polakiem których tak mało u nas ostatnio no i można byłoby go sprawdzić czy by go nie zatrzymać na dłużej.

Zwłaszcza, że niestety najprawdopodobniej nie będzie nas stać na wykupienie Chaveza, a nawet nie wiemy czy jego klub w ogóle chce go sprzedać. On nie jest u nas przecież na wypożyczeniu i nie ma żadnej opcji pierwokupu. Nasza obrona kompletnie przestałaby istnieć.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 02.05.2011 o godz. 12:33.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.05.2011, 12:35
Jakbym był niemiły to bym zapytał z jakiej choinki sie urwałeś w maju
Pojecia okienka transferowego, gry w tym sezonie w innym zespole po jego zamknieciu itd coś ci mówią
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 02.05.2011, 12:45
@bridgeburner - Zawodników bezrobotnych bez klubu z kartą na ręku przecież można ściągać w trakcie sezonu, nie. Ale faktycznie skoro grał już w tym sezonie to grać w innym klubie już nie może, tak... no tak Zagalopowałem się trochę.

Piotson napisał(a):Wyświetl post
Pareiko
Derleu(Cikos)- Chavez(Jaliens)- Madera(Skerla)-Dudu(Paljić)
Panka(Jirsak) Wilk(Sobol) Melikson(Traore)
Małecki Traore
(Pawłowski) (Kirm, Małkowski)
Genkov
(Sernas)
Znaczy Bunozę też sprzedałbyś?
Paljić nie może zostać na obronie. Trzeba go przesunąć z powrotem na pomoc i ściągnąć prawdziwych obrońców.
Ja bym ściągnął Sikorskiego z Zabrza. Podobno mają problemy finansowe więc powinno być łatwiej.

W ogóle nie ściągałbym obcokrajowców z naszej ligi tylko takich szukałbym tam gdzie taniej, a z naszej ligi próbować wyrwać Polaków.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 02.05.2011 o godz. 12:48.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.05.2011, 12:59
Marcelo97 napisał(a):Wyświetl post
Może by zaczęli stawiac na młodzież , Wisła ma bardzo uzdolnioną młodzież , ale chyba sama o tym nie wie. Prawa obrona Michał Nalepa (93). Daniel Brud , Kamil Jeleń , Sebastian Czapa, Michał Chrapek , Michał Czekaj , cały czas piszą , że jadą na mecze kadry polski. Gdzie grają z najlepszymi z Hiszpanii , Anglii , Francji , Belgii.

Chciałbym kiedyś zobaczyc taki skład Naszej Kochanej Wisełki !

Pareiko- Nalepa , Jaliens , Chavez , Noll Wilk Jirsak Garguła Traore Genkov Melikson.

Za dużych wymagań to ty nie masz
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 02.05.2011, 14:15
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Ale skąd Ci wiadomo, że jest to 90% Chavez w takiej formie spokojnie mógłby grać w dużo lepszym klubie niż Wisła za dużo lepsze pieniądze. Cikos to kwota 500 tys. euro jeśli się nie myle, może być taka sytuacja, że zamiast Cikosa Stan będzie chciał sprowadzić kogoś innego i co wtedy ? Pozyska 2 nowych PO, z których żaden nie będzie zgrany z resztą ? Zgadzam sie, że ci gracze, którzy odejdą będą oczyszczeniem ale no cóż pewności nie ma, że za nich przyjdą lepsi ? Jeśli Stan ma sprowadzać takich zawodników jak Jaliens to ja niestety dziękuje ;]
Stary to raz, za drogi to dwa, za słaby to trzy.

I tak w ogóle to według twoich wyliczeń zostaje 13 zawodników z pola ? Jak mamy się przygotowywać przy takiej ilości zawodników ? Będziemy grać 5x5 gdy z 3 dozna kontuzji ?
1.z jego wyprowadzaniem piłki na 100%, a i do Chaveza mamy prawo pierwokupu za +/- 500tys euro
2.Cikos to wydatek +/- 330 tys euro, cena raczej spadnie bo Petrzalka siedzi w II lidze więc tu wykup może być za śmieszną kasę lub też się wycwanią i zostaną z Erikiem

to wg ciebie zostawiamy wysoko opłacany szrot po to żeby nasz szkielet mógł trenować? browar dla ciebie

