|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Legia gra taką padaczkę, że szkoda gadać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jak my nie wygramy z Legią na Ł3 to uznam to za naszą klęskę sezonu....
PS. koles strzelił gola bo piłka sie odbiła od czyiś pleców...K.u.r.w.a co to jest
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 03.05.2011 o godz. 18:58.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
haha Maciuś chyba nie mogł uwierzyć
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytując klasyka: "przynajmniej mecz będzie ciekawszy"
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Teraz nalezy napisac - Nieprawdopodobne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc, bardziej kibicuje Legii. Mam do nich jakiś taki ... "sentyment". A niech mają
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja żałuję, że w przypadku remisu nie ma zdobywcy tego trofeum, a Polska nie wystawia swojego kandydata do gry w pucharach ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo za race i doping!!! Jebac PZPN!!!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Póki co na boisku remis, ale na trybunach zdecydowanie lepiej prezentują się Legioniści. Kartoniada na początku, masa transparentów a teraz piro.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Fakt jesli chodzi o doping to odziwo Lech wyglada słabo
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
nie wiem czy zauważyliście, ale ja żadnych wrzutek na jeden czy drugi klub nie słyszałem. To raz, a dwa, jak L robiła oprawy, to nie było słychać żadnych bluzgów ani gwizdów ze strony kuchenek.
Zauważyiście też to ? A jak z liczbami ? Bo oglądam mecz na tvn turbo i mówili na początku że 13 tysięcy kibiców. Ale w sumie ? Bo jak tak patrze na sektor Legii, to wydaje mi się, że oni sami mogli przyjchać w 13 kafli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czy Bosacki nie dostał 2 żółtych i nie wyleciał?
Tam gdzie był łokieć Rybusa nie on dostał żółtko? a niedawno drugie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
1) jak Ty oceniasz doping na podstawie TV to ja nie mam pytań ...
2) pod względem opraw to Legia na duży "+" ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Teraz widac jak to jest gdy Legia strzela gola kontaktowego lub jako pierwsza trafia do siatki (mecz z Widzewem(. Graja całkiem inaczej niz gdy traca - to takie ostrzezenie dla nas przed meczem ligowym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Wrzuty były i to nie mało. TV wycisza.
2. 13 tysięcy ogólnie. 3. Lech niekoniecznie słabo. Po prostu Legia ma kawałek dachu koło siebie i ich niesie. 4. Jak to Legia wygra to będą jaja sezonu. Powinna przegrywac ze 3:0 a tutaj 1:1. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiełb
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pierwszy raz w zyciu kibicuje Legii
nawet w pucharach trzymalem kciuki za ich przeciwnikow a tutaj takie jaja... nie nawidze amiki... a jak to z wami jest? |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja odwrotnie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
a teraz pytanie o sam mecz i zasady. PP zdobywa drużyna X. Czyli gra w EL. p.eufa od 3 rundy tak ? Tak. A jeśli ta sama drużyna X zajmie miejsce 3. w naszej lidze to co ? Od której rundy zaczyna grać w el. p. uefa? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wstyd sie przyznać ale kibicuje Legii
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A dla nas to chyba wszystko jedno bo i z jednymi i drugimi mecz nas czeka wiec beda stawac na glowie zeby jak najwyzej w tabeli byc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
w sumie dzieki temu Slask ewentualnie Lechia ma spore szanse na puchary!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Legia prezentuje się pod każdym aspektem kibicowskim dziś lepiej od Lecha - moje prywatne zdanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Pytanie do tych, co oglądają w lepszej jakości, niż ja: czy słychać manipulację dźwiękiem? Mam na myśli to, że widać cały sektor Legii, który jedzie 'za bary', a w tv w 95% słychać Amicę? ![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wrzut na meczu było sporo . Amica przecież kilka razy śpiewała dłuższy czas ,, jeden jest mistrz polski " . Legia też pare razy pojechała po tych cwelach . Doping z olbrzymią przewagą na korzyść Legii . Tak zrelacjonował mi sms ziomeczek który jest na meczu .
Legia gra mega padake ale jak strzeliła bramke to już coś zaczęli grać . Nie rozumiem jak można dziś kibicować Lechowi ... brak tradycji, honoru, historii ... cisną nas przy każdej okazji .. wieszają szmaty żydków a my im jeszcze kibicujmy w finale PP albo europejskich pucharach ... Legii napewno należy się wiekszy szacunek niż tym szmaciarzom ... Hubnik miał dwie setki które MUSI strzelić ... Amice trzeba gnębić przy każdej okazji ...Legia pod względem ultras i doping to prze chu.je ... z ciężkim sercem trzeba to przyznać Powód: amica
Ostatnio edytowane przez malolat90x : 03.05.2011 o godz. 19:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|