|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
....a coraz jest zabawniej. Znowu nie sadzilem ze dozyje momentu gdzie typm sie pyta komu bedziemy kibicowac w meczu Legii z Lechem i z gory zaklada ze nie uwierzy ze nikomu. Ja ci odpowiem, bede kibicowal Wisle w tym meczu. Czyli na przyklad kontuzjom pilkarzy naszych rywali.
Ja .......e..... :/ ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gra i forma Lechii - dramat. Człowiek jedzie pół kraju a ogląda taki "popis" braku charakteru i zero ambicji. W Lechii nic nie funkcjonuje, boki obrony to dramat (i nie ma w tym winy Pietrowskiego, to jest nominalny środkowy pomocnik - przyczyna leży w beznadziejnych w tej chwili Deleu i Andriuskeviciusie), cała drużyna zgasła - gdy Traore coś spróbuje zagrać (choć i tak obniżył loty) to pozostałym piłka odskakuje na 5 metrów. Wygląda to dramatycznie w porównaniu z błyskotliwą jesienią.
Na puchary (tfu tfu, po takiej serii ostatnich 5? 6? meczów mówić o pucharach to nieporozumienie, a jednak szansa jest) nie ma co się oszukiwać - Lechia po prostu w tej chwili nie zasługuje. Nie ta forma, nie ta dyspozycja, także trzeba to przyznać - nie ci piłkarze, aby nie odpaść już w 1 rundzie. Niestety tyczy się to moim zdaniem także reszty ligi, z wyjątkiem Amiki. Legia i Jaga to potencjalni najbardziej sensowni kandydaci na pucharowiczów, ale puchary to mogą być za wysokie progi. Dobrze się stało, że piłkarze Lechii po meczu dostali porządny opierd**. Takiej postawy nie można tolerować. Gratulacje dla Legii za awans. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Koniec końców, konsekwencją tego jest nie tylko lepsza pozycja zespołów z Polski w pucharach, ale też większy prestiż ligi oraz pieniądze - a za tym idą większe możliwości ściągania do Polski fajnych zawodników i trenerów oraz większe inwestycje w infrastruktury klubowe. Dlatego liczenie na to że komuś podwinie się noga, bo dobrze mu idzie gra w europejskich pucharach, to jest liczenie głupiego. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Trzeba tez zrozumiec tych, ktorzy gdyby mieli 2 miejsca w LE czy LM to by tam widzieli tylko np Wisle, a drugie miejsce najlepiej dla nikogo.
Ja na to patrze inaczej. Nie chodzi o ilosc druzyn w pucharach, ani o to jaka to jest akurat druzyna. Skoro juz ktos w tych pucharach jest to niech sobie gra na tyle na ile potrafi. Nie bede sie cieszyc ani plakac. Oczywiscie kibicuje Legii i chcialbym zeby byla silna na arenie miedzynarodowej, ale jesli do pucharow wejdzie Wisla,Lech czy Izolator, to przeciez nie bede ogladac ich spotkan i modlic sie by sie skompromitowali. Zobacze jak kazdy mecz bez emocji i bez zadnych cisnien. Punkty punktami, kazdy niech stara sie cos tam ugrac. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lech dzisiaj wygra z palcem w dupie
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Chyba lepiej jakby wygral Amikorz bo ma 4 razy wiecej punktow rankingowych niz Legia i wieksze szanse zeby nabic punkty dla Polski.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() rysunek ukradziony z LL podczas ostatniego meczu Legii ( z RTS) C+ wrzuciło taki fajny rysunek manu ze śmigłem w dupie, ma ktoś? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale zeby transmisji nie bylo na TVP? Czlowiek zamiast przed tv, musi ogladac mecz w necie...TV Publiczna...jasne.
Jesli chodzi o same spotkanie, to wydaje mi sie, ze jednak Legia jest tutaj faworytem, chociaz i tak nie stawialbym wszystkich pieniedzy na ich triumf . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Uważam,że wygrany będzie miał w poważaniu ligową młóckę, ktokolwiek to będzie. Szans na MP nie ma a udział w pucharach zagwarantowany. Cel osiągnięty jakby nie patrzeć.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
http://legionisci.com/news/42498_Kon...ozliwosci.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
pewnie na itvp będzie w całkiem dobrej jakości.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
tvn turbo jeszcze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest jeszcze na TVN Turbo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dokladnie choc przez symaptię do Skorży mam ochote kibicowac w tym mezu Legii
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja naprawde nie wiem komu mam kibicować w spotakniu pt "Ktoś umrze"
Nie wyorbazam sobie by trener który przegra dzisiejsze spotkanie trenował dalej. Oczywiscie tak było by z punktu widzenia kibica Wisły Kraków najlepiej,najrozsądniej i najefektywniej ale piłkarsko nie sadze zeby którykolwiek prezes to przetrzymał. Jednej głowy musi byc mniej ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ktos pewnie po dzisjeszym meczu poleci i chyba obstawiam ze bedzie to Bakero ale nigdy nic nie wiadomo.
Obydwa zespoly zagraja kluczowy mecz ,bo puchary niejako ratuja niezdobycie Mistrza i to dla Legii jak i Amiki. Zapowiada sie ciekawie i pilkarsko i kibicowsko po 6 tys obu ekip i jescze gdzies tam Zawisza panowie z Gowno Prawda juz zapewne sa w gotowosci .![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Stawiam na Legię. Maciek lubi kolekcjonować trofea.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
będzie dogrywka , może karne , a w nich błyśnie http://www.youtube.com/watch?v=TRP29...layer_embedded
puchar raczej dla drużyny Mariii |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
sądzę że wygra Legia, więc dziś kibicuję Amice
moim obaj trenerzy, Lecha i Legii poprowadzą swoje druzyny do końca rozgrywek,pod warunkiem, że ich piłkarze dadzą z siebie wszystko a nie wyobrażam sobie by było innaczej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dylemat kto ma je zdobyć.. niech wygra Legia. Mniejsze zło. Napompowanego balona z Wronek zdzierżyć nie idzie już. Znów podniety fanatyka Amiki Kołtona w meczach LE z ich udziałem to byłoby już stanowczo za dużo. Pod warunkiem że Amika będzie miało problem zając gwarantujące miejsce w pucharach w lidze, o co będzie trudno.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.05.2011 o godz. 15:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
owszem, ale to Lech w LE jest w stanie pokazać coś sensownego ( punkty ) niż cała Legia Skorży czy jego następcy. Silny Lech w pucharach, słaby w lidze - stawiam na ten wariant.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jakby Wisła coś z tego miała to i owszem byłbym za Amiką. Kasa, sponsorzy, nowi piłkarze, frekwencja..punkty to za mało, które zresztą i tak nic nie znaczą, chyba że Polska drużyna 4 razy pod rząd awansuje choćby do ćwierćfinałów LM , a że tak się nie stanie to Wisła musi pracować na samą siebie bez wsparcia punktowego Amiki czy Legii. To zbyt duże zyski dla rywali by mnie to miało cieszyć.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.05.2011 o godz. 15:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Niech wygra Legia. Warszawa jest bardziej reprezentatywna od Wronek.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Lech bez udziału w pucharach = rewolucja (Stilić, Rudnevs, może Krivets) = słaby Lech w lidze. Stawiam na Legię.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|