The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2011, 08:57
Drugi raz z rzędu kołowrotki na F nie przeczytały mi biletu z karty kibica. Żeby było śmieszniej, między tymi dwoma meczami byłem na G i nic się nie działo. Co ciekawe, w obu tych przypadkach kupiłem bilet w dniu meczu, dosłownie kilkanaście-kilkadziesiąt minut przed meczem. Też tak macie?
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 16.04.2011, 09:10
ManiekTS napisał(a):Wyświetl post
Nie słuchaj ludzi na forum, bo połowa z nich sieje na forum ferment...
Pewnie nawet nie wie ile biletów zostało na G

Skoro chciałem kupić bilet na G a w kasie mi powiedzieli, że już wyprzedane to jaki niby ferment sieje?

Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 16.04.2011, 09:12
Spoko, ale jak ja próbowałem jeszcze kupić to kasjerka powiedziała że może jakiś zejść z rezerwacji. Więc to nie do końca prawda że nie ma ani pół biletu i na pewno nie będzie.
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.04.2011, 09:18
Watts napisał(a):Wyświetl post
Drugi raz z rzędu kołowrotki na F nie przeczytały mi biletu z karty kibica. Żeby było śmieszniej, między tymi dwoma meczami byłem na G i nic się nie działo. Co ciekawe, w obu tych przypadkach kupiłem bilet w dniu meczu, dosłownie kilkanaście-kilkadziesiąt minut przed meczem. Też tak macie?
Od kiedy wyrobiłem nową KK nie wszedłem normalnie na ani jeden mecz. Dopiero w tyg. poszedłem do SK i mi wyrobili duplikat bo coś się pochrzaniło. Więc może też idź i niech Ci sprawdzą tą kartę.
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
MarcinPBW93
Junior Member

Od: 12.2010

Stary 18.04.2011, 07:17
Poszukuje jednogo miejsca w aucie do Wrocka ! PRIV
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 18.04.2011, 12:27
mam do sprzedania 1 bilet na mecz ze Slaskiem znajomy niestaty nie moze jechac cena 20 zl(normalnie 25) odbior pod stadionem albo w rynku zainteresowani priv dostepnosc od zaraz do 19
nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Mila : 18.04.2011 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując
Kolus3d
Junior Member

Od: 02.2004

Stary 18.04.2011, 13:43
Witam. Czy ktoś się orientuje jak zdobyć bilet na Legia - Lechia na środę? Dzwonie do Gdańska na info biletowe ale nie odpowiada;/ Tak się złożyło, że od środy będę w Wawie kilka dni i chętnie bym Lechię wspomógł gardłem
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Od: 10.2008

Stary 18.04.2011, 15:01
Takie info raczej na forum Lechii lub stronie stowarzyszenia Lwy Północy szukaj
Co jest takiego szczególnego w atmosferze na stadionie Wisły?
- To, że kibice cały czas dopingują. Cały czas krzyczą i wspierają, nawet gdy drużynie nie idzie. Maor Melikson
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.04.2011, 11:52
Istnieje możliwość kupna jeszcze biletów na czwartkowy mecz ?
Ostatnio edytowane przez Billy : 19.04.2011 o godz. 14:39.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
kamylsky
Member

Od: 11.2007

Stary 19.04.2011, 12:40
Billy napisał(a):Wyświetl post
Istnieje możliwość kupna kupienia jeszcze biletów na czwartkowy mecz ?
podbijam pytanie.
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Stary 19.04.2011, 12:49
z tego co wiem to juz nie ma takiej mozliwosci bo poniedzialek byl ostatnim dniem sprzedazy... Ale mozecie jechac w ciemno i na miejscu probowac kupic bilet pzdr
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 19.04.2011, 12:50
Cytat:
W sobotę 30 kwietnia niepokonana na własnym stadionie w meczach ligowych Biała Gwiazda podejmie w 24. kolejce Ekstraklasy Górnika Zabrze. Sprzedaż wejściówek na to spotkanie rozpocznie się w czwartek, 21 kwietnia.

Bilety można kupować w Strefie Kibica, która znajduje się pod trybuną D. Jest ona otwarta od poniedziałku do piątku od 11:00 do 20:00 oraz w soboty i niedziele od 10:00 do 16:00.

Uwaga: w okresie świątecznym (23, 24, 25 kwietnia) Strefa Kibica będzie nieczynna. Po Karty Kibica oraz bilety zapraszamy ponownie od wtorku 26 kwietnia.

Zobacz mapkę cenową stadionu na mecz z Górnikiem:
http://bp.wisla.krakow.pl/files/plan...cze_zwykle.jpg

* – sektor najzagorzalszych kibiców
** – na sektor rodzinny na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia

Wszystkim posiadaczom nowych Kart Kibica, którzy zdecydują się na zakup biletu, przypominamy, że od rundy wiosennej bilety ładowane będą na Kartę. W związku z tym trzeba okazać ją w momencie zakupu oraz zabrać na stadion, gdyż będzie stanowiła ona wejściówkę na obiekt. W rundzie wiosennej 2011 przy zakupie biletu posiadanie Karty Kibica nie jest obowiązkowe, ale zachęcamy do jej wyrobienia.

