The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2011, 15:32
Ja jestem ciekaw ile zarabia Valckx. Za tak dobrą robotę, o ile dalsza jego praca będzie tak owocna, powinien zarabiać więcej niż piłkarze z drużyny Ogólnie lepiej w Polsce wydać pieniądze na dobrego trenera i dyrektora sportowego niż wydać więcej na grajków w stylu Sobiecha.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 29.04.2011, 16:16
Cytat:
Tsvetan Genkov nie zagrał w poprzednim meczu Wisły z powodu kontuzji. Jest jednak szansa na to, że kibice Białej Gwiazdy zobaczą go na boisku w sobotę, w spotkaniu przeciwko Górnikowi Zabrze.

Napastnik rozpoczął indywidualne treningi dwa dni temu. O tym, czy zagra, szkoleniowiec krakowskiej drużyny zadecyduje w sobotę, przed meczem. „Występ Tsvetana jest niepewny. Jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań, zobaczymy, czy zagra. Nie będziemy jednak niepotrzebnie ryzykować jego zdrowia, bo jest dla nas ważnym zawodnikiem” – powiedział na konferencji prasowej Robert Maaskant.
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.04.2011, 17:48
Podejrzewam, że wejdzie na boisko jako pierwszy rezerwowy, czyli koło 60 minuty.
Odpowiedz cytując
faraway
Member

Od: 04.2011

Stary 29.04.2011, 17:54
Mam nadzieje, że zagra chociaż parę minut.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 30.04.2011, 18:44
Po dzisiejszym meczu nie mam wątpliwości - kontrakt z Serge Branco należy rozwiązać w trybie natychmiastowym. Ten facet robi sobie totalne jaja - jego gra to sabotaż i kpina z kibiców.

Wolę, by grał Kowalski, Burgliga - ba, nawet Czekaj, Cyzio czy Rajfur. Efekt będzie podobny, a przynajmniej chłopaki zdobędą doświadczenie.

Rozumiem bronienie naszych piłkarzy przed nadmierną krytyką, sam to robię jako moderator ale są pewne granice przyzwoitości. Wolę, żeby Wisła grała w 10 niż z tym facetem w składzie. Serge prezentuje poziom drugoligowy, jego występy w pierwszej drużynie są skandalem.

PS. Mogę zrezygnować z funkcji moderatora, ale napiszę jeszcze raz - Segre Branco należy wywalić, w trybie natychmiastowym. Są pewne granice przyzwoitości, tu je przekroczono zdecydowanie.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 30.04.2011 o godz. 18:47.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
bunny
Senior Member

Stary 30.04.2011, 19:45
Trudno się niezgodzic. Jego dzisiejszy występ dosknale potwierził że piłkarz z niego mierny. Zastanawiam się tylko kto podsunął Wiśle tego kopacza znając jego przeszłość i tułaczkę po klubach, zbijanie kasy i wieczne wakacje.

ps. nieporozumieniem jest to, że taka miernota biega przy R 22 w koszulce z herbem Wisły a chłopaki z Młodej Wisły marzą o występie w pierwszym zespole.
Ostatnio edytowane przez bunny : 30.04.2011 o godz. 19:47.
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 30.04.2011, 21:03
Flamengista - nie zgodzę się. Efekt na pewno nie będzie podobny. Czy Rado bardzo odstawał jak go Kulawik wystawiał? Nie. Pisałem w temacie meczowym, więc napiszę i tu - dzięki ambitnej walce chłopaki z ME nie popełniliby co najmniej 90% co Branco popełnił.
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.04.2011, 22:22
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Po dzisiejszym meczu nie mam wątpliwości - kontrakt z Serge Branco należy rozwiązać w trybie natychmiastowym.
Popieram. Osobiście go zawiozę, choćby rowerem tam skąd przyjechał.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 01.05.2011, 09:18
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Flamengista - nie zgodzę się. Efekt na pewno nie będzie podobny. Czy Rado bardzo odstawał jak go Kulawik wystawiał? Nie. Pisałem w temacie meczowym, więc napiszę i tu - dzięki ambitnej walce chłopaki z ME nie popełniliby co najmniej 90% co Branco popełnił.
Po namyślę stwierdzam, że masz rację. Powinno być: efekt nie będzie gorszy, a jest szansa na lepszy. Branco jest przeraźliwie wolny - on nie tylko wolno biega, ale też ma wolne automatyczne, wyuczone zagrania. Wreszcie wolno myśli, przez co z opóźnieniem reaguje na wydarzenia na boisku.

On ogólnie taki trochę cofnięty jest. Miły chłopak, ciągle uśmiechnięty ale piłkarz z niego żaden. Niech sobie do końca kontraktu pobaluje w krakowskich dyskotekach (przynajmniej lokalna gospodarka odzyska pieniądze, wydane przez Wisłę). Ale trzymać go z dala od kadry meczowej.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 01.05.2011, 09:43
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Po dzisiejszym meczu nie mam wątpliwości - kontrakt z Serge Branco należy rozwiązać w trybie natychmiastowym. Ten facet robi sobie totalne jaja - jego gra to sabotaż i kpina z kibiców.

Wolę, by grał Kowalski, Burgliga - ba, nawet Czekaj, Cyzio czy Rajfur. Efekt będzie podobny, a przynajmniej chłopaki zdobędą doświadczenie.

Rozumiem bronienie naszych piłkarzy przed nadmierną krytyką, sam to robię jako moderator ale są pewne granice przyzwoitości. Wolę, żeby Wisła grała w 10 niż z tym facetem w składzie. Serge prezentuje poziom drugoligowy, jego występy w pierwszej drużynie są skandalem.

PS. Mogę zrezygnować z funkcji moderatora, ale napiszę jeszcze raz - Segre Branco należy wywalić, w trybie natychmiastowym. Są pewne granice przyzwoitości, tu je przekroczono zdecydowanie.
Pisałem to już wcześniej, jego nalaeżało wypier z klubu już po pierwszej rundzie.
Branko sprawia wrażenia zawodnika który potrafi grać w piłkę, mianowicie potrafi ją przyjąć i prosto podać. Wrzutka też lepsza od podobno najlepszego obrońcy w lidze Rzezniczaka. Natomiast motorykę ma na poziomie gościa po 40 stce. Nie da się grać w będąc w takim stanie. Nie ma wytłumaczenia dla Maaskanta za wpuszczenie go na boisko.

Co do Żurawia, przez wzgląd na jego legendę niech go Maaskant już nie wpuszcza na boisko.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.05.2011 o godz. 09:55.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.05.2011, 11:38
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Pisałem to już wcześniej, jego nalaeżało wypier z klubu już po pierwszej rundzie.
Branko sprawia wrażenia zawodnika który potrafi grać w piłkę, mianowicie potrafi ją przyjąć i prosto podać. Wrzutka też lepsza od podobno najlepszego obrońcy w lidze Rzezniczaka. Natomiast motorykę ma na poziomie gościa po 40 stce. Nie da się grać w będąc w takim stanie. Nie ma wytłumaczenia dla Maaskanta za wpuszczenie go na boisko.

Co do Żurawia, przez wzgląd na jego legendę niech go Maaskant już nie wpuszcza na boisko.
Branco w meczu z Górnikiem pokazał, że potrafi...nic nie potrafi!
Jego podania były w dużej części niecelne, dośrodkowanie też do dupy.
A piłkarze Górnika robili go jak dziecko...

Ten gość zwyczajnie się nie nadaje.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.05.2011, 13:07
Luzik Arbuzik Serge Branco pokazał że jest luzik arbuzik Serge Branco.

Na plac gry za Cikosza wszedł na freestylu z irokezem jakiś typ zgarnięty koło 7.30 rano z imprezy.W jego poczynaniach pełen luz, to ze był za wolny ..ba każdemu sie zdarza jak się podczas akcji myśli jaki kolor włosów miała dupa z która sie tańczyło ostatnio.
oczywiscie Serża w klubach nocnych przed meczem byc nie powinno i pewno nie było, ale tak facet dla mnie wyglądał.
Zero spinki,pełen luz. tylko coś takiego to przejdzie w A,B,C klasie ale nie wyżej gdzie chociaż troche zaangażowania jest potrzebne. Taki luźny styl najwidoczniej prezentuje Serge, ok, ale w związku z tym, trzeba mu skręcić kostke po prostu. On nie może juz kiedykolwiek wejśc na boiski w spotkaniu o mistrzostwo Ekstraklasy. Nie ma bata. Liga to nie gierki treningowe tutaj trzeba byc skupionym na maksa a nie bujac się.
Liczyłem ze Kamerunczyk z nawet ciekawym CV bedzie miał wiecej niz dobrze ułożoną stopę. Serżu rezerwuj już bilet do Niemiec,wracaj do swojego kolegi zrobic nowy tatuaż ale nie zabieraj nam mistrzostwa.

Czikosz,jesli zagra w meczu z Lechia bedzie oznaczało ze w meczu sie po prostu obsrał. Zawinił bramkę ,potem szukanie kontuzji by zwalic wine swego nieudolnego zagrania na jakąs dolegligość która mu doskwierała. Nie cenie takich zawodnikow. Kuba B potrafił biegac ze złamanym śródstopiem, Singlar nie mogł chodzić ale biegał. bez kitu, taki średni Peter Singlar cieszyłbym mnie na ławce,jako zmiennik.

i trzeci ... Kirm. Szuka gry,biega,rusza się ale ....brakuje mu przełamania. A im wiecej zmarnuje tym gorzej dla Nas. Wczoraj to juz kpina była, piłka mu pomiedzy nogami ucieka,to nie jest dobry znak dla piłkarza. Bo jesli siedzi,to idzie ale jeśli piłkarz sie urywa w bardzo łatwych sytuacjach to jego psychika momentalnie na tym cierpi. A to juz któryś mecz z kolei w którym Andraż a to nie trafia w piłke, a to idąc 3 na 2 źle podaje. Mam nadzieje ze sie przełamie w którymś z meczy,ze zrobi akcje w swoim (?) stylu i poczuje pewność bo na razie to jest jedna wielka nieporadność na której traci cały zespół.

Na Lechie, wystawić skład z GKS Bełchatów. Mały w Pruszczu niech sie pobawi,a w Gdańsku wejdzie na końcowke. Niestety, z Naszą średnią ławką nie ma kto go zastąpić, bo Sobola zamienić może Czarek Wilk.

A..Odnośnie Guły wczoraj ze nei wszedł. Mokro,ślisko. Jak sa dobre warunki Garguła leży w 2 akcjach na 3. Na takiej murawie jak wczoraj pewnie ciagle by sie przewracał i wstawał, dlatego akurat wejscie Sziwakowa rozumiem.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.05.2011, 13:14
szprotson napisał(a):Wyświetl post

Czikosz,jesli zagra w meczu z Lechia bedzie oznaczało ze w meczu sie po prostu obsrał. Zawinił bramkę ,potem szukanie kontuzji by zwalic wine swego nieudolnego zagrania na jakąs dolegligość która mu doskwierała. Nie cenie takich zawodnikow. Kuba B potrafił biegac ze złamanym śródstopiem, Singlar nie mogł chodzić ale biegał. bez kitu, taki średni Peter Singlar cieszyłbym mnie na ławce,jako zmiennik.
Abstrahując od tego czy symulowal czy nie. Mmoim zdaniem Cikos nie ma potencjału, ani tym bardziej umiejętności.
szprotson napisał(a):Wyświetl post
i trzeci ... Kirm. Szuka gry,biega,rusza się ale ....brakuje mu przełamania. A im wiecej zmarnuje tym gorzej dla Nas. Wczoraj to juz kpina była, piłka mu pomiedzy nogami ucieka,to nie jest dobry znak dla piłkarza. Bo jesli siedzi,to idzie ale jeśli piłkarz sie urywa w bardzo łatwych sytuacjach to jego psychika momentalnie na tym cierpi. A to juz któryś mecz z kolei w którym Andraż a to nie trafia w piłke, a to idąc 3 na 2 źle podaje. Mam nadzieje ze sie przełamie w którymś z meczy,ze zrobi akcje w swoim (?) stylu i poczuje pewność bo na razie to jest jedna wielka nieporadność na której traci cały zespół.
Trochę do mnie to nie przemawia, że to psychika. Co on jest, piłkarski Endrju Gołota, wielki potencjał, tylko głowa nie pozwala ? E tam, jak dla mnie on jest po prostu taki ...no słaby jest, patałaszy proste akcje i nie jest to skrzydłowy na Wisłę.

Tylko idąc tą drogą selekcji należaloby odstrzelić, ja wiem, z 10 zawodników. Dlatego trzeba zacisnąć zęby. Może Stan jakoś utrzyma się na stołku i dalej będzie te drużyne budował i prowadził ku lepszemu.
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.05.2011 o godz. 13:17.
..
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.05.2011, 13:16
szprotson za przeproszeniem h...j mnie obchodzi co Branco mial ma na glowie moze miec i gówno ale ma grac w pilke a nie byc statysta .Sory ale myslisz po polskiemu
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.05.2011, 13:33
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
szprotson za przeproszeniem h...j mnie obchodzi co Branco mial ma na glowie moze miec i gówno ale ma grac w pilke a nie byc statysta .Sory ale myslisz po polskiemu
ale ja napisalem tylko jakie odczucia miałem jak go zobaczyłem.

po2. takie fryzury,jesli juz mowa o piłkarzach noszą osoby ekstrawaganckie,które z reguły robia to po to by zwrócić na siebie Naszą uwage. I irokezowi sie udało. Niestety nie było to uwaga poświecona na jego super umiejętności piłkarskie tylko własnie na jego fryzure,styl i kulture gry a właściwie jej braku.
A ty obruszyłes sie conajmniej jakbys mial identyczna fryzure.

tofik : Ale ja wierze jeszcze w Kiro. Jakby nie było pare bramek ustrzelił,dupe ratował + jakimś cudem w tej kadrze Słowenii gra i gra. Licze na to że sie zaciął.

Po za tym, druzyna jako całość, w Polsce, musiała miec kryzys. Dobrze ze ten kryzys nadszedł teraz a nie na topowe mecze. Pomimo iz terminarz jest masakryczny,za najcięższe spotkania uważam 3xL i raz Makkabi.
Oby tylko mecz z Polonia W. nie był spotkaniem o MP
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
LAW
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.05.2011, 10:54
Sobolewski na "sztopera", jak Matthaus
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Stary 02.05.2011, 10:57
Zastanawiałem sie co jest przyczyną tego ze tracimy tyle goli ostatnio, 7 goli w pelcy w ostatnich 4 spotkaniach, i uznałem ze sprawdze jak radziła sobie Wisła w obronie z Bunozą i musze przyznac, ze statystyka bardzo mnie zaskoczyła.

Bunoza grał w 14 kolejkach w tym sezonie, stracilismy w nich 9 bramek, a aż 8 spotkan konczylismy bez straty gola.

Bunoza nie grał w 10 kolejkach w tym sezonie, stracilismy w nich 16 bramek, a tylko 2 spotkania kończyliśmy bez straty gola.

A żeby było jeszcze ciekawiej, to w meczach z Bunozą strzelilismy 24 gole, a bez niego marne 12..

Może on nie był aż taki zły jak sie wydawało ?
Ostatnio edytowane przez Fuks : 02.05.2011 o godz. 11:03.
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 02.05.2011, 11:18
Może szczęście nam przynosił ... jeśli tak to należy go przebrać za Smoka podczas leczenia kontuzji .
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.05.2011, 11:19
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiałem sie co jest przyczyną tego ze tracimy tyle goli ostatnio, 7 goli w pelcy w ostatnich 4 spotkaniach, i uznałem ze sprawdze jak radziła sobie Wisła w obronie z Bunozą i musze przyznac, ze statystyka bardzo mnie zaskoczyła.

Bunoza grał w 14 kolejkach w tym sezonie, stracilismy w nich 9 bramek, a aż 8 spotkan konczylismy bez straty gola.

Bunoza nie grał w 10 kolejkach w tym sezonie, stracilismy w nich 16 bramek, a tylko 2 spotkania kończyliśmy bez straty gola.

A żeby było jeszcze ciekawiej, to w meczach z Bunozą strzelilismy 24 gole, a bez niego marne 12..

a tu takie naloty na Niego
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.05.2011, 11:23
Rios zrobił więcej przez 10minut niż Żurawski przez 90. Żuraw, Branco OUT! TO jest kompromitacja Wisły Kraków.

Odpowiedz cytując
ronin_
Member

Od: 01.2005

Stary 02.05.2011, 19:07
Ja dorzucam nijakiego Siwakowa, generalnie niczego chłopak nie pokazuje, a na potwierdzenie tego jaki ma stosunek do gry i wyników świadczyć może wizyta w jednym z krakowskich klubów go-go, dokładnie tego samego wieczora, po porażce z Zabrzem.
C.Ż.N.M
Odpowiedz cytując
ciesla093
Member

Od: 01.2011

Stary 02.05.2011, 19:53
Co tu dużo mówić Rios i Żurawski szybkość mają na takim samym poziomie, różni ich tylko to że Rios lubi grać z piłką przy nodze a o Żurawskim możemy mówić że kilka razy ,,ładnie" przepuścił piłkę...
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.05.2011, 20:10
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Popieram. Osobiście go zawiozę, choćby rowerem tam skąd przyjechał.

