The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2011, 15:23
Wiesz Sartre, lepiej aby ten czarny scenariusz się nie sprawdził . Wolałbym, aby w lidze rywalizowały ze sobą silna Legia i Wisła pod przewodnictwem Holendrów, niż abyśmy znowu zagryzali paznokcie z żalu, oglądając powtórkę z Levadii czy Tbilisi, albo Vetry czy Wiednia. Wystarczy już tych kompromitacji, co najmniej do końca obecnego wieku.

Dlatego serdecznie dziękuję polskiej myśli szkoleniowej - im dalej od nas, tym lepiej. Nie chcę, by kolejny trener zamiast szkolić drużynę sprzedawał u nas swoje książki albo zaklinał rzeczywistość. Niech leśne dziadki z Polskiego Związku Pensji i Nagród siedzą sobie przy kominku albo zapraszają się na obiadki - ich sprawa. Ja cieszę się, że mamy dobrego trenera i dyrektora, którzy chcą i potrafią prowadzić klub i mam nadzieję, że po latach pucharowej posuchy znowu będziemy dumni z gry Wisełki w Europie.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.04.2011, 16:35
Jak najdalej od Polskiej (chorej) mysli szkoleniowej.

Nawet niechce pisac bo kazdy widzi ze taktyka szkoleniowca z Polski to dluga pilka do napastnika i na tym koncza sie jego pomysly na gre.

Trzeba bylo juz dawno zamiast Engelow ,Kasperczakow(za drugim razem),Skorzy zatrudnic Maaskanta i mysle ze sukcesy by juz byly.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.04.2011, 16:39
Na razie Maskaant żadnych sukcesów nie odniósł z Wisłą, a do końca sezonu bardzo daleka droga (a Wisła ma jeden z najgorszych jak nie najgorszy terminarz, za sobą mamy mecze w większości z outsiderami ligi) i Skorża czy Bakero mogą Maskaanta jeszcze wyprzedzić, ale byście mieli oczka
Zbyt mocno się podniecacie. Żebyście z ręką w nocniku nie obudzili się na koniec sezonu czy potem w pucharach.
Łatwo jest się wyśmiewać teraz ze Skorży gdy Wiśle sprzyja więcej szczęscia w meczach, ale role mogą się w każdym momencie odwrócić.. poprzedni sezon chyba nic Was nie nauczył. Tyle ze wtedy to Wisła była tam gdzie dziś Amika, a potem.. jak się skończyło pisac nie muszę. A w tym sezonie jest jeszcze większy ścisk. Taka Amika wygrała jeden mecz z Legią i przeskoczyła o 4 czy 5 miejsc w tabeli.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.04.2011 o godz. 16:46.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.04.2011, 16:39
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Wiesz Sartre, lepiej aby ten czarny scenariusz się nie sprawdził . Wolałbym, aby w lidze rywalizowały ze sobą silna Legia i Wisła pod przewodnictwem Holendrów, niż abyśmy znowu zagryzali paznokcie z żalu, oglądając powtórkę z Levadii czy Tbilisi, albo Vetry czy Wiednia. Wystarczy już tych kompromitacji, co najmniej do końca obecnego wieku.

Dlatego serdecznie dziękuję polskiej myśli szkoleniowej - im dalej od nas, tym lepiej. Nie chcę, by kolejny trener zamiast szkolić drużynę sprzedawał u nas swoje książki albo zaklinał rzeczywistość. Niech leśne dziadki z Polskiego Związku Pensji i Nagród siedzą sobie przy kominku albo zapraszają się na obiadki - ich sprawa. Ja cieszę się, że mamy dobrego trenera i dyrektora, którzy chcą i potrafią prowadzić klub i mam nadzieję, że po latach pucharowej posuchy znowu będziemy dumni z gry Wisełki w Europie.
A trenerzy z innych krajów niż Holandia mogą być? Np. z Francji, Włoch, Niemiec itd? Rumuni też źli?
(Petrescu też już za słaby?)

Nie wiem skąd ten szalony pomysł że na przykładzie Maaskanta akurat tylko Holandia i tylko wzorce holenderskie. Przecież on w Polsce jeszcze NIC nie wygrał. Niech chociaż zdobędzie MP. Niech chociaż wejdzie do fazy grupowej LE bo o LM nie ma co marzyć. No i niech wyjdzie z tej grupy w LE wtedy będzie można pisać do innych patrzcie i uczcie się

Na razie dajmy na luz. Bo przyjdzie przeciętny trener z Niemiec i wejdzie do LM bo okaże się że wzorce niemieckie bardzie pasują do naszych siermiężnych polskich uwarunkowań.

Zgadzam się z tym co napisał aNouc. Więcej dystansu, więcej rozumu a mniej emocji w ocenie ludzi (trenerów). Nie fetujmy trenera Maaskanta zanim jeszcze nic nie wygrał! Odniesie jakikolwiek sukces - pochwały go nie ominą
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 18.04.2011 o godz. 16:45.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.04.2011, 17:17
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Na razie Maskaant żadnych sukcesów nie odniósł z Wisłą, a do końca sezonu bardzo daleka droga (a Wisła ma jeden z najgorszych jak nie najgorszy terminarz, za sobą mamy mecze w większości z outsiderami ligi) i Skorża czy Bakero mogą Maskaanta jeszcze wyprzedzić, ale byście mieli oczka
W tym sezonie nie ma czegoś takiego jak outsider. Według mnie Jagiellonia (38 pkt.) i Cracovia (19 pkt.) to drużyny na bardzo zbliżonym poziomie. Zresztą terminarz Wisły nie wydaje mi sie jakoś strasznie ciężki. Z najtrudniejszymi przeciwnikami Wisła gra u siebie (Lech, Polonia, Cracovia), a z przeciętniakami na wyjeździe (Lechia, Śląsk, Zagłebie). Wyjazd na Legię traktuję jako wielką zagadke. Może się skończyć albo fartownym zwycięstwem Legii (jak z Leszkiem) albo ich pogromem jak choćby na wiosnę 2010.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.04.2011, 19:09
widzieliście jaki Maciej Skorża stał się nerwowy?
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ynXZueYwjEw

Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Stary 18.04.2011, 19:15
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
Mistrz!!!
the end
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.04.2011, 19:26
"To jest czerwona kartka! to jest czerwona kartka !!"

Leże i kwicze

Co nie zmienia faktu, że Maciuś miał rację i czerwień powinna być
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 18.04.2011, 19:27
Co, mistrz ?
Slusznie sie w....il. Przerysowali Legie we Wronkach na cacy. To byla czerwien dla Kotorowskiego.
Szkoda ze Skorza nie .......nal temu z choragiewka.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 18.04.2011, 19:41
Nie rozumiem pojazdu.
Jak się w....ił na Amice jak nam nie podyktowano ewidentnego karnego, to wszystko uzasadnione?
Jest trenerem Legii, to jasne, że się poirytował lekko mówiąc. Przekręcili ewidentnie, to ma podziękować i wszystko cacy?
A w ogóle to Kotorowskiego w tej sytuacji winiłbym najmniej.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.04.2011, 19:46
Obrona zaspala i nie ma tlumaczenia ze pilka zmierzała na aut czy rozny - czerwona kartka i Kotorowskiego byc nie powinno. Irytacja Skorzy w 100% uzasadniona. Najlepszy to arbiter techniczy - Odejdz ode mnie, wracaj
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.04.2011, 19:50
Zareagował prawidłowo.
A techniczny to jakiś buc.
Do młodszego i zajmującego niższą hierarchię Mowlika per pan a do Skorży na ty...
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 18.04.2011, 20:20
Świetnie zareagował. Pełna kultura, a nie pojazd w stylu Janusza Wójcika, czy innego kretyna. A ten palant techniczny powinien się ogarnąć, bo jak tak płaczą, żeby sędziów szanować, to niech najpierw oni szanują innych.
W sumie to szkoda mi Skorży, widać, że to jest gość na poziomie... tylko te wyniki...
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.04.2011, 20:26
Mówicie, że Skorża nerwowy? Przecież to, co pokazał, to był szczyt opanowania. Przekręt tak ewidentny, że bije po oczach, a on pełna kultura, ani jednego przekleństwa! I tylko nie wiem już sam, co myśleć: skrajna indolencja sędziego czy szerokie plecy Amiki.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.04.2011, 20:48
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Mówicie, że Skorża nerwowy? Przecież to, co pokazał, to był szczyt opanowania. Przekręt tak ewidentny, że bije po oczach, a on pełna kultura, ani jednego przekleństwa! I tylko nie wiem już sam, co myśleć: skrajna indolencja sędziego czy szerokie plecy Amiki.
Sam się dziwie, że żadnej wiązanki nie puścił. W sumie nie wiem z czego tutaj można się śmiać. Postawmy Maaskanta w takiej sytuacji - inaczej by zareagował? Także byście się śmiali? Trenerowi bylibyśmy brawo. Dlatego brawa dla Skorży i niech Małek dostanie bana na sędziowanie na jakimkolwiek szczeblu. Choć w nagrodę pewnie awansują go na międzynarodowego

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Obrona zaspala i nie ma tlumaczenia ze pilka zmierzała na aut czy rozny - czerwona kartka i Kotorowskiego byc nie powinno. Irytacja Skorzy w 100% uzasadniona. Najlepszy to arbiter techniczy - Odejdz ode mnie, wracaj
Dla mnie sprawa jest oczywista, ale może to ja nie znam przepisów- faul bramkarza poza polem karnym - czerwona kartka. Małek - Wałek po tym meczu powinien od razu do Wrocławia jechać
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Stary 18.04.2011, 20:53
Ciekawostka tabela za 3 ostatnie kolejki
Ekstraklasa
RAZEM DOM WYJAZD MECZE BEZPOŚREDNIE
1. Polonia Warszawa 3 9 3 0 0 6-1 1 0 0 1-0 2 0 0 5-1
2. Wisła Kraków 3 7 2 1 0 7-3 2 0 0 5-1 0 1 0 2-2
3. Jagiellonia Białystok 3 6 2 0 1 3-2 1 0 0 1-0 1 0 1 2-2
4. Górnik Zabrze 3 5 1 2 0 2-1 1 1 0 1-0 0 1 0 1-1
5. Arka Gdynia 3 4 1 1 1 3-1 1 0 0 3-0 0 1 1 0-1
6. Zagłębie Lubin 3 4 1 1 1 4-4 1 0 1 2-2 0 1 0 2-2
7. Lech Poznań 3 4 1 1 1 3-3 1 1 0 3-2 0 0 1 0-1
8. Korona Kielce 3 4 1 1 1 4-5 0 1 1 3-5 1 0 0 1-0
9. Ruch Chorzów 3 4 1 1 1 3-4 0 0 1 0-2 1 1 0 3-2
10. Widzew Łódź 3 3 0 3 0 2-2 0 2 0 0-0 0 1 0 2-2
11. Cracovia 3 3 1 0 2 3-4 1 0 0 3-0 0 0 2 0-4
12. Polonia Bytom 3 3 1 0 2 2-4 0 0 1 0-2 1 0 1 2-2
13. GKS Bełchatów 3 2 0 2 1 2-4 0 1 0 1-1 0 1 1 1-3 1 1 0 1 0 0-0
14. Lechia Gdańsk 3 2 0 2 1 0-3 0 1 0 0-0 0 1 1 0-3 1 1 0 1 0 0-0
15.
Śląsk Wrocław 3 2 0 2 1 4-5 0 1 1 2-3 0 1 0 2-2
16. Legia Warszawa 3 1 0 1 2 4-6 0 1 1 4-5 0 0 1 0-1
Tabela za okres: 1 kwietnia 2011 - 30 czerwca 2011
Ostatnio edytowane przez marek2a : 18.04.2011 o godz. 20:59.
Odpowiedz cytując
MarecqiTSW
Member

Od: 03.2008

Stary 18.04.2011, 20:55
mnie jednak najbardziej ten odnośnik zainteresował

http://www.youtube.com/watch?v=Pb-qK...feature=relmfu

sory za offtop
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 18.04.2011, 20:58
MarecqiTSW napisał(a):Wyświetl post
mnie jednak najbardziej ten odnośnik zainteresował

http://www.youtube.com/watch?v=Pb-qK...feature=relmfu

sory za offtop
uff, na szczęście nie jest fanem Wisły
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 18.04.2011, 21:13
Nie czemu ze Skorży rżycie. Gość się wqrwił niesamowicie i miał rację. Jakby nas tak mafia przekręciła też byście chichotali?

A co do sytuacji:
1) Faulu chyba nie było, Kotorowski nie zachaczył Manu tylko piłkarz z kucem sprytnie fiknął nad nogą bramkarza.
2) Jeśli już sędzia zinterpretował to jako faul powinien dać bramkarzowi czerwień.

W jednej sytuacji bęcwał dwa błędy popełnił.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 18.04.2011, 21:17
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie sprawa jest oczywista, ale może to ja nie znam przepisów- faul bramkarza poza polem karnym - czerwona kartka. Małek - Wałek po tym meczu powinien od razu do Wrocławia jechać
Z tego co wiem to teoretycznie jeżeli bramkarz sfauluje za polem karnym piłkarza będącego z nim sam na sam, który nie zmierza z piłką w światło bramki (jak by nie patrząc, wypuścił piłkę w str. narożnika), to ma sędzia prawo dać tylko żółtą kartkę. Ale Kotorowski nie dość że był spóźniony o ok. sekundę, to jeszcze kosił z podniesioną nogą.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.04.2011, 21:23
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Z tego co wiem to teoretycznie jeżeli bramkarz sfauluje za polem karnym piłkarza będącego z nim sam na sam, który nie zmierza z piłką w światło bramki (jak by nie patrząc, wypuścił piłkę w str. narożnika), to ma sędzia prawo dać tylko żółtą kartkę. Ale Kotorowski nie dość że był spóźniony o ok. sekundę, to jeszcze kosił z podniesioną nogą.
Słyszałem o tym fantastyczny przepisie. No cóż, kij tam, że po minięciu bramkarza strzelamy praktycznie na pustą - taki o szczególik.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 18.04.2011, 21:25
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Mistrz!!!
Nie wiem, z czego się śmiać. Akurat w tej sytuacji miał 100% racji. Sędzia się skompromitował, a ta kontrowersyjna decyzja zaważyła o wyniku meczu.

Zgadzam się z przedmówcami: nie gloryfikujmy Maskaanta, bo nie ma jeszcze za co. Ja Holendra pochwalę dopiero, jak wejdziemy przynajmniej do grupy LE. Ale na razie nawet nie stawiam mu takich celów. Ba - nawet nie wymagam od niego mistrzostwa, choć będzie mile widziane. Wszystko zależy od kolejnego okienka transferowego. Mi zależy przede wszystkim na wejściu na wyższy poziom - jeśli chodzi o organizację klubu ale i sposób gry naszej drużyny. Pewne pozytywne symptomy są widoczne, ale poczekajmy do końca rozgrywek.

Na razie wielkie brawa należą się przede wszystkim Stanovi Valcxsowi. Ściągnięcie za 2 mln € Pareiko, Jaliensa, Meliksona i Genkowa to mistrzostwo świata. Każdy z tych zawodników jest wartościowy, przy czym Pareiko i Meleks to w tym momencie chyba najlepsi zawodnicy na swoich pozycjach w lidze. Nie wiem, czy Stanowi uda się kolejne okienko transferowe i czy Boss pozwoli mu się znowu wykazać, ale na razie gość jest warty każdego euro, które mu płacimy.

PS.
raindog napisał(a):Wyświetl post
A tak przy okazji, przyznać się, kto chwalił we wakacje politykę transferową Legii i przepowiadał ich mistrzostwo?

http://www.youtube.com/watch?v=OvUoA...1&feature=fvwp
http://www.youtube.com/watch?v=-idIW...feature=relmfu
Przyznaję się bez bicia. Moim zdaniem Legia była głównym faworytem do MP. Powodów było kilka. Zakończenie konfliktu z kibicami, ofensywa transferowa i komfort Skorży związany z dłuższym niż pozostali rywale (Wisła i Amika) okresem przygotowawczym. Zawodnicy sprowadzeni przez Legię na papierze wydawali się naprawdę nieźli. Vdrlojak - charyzmatyczny defensywny pomocnik, którego Legii zawsze brakowało (nieopierzony Borysiuk to ciągle melodia przyszłości, w dodatku to nie jest materiał na lidera zespołu). Manu - błyskotliwy skrzydłowy z Portugalii w miejsce przewracającego się o sznurówki Radovica. Mezenga - silny napastnik z Brazylii, król strzelców II ligi tureckiej i 3 napastnik Flamengo - po Adriano i Vagnerze Love. Do tego nadzieja chorwackiej piłki, utalentowany bramkarz Antolović oraz wypożyczony z Velez Cabral, mający na koncie 70 meczy w argentyńskiej lidze! To nie byli przypadkowi piłkarze - a jak na nasze warunki klasowe grajki za konkretny hajs. Do tego w zimie przyszedł Hubnik. Naprawdę, ciężko mi zrozumieć czemu większość nowych okazała się niewypałami - przy takich nakładach jednak szansa popełnienia błędu powinna być mniejsza. Przy ofensywie transferowej Legii nasze żenujące transfery w lecie i ospałość Amiki wskazywały, że Legia jest głównym kandydatem do MP.

Nie spodziewałem się tego po Skorży. Zakładałem, że dostał dobrych piłkarzy i nie sposób to sp.przyć. Myślałem, że wszystko rozleci się tak jak u nas - najwcześniej po roku. Nie doceniłem naszego Konrada Wallenroda
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.04.2011 o godz. 21:38.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 18.04.2011, 21:27
Akcji bylo tyle, ze mogli wbic te 2-3 bramki. Fakt ze sedzial dal dupy, ale znajac "poziom" sedziowania w naszej lidze to mozna sie przyzwyczaic do takich akcji.

W tym sezonie po prostu czesciej krzywdza taka Legie czy Wisle, niz Leszka To oczywiscie spiskowa teria i nie mozna jej brac na serio

PS: Maciek... fajnie ze sie wkurzyles ale wyp...

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.04.2011, 21:36
Pełen szacunek dla Macieja. W....ił się ale wszystko było z klasą nie tak jak ten pionek z Wronek, który nie mógł się powstrzymać od jakże polskiego "....a". A techniczny to już w ogóle zachował się żałośnie. Na "Ty" to sobie może mówić do swoich kolegów po fachu drukarzy.
Małek to jest dramat. Jak ktoś taki może być sędzią międzynarodowym? Następny frajer to Borski najlepiej go Fornalik podsumował: "- Trenerów czy zawodników, którzy nie mają wyników, zazwyczaj szybko się zmienia. Natomiast widzę, że w środowisku sędziowskim jak ktoś nie robi postępów, to w nagrodę zostaje arbitrem międzynarodowym"
Całe szczęście, że na EURO nie będzie żadnego polskiego sędziego, bo to byłaby kolejna cegiełka, która mogłaby nas pogrążyć.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Stary 18.04.2011, 21:36
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, z czego się śmiać. Akurat w tej sytuacji miał 100% racji. Sędzia się skompromitował, a ta kontrowersyjna decyzja zaważyła o wyniku meczu.
Jasne że Maciek miał rację. Postąpił jak najbardziej prawidłowo. Niestety nic nie poradzę na to, że rozśmieszył mnie sposób w jaki Skorża to zrobił
the end
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 18.04.2011, 21:59
Można by w starym dobrym stylu powiedzieć, że Skorża zareagował pozitiwnie. Ale fakt faktem to ewidentna czerwień. Przekręcili Legię pięknie. Potężna ta wroniecka lokomotywa nie ma co.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.04.2011, 22:04
Własnie szkoda ze Skorza nie zabluznil bo wtedy liga byłaby ciekawsza
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.04.2011, 22:12
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Pełen szacunek dla Macieja. W....ił się ale wszystko było z klasą nie tak jak ten pionek z Wronek, który nie mógł się powstrzymać od jakże polskiego "....a". A techniczny to już w ogóle zachował się żałośnie. Na "Ty" to sobie może mówić do swoich kolegów po fachu drukarzy..
wymachiwanie pięścią Bogu ducha winnemu technicznemu jest naprawde klasą samą w sobie medal mu dać !

nie rozumiem za bardzo tego rozkładania na czynniki pierwsze reakcji Skorży . Takich reakcji w meczu jest dziesiątki i tak naprawde tylko trener bardzo wiekowy ( jak Lenczyk ) nie zachowuje się w ten sposób . Chwalenie Skorży jest tutaj po prostu śmieszne . Normalna reakcja i nie ma co jej rozwodzic . Maaskant zachowuje się w identyczny sposób , a to że media tak go nie podglądają jak Skorże to inna sprawa .

Wogóle ten temat od dłuższego czasu powinien zmienić nazwę na Legia w sezonie 2010/2011, bo praktycznie to jedyny wątek tutaj poruszany .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.04.2011 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.04.2011, 22:51
100% poparcia, ja jeszcze jestem w stanie zrozumiec błąd przy spalonym jakiś faul w zamieszaniu ale to była kradzież w biały dzień
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Stary 18.04.2011, 22:52
Tak na marginesie,zastanawiam sie nad założeniem nowego tematu na forum: nasi sędziowie.Jakis ranking sędziów ,żeby było obiektywnie wypowiadamy się o sędziowaniu tylko innym drużynom,jakaś punktacja itp,
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów