The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki
Zwycięstwo Korony Kielce 8 4,76%
Remis 15 8,93%
Zwycięstwo Wisły Kraków 145 86,31%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 19:04
Mówcie co chcecie ale i tak uważam że to był najlepszy mecz Wisły w tej rundzie.Walczyli i pokazali że im zależy.A reakacja Genkova pokazała że drużynie zależy na zwycięstwach.Będzie dobrze !!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.04.2011, 19:04
ja myślę, że Jaga nie jest zagrożeniem - gra słabo. Ale są inne drużyny...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2011, 19:05
Palijc sie marnuje na obronie, pewnie o wiele więcej z niego pożytku byłoby w pomocy.Pozatym w defensywie nie jest pewny.
Bardzo cieszą mnie te bramki Gienka, wreszcie mamy napadziora

Spokojnie płyniemy po 13 tytuł Mistrza !!!!

Pareiko jak kiedyś Bobrowicz broni karne.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.04.2011, 19:05
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
trzeba wzmocnić obronę
jak wzmocnimy obronę to będzie dobrze, póki co mnóstwo błędow obrona popelnia
w ofensywie dajemy rade
bramkarza mamy
Wszystko sie zgadza, tyle ze Maaskant juz zapowiada zmiany w druzynie..bo koncza sie niektorym wypozyczenia/kontrakty, czytaj:

Chavez, Cikos, Rios, Siwakow, Boukhari, Zurawski

NIe za kazdym bedziemy tesknic, ale odejscie Chaveza i Cikosa znowu sprawi ze obrona bedzie niezgrana.. do tego Bunoza po kontuzji i w lecie mozemy byc w szarej dupie z obroną.

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
ja myślę, że Jaga nie jest zagrożeniem - gra słabo. Ale są inne drużyny...
A mi sie wydaje, ze to Jaga jest najgrozniejsza. Legia i Lech raczej sie nie pozbierają do konca sezonu.
Ostatnio edytowane przez Filippo : 10.04.2011 o godz. 19:07.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.04.2011, 19:06
Panowie, tak naprawdę to nie my straciliśmy 2 punkty, tylko Korona zyskała 1. Mieli szczęście i pomoc sędziego. Do poprawy jedynie obrona i krycie (oczywiście radzę potrenować jeszcze trochę rzuty karne), ale jeśli zagramy w taki sposób z Bełchatowem, przy założeniu, że wyzbędziemy się głupich błędów, to możemy spać spokojnie. Już za 5 dni kolejny mecz Wszyscy na R22!

FajQ napisał(a):Wyświetl post
Mówcie co chcecie ale i tak uważam że to był najlepszy mecz Wisły w tej rundzie.Walczyli i pokazali że im zależy.A reakacja Genkova pokazała że drużynie zależy na zwycięstwach.Będzie dobrze !!!
Polać mu, bo dobrze prawi!
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.04.2011, 19:09
Panowie rozumiem, że każdemu po meczu nerwy puściły, bo straciliśmy wygraną bardzo pechowo. Ale żeby chociaż zastanawiać się, a co dopiero pisać, że Wilk celowo strzelił bramkę samobójczą...brak słów.
Szkoda, że Sobol nie wytrzymał ciśnienia. Nie pamiętam kiedy ostatnio dostał ostatnią czerwoną kartkę, w dodatku przy takiej głupiej sytuacji, ale musiało być to dość dawno, bo raczej nie spodziewałem się takiej lekkomyślności z jego strony. Pomijam już, co robił Piasecki, bo sędziowie to jeden wielki kabaret w większości meczów.
Można tylko żałować sytuacji Genkova i Małeckiego, ale nie warto dłużej narzekać i płakać na forum. Czekamy do piątku i widzimy się na R22, trzeba pomóc naszym w pokonaniu Bełchatowa.
Ostatnio edytowane przez Rustin : 02.06.2011 o godz. 18:15.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 10.04.2011, 19:10
Filippo napisał(a):Wyświetl post
NIe za kazdym bedziemy tesknic, ale odejscie Chaveza i Cikosa znowu sprawi ze obrona bedzie niezgrana..
Po co tracić czas na słabych piłkarzy i ich zgrywać.
..
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 10.04.2011, 19:10
Zostało 9 meczy, więc 27 pkt do zdobycia spokojnie z tym mistrzostwem.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.04.2011, 19:11
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
Typowe narzekanie... walnijcie sobie banie może wam przejdzie, koniec imprezy, dziękuję dobranoc.
tylko mają problem dzieciakom nie wolno

wiem to było dwie strony temu ale oglądałem mecz i teraz nadrabiam forum i słabo mi
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 10.04.2011, 19:14
Oglądałem Ligę+ Extra i niestety wybrano najbardziej oczywiste kontrowersje z naszego meczu, czyli karne i pokazane czerwone kartki... niestety nie pokazano fauli, za które zawodnicy Korony powinni wylecieć, ani skandalicznego cofnięcia akcji przy ostatnim wolnym dla scyzorów.
Odpowiedz cytując
bartekd16
Member

Od: 08.2009

Stary 10.04.2011, 19:15
Przynajmniej nie był to mecz z tych nudnych.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.04.2011, 19:18
Od razu napisze, że nie jestem za zwalnianiem Maaskanta, ani nie rwę włosów z powodu dzisiejeszego remisu, ani inne takie tam.. Ale nie ma co zamiatać błędów pod dywan. A dzisiejszy remis to trzy wielbłądy (w mojej ocenie).

Intensywne treningi przed meczem z drużyną, o której wiadomo, że choćby wszyscy tam mieli po jednej nodze to będą gryżć trawę. Nasi padli tak koło 30 minuty.
Utrzymywanie za wszelka cenę Sobolewskiego w składzie. Wilk zagrał bardzo dobry mecz z Arką. Trzeba było na jego formę chuchac i dmuchać, bo za dwa miesiące będzie jedynym naszym defensywnym a po Radku zostaną piekne wspomnienia. Nie grał i jest bez formy. Efekt : nie mamy defensywnego pomocnika w formie.
Zmiany. Było o tym pisane, nie będę się powtarzał. Ściągnięcie Meliksona to nie błąd, to sabotaż.

A no i Patryk. Jak komuś idzie to mu się oddaje piłkę. Żarło dziś Genkowowi, on był pierwszy do strzelania karnego.

Nic się nie stało ? Proponuje kubeł zimnej wody. Z tą grą w środku pola, bez defensywnego pomocnika w trójmeczu Śląsk. Legia, Lech możemy osiągnąć okrągłe zero. Jeżeli jest okazja i mistrzostwo leży na ulicy to trzeba je podnieść, a nie na własne życzenie tracić punkty.

Ale były i pozytywy. Wiele pozytywów. Wszystkie nazywały sie Genkow i Pareiko.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 10.04.2011, 19:18
kwa mać!!! czemu nie napisałem że Gienek strzeli 3 bramki tylko 2 ehhh następnym razem będzie hattrick nie ma bata
Tak na chłodno to kurde przecież nasza drużyna w tym sezonie to jak plac budowy naszego stadionu. Tyle przemeblowań to nikt w lidze nie ma chyba, a przecież po sezonie ktoś odejdzie ktoś przyjdzie. Ciesze się że widać już jakiś zalążek dobrej gry <pierwsze 20 min w tym meczu>
Dlatego teraz czas jest na pracę całej drużyny po stracie piłki i stałe fragmenty to MUSIMY ostro poćwiczyć i wyrobić sobie chociaż kilka schematów.

Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.04.2011, 19:19
Heero napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem Ligę+ Extra i niestety wybrano najbardziej oczywiste kontrowersje z naszego meczu, czyli karne i pokazane czerwone kartki... niestety nie pokazano fauli, za które zawodnicy Korony powinni wylecieć, ani skandalicznego cofnięcia akcji przy ostatnim wolnym dla scyzorów.
za to podobał mi się Kazio broniący Arboledy http://www.weszlo.com/news/663

wiem nie w temacie
Odpowiedz cytując
ManiekTS
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.04.2011, 19:21
Wielka szkoda k***a mać.! Szlak mnie trafi, wszystko przez Wilka.
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.04.2011, 19:22
Tak jak pisałem, Korona się spięła na mecz z nami. Walka na boisku gorzej jak w derbach. Szkoda Czarka Wilka, bo jego samobój w ostatniej minucie to było coś najwspanialszego co mogło spotkać kibiców koronki.

PS. Ciekawe czy cykory robią fetę w Kielcach?
the end
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.04.2011, 19:24
Graliśmy dzisiaj w ofensywiej naprawdę dobry mecz - szkoda tylko, że zamiast obrońców mamy .... wie co... Nie tylko trzeba zakupić dwóch skrajnych obrońców - koniecznością jest też niestety sprowadzenie dwóch stoperów z prawdziwego zdarzenia (bo z naszej czwórki wspaniałych środkowych obrońców jeden powinien grać w co najwyżej w Proszowiance, drugi jest wolny jak żółw, trzeci połamany a czwarty pomimo świetnego cv do tej pory prezentuje się co najwyżej średnio).

Osobną kwestią jest zachowanie Sobola - skoro już zdecydował się na wymierzanie sprawiedliwości (zapewne był świadomy karteczki) mógł poczekać na wznowienie gry i przerysować nóżki temu leszczowi Korzymowi.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.04.2011, 19:29
Mecz pokazał kilka rzeczy:
1.Genkov to dobry grajek.Strzelał górą, bo murawa była jak każdy widział
2. Nie ma meczy łatwych w Ekstraklasie. Myślałem że pojedziemy ich ze 2-0 i się ..przejechałem hehe
3.Karnych to my nie umiemy strzelać.Najpierw Kirm spartolił, dzisiaj Małecki.
4.Obrona jest straszna. Jaliens z Chavezem to zupełny chaos. No i co chciał zrobić Wilk to on tylko wie
5.Gramy nieźle w ofensywie
6. Trener Maaskant tez człowiek i sie pogubił zmianą Meliksona na Wojtka.
7.Sobol pokazał, że ma jaja tylko...że my o tym wiemy od wielu lat.Głupie osłabienie drużyny.
8.Mamy stadiony-nie mamy muraw na nich.To sie nadaje do Wydziału Dyscypliny.SKANDAL!'
9.Musielibyśmy przegrac 4 mecze a rywale tyle więcej wygrać, żeby stracić MP. Do Boju WISEŁKA!!!
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 10.04.2011, 19:31
Mecz w naszym wykonaniu świetny jeżeli chodzi o ofensywe, katastrofa w defensywie prócz świtnego Pareiki. W lecie trzeba wzmocnić obrone! Chavez i Palijc dzisiaj strasznie duzo błędów. Gdyby Mały strzelił porządnie tego karengo albo Cwetan przyłożył się do tej sytuacji.. Ale widać po Genkowie, że jest świetnym zawodnikiem! Nie tylko strzela ale super się zastawia i rozprowadza piłki. Wszyscy okrzykneli Wisłe mistrzem a do tego jeszcze daleka droga.. Mam nadzieje że dzisiejszy remis(=porażka) wtłucze zawodnikom do głowy że jeszcze daleko do końca i trzeba grać! W piątek ważny mecz!
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 10.04.2011, 19:33
Jak się nie wygrywa 3:1, to... Wiadomo. W żadnym wypadku nie można winić Genkova za niewykorzystaną sytuację sam na sam. Zachował się bardzo dobrze. Nie wdał się w kiwanie z bramkarzem przez co uniknął ewentualnej straty lub dania czasu obrońcy na powrót. Centymetry, zdarza się w sporcie. W żadnym wypadku winić nie można też Wilka, choć uważam, że popełnił błąd źle układając głowę do tego wybicia. Największe pretensję mam do Sobola, który dał się wyrzucić z boiska w tak idiotyczny sposób oraz Małego, który przypalił się do wykonywania karnego po czym beznadziejnie uderzył. Spore zarzuty można mieć także do gry obronnej gdy stały fragment gry wykonują rywale. Jest nie do pomyślenia, że Korzym najpierw uderza głową, a następnie ma kilka metrów przestrzeni i spokojnie oddaje drugi strzał. Kolejna sprawa to odpuszczanie po strzelonej bramce z tak dysponowanym rywalem. Ich trzeba było tłamsić z każdą minutą coraz bardziej i zakończyć ten mecz jeszcze w pierwszej połowie. Z drugiej zaś strony trzeba też podkreślić, że było to chyba najlepsze spotkanie Wisły w tej rundzie, a już na pewno pod względem rozgrywania akcji ofensywnych. No i te zmiany... Dlaczego Sobol wszedł na drugą połowę? Dlaczego zdjęto Meliksona, który mając więcej miejsca zaczął grać, przetrzymywać piłkę, czy nawet wypracował bramkę... Po co właściwie Łobodziński w takim momencie?
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 10.04.2011 o godz. 19:35.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.04.2011, 19:36
1986 napisał(a):Wyświetl post
Ale to co my wydziwiamy przy rzutach wolnych i rożnych to jest jakis kabaret, do niemal każdej pilki dochodzi zawodnik przeciwnej drużyny....
to się nazywa krycie strefowe czyli odpowiedzialność rozmyta
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 10.04.2011, 19:37
Genkow na szczenscie ma całą noge a wygladało to bardzo grożnie ....Melikson jest WIELKI i mamy następce Pawła .korona nie grała dobrze oni grali brutalnie SĘDZIA CO ON TAM ROBIŁ NIE WIEM
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 10.04.2011, 19:41
Mecz dobry/ Zastanawia mnie tylko jedno. Jak to jest,że sędzia gwiżdże wydumanego karnego,kiedy nie było żadnego kontaktu?Widzi coś czego nie było. A nie dostrzega jak Korzym wchodzi na czerwień wyprostowaną nogą,aby później znów odgwizdać,absurdalną rękę Kewa?gdzieś z tyłu przy wyskoku, kuriozum. Czy ktoś tych gości w ogóle szkoli?
Gdyby sędzia był konsekwentny to na samym Meliksonie było kilka kartek dla Korony.
Genkov zgodnie z przewidywaniami solidnie gra. Natomiast Mellikson robi różnicę, jak przyjdzie co do czego. Pareiko to w ogóle jakiś mag. Jest dobrze ale z tym Mistrzostwem to nie przesadzajcie. Jeszcze bardzo,ale to bardzo daleka droga.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 10.04.2011 o godz. 19:43.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Za dużo było w tym meczu niewymuszonych strat z których szły kontry oraz momentami brakowało ostatniego podania w ataku. Mimo to gra w ofensywie mogła się podobać. Obronę mamy jaką mamy, ale przynajmniej na bramce stoi gość klasy Pareiko. Zazwyczaj nie narzekam na sędziego ale dziś to była jakas masakra, dzięki bogu że obyło się bez poważnych kontuzji, co do karnego dla Korony to kłócić się nie będę, ale z kamery zza bramki to Chavez gościa nawet nie dotknął, a koroniarz w ostatniej chwili cofnął nogę i w zupełnie nie naturalny sposób się wywrócił. Sytuacji bramkowej na koniec też kompletnie nie rozumiem, bo wydawało mi się że gwizdnął już po strzale, więc skoro dawał przywilej to o co chodzi?
O Sobolewskim już się wypowiadałem, zachowanie totalnie głupie i tak doświadczony zawodnik powinien wiedzieć o tym lepiej. No i jeszcze nie zrozumiała dla mnie zmiana Maora, z którym pewnie najzwyczajniej w świecie byśmy przetrzymali piłkę przez większość pozostałego czasu. Wilka nie ma co winić, bo to był jakiś kosmiczny splot okolicznosci.
No cóż strata punktów zwłaszcza w końcówce boli ale nie ma co płakać, grupa pościgowa jest tak tragiczna, że nie zdziwiłbym się jak wystarczyłoby zdobyć zaledwie połowę pozostałych punktów żeby zdobyć tytuł.
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

