The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki
Zwycięstwo Korony Kielce 8 4,76%
Remis 15 8,93%
Zwycięstwo Wisły Kraków 145 86,31%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 20:01
martonas napisał(a):Wyświetl post
Ale co to zmienia? Chyba mi nie powiesz że Sobol zapomniał że ma kartkę? Najzwyczajniej w świecie dał się sprowokować graczowi bez kartki, który może sobie pozwolić na więcej. W obronie kolegi można stanąć bez rękoczynów, nie wiem kto pierwszy chwycił kogo, ale jesli to Vuko zaczął to trzeba było tą jego rękę wytrącić i dalej się stawiać bez używania do tego rąk i tyle.
nie zapomnial.czasami tak jest na boisku, ze zapala sie czerwona lampka w mozgu i czlowiek to nie maszyna i czasami juz jest za pozno i poszlo i tyle, ale poziom naskakiwania na Sobola jest na tym forum zenujacy a juz wpisy podczas meczu to jakbym byl na komentarzach onetu.dlatego uwazam, ze kazdemu sie moglo przytrafic.Korzym wszedl niebezpiecznie a Sobol stanal w obronie Pajlica i Melexa i tyle.Moze jestem przewrazliwiony, bo mi chlop wslizgiem zerwal wiezadla w nodze i nie gram juz od 3 miechow, dlatego jak zobaczylem jak Sobol stanal w obronie druzyny i ZDROWIA naszego zawodnika to po prostu postanowilem stanac w jego obronie i tyle.to jest pilka ludzie to nie roboty i dlatego jest taka piekna.pozdro
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów