|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012? | |||
| Tak |
|
333 | 52,28% |
| Nie |
|
304 | 47,72% |
| Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Z przykrością zawiadamiamy, że w drodze loterii Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012™ nie został wylosowany.
Platini - dawaj bilety !!! |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Gratulacje dynek
![]() Ja niestety biletów nie dostałem, najbardziej liczyłem na mecz C1-C2 w Gdańsku, ale no cóż, tak wyszło. Chociaż nie wiem, czy najlepiej na Euro nie pojechać do Wrocławia do fan parków, czy jak to się nazywa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja tam trafiłem półfinał w Doniecku
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
U mnie kupa :(
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
C1 - C4 w Gdańsku
![]()
Nowodworek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dostałem potwiedzenia mailem na oba szczęśliwe konta, piątkowe przecieki okazały się więc prawdziwe
. |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS Jeśli ktoś nie dostał jeszcze maila to warto sprawdzić w spamie, u mnie właśnie tam znalazł się z jeden z oczekiwanych listów. Powód: Strumień świadomości
Ostatnio edytowane przez Usulovski : 29.04.2011 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Czyli mam rozumieć, że jeśli zaczęli wysyłać już do tych co zostali wylosowani, to już tylko będą takiej treści przychodzić wiadomości, że zostało się wylosowanym w przypadku jeśli jeszcze nie otrzymałem maila od uefa'y?
Mam nadzieje, że zostałem zrozumiany. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
z tego co wie to tak własnie jest.
Tylko zeby potem nie było do mnie pretensji, że tak pisałem a ty biletu nie dostałes ![]() |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Losowo wysyłają. Już wczoraj zaczęli i wieczorem znajomy dowiedział się, że jednak nie udało mu się.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
dynek.pl kiedy dostałeś tego maila? Jeśli o mnie o chodzi to nic nie dostałem czyli z tego co piszecie mam szansę heh. Zobaczymy
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Takie pytanie mam. dlaczego poprostu nie wejdziecie na strone UEFA i nie sprawdzicie czy macie bilety czy nie ?
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Na uefie nic nie jest napisane...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Haha wygrałem !
Dwa do gościnnego Gdańska ! Nie mogło być lepiej ! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kumpel wylosował!!! Jadę na grupowy do Kijowa a potem od razu na ćwierćfinał do Gdańska!!!!!
pozdro dla wszystkich! ![]()
BARCA I WISŁA!! DWIE KRÓLOWE!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jeśli ktoś jest chętny mam 4 bilety na półfinał do Kijowa. 4 bilety pierwsza klasa po 270e. Razem 1090e z oplatami dla uefy + 25e dla mnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Raczej to "wszystko" zawrzeć można we frazie"bramka honorowa". Nie aplikowałem ani na pół biletu na tych dziadów. Inna sprawa, że nato co aplikowałem to także nie dostałem.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dostaliście już jakieś info jak zapłacić? Ja mam na portalu bilety przydzielone ale ani maila ani żadnego listu nie dostałem.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja duż dawno dostałem maila z informacją, że wylosowałem bilety na dwa mecze. Informują, żeby czekać na list papierowy z UEFA, gdyż dopiero tam ma być instruktaż co do dalszych kroków. Póki co nic nie przyszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to czekam cierpliwie. Jak dostaniecie te listy papierowe to piszcie. Mój pewnie będzie po francusku bo to była jedyna strona biletowa która wtedy działała.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dostałem list dotyczący płatności za 3 bilety na mecz Polski we Wrocławiu. Otrzymałem go 16 maja a kasa ma się znaleźć na koncie UEFA do 18 maja. Informacja przyszła zwykłym listem, żadnym tam poleconym, nadano ją 11 maja. Mają tam niezły burdel, list mógł iść 2 dni dłużej i bylbym bez szans na zapłatę.
Ale podobno termin płatności przedłużono do 25 maja z powodu opóźnień na poczcie, info telefoniczne z kolejki po cukier, nie potwierdzone. . |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|