|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Odnosze wrarzenie ze od kiedy Skorza zaczal wypowiadac zdanie "liga bedzie ciekawsza" to naprawde w naszej pilce sie dzieja niezle jaja hehe
A co do Podbeskidzia to mysle ze wiecej w ich zwyciestwach zaslugi Wisly i Amici niz ich samych. Nasze druzyny z trudem mobilizuja sie na lige a wez tu graj z I ligowcem o jakichs Pucharek Polski ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ależ ten Arboleda mnie wkurza tymi symulkami...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ta czarna piz.da znowu cyrki rozpoczyna...
No to z sedziego zrobi pacynke za ta kartke ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 19.04.2011 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wreszcie się jakiś odważny sędzia znalazł i dał Marmoledzie żółtko. Może to go wreszcie uspokoi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
widze ze "uwaziaj uwaziaj" znowu odpiernicza maniane, czarnego normalnie dotkac nie mozna bo kladzie sie conajmniej jakby perfidnie dostal z lokcia. Podbeskidzianie musza uwazac na czarny paluszek Arboledy
![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Alez kontra, ja pierdziele
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
2-0! No to po Amice
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ale jaja ! 2-0
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
2:0, Malinowski to jest prze gość
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Baj Baj Amica
PS. Ten komentator to dopiero odpierdziela maniane |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2:0
Ale jaja ![]() I do tego po jakiej kontrze. Żaden fart, bardzo ładnie rozegrana kontra, masakrująca skuteczność: 4 sytuacje, dwa gole. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
2:0 ja nie mogę
Widać to nie przypadek, że my z nimi przegrali 3:2 w dwumeczu.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
To Podbeskidzie to jakas masakra
Niezle chlopaki graja, trzeba przyznac |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
idzie idzie idzie Podbeskidzie
ale jada Amikorzy oby utrzymali ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
haha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to Kolejorz może się żegnac z PP
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jasina za chwile zejdzie z tych emocji
![]() Ale mecz świetny... |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Malinowski
Drugi mecz, drugi raz wchodzi pod koniec meczu i drugi raz daje w dupę kuchenkom ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
haha 2 ucho na sucho
Nie dziwi mnie to jakos ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przeszli Wisłę, prawdopodobnie przejdą i Amicę, a przed nimi perspektywa finału, a można i zaryzykować stwierdzenie, że i europejskie puchary... To jest właśnie piękno sportu, gdzie "gwiazdy", które są przepłacane zostają ogrywane przez piłkarzy z wiarą we własne umiejętności i o wiele szczuplejszą pensją niż rywale. W przyszłym sezonie mogą namieszać w Ekstraklasie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Spokojnie chłopaki Amcia to szczęściarze im zawsze może sie udać.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcialbym zobaczyc takie samo zaangazowanie w tym temacie jutro gdy bedzie grac Lechia.
Co was obchodzi mecz drugoligowca z Amika? ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko ciekawe, któremu z piłkarzy Podbeskidzia zostanie zafundowane darmowe badanie prostaty? Ten Malinowski powinien mieć się na baczności...
Bo to mecz pierwszoligowca z Amiką? I pierwszoligowiec wygrywa 2:0? Prowadzi 3:1 w dwumeczu? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
a jak my z nimi przegralismy to wszyscy po nas jechali jaka to kompromitacja itd... Ciekawe, jesli Amica dzisiaj przegra to czy z nich tez sie beda tak smiac..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Myślę że bardziej jest to mecz zespołu który nas wyeliminował z mistrzem Polski który jest w kiepskiej formie.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|