|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mozna sie dowiedziec za co kolega Odin dostal bana?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...92#post1077892
moje standardowe kłotnie z wolfym wy.......ic jak tylko sie skonczą. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zróbcie coś z nim, bo po wygranej z BOT- em sodówa odwaliła i siarę straszliwą robi. Gorzej niż na forum onetu, po prostu żenada
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jak mogę skasować swojego posta na forum sprzed ponad roku ? Czy zgłosić to do odpowiedniej osoby z moderacji czy jakoś inaczej ?
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W temacie http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=28&page=224 koleś glazik nabija posty. 3 posty pod rząd i do tego ten jego podpis.
Ponadto coraz większe i coraz bardziej nachalne są te podpisy pod postami (choćby ten post powyżej) i w dodatku rozciągają forum na długość. Najgorsze jest to że te najbardziej nachalne są polityczne |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Proszę o przejrzenie tematu: Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy ktoś mógłby zaktualizować trochę stronkę? Np. dorzucić nam nasze 2 ostatnie mistrzostwa w dziale "Historia"?
![]() ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Proponuję żeby INFONET zawierał użyteczne informacje a nie służył do reklamy organów ścigania ....
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czy może ktoś coś zrobić w końcu z tym kretynem:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=1898 |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Popieram. Dajcie bana bo gość raz po raz wkleja te same linki -
Ostatnio edytowane przez Kocur : 19.04.2011 o godz. 15:04.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Post 4393 mojego autorstwa wykasować, ripostę poniżej zedytować.
Przepraszam za gnój w temacie. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pisz na przyszłość o jaki temat chodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To i owo na luziku. Przepraszam.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy dałoby rade zamykać tematy meczowe? Powiedzmy godzinę przed meczem i otworzyć dzień później, to co się tam dzieje, czasami woła o pomstę do nieba. Wiem, że nie raz już były takie propozycje i nic z tego nie wychodzi na razie,ale ile by to rozwiązało problemów i zaoszczędziło nerwów.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wątek zamykania tematów meczowych był poruszony m.in. tutaj:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2437 i tutaj: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...61#post1068861 Szczególnie podkreślam wątki: - meczowego chata/shoutboxu (nie doczekałem ani jednego maila od osoby chcącej pomóc), - funkcji ignoruj, - "trzepania kasy" na tej paplaninie, - pomocy w wyłapywaniu postów obrażających innych. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na razie tematy meczowe pełnią - świadomie - rolę shoutboxu. Co nie znaczy, że nie są moderowane. Po meczu - jeśli okazuje się że użytkownicy łamali zasady wątku - lecą kartki. Ale za obrażanie, a nie za cieszenie się z bramki czy narzekanie na zmarnowaną sytuację.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Malujemy Wiślackie Okolice! - ostatnie posty do usunięcia ( łącznie z moim).
![]() Podziękował.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 25.04.2011 o godz. 20:16.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Prowokator ? http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=61274
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Który mod mi dał bana za słowo partacz ? Normalnie przewróciłem się z wrażenia.
W każdym razie ostrzeżenie dla was : nie piszcie w temacie meczowym prawdy o tym jak kto gra. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego ktoś przedłużył mi bana o miesiąc? Powinien mi sie konczyc jakoś pod koniec kwietnia...
Piszę z konta kumpla - Konrad. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Spartolił - o konkretnej sytuacji - ocena gry, czy jak tam wolisz "pisanie prawdy o tym jak kto gra" Partacz - epitet, wyzwisko pod adresem piłkarza swojej drużyny.
Nie narażaj kolegi na bana za udostępnianie konta osobie zbanowanej, czyli de-facto podwójne konto. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale głupie wytłumaczenie
![]()
.
. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Partaczami w dzisiejszym meczu byli wszyscy piłkarze Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Uhmm, czyli rozumiem, że na piłkarza Wisły wypada pisać:
- kaleka - bo się potknął i wyrżnął jak długi, - ch**j - bo ch**jowo podał, - pedał - bo pedalsko się uśmiechnął do kamery itd... Wiadomo, ze "partacz" nie jest jakimś szczególnie ostrym epitetem i moderator mógł sobie darować bana. Pewnie banował wszystkich, jak leci, skoro miało to miejsce w temacie meczowym. Ale co do zasady - nie macie racji.
Ostatnio edytowane przez rav : 01.05.2011 o godz. 09:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przydałoby się zrobić mały porządek z wynalazkiem o nicku Hanys w temacie o Górniku.
Chociaż z drugiej strony zdrowo jest się czasem pośmiać. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Natychmiast zamknąć temat o pucharze Polski. Natychmiast przyjąć 5 nowych adminów co wyczyszczą ten burdel. !!!!!!!! Róbcie coś ....a bo to forum jest na totalnym dnie i w metrze mułu.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Dlaczego grafika z mojego podpisu została zastąpiona żałosnym "tolerancja górą" ?
To taki nieśmieszny żart w stylu Familiady? ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Modów proszę o zwrócenie uwagi na temat Wisła-Lech w dziale piłka nożna.
Zaczynają się mega-rozważania o dzisiejszej akcji protestacyjnej. Posty można przenieść do tematów w dziale ABG w których była już poruszana ta sprawa.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 11.05.2011 o godz. 13:16.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zamiast zamykać ludziom usta dokładnie tak jak to robi rząd, moglibyście wydać jakieś oświadczenie albo coś. Chyba wszyscy wiemy że to co stało się wczoraj nie było okej i zamiecienie sprawy pod dywan nic nie pomoze. O tym moze świadczyć to że ciągle gdzieś ludzie o tym piszą. Wiem że poziom żenady w komentarzach jest wielki, ale tak samo było wczoraj na meczu z obu stron. Pozdro
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|