|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pójde dalej: zwycięstwo Legii = wyprzedaż w Lechu i, co chyba jeszcze ważniejsze, ciąg dalszy Skorży, Miklasa i spółki w Legii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według mnie kibice Legii bardziej zasługują na to zwycięstwo.
Ja chce dobry mecz, najlepiej 2-2 w regulaminowym czasie plus karne i race na trybunach |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mnie zadowoli mecz z dogrywką i karnymi. Nie kibicuję żadnej z drużyn, niemniej czuję,że wygra Lech. Będą chcieli wyszarpać ten awans do eliminacji LE, tutaj przewiduję większą motywację,niż w Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie (jak było to sorry):
gdyby zwycięzca PP zajął 2 lub 3 miejsce w lidze, to wtedy jedno miejsce w LE zwalnia przegranemu w PP, czy 4 drużynie w lidze? Dzięki ![]()
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 03.05.2011 o godz. 17:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Dzisiaj trzymam kciuki za kuchenki, bo Jaga gra w lidze z Legią i jak warszawiaki przerżną w finale PP, to będą się starali grać jak najlepiej w lidze, żeby zająć miejsce gwarantujące start w pucharach. ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeżeli wygra Legi, która ma większe szanse wskoczyć na do pierwszej trójki na koniec sezonu, to większe szanse na puchary ma Śląsk i Lechia, należy o tym pamiętać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
@ Semper Fidelis 1985
Żeby Twoje słowa obróciły się w złoto! ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Legia, niech te biedaki z Warszawy mają choć trochę chwil radości w tym sezonie
![]() A co do samego meczu, to niech będzie mnóstwo bramek, otwarta gra i może...jakaś zadyma na trybunach? ![]()
the end
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ja kibicuje meteorytowi, żeby się gdzieś tam zagubił (i odnalazł)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A ja przez zimną kalkulację wolę żeby Lech zdobył PP. Legia ma mecz jeszcze z Jagiellonią i w wypadku przegranej nie mogą go odpuścić. Poza tym zarówno Lech jak i Legia nie mają już żadnego meczu z naszymi bezpośrednimi konkurentami do MP. Dlatego niech Wronki wygrają!
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zwycięsto Legii = Maciek w Legii
Porażka Legii = Maciek out = Maciek w Lechu Będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Liczę na ostrą zadymę, przerwanie meczu i niewyłonienie zdobywcy Pucharu w tym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
co chlopaki oprawe zaprezentowali, niezle.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Już hymn z,je,b,a,l,i.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Maciek w Legii i Hose w Lechu to gwarancja Wisły przed nimi w lidze w nastepnym sezonie Po co psuc coś co świetnie działa ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hahahahah, wszyscy wychodza ze stadionu
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I "jebać jebać pzpn"
![]() Warszawscy kibice są zajebiści ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Lech też wyszedł czy tylko Legia?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahahahah, "Lato szmato, co ty na to?"
i Lech i Legia wyszli ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jajebie pusty stadion
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czemu stadion jest pusty? OCB?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
protest przeciwko PZPN-u,i wybiórczej i innych szmat
to było wiadome jeszcze przed meczem, finał pucharu polski, mecz na tvp więc trzeba to wykorzystać Jak nie pójdziecie po rozum do głowy , tak będzie wyglądał każdy mecz ligowy brawa dla Legii za masę transparentów!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.05.2011 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niektórzy z Was to naprawdę sprawiają wrażenie jakby się dzisiaj dopiero obudzili...
Jest protest na finale PP, stąd ostentacyjne wyjście kibiców z sektorów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
odspiewali hymn narodowy i se poszli
![]() protestu ciąg dalszy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie mam zielonego pojęcia dlaczego ten cienias Manu cały czas gra w podstawowym składzie Legii. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby Szałachowski był obecnie od niego gorszy, po prostu nie mogę. Może po prostu Maciek ma słabość do piłkarzy co mają fryza jak Edgar Davids, podobnie jak nasz Robert do piłkarzy co wyglądają jak B.A. Baracus, czyli Branco...
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
haha, ale głupi protest
Donald na pewno gorzko zapłakał, a PZPN kase za bilety zgarnał i tak ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wracają
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o achtungi słychać
![]() |
|