|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że żartujesz.. Bo marketing w takiej formie ma przynosić korzyści szczególnie w dłuższym okresie i to tylko jeśli kampanie będą kontynuowane. Byłoby to zbyt proste i piękne, gdyby wystarczyło rozkleić po mieście kilka tysięcy plakatów żeby zapełnić cały stadion
tym bardziej, że macie na forum odpowiedni temat: http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=5600&page=4 Powód: link
Ostatnio edytowane przez QBAS : 12.03.2011 o godz. 15:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Rezultaty działań marketingu jeśli nadal będą robić to co do tej pory to pierwsze efekty powinny pojawić się w nowym sezonie. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Miala byc taka inicjatywa ze przed kazdym meczem bedzie sie wciagalo koszulke z numerem i nazwskiem zasłuzonego gracza pod dach stadionu.
Pomyslałem ze super inicjatywa, wiec ktos wie dlaczego wokol tej akcji cisza ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
W temacie dzisiejszego meczu i tego jak byli ubrani stewardzi (byli w krawatach). Teraz kolej na kibiców
Bez Krawata nie wejdziesz Na sektorze rodzinnym grzeczni aż do bólu "dobry wieczór", "może cukierka" itp. Można poczuć się nieswojo bo na stadionie jeszcze nie dawano to tylko "k.urwa" i "pi. erdolę" królowała. Poniżej kultowy tekst w temacie krawatów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7sLiAebWM7U A taki sposób "oprawy" i podejścia do nowych kibiców to dobry sposób na zmianę obiegowej opinii o tym jak może wyglądać pobyt na stadionie.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 12.03.2011 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od dziś na stadionie panuje zakaz wnoszenia napojów z zewnątrz...
Fajnie że ktoś o tym informuje, naprawdę bardzo fajnie, że bez zmiany regulaminu stadionu, z dnia na dzień zmienia się zasady wejścia na stadion. Ogólnie wypraszają ze stadionu osoby pijane, ale czy pijane aż na tyle żeby je usuwać? Chłopak normalnie stoi na nogach, widać że jest trochę zmięty ale nie wiem czy tym jedynym wyznacznikiem powinien być ochroniarz... To picie i nie możność wniesienia go, bez żadnego info od klubu uważam za robienie ze mnie idioty. 10 lat z tym problemu nie było, dziś Antkowiak sobie wymyślił że jest zakaz i jest zakaz. Ważne że jest profesjonalne, kasa w kioskach gastronomicznych leci. Wszyscy są szczęśliwi, kibic jest robiony w buca, ważne że w sakiewce się zgadza... Nawet tak naprawdę ochrony w pewnym momencie zrobiło mi się szkoda. Rozmowa z zarządcą wpuszczających miła i kulturalna, nawet żal mi było że nieodpowiedzialna decyzja sprowadza ich do roli bufora, a jak widać i słychać i im ta sytuacja nie odpowiadała... Antkowiak cwaniaku, zejdz do bramek, zostań i podyskutuj o swoich wizjach i zarządzeniach a nie pierdniesz a ludzie na dole muszą za ciebie joby zbierać. Czy naprawdę musi klub robić pod górkę w nawet takich sprawach? Już konfiskat szalików nawet nie podejmuje, bo ile ludzi tyle racji. Sprawdzajcie czy ktoś się Judasz nie nazywa i sobie napisu na koszulce z nazwiskiem nie zrobił... ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
To nie górka - napoi w butelkach wnosić nie wolno ze względów bezpieczeństwa. Czymś takim można po prostu rzucić w kierunku murawy. Kubek z napojem nie doleci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
hmm, jak nie wolno wnosic napoi w butelkach?
0,5 cola przeszla bez problemu. oczywiscie musiala byc zakrecona oryginalnie. sektor E. i zawsze tak bylo. no chyba tylko na Legii im odbilo i kazali odkrecac butelki na bramie i puszczali bez zakretek. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Od zawsze, wpuszczali max. z 0,5 litrową zamkniętą plastikową butelką. Z inną nie wejdziesz.
A jak kolega był "zmięty". to niech najpierw przetrzeźwieje w Parku Jordana,a potem niech mysli o wejściu na mecz. Potem są takie kwiatki jak zarzygane krzesełka, obszczane trybuny, czy matoły wymachujące dupą do sektora gości (jak na Arce). Nie dla pijanych na stadionie! ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
10znakow |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Było to normalna butelka 0,5 plastikowa.
Co do pijanych zgoda, ale chodzi mi o ocenność tej sytuacji. Nie dla pijanych jak najbardziej. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak już tak sobie rozmawiamy - wczoraj na mecz miałem kupiony bilet na trybunę "G". W ostatniej chwili zdecydował się ze mną jechać kumpel, ale na "G" biletu nie dostał. Kupił więc bilet na E a jako, że razem na mecz się wybraliśmy również razem chcieliśmy go oglądnąć. I tutaj pojawia się problem, nie kupię biletu na "E" ponieważ mój PESEL widnieje już w systemie z blietem przypisanym na trybunę "G". Nie chciałem zwrotu pieniędzy za bilet na "G", chciałem go oddać kasjerowi a zakupić nowy na "E". Nic z tego - system nie przepuści. Trochę to niepoważne... Rozumiem, że gdybym bilet zgubił i chciał kupić kolejny również nie wejdę?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Dlatego są karty kibica.
Prędzej czy później inaczej (a raczej już od nowego sezonu) bez KK nie wejdziesz na stadion. Jeśli zgubisz KK to bez problemu zostanie Ci wydana nowa, wraz z biletem, bo poprzednią system zablokuje. Wymiana biletów powinna zostać wprowadzona. Żaden wielki technicznie problem. Co do napoi - jak Wisła zainwestuje w kioski, to od kolejnego sezonu nic ze sobą na stadion nie będzie można wnieść. Normalna businessowa kwestia, jak chociażby z alkoholem w hotelach. Będzie zakaz wnoszenia własnych napoi i tyle. Zamiast dać zarobić przypadkowym sklepom, kibice dadzą zarobić Wiśle. |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. Kiedyś można było wnosić plastiki 0,33 potem nawet tego zabronili i tylko kartoniki możan było wnosić. Gdy wróciliśmy do R22 znowu ku memu zaskoczeniu można było wnosić 0,5 i nagle bez żadnego ostrzeżenia znowu nie możana wnosić ale co lepsze nie możan wnosić ani 0,33 ani nawet kartoników -chcesz pić kupuj tylko na Wiśle.
Co do biletów to faktycznie są blokady. Chciałem z młodszym synem pójść na puchar Polski na E i kupić od razu karnet na G. Nie dało się. Najpierw musiałem kupić na E mecz się musiał odbyć i dopiero mogłem kupić karnet na G. Teraz gdybym chciał pójść z młodym na ligę na E to muszę podać fikcyjny PESEL, bo na mój jest już blokada na G i nic już więcej nie kupię. Pewnie chodzi tu o to by komuś ( na przykład z zakazem stadionowym) nie kpić i nie odstąpić biletu. Ale powinno dać się jakoś zablokować moje wejście na karnet na dany mecz, gdy kupię bilet na inne miejsce. I jeszcze jedno - karnety dla młodzieży. Dotychczas z moimi starszy synem (11 lat) jechało z nami nie raz 3 jego kumpli. Nie mieszkamy w Krakowie tak, że dla nich nie jest to wsiąść w MPK i jechać. Zaczynali łapać bakcyla Wisły czytali gadali kupowali szaliki koszulki i nakręcać innych w szkole. Teraz, gdy trzeba wyłożyć 145 zł został jeden, który z nami zaczął jeździć najwcześniej. Gdyby karnety wprowadzić od 14 roku, gdy towarzystwo jest już bardziej samodzielne założę się, że wszyscy byliby regularnie na R22. Dla mnie te karnety to strzał sobie w stopę i zamykanie drogi dla nowych klientów. Teraz, gdy jest tyle możliwości rozrywki i spędzenia wolnego czasu naprawdę trzeba o to dbać a nie każdy ma ojca wiślackiego świra czy też kumpli, którzy wciągną w ten świat. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plakaty "Walczymy o mistrzostwo" z wizerunkami piłkarzy Wisły już w sprzedaży
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_w_sprzedazy/ Właśnie na to czekałem. Na pewno kupię. Nie wiem tylko, który wybrać ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
moze Wszsytkie? i problem z glowy ;d a i przy okazji wspozmoesz wiselke ;d 10 zl wkoncu to nie majatek ;d odmowic sobie pare browarowi i juz jest ;d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Najlepiej kupić wszystkie, ale jak już to można zrezygnować z Sivakova, bo za 3 miechy już go z nami nie będzie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mnie taka sytuacja spotkała na inauguracyjnym meczu na Reymonta z Koroną. Szedłem z autobusu z przystanku na Kawiorach i bilet mi gdzieś wypadł, poszedłem do kasy, a kasjer mi mówi, ze mi nie moze sprzedac, bo PESEL w bazie. Podałem więc PESEL brata i tylko dzięki temu, że nie sprawdzali na bramkach z dowodem to wszedłem dalej.
Co do picia, jedzenia itd, to fajne jest to, że wszystko jest w jednej cenie, nie trzeba kombinować z wydawaniem. Inne rzeczy jednak dają dużo do myślenia: 1. Trzy okienka na cały parter sektora E to parodia. Stanąłem w kolejce po dwa pepsiaki równo z gwizdkiem na przerwę, kupiłem 2 minuty po rozpoczęciu drugiej połowy. Na meczu z Ruchem dzięki tamu nie zobaczyłem dwóch bramek... Gdy odchodziłem od okienka w kolejce stało jeszcze z 15 osób. Pewnie koło 60 minuty wróciły na trybuny... Dlaczego nie można ustawić automatów z napojami? Kolejna kwestia... Kosze na śmieci ustawione sa kolo okienek. Kilka osób przeciskalo sie przez kolejkę, żeby wyrzucić tackę po kiełbasce... Myślę, że ustawienie kilku ławeczek i stolików w przestrzeni pod trybunami też nie byłoby głupie. Na meczach jest wiele starszych osób, które mają do wyboru albo wcinać kiełbasę na stojąco, albo iśc na trybuny, gdzie nie zawsze jest ciepło w okresie zimowo - wiosennym. Zgadzam się tutaj z Kominkiem.Miałem okazję jeździć z nim na mecze na wygnaniu w Sosnowcu, jechało nas dwóch, -plus trzech młodych chłopaków. Teraz Wisła na nich by tych 145 zł nie zarobiła, ale za 3 - 4 lata miałaby kibiców na kolejnych 40 lat. Wprowadzenie biletów dla tak małych dzieciaków wg mnie jest krótkowzroczną polityka klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może mi ktoś powie dlaczego pisali wczoraj, że plakaty po 10 zł a tu są po 20?
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...Genkov_Plakat/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
może to z przesyłką juz?hmm
tutaj nawet pisze ze po 10zl http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_w_sprzedazy/ ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej nie, bo jak przechodzę dalej w zamówieniu to normalnie są koszty przesyłki. Chyba ktoś robi nas w h***
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
dobra wszystko wiadomo!!
Ktoś na Facebooku o to spytał oto odpowiedzi: Wisła Kraków Joasia: wynika to z faktu, że wysyłka plakatów musi odbywać się w specjalnych tubach, żeby plakat nie uległ zniszczeniu. Stąd wyższa cena w sklepie internetowym2 minut(y) temu · ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
w sobote w 1 na 1 w canal plus gosciem bedzie Stan Valckx
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ile jak dotąd sprzedano karnetów na te runde ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._kulisy_sesji/
Zwróćcie uwagę na jakość tego filmiku, ale myślę, że albo sporo zainwestowali w nową kamerę, albo zlecili to apeiro, bo do tej pory filmiki nie były w aż tak dobrej rozdzielczości. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jest "firma" (nie apeiro) od filmików. I z tego co widziałam kręcą lustrzanką ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|

|