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.05.2011, 20:13
Klątwa. Przeszedł do nas z LEVADIAkosu. :o
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.05.2011, 20:20
Fuks napisał(a):Wyświetl post

Niestety to Jaliens jak na razie okazuje się niewypałem , oczywiście to zawodnik który może wystarczy (raczej) na polską ligę , ale na puchary to nie bardzo . Bunoza z Chavezem byli już mniej więcej zgrani , wiec trzeba uznać tą kontuzje za naprawde zły zbieg okoliczności .
Być może Jaliens lepiej spisywałby się na boku obrony , to że mecz z Podbeskidziem mu nie wyszedł to nie znaczy że nie będzie grał lepiej niż Cikosa , bo od Branco to wiadomo - połowa forum byłaby lepsza .
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 02.05.2011, 21:03
Najwiekszy problem z naszymi pilkarzami to własnie taki, ze jak bramke strzeli rywal to praktycznie nic sie nie układa. Albo za malo wiary w nich albo nie wiem.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 03.05.2011, 07:07
Jaliens miał tą widoczną przegraną główkę... po której wszyscy zamarli i postawili na nim krzyżyk ! Ale moim zdaniem powinen lepiej się zachować przy drugim golu, przeszkodzić w strzale, zablokować - cokolwiek!.

Jaliens zawodzi. Może się jeszcze ogra, ale jakim kosztem punktowym - taki doświadczony zawodnik powinien od razu grać na wysokim poziomie i przewyższać naszą ligę o klasę.

Naszym przekleństwem są boczni obrońcy, a właściwie ich brak. Branco wiadomo - moim zdaniem Maskant nie powinien go więcej powoływać do 18-stki meczowej - szkoda miejsca. A klub powinien mu wypłacić, co ma wypłacić i nie tracić więcej kasy na utrzymanie tego amatora i darmozjada (woda, jedzenie, wejściówki na mecz, itp.). Trzeba ratować co się da, to jest najgorszy piłkarz od wielu wielu lat w Wiśle... ktoś napisał, że pół forum byłaby lepsza - i pewnie ma racje.

Paljic, fakt na chwilę obecną nie ma alternatywy - ale z niego żaden obrońca, popełnia cały czas błędy. Myślę, że przy drugim golu zawalił.

Sivakov - dla mnei zagadka totalna, ale nie pod względem pytania dobry/zły piłkarz (bo wiadomo, że żaden z niego następca Sobola). Zagadka tyczy się pytania: Po co go sprowadzano a teraz na siłę się ogrywa ? Prawie w każdym meczu grał przeciętnie, albo ręcz słabo. Rozumiem, że przy obronie, utrzymywaniu wyniku jeszcze jeszcze może grać - chociaż wolałbym ogrywać Wilka. Ale przy sytuacjach odrabiania strat wprowadzanie go jest niczym innym, jak sabotażem !

Żuraw, ze względu na szacunek do tego piłkarza nie ma sensu najeżdżać na Niego, jest bez formy i tyle. I albo zacznie pracować w klubie w dziale Marketing/Reklama, albo powinniśmy go bez żalu pożegnać, aby kończył karierę w Warcie Poznań.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 03.05.2011, 08:35
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Najwiekszy problem z naszymi pilkarzami to własnie taki, ze jak bramke strzeli rywal to praktycznie nic sie nie układa. Albo za malo wiary w nich albo nie wiem.
I to jest wlasnie dziwna sytuacja bo w tej kolejce i Jagiellonia i Lechia pokazaly ze mozna sie podniesc i strzelac bramki ...
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.05.2011, 08:58
ronin_ napisał(a):Wyświetl post
Ja dorzucam nijakiego Siwakowa, generalnie niczego chłopak nie pokazuje, a na potwierdzenie tego jaki ma stosunek do gry i wyników świadczyć może wizyta w jednym z krakowskich klubów go-go, dokładnie tego samego wieczora, po porażce z Zabrzem.
To sie możesz przyczepić w ten sposób pewnie do połowy zawodników
Pajlic z Jovanicem w ten sam wieczór usmiechnieci od ucha do ucha bawili sie w Cieniu
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 03.05.2011, 09:07
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
To sie możesz przyczepić w ten sposób pewnie do połowy zawodników
Pajlic z Jovanicem w ten sam wieczór usmiechnieci od ucha do ucha bawili sie w Cieniu

Z ciekawości zapytam ilu z Was po jakiejś wtopie w pracy leży krzyżem na grochu cały wieczór? To jest ich praca i im szybciej to zostanie zrozumiane tym szybciej znikną takie dywagacje. Dla mnie mogą się nawet wzajemnie posuwać byle dobrze grali. Pracownika rozlicza się za pracę a nie za czas wolny. Niestety akurat na dzień dzisiejszy ciężko pochwalić kogoś oprócz Pareiko i może ze dwóch innych.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów