|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kilka tygodni temu ruszył drugi sezon Spratacusa. Wszystkim polecam, dużo krwi, cycków i wybuchów czyli to co każdy z nas lubi najbardziej a tylko niektórzy boją sie przyznac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Bo coś mi sie wydaje, że zgubiłeś słowo prawie przed pogrubionym wyrazem ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
The Wire jest nudny jak sk....yn. Zawsze oglądam jakiś odcinek serialu przed snem i tylko The Wire mnie usypiało. Lost, Dexter i inne sprawiały że chodziłem spać o 4 bo musialem obejrzeć następny odcinek
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Najlepszy serial to Spartakus 2 sezon jest rewelacyjny taki prolog do 1 sezonu
a Supernatural co sezon to lepsze odcinki i bardziej ciekawiej się robi polecam Fringe- Na granicy Światów tez ciekawy ![]() ![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
zacząłem wczoraj
Nawet w okolicach poziomu The Wire póki co sie nie kręci ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
to prequel "spartakusa" drugi sezon może nie powstać bo Whitefield ma raka i nie może grać, mieli dobrać jako spartakusa Wentwortha Millera, ale moim zdaniem to by była pomyłka chłopiec wygląda jak jakaś ciota a nie jak gladiator Co do seriali to zraziłem sie po 5 sezonie do Dextera. chyba za długo go już ciągną natomiast bardzo wciągnął mnie Breaking Bad - rewelacyjny serial, miał być po prostu o kolesiu co robi dragi , ale rozwinął się w fajnym, psychologicznym kierunku ![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niepotrzebnie zajrzałem do tego tematu
. Jak nie oglądam i nie ściągam nigdy seriali, to zacząłem oglądać w piątek Breaking Bad, a teraz się będe zabierał do oglądania 8 odcinka drugiego sezonu . Przy czym 3 się już ściąga. Naprawdę dobry serial.![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Zaraziłem pare osób z forum tym serialem
Polecam filmik z mojego opisu i tą scene:http://www.youtube.com/watch?v=61pqMZr1ps0 (z 10. odcinka 2. sezonu) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To ja polecę chyba strone z największym zbiorem seriali z megavideo - multum tego jest do wyboru do koloru
![]() http://iitv.info/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy mógłby ktoś mi polecić jakiś serial komediowy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Entourage?
Community? American Dad ? musisz sprecyzowac dokladnie co lubisz etc,bo sa gusta i gusciki Miodowe lata? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
up^
Family guy jeśli chodzi o kreskówki! ![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
sorki faktycznie nie sprecyzowałem ale ciężko to określić. Chodzi o jakiś amerykański serial komediowy typu The Big Bang Theory albo modern family. Coś śmiesznego i lekkiego w odbiorze. A jak to mówi mój brat "durna amerykańska komedia"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Californication!!! Serdecznie polecam
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
co do Family Guya to American Dad bije go o głowe.
Tak jak kolega wyżej Californication lekkie, Fox Mulde rucha co odcinek dobre dupy. Ja polecam Entourage. Jeśli nie ogladałeś.....to lepiej zacznij ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
How I Met Your Mother, Two And a Half Men, Breaknig In, The League, Traffic Light, Weeds. Polecam sobie te komedyjki przetestować. Pozdrawiam
![]()
fortune's always hiding
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Game of thrones, The Borgias - bardzo gorąco polecam, dwa świetne seriale!
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A ja zarekomenduje coś o lekkim zabarwieniu erotycznym. W polskiej TV sie nie pojawił, jednak po 2 oglądniętych sezonach mogę w pełni potwierdzić wysoką notę widzów:
![]() http://www.filmweb.pl/serial/Sekretn...rl-2007-430084 ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A ja szukam serialow, ktore maja dobry klimat. Bardzo mi sie podobala Rodzina Soprano. Jakie seriale polecicie z dobrym klimatem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lie to me, Dexter, Californication, Breaking Bad, Spartacus, Game of Thrones, The Borgias, Boardwalk, The Mentalist, Sherlock. Według mnie każdy z nich ma dobry klimat.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o taki klimat, to chyba najlepszą produkcją jest The Wire. Zdecydowanie polecam. Według mnie najlepszy serial w historii telewizji.
http://www.filmweb.pl/serial/Prawo+ulicy-2002-87721 ![]()
fortune's always hiding
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boardwalk Empire! Super serial! Początkowe odcinki troche przynudzają ale juz od 4 odcinka gruba akcja, tylko jeden sezon 12 odcinkow, gra Steve Buscemi.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ktoś z forumowiczów wie kiedy rozpocznie się emisja drugiej serii Gry o tron
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Drugi sezon GoT - wiosna (kwiecień) 2012. Jak ktoś się nudzi, polecam The Killing - chyba najbardziej zaskakująca (oczywiście pozytywnie) serialowa premiera minionego sezonu.
Ostatnio edytowane przez Janek_wad : 25.06.2011 o godz. 01:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Też polecam The Killing. Spokojna narracja, praktycznie zero akcji a ogląda się niesamowicie. Dla fanów klimatu typu kilku podejrzanych i przez cały sezon rozkimna kto jest mordercą. Coś pomiędzy Siedem, Twin Peaks, a książkami A. Christie.
Finał był niedawno, także ostrożnie z wchodzeniem na Filmweb i inne strony bo mogą być spoilery w komentarzach. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
drugi sezon startuje na jesień ![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Z komediowych polecam angielski "Father Ted" o katolickim księdzu w Irlandii. No, w papalandzie, to tego raczej nie puszczą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Pryz okazji komediowych klimatów, polecam Blue Mountain State, a jeżeli chodzi o 'klimat' to Lie to me faktycznie wciąga, wszystkie sezony można szybko i z zainteresowaniem obejrzeć. Natomiast Boardwalk Empire zachwalał mi znajomy i dobrze słyszeć, że po kilku odcinkach nabiera rozpędu bo osobiście po pierwszych dwóch nie miałem wielkiej ochoty by kontynuować.
I jeszcze pytanie odnośnie: Human Target, warto zacząć oglądać? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|