|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Skąd macie te wszystkie zdjęcia? Mają oni konta na facebooku czy coś? Bo nie widziałem jeszcze żadnego oficjalnego konta piłkarza Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kirm - fikcyjne konto
Chyba że potrafi jednocześnie grać i pisać komentarze na Fejsie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@skeba
jakbyś mógł to zapodaj linki tu albo na PW
Ostatnio edytowane przez konrad123 : 05.04.2011 o godz. 16:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
użyłeś chyba zbyt delikatnych słów by opisać przeciętnego piłkarza... ja z wiadomych przyczyn nie powiem jak nazywam takich ludzi... powiem jedynie tyle, że to mało męskie zajęcie umieszczanie swoich nagich torsów w sieci... żenada! dokąd ten świat zmierza...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Jestem w szatni. Ale roboty dzisiaj mamy, słońce grzeje, Robert się teraz coś pluje o naszą gre, żebyśmy po Włosku grali, ale ja to pie**ole, swoje zrobiłem już, to siedzę na fejsie!"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wiecie co jest z Gargułą? Jakaś kontuzja znów, bo chłopak nie łapie się na ławkę 3 mecz z rzedu
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kontuzji nie ma bo by o tym napisali, widocznie jego forma jest tak słaba, że nie wystarcza to nawet na załapanie się na ławkę
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po prostu jest za slaby, i cos mi sie wydaje ze to bedzie Jego ostatnia runda w Wisle.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
a ja myślę, że tak łatwo się go nie pozbędziemy.
edit. Zwitter. mi też gość się nie podoba, w ogóle nie ma szacunku do kibiców co pamiętam z mojej rozmowy z nim..
Ostatnio edytowane przez Zienczuk8 : 05.04.2011 o godz. 20:31.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Też tak myślę. To jest ogólnie jakiś dziwny typ, napisałbym o nim ostrzej ale nie wypada bo to nadal piłkarz Wisły.
Bardzo mi podpadł tym, że po meczu z Podbeskidziem powiedział, że zabrakło zaangażowania. Jak grajkowi co zarabia prawie najwięcej lub najwięcej w drużynie brakuje zaangażowania to ja nie mam pytań, coś tu jest nie tak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale czy taka wypowiedz nie moze byc podstawa jak nie do zerwania umowy to przynajmniej do obnizenie kontraktu? Przeciez to bylo jawne przyznanie sie do nie wykonywania swojej pracy w stopniu zadowalajacym.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Mówił o swoim zaangażowaniu? Może o zaangażowaniu np Riosa? Albo o zaangażowaniu całego zespołu w tej żenadzie z Podbeskidziem? Szukacie afer? Nie gra bo jest słabszy od innych. Będzie w lepszej formie, zacznie grać. Chyba tak być powinno. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przy takim zawodniku jak Melikson, to Garguła nawet jak dojdzie do optymalnej formy to (w co wątpię) nie powącha nawet murawy... bo na jakiej niby pozycji miałby grać, przy obecnym ustawieniu?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 06.04.2011 o godz. 08:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeśli Garguła wypadnie z orbity zainteresowań Maskanta to stracę resztkę szacunku dla polskich piłkarzy. Dostał za darmo w poprzedniej rundzie pierwszy skład to miał jakieś pojedyncze przebłyski, jak się pojawiła konkurencja to powiedział ja swoje zarabiam więcej mi nie trzeba, bo tak mi to wygląda. Dlaczego nie zagrał w ME i nie zaliczył 3 asyst żeby się pokazać ...
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
„Jeszcze tylko jedenaście do końca”
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...scie_do_konca/ I wpis na FB: Johny Rambo powróci już niedługo! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Fajny wywiad z Małeckim
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy mógłby ktoś wrzucić link do 1 na 1 z Patrykiem?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzekomo Małecki ma zagrać dziś 100 mecz w Ekstraklasie.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7436 Niby by się zgadzało, ale na jesieni graliśmy 15 meczów, a z tego co pamiętam to po kilku kolejkach nie było takiego grajka, który zagrał we wszystkich, więc jak Mały mógł zagrać 15? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Rozumiem w....ienie, ale... ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|