martonas napisał(a):Wyświetl post
Chyba sobie żartujesz.... co innego stawanie w obronie kolegi a co innego chwytanie za gardło stojąc metr od sędziego i mając już żółtą kartkę na koncie. To był czysty DEBILIZM
oboje trzymali sie za gardlo, bo obaj to fajterzy.oczywiscie nie pochwalam tego, ale czasami takie sytuacje paradoksalnie scalaja druzyne jeszcze bardziej i tak tworzy sie duch druzyny.jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.przyklady, grajac w oslabieniu strzelilismy na 2:0, Ebi tez zszedl, ale Polonia wygrala.Czasami tak jest, ze druzyna lepiej gra w dyszke niz 11stu.Debilizm to wykazywal Nikola, ktory pilkarsko byl dobry, ale ponosilo go za czesto, a doj.... sie do Sobola, ktoremu nie zdarza sie to czesto jest nie na miejscu.czasami tak jest na boisku, ze cos zaiskrzy i czlowiek to nie robot, ze sobie wlaczy przyscisk UPOKOJ SIE i juz jest cool.wejscie Korzyma na wyprostowanej nodze bylo bardzo niebezpieczne i wole ogladac takich co sie pozabijaja w obronie swoich niz takich co to sa bez jaj jak to juz nie raz bywalo.Maaskant tez grubo byl wk.... na lawce.jednym slowem kazdy sie moze zagotowac i tyle, to nie balet tylko pilka.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 10.04.2011, 19:43
Ode mnie krótko:

- Grzegorz Lech (najwięcej fauli w meczu, bez kartki!!!) - czerwona kartka w pierwszej połowie za brutalny faul na Genkovie.
- Maciej Korzym - czerwona kartka za faul na Paljić-u, lub dwie żółte za faul i sprowokowanie "dymu" tak czy inaczej późniejszego strzelca bramki nie powinno być na boisku po tej sytuacji (sam chyba nie dowierzał w swoje szczęście dopytując się sędziego).

Sędzia dopuścił do zbyt ostrej gry czym Korona nadrobiła różnicę klas i wypatrzył w ten sposób wynik meczu. Mam nadzieję, że nie będzie on już sędziować meczów Wisły.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 10.04.2011, 19:45
Pareiko widac że 10 sezonów w znacznie mocniejszej lidze (Rosyjskiej) niż nasza rozegrał .Na obecną chwile to znacznie lepszy bramkarz od Pawełka.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.04.2011 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.04.2011, 19:46
Moja opinia o tym meczu.

Wg niektórych było to bardzo dobre spotkanie w wykonaniu Wisły.... hm mylą dwie rzeczy że tak powiem, urodę gry od dobrej gry.

Paradoksalnie - dla mnie był to bardzo słaby mecz Wisły (Korony też) w defensywie, stąd oba zespoły stwarzały dużo sytuacji. Wiem ze taki mecz może się podobać, ale niewiele wg mnie ma to wspólnego z dobrym meczem w naszym wykonaniu. Nie byliśmy w stanie zneutralizować grę ofensywną Korony i stąd problem. Przecież Korona mogła prowadzić z nami 2-1 do przerwy!

Dobra gra to taka gdzie my neutralizujemy grę ofensywną przeciwnika a sami stwarzamy zagrożenie pod bramką rywala. Spełniliśmy tylko jeden warunek, więc darujmy sobie "dobrą grę".

Mecz był owszem, widowiskowy, trzymał w napięciu, była ładna gra z przodu naszych kopaczy, dużo walki itd... ale jednocześnie słabizna potworna z tyłu... i remis. Na pewno nie dobra gra.

Obym takiej "dobrej gry" więcej nie oglądał w wykonaniu Wisły.

Bo my za Maaskanta mamy jeden przepis na zwycięstwa. Gramy bardzo ostrożnie z tyłu, podwajamy, asekurujemy bo wiemy jak słabi jesteśmy z tyłu. A z przodu, jak nie Melison to Kirm z Małcekim coś zrobią. I dlatego wygrywamy. Jak próbujemy grać "piękny futbol" to kończy się to dla nas źle. Bo za bardzo atakujemy, brak asekuracji i nasza obrona jak zwykle okazuje się dziurawa. Stąd grajmy swoje, tj. ciułajmy punkty, bo z taką obrona nie ma szans jednocześnie na dobrą grę i skuteczną grę.

BTW
Nasza obrona jest równie badziewna jak Legii... tylko że my mamy Pereiko a oni Antolovica ze Skabą.

I oczywiście nie wyskakujcie że już mamy mistrza! Po co prowokować Bogów Futbolu? Czyż nie wiecie że nie lubią zarozumialców?
(Ponadto są pamiętliwi i mściwi... tak, teraz Amica płaci za swoje przechwałki jacy to nie są mocni. Chcecie takiego losu dla Naszej Wisły? Już zapomnieliście o łysej pale Jopa )
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.04.2011 o godz. 19:56.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Stary 10.04.2011, 19:49
nh79 napisał(a):Wyświetl post
oboje trzymali sie za gardlo, bo obaj to fajterzy
Ale co to zmienia? Chyba mi nie powiesz że Sobol zapomniał że ma kartkę? Najzwyczajniej w świecie dał się sprowokować graczowi bez kartki, który może sobie pozwolić na więcej. W obronie kolegi można stanąć bez rękoczynów, nie wiem kto pierwszy chwycił kogo, ale jesli to Vuko zaczął to trzeba było tą jego rękę wytrącić i dalej się stawiać bez używania do tego rąk i tyle.
Odpowiedz cytując
Enrico2000
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 10.04.2011, 19:53
Niestety to co kiedyś charakteryzowało Wisłe czyli umiejetnosc dobicia przeciwnika to juz historia. Obrona do wymiany, osobiscie nie wierze w tych zawodnikow, napewno w pucharach z takimi grajkami nie mamy na co liczyc. W ofensywie jako tako choc wg mnie ewidentnie brakuje 2 napastnika. Szkoda straconych punktow bo przed nami jeszcze bardzo ciezkie mecze i wszystko sie moze zdarzyc. Strasznie martwi gra obronna.
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów