|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jezeli jest w ogóle ktoś do kogoś podobny to wg mnie ten z lewej do Temple Omeonu
![]() aczkolwiek wszyscy sa tacy sami ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.tvgolo.com/football.php?s...from=&ucat=65&
Kuban Krasnodar Dana Petrescu dobrze zaczał w rosyjskiej Premier Lidze, widac, ze jak ma wolną rękę odnośnie przemeblowania składu i czas to potrafi posklejać solidną drużynę zabijaków ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Widziałem jego ostatni mecz z Trabzonem, Mariusz grał w siatkówkę o bronieniu tutaj mowy być nie mogło. Cieszę się że mamy nareszcie bramkarza bo z Mariuszem to nigdy nie wiadomo... on może sobie wrzucić piłkę do własnej bramki w meczu eliminacji do CL.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.04.2011 o godz. 11:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dodać należy, że żalił się jeszcze o pieniądze. W Turcji od jesieni mu będą płacili kozami i wielbłądami jak spadną w takim pięknym stylu na jaki się zanosi.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
szkoda xDD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie ma co ruszać Maciusia bo robi dobrą robotę w Warszawie ! Jeszcze tylko, żeby został trenerem Lecha i rozwalił go tak jak Legie to może zacznę go lubieć...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nigdy nie można powiedzieć jak danemu trenerowi będzie się wiodło w nowym klubie. Kto by powiedział, że stary Agrest tak wyprowadzi na prostą Śląsk, a wielki wybraniec prasy i kibiców Smuda, zwany dziś Dyzmą będzie tak pogrążał reprezentację.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dokładnie nie ma co z góry wyrokować jak będzie. Fakt że Heniu ostatnio nie ma dobrej karty nie znaczy że nagle się to nie odmieni. Może być tak że trafi na odpowiedni dla Niego grunt i wtedy może być lepiej niż teraz się wydaje. Co nie zmienia faktu że ostatnio Legia bierze trenerów po Wisełce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Legia idzie naszą drogą. Najpierw będą próbowali naprawiać błędy Skorży za pomocą Kasperczaka. Później dadzą mu szanse przygotować drużynę do sezonu po czym go wywalą i ktoś się zorientuje, że nie tylko Polacy są trenerami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
HK w Legii to dla nas świetna wiadomość!! Nie wiem jak skończy się ten sezon, ale w przyszłym mamy jednego rywala w walce o MP mniej!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Walter aż tak chyba głupi nie jest. Jeśli Heniek to prawda to pewnie chodzi o to żeby zareagowali pozitiwnie i jakoś dograli do końca sezonu a w międzyczasie będzie szukany trener zagraniczny.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Marcelo zaczyna w skladzie PSV na Benfike
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zobaczymy jak dzisiaj sobie nasz 'Macielo' poradzi. Oby dobrze !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Transmisja meczu Benfica - PSV z Marcelo w pierwszym składzie.
TV 4. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Bramka stracona po bledzie Marcelo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Piękna murawa na tym Dragao
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dość przecietny Marcelo, jednakże oddać trzeba, że Benfica napiera niemiłosiernie, więc nie ma chłopak łatwego życia jako defensor. Do przerwy 2:0 i jest to najniższy wymiar kary. Pachnie czwórką, piątką, tyle powiem.
Edit : 52 minuta, Marcelo miniety jak junior i 3:0. Bardzo marnie dziś Brazylijczyk...
Ostatnio edytowane przez felipe : 07.04.2011 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
A w Benfice to przypadkiem Pawełek nie broni ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
^ Polecam przeanalizować interwencje bramkarza Benfiki i wszystko połapiesz o czym Wasiu pisze.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kuba został własnie bohaterem Borussi - fantastyczna bramka w 92 minucie dajaca remis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie lubie tego tekstu ale sam się pcha na usta !
ALE URWAŁ KUBUŚ ! ![]() brawo brawo brawo ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
chciałbym zobaczyć tą bramkę
wrzuć ktoś a tak na marginesie to fajnie, że były Wiślak dorzuca cegiełkę do zdobycia mistrzostwa Niemiec ![]()
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 09.04.2011 o godz. 16:41.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|