|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki | |||
| Zwycięstwo Korony Kielce |
|
8 | 4,76% |
| Remis |
|
15 | 8,93% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
145 | 86,31% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gramy bez defensywnego pomocnika... piłki przechodzą przez nasz środek jak przez masło.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
zaczynamy się gubić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ile Korona musi mieć jeszcze sytuacji, by się Wiślacy obudzili. Karny, nieuznany gol - przecież już mieli 2 alarmy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Co to za kupa gówna ten Lech? chyba z 8 fauli gnojek ma
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
W dodatku gramy bez drugiego stopera (Chavez). I nie mecz jest żałosny, tylko sędzia. Czerwona dla któregoś scyzora i miałby poustawianych cweli. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kirm i Sobolewski slabiutko
albo sie rozkreca w 2giej polowie albo zmiana |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
sobol tragedia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym zmienił albo Jirsaka alba Sobola i wpuścił Wilka bo w środku przegrywamy wszystko praktycznie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jirsak do zmiany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zmienić Sobola za Wilka, bo nie chce, by była sytuacja, że gramy w 10 na 11, a zanosi się na to.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uff ile ja się nerwów najadłem, chyba za nas wszystkich w tej 1 połowie...
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Radek Sobolewski i Kirm do zmiany. Wpuścić Łobo i Riosa.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja w ogóle nie rozumiem Maaskanta o wystawianiu na siłę Sobola.
Fakt, za to co zrobił 1906% szacunku, ale do cholery po co próbował Wilka w roli kapitana, wystawiał go w składzie itd.? Dodatkowo Wilkowi in plus można zaliczyć to, że od czasu do czasu zdobędzie jakąś bramkę po jakimś odbiciu czy po dobitce. Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uf dotrwaliśmy do końca pierwszej połowy.
Moim zdaniem ciężko gra się z przeciwnikiem, który tak notorycznie i brutalnie fauluje. Może i fakt, że chłopaki się lekko pogubili, ale te 15 min mam nadzieję, że im dobrze zrobi. Ogólnie z akcji niektórych można być zadowolonym, nawet bardzo. Piłka krążyła na jeden kontakt, na prawdę sam byłem pozytywnie zaskoczony. I niech mi nikt nie mówi ze Lech i Legia grają taką samą kaszanę ;| ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To co graja dzis obroncy to jest masakra , Sobolewski do zmiany ,dlaczego oni przestali grac po 20 minutach?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maaskant musi wstrząsnąć drużyną w szatni a zwłaszcza obrona...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiślak... Ale co do czego? Oceniam samą grę Wisły i nic poza tym. Gdyby nie bramkarz to mielibyście parę ładnych pkt mniej i tego nie da się ukryć. Tak samo jak nie da się ukryć tego, że gdyby nie Mucha to Legia w poprzednich latach tych pkt miałaby również mniej.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jirsak w przeciwieństwie do Sobola coś gra do przodu. A ten ani do przodu ani z tyłu. A co sędzia wyprawia to jest...ach szkoda gadać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Myślę że Koronie zabraknie sił w drugiej połowie aby grać w takim tempie jak teraz. Nasi dostali zimny prysznic i myślę że już nie odpuszczą. Będzie dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A ja się dziwię że taki patałach jak ty jeszcze na tym forum egzystuje ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wilk za Sobola. Ze względu na kartkę Sobola ale także przeciętną grę.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mamy bramkarza , nie mamy obrony , mamy atak !
Sobolewski - Duzo nie celnych podań. Melikson - Duzo nie dokładnych podań. Mecz jak najbardziej trzeba wygrać , kilka podań z 1 piłki i Korona jest w dupie , denerwuje mnie to że dajemy się spychać do obrony. Mam nadzieje ze w 2 połowie strzelą bramkę i wygrają. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sobol do zmiany, same straty, niecelne podania i faule.
Beznadziejny sędzia, najpierw karny z kapelusza dla Korony (Chavez nawet nie dotknał rywala co potwierdza powtórka) a potem brak kartki dla Lecha, mimo ze zaslugiwał na czerwoną, prawie złamał noge Genkowowi. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzeba szczerze powiedzieć, że jeżeli Maaskantowi zależy na dobrym wyniku to niestety trzeba odłożyć wszelkie sympatie i zmienić Sobola na Wilka bo tragedia w środku pola... serio... trzeba jeszcze powiedzieć, że gość ma żółtą kartkę na koncie więc może nas dodatkowo osłabić, mimo że swoją grą już to powoduje...
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W ofensywie jest nieźle, choć głównie dzięki indywidualnym umiejętnościom a nie organizacji gry. Za to w obronie masakra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przedewszystkim Sobol do zmiany, żółta kartka i gra straszny piach. Wszystkie piłki przechodzą przez środek.Pareiko miodzio.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jirsak do zmiany? haahha
bardzo dobrze gra, co chwile rodziela pilki od lewej do prawej... Sobol znow slabo, duzo strat, duzo fauli i zolta.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Niestety muszę zgodzić się z oceną dziurawego środka. Widziałbym Czarka w drugiej połowie. Procent niecelnych zagrań jest przytłaczający.
![]()
What's new?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|