The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2011, 18:00
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
no i proszę ktoś wcześniej wspominał że tak będzie, po komentarzach tutaj i mamy znów piszą o nas w wybiórczej.. tylko pogratulować
Swoją drogą przewidywanie reakcji kibiców Wisły na podstawie komentarzy na forum, gdzie każdy jest anonimowy to żenada.
Odpowiedz cytując
mcks
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.04.2011, 18:07
Konfliktowy napisał(a):Wyświetl post
Do kiedy gość ma kontrakt?
czerwiec 2012
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 12.04.2011, 18:22
Cytat:
Już w najbliższy czwartek około godziny 16:45 wszystkich kibiców Wisły zapraszamy na czat z Patrykiem Małeckim! Pytania do zawodnika Białej Gwiazdy można przesyłać już teraz!

Wasze pytania przesyłajcie na nasze gadu-gadu (numer 1906), dopisując koniecznie na początku [czat]. Najciekawsze z pytań zadamy Patrykowi w czwartkowe popołudnie.

Czat rozpocznie się 14 kwietnia około godziny 16:45. O godzinie 15:00 zawodnicy rozpoczynają trening, po którym Patryk będzie odpowiadał na Wasze pytania. W związku z tym, że nie da się dokładnie określić, ile trwać będzie trening, rozpoczęcie czatu może przesunąć się o kilkanaście minut.
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.04.2011, 20:17
Konfliktowy napisał(a):Wyświetl post
Cenzura może i nie ale, czasowe wstrzymanie rejestracji i brak możliwości przeglądania forum bez zalogowania( o ile już tego nie ma). Ale o tym można by dyskutować w innym temacie.
Pisze to gość, który założył konto pięć miesięcy temu?
Dziennikarze mają tu już konta, policja też.

mic napisał(a):Wyświetl post
Wieksza szkode klubowi robia takie pajacowate komentarze, niz samo zachowanie Paljica. Brawo...
Jaką szkodę klubowi przynoszą komentarze z forum zacytowane przez "GW"? Oświeć nas, proszę. Dla większości czytających ten szajs i tak jesteśmy bandytami, a w zacytowanych postach nie było niczego nawet umiarkowanie kompromitującego. Właściwie, to jak na standardy Agory to był niezwykle wyważony artykuł (przynajmniej ta cześć która została wklejona), mimo że o dupie Marynie.

No więc, w jaki sposób zaszkodziło to Wiśle, albo kibicom? Bo przekaz artykułu to: zawodnik kopnął koszulkę, niektórym kibicom się to nie spodobało i napisali o tym na forum.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.04.2011 o godz. 20:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 12.04.2011, 20:56
mcks napisał(a):Wyświetl post
czerwiec 2012
Do grudnia 2012...
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.04.2011, 22:13
Nie ma co popadać w paranoje, bo za chwilę nie będzie można napisać krytycznego komentarza bo jakiś pseudo dziennikarz napisze że kibice odwracają się od klubu. Pojawił się problem i ludzie zareagowali, dobrze że klub także i nie rozumiem co w tym dziwnego.
Problemem nie jest forum i ludzie tutaj piszący tylko sposób jak w dzisiejszych czasach działa dziennikarstwo.
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.04.2011, 22:25
Był ktoś dziś na rekolekcjach z piłkarzami Wisły ? Jeśli tak, to prosze żeby napisał coś więcej o tym co było.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.04.2011, 07:10
Łukasz Garguła, pomocnik Wisły Kraków, nadal nie może wrócić do wysokiej formy po kontuzji. Rezerwowy zawodnik Białej Gwiazdy w rozmowie z Piotrem Dobrowolskim z "Super Expressu" opowiada o swojej sytuacji klubowej.

- Jestem strasznie zły, że nie gram, ale co mogę zrobić? Walczę na treningach, staram się pokazać trenerowi, że jestem gotów, warto na mnie postawić. Ale nie będę chodził do szkoleniowca i prosił go o miejsce w składzie. Robię swoje i liczę, że Robert Maaskant to w końcu doceni - mówi Garguła.

- Jeżeli do zakończenia sezonu moja sytuacja się nie poprawi, to w czerwcu będę chciał porozmawiać z szefami klubu i liczę, że znajdziemy jakieś rozwiązanie moich problemów. Nie mam zamiaru spędzić życia, jedynie kibicując kolegom - kończy pomocnik Białej Gwiazdy

wycięte z Onetu
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.04.2011, 07:15
A ja myślałem że jemu ta sytuacja wyjątkowo pasuje...
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 13.04.2011, 07:20
Wojciech Ł też się odgrażał, że odejdzie jak nie będzie grał
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 13.04.2011, 07:45
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
za wybiórczą:
Następnego dnia zawrzało na forum internetowym. "Zero szacunku dla takich zachowań" - pisze godzilla. "Jak się chciał wyładować, to mógł uderzyć głową w słupek" - dodaje zim zum. Komentarzy uderzających w piłkarza jest więcej, choć są też internauci, którzy go bronią. Jeden twierdzi, że odkopnięcie koszulki to tylko wynik "szalonej ambicji". Inni apelują, by "nie robić afery bez powodu".

niektórzy stali się sławni.
Chyba bym wolal swojego nicka na klepsydrze zobaczyc niz w gównie wyborczym.

Kontrakt z Lobodzinskim powinien zostac rozwiazany natychmiastowo. Wojtek powinien wziac przyklad z Blachy i wysmazyc list z przeprosinami dla nas i z prosba o rozwiazanie kontraktu do zarzadu.
Ten facet to najgorsze co nam sie moglo przydarzyc. Nie dosc ze pilkarska niedojda oplacana po krolewsku to jeszcze uwalony korupcyjnym gownem jak cala cracovia.
Kiedys opchnelismy Zaglebiu mega szrot za ciezka kase i kontrakty miedziowe to nam sie zrewanzowali. Dzieki sliczne.
Proponuje Wojtka zapakowac do 3-4 roznych pudelek i wyslac im UPS-em z powrotem.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.04.2011, 12:40
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Łukasz Garguła, pomocnik Wisły Kraków, nadal nie może wrócić do wysokiej formy po kontuzji. Rezerwowy zawodnik Białej Gwiazdy w rozmowie z Piotrem Dobrowolskim z "Super Expressu" opowiada o swojej sytuacji klubowej.

- Jestem strasznie zły, że nie gram, ale co mogę zrobić? Walczę na treningach, staram się pokazać trenerowi, że jestem gotów, warto na mnie postawić. Ale nie będę chodził do szkoleniowca i prosił go o miejsce w składzie. Robię swoje i liczę, że Robert Maaskant to w końcu doceni - mówi Garguła.

- Jeżeli do zakończenia sezonu moja sytuacja się nie poprawi, to w czerwcu będę chciał porozmawiać z szefami klubu i liczę, że znajdziemy jakieś rozwiązanie moich problemów. Nie mam zamiaru spędzić życia, jedynie kibicując kolegom - kończy pomocnik Białej Gwiazdy

wycięte z Onetu
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Wojciech Ł też się odgrażał, że odejdzie jak nie będzie grał
Cieszy mnie ta postawa Garguły i Łobo. Trzeba liczyć na to, że te słowa są prawdziwe. Nie należy wpuszczać ich na boisko, a po sezonie pożegnać. Zaoszczedzone pieniadze wykorzystać na kontrakt dla kogos kto da druzynie jakość.
..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.04.2011, 17:35
tofik napisał(a):Wyświetl post
Trzeba liczyć na to, że te słowa są prawdziwe.
Po co sobie robić nadzieje? Żeby potem się ostro rozczarować?
Dla mnie ten wywiad z Gargułą to typowa sztampowa odpowiedź słabego zawodnika. "Nie będę przecież prosił trenera", "daję z siebie wszystko na treningach", ale jak trener dał szansę w meczu z (nie czarujmy się) leszczami, to się bardziej gumy do żucia pilnowało niż piłki. Jirsak zagrał świetnie jak tylko dostał szansę - z zapchajdziury stał się podstawowym zawodnikiem. Łobodziński jest lewy jak nieszczęście, ale jak wszedł na boisko to chciał murawę na stadionie Podbeskidzia zeżreć. Maaskant to docenił, Wojtek zagra w pierwszym składzie.
Nikt nie może zarzucić Holendrowi, że trzyma się żelaznej jedenastki, czy też że nie ma szans się przebić do składu.

Rios i Garguła zlekceważyli rywala, zlekceważyli swoją (pewnie ostatnią) szansę na przekonanie trenera, to teraz mogą się wypłakiwać w prasie. Ja pamiętam w jakim Maaskant był szoku po naszym ostatnim w tej edycji meczu Pucharu Polski. Podejrzewam, ze Ci co zawiedli faktycznie mogą się pakować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.04.2011 o godz. 17:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 13.04.2011, 18:04
Co mi się podoba w naszym trenerze, to mimo że ma żelazny trzon zespołu, to umie tak zmotywować wszystkich 24 graczy tak, że kazdy czuje się częścią zespołu. No prawie każdy. To jest własnie kapitalna motywacja. Po drugiej stronie barykady stoi Dyzma, u którego nikt spoza pierwszej jedenastki czuje się niepotrzebny. Smuda nie potrafi rozmawiać, wyjaśniać o co chodzi. Maaskant buduje drużynę, Smuda jedynie pierwszy skład na euro.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 13.04.2011, 18:12
Cytat:
Kew Jaliens wraz z Filipem Kurto odwiedzili najwierniejszych kibiców Białej Gwiazdy w Szkole Podstawowej nr 144 z oddziałami integracyjnymi w Krakowie.

Jedno jest pewne: fani oszaleli na punkcie przybyłych piłkarzy Wisły do tego stopnia, że przeprowadzenie jakichkolwiek konkursów graniczyło z cudem. Najmłodsi kibice bowiem ,tuż po wejściu piłkarzy na salę gimnastyczną, oblegli zawodników Białej Gwiazdy i na nic zdawały się apele o to, aby spokojnie zasiedli na swoich miejscach.

Na szczęście z pomocą przyszedł sam Dyrektor Szkoły, który poradził sobie ze swoimi podopiecznymi. Dzięki temu uczniowie mogli dowiedzieć się ciekawych informacji na temat przybyłych piłkarzy, a także wziąć udział w konkursie zorganizowanym przez zawodników Białej Gwiazdy.

Po nim nastąpiło rozdawanie autografów nie tylko na pocztówkach przywiezionych przez zawodników, ale także na koszulkach, plecakach, a nawet dłoniach uczniów.

Zapraszamy wraz z SKWK do obejrzenia galerii z tego wydarzenia.
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Stary 13.04.2011, 18:25
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Po co sobie robić nadzieje? Żeby potem się ostro rozczarować?
Dla mnie ten wywiad z Gargułą to typowa sztampowa odpowiedź słabego zawodnika. "Nie będę przecież prosił trenera", "daję z siebie wszystko na treningach", ale jak trener dał szansę w meczu z (nie czarujmy się) leszczami, to się bardziej gumy do żucia pilnowało niż piłki. Jirsak zagrał świetnie jak tylko dostał szansę - z zapchajdziury stał się podstawowym zawodnikiem. Łobodziński jest lewy jak nieszczęście, ale jak wszedł na boisko to chciał murawę na stadionie Podbeskidzia zeżreć. Maaskant to docenił, Wojtek zagra w pierwszym składzie.
Nikt nie może zarzucić Holendrowi, że trzyma się żelaznej jedenastki, czy też że nie ma szans się przebić do składu.

Rios i Garguła zlekceważyli rywala, zlekceważyli swoją (pewnie ostatnią) szansę na przekonanie trenera, to teraz mogą się wypłakiwać w prasie. Ja pamiętam w jakim Maaskant był szoku po naszym ostatnim w tej edycji meczu Pucharu Polski. Podejrzewam, ze Ci co zawiedli faktycznie mogą się pakować.
Podałeś przykład Jirsaka czy Łobodzińskiego, a przecież pamiętamy że na początku pracy Maaskanta Kirm i Małecki to byli rezerwowi. Z czasem jeden i drugi otrzymał szansę i obecnie są zawodnikami ciągnącymi ten zespół. A też był płacz bo holender promuje Żurawskiego czy swojego zawodnika Boukhariego.
Obecnie płacz jest bo Maaskant uwziął się na Riosa, tylko że Robert postawił na Argentyńczyka w swoich pierwszych czterech meczach ligowych. Później była kontuzja i Rios stracił miejsce więc nie było tak że uwziął się od początku na niego i nie chce na niego postawić.
O Gargule też nie można napisać że nie otrzymał szansy bo zagrał w pierwszym składzie z Górnikiem, Lechią, Cracovią, Legią, Zagłębiem i Polonią.
Tak naprawdę poza Łobodzińskim nie ma zawodnika który u Maaskanta nie zagrał w przynajmniej trzech spotkaniach z rzędu w wyjściowym składzie (może jeszcze Branco i Kowalski). Nikogo nie potraktował na zasadzie że wystawił w jednym spotkaniu zdjął po 60 minutach i odstawił na bok.
Odpowiedz cytując
Arek1906
Member

Od: 11.2010

Stary 13.04.2011, 18:26
Dajcie już spokój z Łobo. mi to wisi że kiedyś coś zrobił...ważne że nie u nas. Tak samo jak Artek Sarnat, Grześek Pater czy Kali których szanuje za to co zrobili dla Wisły. A po nich nikt tak nie jechał.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 13.04.2011, 18:31
Arek1906 napisał(a):Wyświetl post
Dajcie już spokój z Łobo. mi to wisi że kiedyś coś zrobił...ważne że nie u nas. Tak samo jak Artek Sarnat, Grześek Pater czy Kali których szanuje za to co zrobili dla Wisły. A po nich nikt tak nie jechał.
To zajebiste masz ku*wa podejscie
Nie dla sprzedawczyków !
A nie chce mi się wierzyć, że nie wiedział na co jest zbiórka kasy, no chyba, że był tak zajeban*
Odpowiedz cytując
Arek1906
Member

Od: 11.2010

Stary 13.04.2011, 18:43
Chodzi mi o to że jeżeli był umoczony to i tak za to odpowie a jak narazie to jest piłkarz Wisły i nie ma sensu po nim jechać.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.04.2011, 19:13
Donki napisał(a):Wyświetl post
To zajebiste masz ku*wa podejscie
Nie dla sprzedawczyków !
A nie chce mi się wierzyć, że nie wiedział na co jest zbiórka kasy, no chyba, że był tak zajeban*
Łobo nic nie sprzedawał, tylko kupował
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Stary 14.04.2011, 09:30
Ostrzegałem, że eksponowanie Łobokopa w pierwszym składzie, w obecnej sytuacji będzie prowadzić do wystawienia się na ostrzał mediów. Niestety nie trzeba było długo czekać, aby się o tym przekonać, a co "najlepsze" zaczęła ulubiona przez nas kibiców gazeta i redaktor, którego już w tej rundzie na meczu ochoczo pozdrawialiśmy.

Nie będę wklejał tutaj linka żeby nie napędzać im koniunktury, z przykrością jednak stwierdzam, że ludziom decyzyjnym w klubie brakuje wyobraźni i chyba nie doceniają siły mediów w budowaniu/podkopywaniu danej marki w dzisiejszych czasach.

Wiem, że to głos wołającego na puszczy, zwłaszcza czytając niektóre posty ludzi, którzy w kupowaniu przez piłkarzy spotkań nie widzą nic złego, póki oczywiście nie dzieje się to w naszym klubie ale jednak apeluję.

Odsuńcie Łobodzińskiego od składu, zanim szambo, które może wybuchnąć za kilka miesięcy oblepi nas gównem tak dokładnie, że będziemy musieli je zeskrobywać dłuższy czas ...
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.04.2011, 09:34
Genkow: podoba mi się Kraków i... Doda

Cytat:
Cwetan Genkow, napastnik Wisły Kraków, coraz lepiej radzi sobie w Ekstraklasie. Snajper Białej Gwiazdy na łamach "Super Expressu" zdradził, że największe wrażenie w Polsce zrobił na nim Kraków i... piosenkarka Doda.
- Kraków jest przepiękny, ale Moskwa także ma swoje uroki. Bo stolica Rosji bardzo mi odpowiadała. W Krakowie lubię Stare Miasto. Teraz zamierzam wybrać się na Wawel - mówi Genkow.
- Poza tym ostatnio przypadła mi do gustu jedna z Polek. To piosenkarka Doda. Widziałem ją w jednym z teledysków. Może kiedyś zagra w Sofii jakiś koncert? - zdradza snajper Białej Gwiazdy.
onet.pl
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 14.04.2011, 11:16
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Ostrzegałem, że eksponowanie Łobokopa w pierwszym składzie, w obecnej sytuacji będzie prowadzić do wystawienia się na ostrzał mediów. Niestety nie trzeba było długo czekać, aby się o tym przekonać, a co "najlepsze" zaczęła ulubiona przez nas kibiców gazeta i redaktor, którego już w tej rundzie na meczu ochoczo pozdrawialiśmy.

Nie będę wklejał tutaj linka żeby nie napędzać im koniunktury, z przykrością jednak stwierdzam, że ludziom decyzyjnym w klubie brakuje wyobraźni i chyba nie doceniają siły mediów w budowaniu/podkopywaniu danej marki w dzisiejszych czasach.

Wiem, że to głos wołającego na puszczy, zwłaszcza czytając niektóre posty ludzi, którzy w kupowaniu przez piłkarzy spotkań nie widzą nic złego, póki oczywiście nie dzieje się to w naszym klubie ale jednak apeluję.

Odsuńcie Łobodzińskiego od składu, zanim szambo, które może wybuchnąć za kilka miesięcy oblepi nas gównem tak dokładnie, że będziemy musieli je zeskrobywać dłuższy czas ...
Ile jeszcze razy wkleisz ten sam post?...
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Stary 14.04.2011, 12:12
Hives4 chyba coś Ci się nieźle namieszało, jak już komentujesz jakąś sprawę to przynajmniej staraj się wiedzieć co piszesz, ergo porównaj moje posty ... coś Ci nie pasuje, zgłoś adminom.

radinog, ciąg logiczny który doprowadził Cię do tego wniosku zasługuje chyba na pochylenie się nad nim specjalistów od światów alternatywnych. Nie wiem jak mam to skomentować, bo obawiam się, że zaraz możesz mi przypisać, iż wysłałem maila do większych dzienników w naszym kraju z prośbą o wspominaniu o Wiśle w kontekście afery korupcyjnej w polskiej piłce, doprawdy żenujące ...

Za tą sytuację jest odpowiedzialny Wojtek, który występował w ustawionych meczach i brak zdecydowanej reakcji wśród włodarzy naszego klubu.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.04.2011, 12:21
Greeg napisał(a):Wyświetl post
" ergo "
"ciąg logiczny który doprowadził Cię do tego wniosku zasługuje chyba na pochylenie się nad nim specjalistów od światów alternatywnych. "
"doprawdy żenujące ..."
Niby taki mądry, ułożony człowiek a nie potrafi zrozumieć, że Łobo nie ma nawet postawionych zarzutów. Z chwilą gdy nazwisko Wojtka znajdzie się w akcie oskarżenia będę pierwszy, który zażąda jego odsunięcia od pierwszej drużyny.

"doprawdy żenujące..."
Odpowiedz cytując
sambo
dziarski chłop

Stary 14.04.2011, 12:28
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Z chwilą gdy nazwisko Wojtka znajdzie się w akcie oskarżenia będę pierwszy, który zażąda jego odsunięcia od pierwszej drużyny.
a mówią, że dopóki nie udowodni się winy to człek jest niewinny. Więc dlaczego zarzuty? Nie poczekasz na wyrok?
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Stary 14.04.2011, 12:35
snyrting z całym szacunkiem, ale w momencie kiedy Łobodzińskiemu zostaną przedstawione ewentualne zarzuty to już będzie za późno. Ja nie przesądzam o jego winie, jak niektórzy zdają się tutaj wnioskować, bo od tego jest niezawisły Sąd. Stwierdzam tylko, że "afiszowanie" się z takim zawodnikiem w pierwszym składzie szkodzi wizerunkowi takiego klubu jak Wisła, który w czasach Cupiała korupcją się nie parał.

Od postawienia zarzutów do zakończenia procesu daleka droga, i jest całkiem prawdopodobne, że słuchając uzasadnienia takiego bądź innego orzeczenia Wojtek już naszym piłkarzem nie będzie, bo skończy mu się kontakt, co nie przeszkodzi pismakom wspominać o nim przez czas ewentualnego procesu jako o piłkarzu Wisły Kraków.

I to jest właśnie smutne, że z jego powodu nazwa klubu przewija się w mediach w takim kontekście.
Odpowiedz cytując
WiernyWiśle
Member

Stary 14.04.2011, 12:37
Zarzuty dla piłkarza WISŁY sprawiają że nazwa naszego klubu niepotrzebnie znajduje się w artykułach na temat korupcji, co jak wiemy nie jest korzystne dla wizerunku klubu. Mam nadzieje że nasz klub był "czysty" w ciągu ostatnich kilkunastu lat i obecność Wojtka w naszym zespole nie jest potrzebna. Za nim już zawsze będzie się ciągnęła ta informacja niezależnie od tego czy brał udział w kupowaniu meczu czy też nie.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.04.2011, 12:40
a jak było z naszym 2 trenerem Andrzejem B. bodajże przecież sprawa się nawet nie rozwinęła a klub go szybko usunął.. o ile dobrze pamiętam
Tam też chodziło o korupcje..

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 14.04.2011, 12:44
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
a jak było z naszym 2 trenerem Andrzejem B. bodajże przecież sprawa się nawet nie rozwinęła a klub go szybko usunął.. o ile dobrze pamiętam
Tam też chodziło o korupcje..
Andrzej B. chyba sam podał sie natychmiast do dymisji jak się sprawa wydała, z tego co pamietam.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów