|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 20 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
164 | 84,97% |
| Remis |
|
20 | 10,36% |
| Zwycięstwo Jagielloni Białystok |
|
9 | 4,66% |
| Głosujących: 193. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jadę na mecz z Tarnowa. Liczę się z tym, że mogę nie dostać biletów. O ile mogą być droższe u koników ? Może ktoś napisać tak orientacyjnie ? Nie chcę się dać zrobić "w ciula" :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
ja wolałbym aby nie umierali tylko" zagonili "przeciwnika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
W obliczu wynikow ktore do tej chwili padly w E-klasie, jeszcze bardziej mi zal straconych dwoch punktow w Bytomiu. Bo jesli dzisiaj uda sie (w co wierze) zgarnac 3pkt z Jaga to bylaby juz bajka. Nie mowie ze 8pkt nie bedzie dobre ale 11 jakos lepiej wyglada
![]() No ale jest jak jest wiec pilkarze na murawe wychodzicie i walczycie o 3 punkty!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
remis 1 pkt wygrana 3 pkt różnica 2 punktów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Taki stan rzeczy ( brak kompletu) to strzał w pysk dla zarządu. Jednak jak na nasze warunki bilety okazały się za drogie. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak nasze szanse w ty meczu wygladają w oczach kibiców z Białegostoku wystarczy przeczytać na ich stronie:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oglądałem wczoraj mecz Legii. Maciek Skorża chyba chce wywalczyć trzecie Mistrzostwo dla Wisły
Legia na początku meczu tak stłamsiła Ruch, że głowa mała. Po wyniku 2:0 zapowiadało się na szybkie 3:0 i na pogrom na koniec mecz. Po czym Legia siadła tak bardzo, że spokojnie Ruch mógł wyjść nawet na 2:5!Piszę o tym tutaj bo kurcze przeciwnicy biby mają szansę zgromadzić tyle punktów by nas wyprzedzić w tabeli, ale nikt się do tego nie kwapi. Nikt nie chce stanąć do gry o tytuł z Wisłą w tym roku. Całemu peletonowi bliżej do środka tabeli niż do pierwszego miejsca. Jaga jest blisko jeszcze, ale otwarcie mówi, że chciała by tylko się utrzymać na podium. Lechia i Śląsk bardzo nieśmiało myślą o podium mimo, że na podium zasługują. Lech mówi głośno o podium mimo, że nie specjalnie zasługuje na to patrząc na konkurencję. Legia? Trzecia porażka z rzędu. Bardziej powinni teraz się bronić przed Koroną która jest 4 punty za Legią i na 9tym miejscu niż o Wisłę która wyprzedza Legię o 6 lub 9 punktów. Także jeśli dziś wygramy, a potem jeszcze kilka meczy to możemy mieć już tytuł przed 26 kolejką czyli meczem z Lechem, po którym jest Cracovia a potem Legia. Co do Jagi to posypała się jak domek z kart po odejściu Grosickiego. Dalej oczywiście są groźni. Zobaczymy co dzisiaj pokażą.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 03.04.2011 o godz. 10:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chciałbym aby Wisła miała zawsze tak głęboki kryzys , że wygrywa tylko 7 spotkań z rzędu , od 8 będąc drużyną niepokonana w lidze .
ten wstęp jest naprawde skrajnie hurraoptymistyczny , bo każdy normalny kibic Jagi modli się aby ta drużyna załapała się na puchary w tym sezoni . Nic więcej . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
(o ile pamietam to w Bytomiu był remis). To albo Wisla jest w kryzysie albo nie przegrala ostatnich 4 spotkan ![]() Ale jednak remis to punkt wiecej
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.04.2011 o godz. 11:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tak tak masz racje, tak to jest brac sie za matme po ciezkiej Sobocie
![]() W kazdym razie oby po dzisiejszym meczu 3pkt zostaly na R22 ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
To, że remis w Bytomiu to dla nas jak porażka to się zgodzę. Ale... 3 + 1 = 3 ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No mamy problemy. Nie ma się co czarować. Tamte zwycięstwa były a - wymęczone, b - z dołem tabeli, c - na własnym stadionie. teraz będzie tylko ciężej. Dzisiejszy mecz pokaże jak to wszytko wygląda czy zdobędziemy Mistrza już za kilka kolejek czy będziemy może z góra tabeli tracić punkty.
Także mamy problemy, ale najmniejsze w porównaniu do góry tabeli Ekstraklasy. Natomiast jeśli będziemy grali tak jak teraz w pucharach to może się to skończyć laniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
"Facebookowcy" podajcie skład Wisły ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Biała Gwiazda zagra dziś w następującym składzie: Pareiko - Cikos, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Jirsak, Melikson - Małecki, Genkov, Kirm
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Andy i Czarek na ławce :/ Garguła poza 18stką meczową
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przecież skład jest tutaj http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24942
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Maaskant o Frankowskim: (pytanie o to czy cieszy się, że ogląda z okna Franka na billboardzie) ", nie, bo to wcale nie jest zbyt przystojny facet"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Myślałem, że po tym ostatnim słabym meczu Sobolewskiego szansę dostanie Wilk...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to zaczynamy panowie... Tylko Zwycięstwo !!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Sa kibice jagi ? bo cos tam slychac momentami :F
EDIT: KIRM !!!!
Ostatnio edytowane przez Adriss : 03.04.2011 o godz. 14:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kirm jest w gazie. Jest dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Goooooooolllllll KIRM !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czy tylko mnie wkur..a gadka Węgrzyna?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kirm jest w gazie, widać ze odpowiada mu pozycja na której wystawia go Maaskant, jeszcze nam królem strzelców zostanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto u nas siedzi na ławce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kirm zachowuje się ostatnio w polu karnym jak rasowy napastnik. Brawo!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
To wie ktos czy sa kibice jagi ? jak tak to gdzie i ilu
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktoś zauważył na ławce nie ma środkowego obrońcy... Nie chce nic krakać ale Jaliens już z zółta kartka...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|