Imienne bilety
Zgodnie z nową Ustawą o Bezpieczeństwie Imprez Masowych zakupiony bilet na mecze Wisły jest imienny i może się nim posługiwać tylko i wyłącznie osoba, której dane są umieszczone na wejściówce lub Karcie, na którą załadowano bilet. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion. Na jedną Kartę Kibica lub jeden numer PESEL można kupić wyłącznie jeden bilet. Przypominamy, że za wejściówki można zapłacić tylko gotówką.

Zniżki, zniżki, zniżki
Od rundy wiosennej 2011 Wisła Kraków wprowadziła bogatą ofertę zniżek dla kibiców.

Bilety ulgowe przysługują:

* kobietom
* dzieciom i młodzieży uczącej się
* studentom do 26. roku życia

Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć.

Bilety rodzinne i większy sektor!
Nowością od tej rundy jest również możliwość zakupu biletów na sektor rodzinny. Znajduje się on w sektorze E11, a w związku z ogromnym zainteresowaniem do końca rundy wiosennej został powiększony o dodatkowe 200 miejsc w znajdującym się obok sektorze E12.

Z biletów rodzinnych może korzystać opiekun z dzieckiem do 13. roku życia. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które również będą miały do dyspozycji swoje miejsca siedzące. Jeżeli opiekunem jest osoba mająca uprawnienia do zniżki, to wtedy może zakupić bilet ulgowy.

W dniu meczu z Górnikiem Zabrze w sektorze rodzinnym na najmłodszych kibiców czekać będzie mnóstwo atrakcji, m.in. stanowiska do gry w FIFA11, konkursy plastyczne, malowanie twarzy.

Na Wisłę bezpłatnie
Jednocześnie informujemy, że na wszystkie pozostałe trybuny bezpłatnie mogą wejść tylko dzieci do 6. roku życia. Dzieci będą mogły dostać się na stadion wraz z opiekunem posiadającym ważny bilet. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które będą siedziały na kolanach opiekuna.

Na mecz z Górnikiem Zabrze nie będzie prowadzona sprzedaż biletów przez Internet. O starcie portalu bilety.wisla.krakow.pl Klub poinformuje w osobnym komunikacie.

Wspieraj Białą Gwiazdę w drodze po mistrzowską koronę sezonu 2010/2011 – przyjdź na nowy stadion Wisły przy Reymonta 22!
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
kamylsky
Member

Od: 11.2007

Stary 19.04.2011, 13:15
Mila napisał(a):Wyświetl post
z tego co wiem to juz nie ma takiej mozliwosci bo poniedzialek byl ostatnim dniem sprzedazy... Ale mozecie jechac w ciemno i na miejscu probowac kupic bilet pzdr
Wiem ze mozemy jechac bez biletu tylko problem w tym ze niewiadomo czy je dostaniemy przed meczem bo duze zainteresowanie podobno
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.04.2011, 13:36
Może są jeszcze jakieś bilety, nie ma informacji na stronie stowarzyszenie że się skończyły, a w komentarzach Ewcia pisała że jak się skończy sprzedaż to napiszą ile poszło...

Może jeszcze jakiś jeden dzień sprzedaży? Albo godzinka?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Stary 19.04.2011, 13:51
to nie jest tak ze skwk dostalo pule biletow i beda je sprzedawac do konca a jak nie to wyrzuca... Po pierwsze skwk musi przeslac listy z danymi osob ktore sie wybieraja na mecz po drugie musi zwrocic nie sprzedane bilety- trafia znowu do kas wczoraj z tego co czytalem zostalo 900 biletow we wroclawiu jak cos to zadzwoncie do kas w czwartek rano ile maja biletow jak powyzej 300 to jedzcie a jak ponizej to lepiej sobie darowac pzdr

ps dziaiaj sobie przypomnieliscie ze jest mecz?
Ps2 odrazu przypominam ze 7 maja gramy Lechia zeby sie znowu niektorz nie obudzili po majowce ze jest mecz...
Ostatnio edytowane przez Mila : 19.04.2011 o godz. 13:53.
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.04.2011, 07:33
A ja mam pytanie- czy wie ktos cos o biletach na supervip?
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.04.2011, 10:14
Jak to jest z biletami? Czy jak bilet kosztuje powiedzmy 19zł ulgowy, a nie mam karty kibica to place cos wiecej, czy tylko te 19zl?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.04.2011, 10:43
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Jak to jest z biletami? Czy jak bilet kosztuje powiedzmy 19zł ulgowy, a nie mam karty kibica to place cos wiecej, czy tylko te 19zl?
Pokazujesz tylko legitymację szkolną/ studencką i masz bilet zniżkowy, karta kibica na ten moment nie jest Ci potrzebna, nie ma również już opłaty manipulacyjnej jak to wcześniej było.

Warto mieć legitymację, bo nie wiadomo na kogo trafisz w kasie, ostatnio miałem taki przypadek, że musiałem okazać legitymację kolegi do zakupu ulgowego, wcześniej się tak nie zdarzyło.

No chyba, że kupujesz dla dziewczyny wtedy nie potrzebujesz nawet legitymacji.

Pozdrawiam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Berto
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 24.04.2011, 13:28
Witam

pytanie mam tego typu, jak to jest z sektorem G5 czy można się na niego dostać z innej części G? przejścia są otwarte czy też nie? Bo kumpel wchodzi wejściem dla fanclubów a ja m am karnet i szukamy sposobu żeby znaleźć się na jednym sektorze. Ewentualnie może ktoś wie czy czytniki na trybunie G obsługują tylko bilety dla danego sektora czy też można wejść np. na G5 mając bilet bądź karnet na inny sektor(np. G1)? Z góry dzięki za odp.

PS. Wiem że taki temat był już poruszany na forum, ale nie mogłem niestety znaleźć odpowiedzi na te pytania.
Odpowiedz cytując
Mako
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.04.2011, 13:40
Masz karnet a zadajesz pytanie jakbyś szedł pierwszy raz na mecz. Możesz mieć na G1 a siedziec na G5. Pozdro.
Odpowiedz cytując
Berto
Junior Member

Stary 24.04.2011, 14:18
Chyba się nie zrozumieliśmy. Pierwsza rundę jestem na G i przeważnie chodzę na G2 i nie wiem po prostu jak to jest z przejściem z G5 na pozostałe sektory, z racji tego że był tam sektor gości i trochę inaczej to wygląda niż na pozostałej części trybuny. Naprawdę nie idę pierwszy raz na mecz...
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 24.04.2011, 14:36
Ja widziałem jak z G5 na G4 przeskakiwali przez te "pleksy" ale na dole bo tam masz tą barierkę i będziesz miał łatwiej .
Odpowiedz cytując
Berto
Junior Member

Stary 24.04.2011, 14:55
No jeśli przejście na górze sektora będzie zamknięte to będzie to jedyne wyjście dzięki
Odpowiedz cytując
ero781
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 24.04.2011, 15:47
ludzie bramki na sektor G są obojętnymi tzn że jak ja mam np: karnet na G3 to moge wejśc również bramką G5/G1 i resztą zawsze wchodze G/1 bo nie musze obkrążac tych głupich metalowych domków
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Odpowiedz cytując
Berto
Junior Member

Stary 24.04.2011, 16:01
I o taką odp. mi chodziło...też mam na G3 i zawsze wchodziłem tym właśnie wejściem, nie wiem dlaczego, z przyzwyczajenia chyba, dlatego po prostu nie wiedziałem czy można skorzystać z innego wejścia. Teraz wszystko jasne, dzięki. Temat uważam za zamknięty.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 25.04.2011, 13:24
Cytat:
Po przerwie świątecznej od wtorku 26 kwietnia ponownie ruszy sprzedaż biletów na mecz Wisły Kraków z Górnikiem Zabrze, który rozegrany zostanie na stadionie im. Henryka Reymana 30 kwietnia o godz. 16:15.

Strefa Kibica, gdzie sprzedawane są bilety, czynna będzie w dni powszednie od godz. 11:00 do godz. 20:00, a w sobotę od godz. 10:00. Tego samego dnia ponownie otwarty zostanie sklep z pamiątkami Wiślacki Świat.

Więcej informacji na temat sprzedaży biletów znaleźć można tutaj. (kliknij)

Przypominamy również, że we wtorek Strefę Kibica odwiedzą piłkarze pierwszej drużyny Wisły Kraków. Od godz. 17:30 do godz. 18:30 na fanów będą czekać Filip Kurto, Rafał Boguski i Andres Rios, natomiast w czwartek 28 kwietnia, również od 17:30 do 18:30: Serge Branco, Sergei Pareiko i Maciej Żurawski.

Wspieraj Białą Gwiazdę w drodze po mistrzowską koronę sezonu 2010/2011 – przyjdź na nowy stadion Wisły przy Reymonta 22!
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Od: 06.2007

Stary 26.04.2011, 10:19
Mam pytani ejak wgląda sprawa biletów na sektor rodzinny czy muszę podawać jakies dane dziecka a jak tak to jakie?
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.04.2011, 13:44
pesel i imie nazwisko oczywiscie
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
kubus20
Junior Member

Od: 08.2006

Stary 27.04.2011, 16:33
Hej hej Nie wiecie jak sie ma sytuacja z biletami na górnika? sprzedaja sie dobrze? bedzie mozna kupic przed meczem? jak myslicie? na D i F? Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.04.2011, 16:37
kubus20 napisał(a):Wyświetl post
Hej hej Nie wiecie jak sie ma sytuacja z biletami na górnika? sprzedaja sie dobrze? bedzie mozna kupic przed meczem? jak myslicie? na D i F? Pozdrawiam
Nie posiadamy takiej informacji, jak sprzedają się bilety, dziś popołudniu zakupiłem jeszcze na sektor G, więc myślę, że spokojnie kupisz przed meczem na narożniki. Oczywiście nie mówię, że na 100%, ale szanse na pewno są.

Póki co nie pojawiała się też żadna oficjalna informacja na temat braku biletów na któryś z sektorów, więc śledzić też oficjalną stronę.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów