|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Na forum SSC ktoś kiedyś wrzucił coś takiego
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pomysł z umieszczeniem tam słów Reymana chwycił mnie za serce. To naprawdę byłoby coś niezwykłego w skali światowej. Proste, ale bardzo wymowne. Obawiam się jednak, że nasz klub bardziej łakomy byłby na walnięcie na całą długość reklamy. Nie można by ich winić, ale gdyby jednak dali hasło, taki gest na pewno zostałby doceniony.
Sayek - a większe litery (i kapitaliki) i z herbami tylko na krańcach? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Akurat te cytaty nie są za bardzo motywujące do walki dla zawodników. Myślę, że chodziło o jeden długi: "Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Ale mi się podobają te proste wersje bez dużej ilości tekstu. Jak na przykład te pokazanie trofeów i lat wywalczenia na Emirates. Przeciwnik wychodzi na murawę i od razu zostaje zdeprymowany tym, że nie gra u byle kogo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Za dużo herbów.
Musi być schludnie i estetycznie. Nie kiczowato. Ja bym dał sam napis(jeśli już) i np jedną gwiazdę na środku trybuny. Albo same daty Mistrzostw Polski. Jak jest tak dużo gwiazd to wygląda na jakiś amerykański stadion, tylko hot - dogów i popcornu brakuje. Nie można nadużywać Białej Gwiazdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Takie hasło nigdy w życiu nie przejdzie. Ale sama powierzchnia nie powinna czekać do ukończenia stadionu na jej zagospodarowanie z trzech prostych powodów:
-Wygląda to brutalnie i obskurnie. -Nikt nie wie kiedy ten stadion zostanie ukończony. -Gdyby miała posłużyć jako miejsce na reklamę - kasa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a jescze większe litery ?
i 2 herby tylko, jeden na końcu drugi na początku ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z datami też dobrze by się prezentowało.
![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dokładnie. Przesyt wzorów i ornamentów da efekt pstrokacizny.
Cytat:
Napis sam w sobie pożyteczny ale jak reklama może wyglądać. Tylko szanse na porządne zaprojektowanie i wykonanie są dosyć... nikłe :]
Ostatnio edytowane przez Ela : 07.04.2011 o godz. 14:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zgubiłeś 2011
![]() Taki podwójny pasek na obydwu tych betonowych przestrzeniach: i wewnątrz nie bedzie sie już czego czepiać
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 07.04.2011 o godz. 14:45.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie zamiast gadać, to może niech autor , który robił te grafiki powyżej wyśle do SKWK i na maila klubowego Wisły . Ewentualnie zrobić jeden mail pokazowy i słać na skrzynkę do nich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Bardzo mi się to podoba
![]() Tak jak mówi jaszczur - niech autor podeśle projekty i kilka słów od siebie na maila SKWK, tudzież klubu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przecież samo wykonanie tego napisu nie będzie jakoś specjalnie drogie. Niech wpuszczą graficiarzy i za darmo odwalą robotę. Trzeba im dać tylko na farby. Zrzutka na jasno określony cel na jednym meczu albo dwóch i problem załatwiony.
Inna sprawa, czy to nie ma być powierzchnia reklamowa. Wtedy po zawodach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Projekt z datami po naniesieniu poprawek najlepszy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Świenty pomysł z tym paskiem
Ode mnie poszedł mail do klubu a od was ?![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
i co roku przemalowywać?a po dziesięciu latach braknie miejsca...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
adres działa poprawnie sprawdź czy nie zrobiłeś literówki
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bardzo podobnie jest na stadionie Arsenalu gdzie mają daty zdobytych mistrzostw. Ogólnie wygląda to super.. tak jak ktoś już powiedział. Niby małe detale, wręcz kosmetyka a w dużym stopniu zmienia ogólny wygląd i klimat wnętrza White Star Areny
![]() ![]() ![]() *NASZA SIŁA WAS PRZERASTA - LEPSZA STRONA TEGO MIASTA*
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() A tak na serio to projekt sayek89 z tymi datami zajebisty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A ja myślałem, że będziemy oglądać z roku na rok czyjeś plecy
No cóż, tak hucznie to zapowiadano, a jak widać - nici z niecnego planu niejakiego Piotra R. Swoją drogą - nie wiecie kiedy nastąpi rozstrzygnięcie przetargu na właściciela nazwy stadionu? Jeśli to było już poruszane, to przepraszam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na plastiku czy farbą nie ma znaczenia. To i to jest tanie. Małym kosztem możemy stuningować nasz stadion, który i tak od środka wygląda fajnie. Szczerze mówiąc ja też oglądając mecze Legii myślałem o tym ich pasku. Zakładałem, że u nas też takie coś zrobią przy końcu budowy. Natomiast bardzo sensowna inicjatywą jest zrobienie tego zgodnie z sugestiami kibiców. Ja bym dał z jednej strony tekst Reymana a z drugiej daty mistrzostw. Miejsca jest wiele.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
sayek zamieścił byś w nowym poście swoje projekty i niech każdy osobiście wyśle na maile SKWK i maila klubowego. Niech widzą, że to nie głos jednostki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
kiedyś były plany żeby walnąć tam grafiti napis ale zgode na to musiał wyrazić jaśnie pan architekt. może teraz w nowych okolicznościach (ś.p.) by się udało
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|