|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Drugi raz z rzędu kołowrotki na F nie przeczytały mi biletu z karty kibica. Żeby było śmieszniej, między tymi dwoma meczami byłem na G i nic się nie działo. Co ciekawe, w obu tych przypadkach kupiłem bilet w dniu meczu, dosłownie kilkanaście-kilkadziesiąt minut przed meczem. Też tak macie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Skoro chciałem kupić bilet na G a w kasie mi powiedzieli, że już wyprzedane to jaki niby ferment sieje? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spoko, ale jak ja próbowałem jeszcze kupić to kasjerka powiedziała że może jakiś zejść z rezerwacji. Więc to nie do końca prawda że nie ma ani pół biletu i na pewno nie będzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Poszukuje jednogo miejsca w aucie do Wrocka ! PRIV
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
mam do sprzedania 1 bilet na mecz ze Slaskiem znajomy niestaty nie moze jechac cena 20 zl(normalnie 25) odbior pod stadionem albo w rynku zainteresowani priv dostepnosc od zaraz do 19
nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Mila : 18.04.2011 o godz. 15:55.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Witam. Czy ktoś się orientuje jak zdobyć bilet na Legia - Lechia na środę? Dzwonie do Gdańska na info biletowe ale nie odpowiada;/ Tak się złożyło, że od środy będę w Wawie kilka dni i chętnie bym Lechię wspomógł gardłem
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Takie info raczej na forum Lechii lub stronie stowarzyszenia Lwy Północy szukaj
![]()
Co jest takiego szczególnego w atmosferze na stadionie Wisły?
- To, że kibice cały czas dopingują. Cały czas krzyczą i wspierają, nawet gdy drużynie nie idzie. Maor Melikson |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Istnieje możliwość kupna jeszcze biletów na czwartkowy mecz ?
Ostatnio edytowane przez Billy : 19.04.2011 o godz. 14:39.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
z tego co wiem to juz nie ma takiej mozliwosci bo poniedzialek byl ostatnim dniem sprzedazy... Ale mozecie jechac w ciemno i na miejscu probowac kupic bilet pzdr
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wiem ze mozemy jechac bez biletu tylko problem w tym ze niewiadomo czy je dostaniemy przed meczem bo duze zainteresowanie podobno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może są jeszcze jakieś bilety, nie ma informacji na stronie stowarzyszenie że się skończyły, a w komentarzach Ewcia pisała że jak się skończy sprzedaż to napiszą ile poszło...
Może jeszcze jakiś jeden dzień sprzedaży? Albo godzinka? ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
to nie jest tak ze skwk dostalo pule biletow i beda je sprzedawac do konca a jak nie to wyrzuca... Po pierwsze skwk musi przeslac listy z danymi osob ktore sie wybieraja na mecz po drugie musi zwrocic nie sprzedane bilety- trafia znowu do kas wczoraj z tego co czytalem zostalo 900 biletow we wroclawiu jak cos to zadzwoncie do kas w czwartek rano ile maja biletow jak powyzej 300 to jedzcie a jak ponizej to lepiej sobie darowac pzdr
ps dziaiaj sobie przypomnieliscie ze jest mecz Ps2 odrazu przypominam ze 7 maja gramy Lechia zeby sie znowu niektorz nie obudzili po majowce ze jest mecz...
Ostatnio edytowane przez Mila : 19.04.2011 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie- czy wie ktos cos o biletach na supervip?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak to jest z biletami? Czy jak bilet kosztuje powiedzmy 19zł ulgowy, a nie mam karty kibica to place cos wiecej, czy tylko te 19zl?
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Warto mieć legitymację, bo nie wiadomo na kogo trafisz w kasie, ostatnio miałem taki przypadek, że musiałem okazać legitymację kolegi do zakupu ulgowego, wcześniej się tak nie zdarzyło. No chyba, że kupujesz dla dziewczyny wtedy nie potrzebujesz nawet legitymacji. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Witam
pytanie mam tego typu, jak to jest z sektorem G5 czy można się na niego dostać z innej części G? przejścia są otwarte czy też nie? Bo kumpel wchodzi wejściem dla fanclubów a ja m am karnet i szukamy sposobu żeby znaleźć się na jednym sektorze. Ewentualnie może ktoś wie czy czytniki na trybunie G obsługują tylko bilety dla danego sektora czy też można wejść np. na G5 mając bilet bądź karnet na inny sektor(np. G1)? Z góry dzięki za odp. PS. Wiem że taki temat był już poruszany na forum, ale nie mogłem niestety znaleźć odpowiedzi na te pytania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Masz karnet a zadajesz pytanie jakbyś szedł pierwszy raz na mecz. Możesz mieć na G1 a siedziec na G5. Pozdro.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Chyba się nie zrozumieliśmy. Pierwsza rundę jestem na G i przeważnie chodzę na G2 i nie wiem po prostu jak to jest z przejściem z G5 na pozostałe sektory, z racji tego że był tam sektor gości i trochę inaczej to wygląda niż na pozostałej części trybuny. Naprawdę nie idę pierwszy raz na mecz...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ja widziałem jak z G5 na G4 przeskakiwali przez te "pleksy" ale na dole bo tam masz tą barierkę i będziesz miał łatwiej .
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No jeśli przejście na górze sektora będzie zamknięte to będzie to jedyne wyjście
dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
ludzie bramki na sektor G są obojętnymi tzn że jak ja mam np: karnet na G3 to moge wejśc również bramką G5/G1 i resztą zawsze wchodze G/1 bo nie musze obkrążac tych głupich metalowych domków
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I o taką odp. mi chodziło...też mam na G3 i zawsze wchodziłem tym właśnie wejściem, nie wiem dlaczego, z przyzwyczajenia chyba, dlatego po prostu nie wiedziałem czy można skorzystać z innego wejścia. Teraz wszystko jasne, dzięki. Temat uważam za zamknięty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam pytani ejak wgląda sprawa biletów na sektor rodzinny czy muszę podawać jakies dane dziecka a jak tak to jakie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pesel i imie nazwisko oczywiscie
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Hej hej Nie wiecie jak sie ma sytuacja z biletami na górnika? sprzedaja sie dobrze? bedzie mozna kupic przed meczem? jak myslicie? na D i F? Pozdrawiam
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Póki co nie pojawiała się też żadna oficjalna informacja na temat braku biletów na któryś z sektorów, więc śledzić też oficjalną stronę. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|