Stan ściągnął nam: Pareikę, Jaliensa, Meliksona, Genkova i wypożyczył Sivakova - wszyscy widzimy jak kto gra i jaki procent jego transferów wypaliła więc od Stana to się na razie odpier*** bo zrobił więcej dobrego niż złego
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.05.2011, 14:19
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Q Jaliens ciągle nie wszedł dobrze w tą naszą ligę, a Bunoza nie zagra do końca sezonu. Więc tak sobie myślę po wczorajszej Lidze+Ekstra, że można byłoby do końca sezonu ściągnąć Żewłakowa z ewentualną opcją pierwokupu.
Podobno na razie zgłosiła się do niego tylko Legia.

Na pewno w tych ostatnich kolejkach nie zagrałby gorzej niż Q, jest polakiem których tak mało u nas ostatnio no i można byłoby go sprawdzić czy by go nie zatrzymać na dłużej.

Zwłaszcza, że niestety najprawdopodobniej nie będzie nas stać na wykupienie Chaveza, a nawet nie wiemy czy jego klub w ogóle chce go sprzedać. On nie jest u nas przecież na wypożyczeniu i nie ma żadnej opcji pierwokupu. Nasza obrona kompletnie przestałaby istnieć.

A po co ten smrod nam
Gosc kochajacy Legie...
Wykupienie Chaveza
To sprawy naprawde groszowe...
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 02.05.2011, 15:13
Miałem na myśli ściągnięcie zawodnika z kartą na ręku na teraz, ale się trochę pośpieszyłem z tym.

Co do Chaveza to mam nadzieję, że to faktycznie są groszowe sprawy. Jesli nie to musimy budować linię obrony od nowa. Paljić musi wrócić na swoją pozycję na boisku, a na bok obrony potrzebnych jest tam dwóch nowych zawodników (bo Branko oczywiście znika).
I na drugą stronę obrony też dwóch nowych jeśli jednak nie wykupimy Cikosza.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 02.05.2011, 18:45
Dobrze wiemy ze w obecnej sytuacji nie mamy nawet dobrej 11 - bo tak naprawdę to brakuje w niej kolejnych 4 zawodników. jak By nie patrzeć aby coś osiągnąć :
1) nie mozemy nikogo sprzedać z podstawowej 11
2) pozbyć się najsłabszych, nic nie dających klubowi- 6-7 zawodników
3) trzeba kupić min 5 zawodników którzy od razu będą stanowić o sile zespołu.

Mam nadzieje ze wypowiedzi dyrektora sportowego ze chce 2 nie więcej niż 3 zawodników są zasłoną dymną...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.05.2011, 19:20
potrzeba 2 bocznych i srodkowego do tego 1 pomocnik i 2 napastnikow.

z Polski takich by wybrał, ale to towar deficytowy i z pewnością nie zdecydujemy sie na ten manewr,no chyba ze kupując piłkarzy pokroju Patryka Rachwała czy Michała Zielińskiego.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.05.2011, 15:33
Boki obrony, napastnik, środkowy pomocnik z prawdziwego zdarzenia. Jak nie mamy pieniędzy to sprzedać Kirma, któremu żarło pod bramką w tym sezonie i jest "na górce" a żadnego szału w jego grze nie mawiec wątpię, żeby był na to lepszy moment.
..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.05.2011, 15:50
tofik napisał(a):Wyświetl post
Boki obrony, napastnik, środkowy pomocnik z prawdziwego zdarzenia. Jak nie mamy pieniędzy to sprzedać Kirma, któremu żarło pod bramką w tym sezonie i jest "na górce" a żadnego szału w jego grze nie mawiec wątpię, żeby był na to lepszy moment.

Ja odnosnie Kirma mam to samo zdanie.

Jak dla mnie to on jest cienki-moze ma cos tams szybkosci ale brakuje mu tego zrywu i w sytuacjach kluczowych zawsze cos spartoli.Nie jest to pomocnik na Puchary ,do dzis glowie sie jak on moze grac w reprezntacjii Slowenii,albo oni poprostu nikogo lepszego nie maja i z braku laku....mam tez idiotyczne wrazenie ze kazdy uwaza ze on jest dobry bo gra w reprezentacjii swojego kraju ,tak jakby malutka i slaba Slowenia to byla Argentyna .

CO do napastnika to pozbyc sie Zurawia i Riosa i sprowadzic kgogos do Genkova ,to jest klucz do dobrego napadu ,co do tylów to obydwa boki obrony ,srodek obrony jak wroci Bunoza na razie wystarczy.Stan działaj!!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 03.05.2011, 16:25
Przypominam, że w tym temacie dyskutujemy na temat:
- samej polityki transferowej klubu;
- konkretnych nazwisk, zawodników których podobno (wg. doniesień medialnych) klub chce kupić lub sprzedać.

Natomiast propozycje transferowe dajemy do wątku "gdybym był bogaty". Proszę się trzymać tych zasad, na razie tylko kasowałem posty, ale...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 04.05.2011, 07:02
Stan Valckx odejdzie do Grecji?
Cytat:
Według strony internetowej www.contra.gr dyrektor sportowy Wisły Kraków spotkał się w niedzielę po finale Pucharu Grecji (AEK Ateny - Atromitos) z Dimitrisem Gontigasem, wiceprezydentem Panathinaikosu, obecnie rządzącym w klubie. Do spotkania miało dojść w jednym z hoteli na północy miasta. Informację potwierdza grecka prasa. Podaje nawet, że to Panathinaikos opłacił Holendrowi pobyt w hotelu.
A może jedna chodzi o to że po tych zamieszkach Stan chce wykorzystać fatalną atmosferę w Grecji i ściągnąć jakichś dobrych grajków do nas?
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 04.05.2011, 07:12
Stan Valckx odejdzie do Grecji?

A może jedna chodzi o to że po tych zamieszkach Stan chce wykorzystać fatalną atmosferę w Grecji i ściągnąć jakichś dobrych grajków do nas?
O kuźwa!!! To byłby cios poniżej pasa :O
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 04.05.2011, 07:17
@88seba88 i Tomek11
Tylko że Baszczu gra w tej Grecji na stoperze nie na prawej.
34 lata... dosyć sporo na ganianie przez 90 minut po prawej stronie - tego bym się obawiał.
Pewnie pójdzie do Ruchu albo Górnika o ile GZ się nie rozłoży.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 04.05.2011, 07:21
Prawda czy nieprawda z tym kaperowaniem przez PAO, ale sprawę trzeba natychmiast wyjaśnić. Praktycznie za miesiąc zaczyna się ostateczna faza przygotowań do okienka transferowego. Jeśli zmienić dyrektora sportowego, to teraz. Stan musi się zadeklarować, musimy wiedzieć na czym stoimy. Inaczej będziemy mieć spory problem w lecie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 04.05.2011, 07:29
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Prawda czy nieprawda z tym kaperowaniem przez PAO, ale sprawę trzeba natychmiast wyjaśnić. Praktycznie za miesiąc zaczyna się ostateczna faza przygotowań do okienka transferowego. Jeśli zmienić dyrektora sportowego, to teraz. Stan musi się zadeklarować, musimy wiedzieć na czym stoimy. Inaczej będziemy mieć spory problem w lecie.
Dokładnie sprawę należy wyjaśnić natychmiastowo. Gdyby Stan tak zrobił byłoby to nie fair w stosunku do naszego klubu, podjął się jakiegoś wyzwania i nawet nie spróbował jemu sprostać.

Ciekawe czy wtedy nasze ewentualne cele transferowe nie stałby się celami PAO choć wiemy, że tam szuka się półkę wyżej.
Tak naprawdę nie wiemy po co on dokładnie w tej Grecji był (jeśli był) może kogoś obserwował ? Kużba też był tam na jakimś meczu/ach.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.05.2011 o godz. 07:47.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.05.2011, 07:37
Drużyna zaczeła przegrywac to sie Stan rozgląda pewnie za nową pracą. Ehhh..... mam nadzieje że to jednak nieprawda bo transfery jakie przeprowadził w zimie były ciekawe
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.05.2011 o godz. 08:12.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.05.2011, 07:54
Ayala bez przesady, jeżeli facet o takim doświadczeniu i nazwisku się zniechęci to nie z powodu porażki w lidze tylko perspektyw współpracy z zarządem i budowy drużyny.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
laxa
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 04.05.2011, 07:57
Ekstraklasa: Wisła Kraków szykuje hity transferowe
32 minuty temu
KS / Super Express

fot. Newspix/Michał Nowak
Stan Valckx holenderski dyrektor sportowy Wisły Kraków zapowiada, że w letnim okienku transferowym, drużynę Białej Gwiazdy zasilą piłkarze o głośnych nazwiskach, znanych w piłkarskim świecie. Wszystko jednak uzależnione jest od miejsca, które Wisła zajmie na koniec sezonu, informuje "Super Express".

Jak przyznaje Valckx w klubie przygotowany jest plan awaryjny na wypadek nie zdobycia tytułu mistrzowskiego, jednak działania rozpoczną się dopiero po zakończeniu sezonu. - Przed nami jeszcze sześć meczów, po których lepiej będziemy mogli ocenić przydatność zawodników. W lecie chcemy mieć jednego dwóch zawodników na każdą pozycję. - przyznał Holender.

Poszukiwania trwają między innymi na rynku bułgarskim, który jest dobrze znany holendrowi. Valckx zapytany o kandydatów przymierzanych do gry w Wiśle, takich jak np. bułgarski obrońca Weselin Minew z Lewskiego i belgijski obrońca o kongijskich korzeniach Pieter Mbemba z Akademika Sofia odpowiada z uśmiechem - To taka tajemnica, że nawet ja o niej nie wiem. A poważnie mówiąc, znam tylko jedno z tych nazwisk...

W grę wchodzi jednak także rynek polski, ponieważ Wisła potrzebować będzie zawodników z czołówki, choć będzie to bardzo trudne przyznaje Holender. - Myśląc o grze w europejskich pucharach będziemy potrzebowali zawodników gotowych do gry - podkreślił dyrektor sportowy Wisły Kraków, jednocześnie odpowiadając na pytanie, czy dojdzie do jakiegoś głośnego transferu. - Sprawdzamy jednego-dwóch takich piłkarzy - dodał tajmeniczo.

Stan Valckx do Wisły sprowadził już takich zawodników jak Kew Jaliens, Siergiej Pareiko, Maor Melikson i wyporzyczony z włoskiego Cagliari Calcio Michaił Siwakow.

Jedni to, inni tamto
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.05.2011, 07:59
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Ayala bez przesady, jeżeli facet o takim doświadczeniu i nazwisku się zniechęci to nie z powodu porażki w lidze tylko perspektyw współpracy z zarządem i budowy drużyny.
Oby się nie zniechęcił.

Ale może być inny aspekt (jeśli to tfu tfu prawda) - kasa. W Grecji piłkarze zarabiają dużo lepiej to i dyrektorzy sportowi też. Może jest łasy na kasę? Przecież nie oszukujmy się że akurat trafił do Wisły bo "kocha" Kraków. Po kompromitacji (afera z prowizjami od managerów) w PSV i ucieczce do Chin postanowił wrócić do Europy żeby prędzej czy później wrócić do wielkiej piłki. A Panathinaikos przy nas to jednak inna półka.

Ja mam nadzieję że to zwykła kaczka dziennikarska. Bo Stan w zimie nie zawiódł i szkoda by było żeby już teraz odchodził.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 04.05.2011, 09:24
laxa napisał(a):Wyświetl post
Ekstraklasa: Wisła Kraków szykuje hity transferowe
32 minuty temu
KS / Super Express

fot. Newspix/Michał Nowak
Stan Valckx holenderski dyrektor sportowy Wisły Kraków zapowiada, że w letnim okienku transferowym, drużynę Białej Gwiazdy zasilą piłkarze o głośnych nazwiskach, znanych w piłkarskim świecie. Wszystko jednak uzależnione jest od miejsca, które Wisła zajmie na koniec sezonu, informuje "Super Express".
Który to już raz... pożyjemy-zobaczymy.
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 04.05.2011, 10:29
Pierwsza taka deklaracja od czasu Bednarza czyli w sumie od dość dawna.
Podoba mi się jak on walczył o Meliksona i Sivakova więc i teraz jeden dwóch dobrych zawodników ma szansę sprowadzić. Zwłaszcza, że po tej rundzie zniknie na pewno sześciu zawodników, a kolejnych sześciu jest do odstrzału.

Czekam na komentarz na oficjalnego od samego Stana lub rzecznika w sprawie tego wypadu do Grecji.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 04.05.2011, 12:06
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Boże ratuj!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów