The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2011, 21:05
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Yyy, ja w tym skrócie widziałem znacznie więcej niż tylko 3 bramki. Dodajmy asystę, kilka groźnych strzałów i co ważniejsze, kilka odbiorów i zainicjowanie akcji.

Myślę, że jak szansę dostawali Jirsak, Sziwakow i inni to teraz Andy ją powinien dostać. Druga linia wg mnie powinna się składać z Wilka, Melliksona i Riosa własnie. Chyba, że ewidentnie się nie bedzie sprawdzać to zmienić go po przerwie.
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
Rios zasłużył na wyjściowy skład z Jagą!
Zdecydowanie zasłużył również na pomnik przed stadionem !

...

Czy tu jeszcze ktoś myśli przed napisaniem posta?! Jeden pisze w innym temacie że żal mu Korony, inni tu że Rios zasługuje na pierwszy skład.

Czy Wy jesteście kibicami sportowymi od wczoraj?
Napastnik który bedzie kosztował 1,3 mln euro w ciagu ośmiu miesięcy rozegrał 581 min na boisku w oficjalnych meczach. Podkreślam napastnik. Może wybił się bo jest fenomenalnym asystentem? hm w ciągu 14 występów jedna asysta.

a wy się podniecacie jak dzieci bo zaliczył dobry występ w rezerwach po oglądnięciu 5 min skrótu.
a poziom Młodej ekstraklasy można podziwiać np przy piątej bramce dla Wisły gdy Andy zabiera piłkę spod nóg dwóch obrońców którzy stoją jak pachołki. Ogarnijcie się trochę. Albo oglądnijcie mecz z pierwszoligowym Podbeskidziem i 90 min waszego pewniaka do pierwszego składu.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 30.03.2011, 21:19
Hola hola. Ale od czegoś jest ta ME. Jak z Lechem Jirsak nie trafił do 18 meczowej to sam prosił żeby grać w ME, po czym zanotował świetny mecz z Legią. Rozumiem, że jest to ME ale nie mówię od razu, że ma dostać miejsce na stałe w pierwszej jedenastce.

W meczu z Podbeskidziem słabo zagrała cała drużyna, nie tylko Rios, poza tym jeśli mamy oceniać ostatni mecz to np Pareiko powinien wylecieć bo mógł się lepiej zachować przy obu bramkach dla Polonii.

W ofensywie na 6 pozycji 5 jest obsadzona dość mocno i tylko w pomocy obok Melexa i Sobola jest miejsce na roszady - Sivakov, Jirsak, Garguła, Łobodziński. Teraz Andy dobrze się zaprezentował i mówię, że można, go wsunąć właśnie tam, nie jako napastnika.

Umiem myśleć i dlatego piszę tu swoje zdanie, do czego mam prawo. Wiecej kultury by Ci się przydało w wyrażaniu własnego zdania.
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Stary 30.03.2011, 21:36
Hola hola. Ale od czegoś jest ta ME. Jak z Lechem Jirsak nie trafił do 18 meczowej to sam prosił żeby grać w ME, po czym zanotował świetny mecz z Legią. Rozumiem, że jest to ME ale nie mówię od razu, że ma dostać miejsce na stałe w pierwszej jedenastce.

W meczu z Podbeskidziem słabo zagrała cała drużyna, nie tylko Rios, poza tym jeśli mamy oceniać ostatni mecz to np Pareiko powinien wylecieć bo mógł się lepiej zachować przy obu bramkach dla Polonii.

W ofensywie na 6 pozycji 5 jest obsadzona dość mocno i tylko w pomocy obok Melexa i Sobola jest miejsce na roszady - Sivakov, Jirsak, Garguła, Łobodziński. Teraz Andy dobrze się zaprezentował i mówię, że można, go wsunąć właśnie tam, nie jako napastnika.

Umiem myśleć i dlatego piszę tu swoje zdanie, do czego mam prawo. Wiecej kultury by Ci się przydało w wyrażaniu własnego zdania.
Po pierwsze prawie 600 min to nie jest mało czasu na sprawdzenie się.
Po drugie nie ma żadnych szans na wykupienie owego napastnika za ustaloną cenę pierwokupu 1,3mln euro więc chyba lepiej wystawiać np Jirsaka, który pokazał swoją wartość z prawdziwym przeciwnikiem a nie tylko z pachołkami.
Po trzecie jak zawodnik grzeje ławę pół roku i nagle dostaje szanse 90 min z zespołem pierwszoligowym to powinien tyrać za trzech, a w tym meczu którego chyba nie oglądałeś to był cień zawodnika.
Po czwarte wszyscy z jednej strony oczekujecie wprowadzania nastolatków jak Nalepa, a z drugiej wymagacie wyników godnych mistrzów. Właśnie od tego jest ME i wypożyczenia bo w ich wieku dla zawodnika najważniejsza jest regularna gra nawet szczebel niżej a nie 10 min w Ekstraklasie...

Konkretnie mi napisz w czym brak mi kultury? czy napisałem : "uzytkownik wojekWojtek nie umie myśleć"?
Ostatnio edytowane przez yogul : 30.03.2011 o godz. 21:39.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Stary 30.03.2011, 21:58
1. 600 minut - Ty liczysz tylko mecze w ekstraklasie czy ogólnie? Bo trzeba dodać, że w większości przypadków wchodził z ławki na parenascie, paredziesiąt minut i ciężko się sprawdzić w takim krótkim okresie czasu. Nie będę tych minut dokładnie rozdzielał na czynniki pierwsze ale duża ich część przypada na początek Riosa w Wiśle, gdy np, nie było jeszcze Maskaanta i np zanotował b.dobry mecz z Widzewem, gdzie każdy już zaczął się nim zachwycać (popraw mnie jeśli się mylę). To chyba nie był jednak Widzew, już nie pamiętam tak dokladnie.

2. Podana przez Ciebie cena 1,3 euro to spekulacje które może były aktualne rok temu jak go wypożyczaliśmy. Dokładna wartość nie jest nigdy podana do publicznej wiadomości. Za 1.3mln euro go na pewno nie wykupimy. Połowa tej kwoty to max i myślę że w negocjacjach możemy tę kwotę mocno obniżyć

3. Nie widziałem meczu z Podbeskidziem, to przyznam, jednak musisz przyznać, że cała drużyna się zaprezentowała słabo. NIe można skreślić zawodnika po jednym beznadziejnym meczu , tak jak nie można się zachwycać po jednym wspaniałym. Jak np Melikson po meczu z Arką - każdy był nim zachwycony i słusznie, co pokazał w dwóch kolejnych meczach, ale np z Polonią trochę zgasł. Sam nie jestem zwolennikiem zawodników jednego meczu, ale Riosa w pierwszym składzie chcę zobaczyć w Ekstraklasie już od jakiegoś czasu, po tym skrócie co zobaczyłem chciałbym go zobaczyć tym bardziej.

4. Tylko, że Riosa nie możemy wypożyczyć nigdzie indziej. Po to go wzięliśmy żeby próbować go w Ekstraklasie a nie w ME.

Z tym brakiem kultury może trochę przesadziłem, także sorry, chodziło mi o ten brak myślenia własnie. Pozdro
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Stary 30.03.2011, 22:19
za stroną Wisły w Ekstraklasie 478 minuty w Pucharze Polski 203.

Wydaje mi się że najlepszy swój mecz rozegrał w Białymstoku, gdzie gra bardzo dobrze nam się kleiła, moim zdaniem to był jego najlepszy występ.

W wywiadzie sam Rios przyznał że cena cena pierwokupu zapisana w kontrakcie jest bardzo wysoka.
Ewentualne zbijanie ceny będzie zapewne bardzo trudne ponieważ 50% karty Argentyńczyka posiada jeden z Hiszpańskich klubów, który liczy na pewno na dużo większe profity niż 250 tys euro, bo moim zdaniem realną cena jest około 500 tyś euro.
Wbrew pozorom jestem dużym fanem talentu Andiego który potrzebuje sporo czasu na wkomponowanie się w realia polskiej piłki.
Dziś oglądając 70 min meczu zobaczyłem to czego brakło mi w Riosie, zaangażowanie zawziętość walka.
Ogólnie było go pełno. Teraz wszystko w jego nogach.

a o wypożyczeniach to odpisywałem na sugestie że należy sprawdzić Nalepę czy Jelenia w pierwszym składzie.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Stary 30.03.2011, 22:29
A w którym meczu Rios miał ten przechwyt i strzał na bramkę, po czym dobił bodajże Małecki Bo głównie to mi się wryło w pamięć. Z Widzewem to Paljić strzelił jedynego gola więc nie pamiętam czy chodziło o Polonię Bytom czy o inny mecz.

Za 1.3mln ojro na pewno go nie kupimy, to jest pewne. A z tym posiadaniem 50%, to czy nie moglibyśmy odkupić drugich 50% praw od argentyńskiego klubu Ale nie będę gdybał o zawiłościach prawnych. W każdym bądź razie taki Sivakov też jest wypożyczony i też możemy mieć duże problemy z jego wykupieniem a mimo to Maskaant na niego postawił, więc mógłby i na Riosa
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.03.2011, 22:53
A w którym meczu Rios miał ten przechwyt i strzał na bramkę, po czym dobił bodajże Małecki
Chodzi Ci chyba o mecz z Polonią Bytom. Dobijał wtedy Żuraw o ile się nie mylę (to chyba jego jedyna bramka w lidze po powrocie).
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.03.2011, 22:58
Olejcie Riosa na chwilę. Szacun za przewrotkę ale zwróćcie uwagę na pressing, wolę walki i na dośrodkowania z rzutów rożnych i z wolnych. Kto u nas w seniorach potrafi tak dośrodkowywać? Na dzień dzisiejszy to z seniorów wywalić 30% i dać młodych - tak jak to się robi na tzw. zachodzie Europy. A jak ktoś ma wątpliwości to niech popatrzy na takiego Żurawskiego......... co on sobą reprezentuje.......
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 31.03.2011, 11:09
Byłem na meczu, fajny mecz, dużo bramek, dużo ludzi, fajnie, bardzo fajnie..
a tak powazniej to Nalepa sie duzo lepiej prezentowal niz żółw Kowalski.. jeśli goscie z ME go odstawiaja, to jak dla mnie on ma zamknieta droge do ekstraklasy.
Jeleń całkiem fajnie, ale w jednej sytuacji (po minieciu bramkarza) sie kompletnie nie potrafil zachowac.
Rios dobry mecz, 3 bramki, asysta, kilka fajnych rzeczy, ale on jednak musi wiecej biegac. Za Genkova bym go nie wystawial, ale od Żurawskiego jest na pewno dużo lepszy. W ogole Żurawskiego bym dal do ME, moze jakby musial w takich warunkach zagrac 2-3 mecze to by zaczal cos soba reprezentowac
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.03.2011, 11:33
fan01 napisał(a):Wyświetl post
a tak powazniej to Nalepa sie duzo lepiej prezentowal niz żółw Kowalski.. jeśli goscie z ME go odstawiaja, to jak dla mnie on ma zamknieta droge do ekstraklasy.
Jeleń całkiem fajnie, ale w jednej sytuacji (po minieciu bramkarza) sie kompletnie nie potrafil zachowac.
Rios dobry mecz, 3 bramki, asysta, kilka fajnych rzeczy, ale on jednak musi wiecej biegac. Za Genkova bym go nie wystawial, ale od Żurawskiego jest na pewno dużo lepszy. W ogole Żurawskiego bym dal do ME, moze jakby musial w takich warunkach zagrac 2-3 mecze to by zaczal cos soba reprezentowac
Chodzi Ci o ten ostatni mecz z Polonią ? Jeśli tak to odpowiedz mi na pytanie jak Nalepa mógł się lepiej prezentować od "żółwia" Kowalskiego skoro nie zagrał w tym meczu?

Devonisch napisał(a):Wyświetl post
Olejcie Riosa na chwilę. Szacun za przewrotkę ale zwróćcie uwagę na pressing, wolę walki i na dośrodkowania z rzutów rożnych i z wolnych. Kto u nas w seniorach potrafi tak dośrodkowywać? Na dzień dzisiejszy to z seniorów wywalić 30% i dać młodych - tak jak to się robi na tzw. zachodzie Europy. A jak ktoś ma wątpliwości to niech popatrzy na takiego Żurawskiego......... co on sobą reprezentuje.......
Jasne , walka o Mistrzostwo wchodzi w decydującą fazę a Ty chcesz wywalić 30 % pierwszej drużyny i wstawić na ich miejsce młokosów którzy w większości nie zagrali nawet 1 minuty w ekstraklasie . Brawo , przyznam szczerze że jeszcze niczego głupszego nie słyszałem . Prawdę mówiąc gdyby w jakimś ważnym meczu nam nie szło i musielibyśmy gonić wynik to wolałbym wpuścić Łobo, Gułę albo Żurawia którzy mogliby zagrać jedną dobrą piłkę , dośrodkować dobrze , strzelić i odwrócić losy meczu niż wpuszczać młodziana od którego niczego wielkiego wymagać nie można , przykładem świetnym jest tu Burliga który wszedł za Cikosa w ostatnim meczu i w defensywie tylko statystował a przecież Bury już ma kilka meczów na koncie w E-klasie więc strach pomyśleć co by było z debiutantem. Co do zachodu Europy to tam z pewnością nie jest tak jak Ty piszesz , oczywiście czasami jakiś trener postawi na kogoś bardzo młodego ponieważ bardzo dobrze rokuje i jest uznawany za wielki talent ale to są pojedyncze przypadki , większość młodzieży jest wprowadzana powoli , rozsądnie na końcówki już rozstrzygniętych spotkań i dopiero po jakimś czasie ( sezon, dwa) trener jeśli uzna że dany zawodnik robi postępy zaczyna grać coraz więcej ale musi coś sobą prezentować !
Ostatnio edytowane przez fanfan : 31.03.2011 o godz. 11:52.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 31.03.2011, 12:16
A co się dzieje z tym Czapą, który na początku przygotowań strzelał gola za golem w Młodej Ekstraklasie
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
avangarda
Senior Member

Stary 31.03.2011, 13:09
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Chodziło Ci o Michała Czekaja, a nie Nalepę. Ale poza tym zgoda, zagrał lepiej niż Kowalski. Jeleń kiwnie na skrzydle większość zawodników w ME, ciekawi mnie jakby się zaprezentował na tle Ekstraklasy. Mógłby wnieść ożywienie jak swego czasu Małecki wniósł. Osobiście wypróbowałbym też Chrapka w pierwszym zespole... Myślę, że jest poziomu, lub niedługo ów osiągnie, Jirsaka.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.03.2011, 19:24
Może to żona z dzieckiem, którzy są aktualnie w Krakowie mają taki wpływ na formę Riosa Widziani na D2 w meczu ME z Polonią
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 31.03.2011, 22:04
fanfan napisał(a):Wyświetl post

Jasne , walka o Mistrzostwo wchodzi w decydującą fazę a Ty chcesz wywalić 30 % pierwszej drużyny i wstawić na ich miejsce młokosów którzy w większości nie zagrali nawet 1 minuty w ekstraklasie . Brawo , przyznam szczerze że jeszcze niczego głupszego nie słyszałem . Prawdę mówiąc gdyby w jakimś ważnym meczu nam nie szło i musielibyśmy gonić wynik to wolałbym wpuścić Łobo, Gułę albo Żurawia którzy mogliby zagrać jedną dobrą piłkę , dośrodkować dobrze , strzelić i odwrócić losy meczu niż wpuszczać młodziana od którego niczego wielkiego wymagać nie można , przykładem świetnym jest tu Burliga który wszedł za Cikosa w ostatnim meczu i w defensywie tylko statystował a przecież Bury już ma kilka meczów na koncie w E-klasie więc strach pomyśleć co by było z debiutantem. Co do zachodu Europy to tam z pewnością nie jest tak jak Ty piszesz , oczywiście czasami jakiś trener postawi na kogoś bardzo młodego ponieważ bardzo dobrze rokuje i jest uznawany za wielki talent ale to są pojedyncze przypadki , większość młodzieży jest wprowadzana powoli , rozsądnie na końcówki już rozstrzygniętych spotkań i dopiero po jakimś czasie ( sezon, dwa) trener jeśli uzna że dany zawodnik robi postępy zaczyna grać coraz więcej ale musi coś sobą prezentować !
Posłuchaj no uważnie. Teksty należy czytać ze zrozumieniem. Niczego głupszego nie słyszałeś To sobie oglądnij posiedzenie sejmu a odemnie się odp....l
A co mojego tekstu. Nie chodzi mi o rewolucje teraz. Tylko o politykę długofalową. Sam piszesz, że oni nie mają minuty doświadczenia w pierwszym zespole. TERAZ SOBIE ODPOWIEDZ NA PYTANIE: DLACZEGO NIE MAJĄ?
Jedna z odpowiedzi: Bo taki np. Żurawski co zarabia więcej niż cały młody skład blokuje im miejsce. Nie wnosząc kompletnie nic do zespołu.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 07.04.2011, 14:12
Lech - Wisła 0:0
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.04.2011, 18:42
Cytat:
Komisja Ligi postanowiła zweryfikować wynik zawodów 15. kolejki Młodej Ekstraklasy Wisła Kraków - Polonia Warszawa rozegranego 30.03.2011, jako walkower na korzyść zespołu gości (wynik 0:3) i dodatkowo nałożyła na klub Wisła Kraków karę finansową w wysokości pięciu tysięcy złotych. Przyczyną tej decyzji był występ w zespole gospodarzy nieuprawnionego piłkarza Jakuba Pułki. Zgodnie z odrębnymi przepisami PZPN wszelkie napomnienia otrzymane w tych zawodach zaliczają się do rejestru.
http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...mpaign=5792171

Wszedł w 90 minucie.
Odpowiedz cytując
andrzej
Member

Od: 05.2010

Stary 10.04.2011, 15:38
Słyszałem, że wstęp na mecz młodej ekstraklasy wstęp jest bezpłatny. Czy potrzeba mieć kartę kibica?
Odpowiedz cytując
ponury
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 10.04.2011, 15:41
Nie, nic nie jest potrzebne.
Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy.

Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 10.04.2011, 15:41
nie potrzeba
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 11.04.2011, 12:43
Orientuje się ktoś w jakim składzie gramy dziś w ME?
Odpowiedz cytując
damian755
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.04.2011, 14:03
4 bramki Riosa 7-1 dla Wisły
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Stary 11.04.2011, 14:04
Nie no. Musi dostać teraz szansę z Bełchatowem. Zwłaszcza że Mały nie zagra.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 11.04.2011, 14:09
Jak nie jestem zwolennikiem talentu Riosa - tak choćby za ambicje mógłby zagrać z Bełchatowem. Przy czym ja wprowadziłbym Łobo do 11 a w 2 połowie wpuścił Riosa albo za Łobo, albo za Genkova.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
pawel20
Member

Od: 07.2006

Stary 11.04.2011, 17:24
sa gdzies bramki do obejzenia ? ew skrot meczu?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.04.2011, 18:07
pawel20 napisał(a):Wyświetl post
sa gdzies bramki do obejzenia ? ew skrot meczu?
Bedzie skrot na oficjalnej niedlugo - tak podawali na facebooku
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.04.2011, 19:14
Cytat:
W czwartkowym spotkaniu Młodej Ekstraklasy Wisła pokonała Śląsk 2:1. Bramki dla gospodarzy strzelali Alan Uryga i Michał Nalepa. Zapraszamy do oglądania skrótu wideo z tego spotkania.

http://www.youtube.com/watch?v=NO2r360UQjM
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 01.05.2011, 14:09
Dzsiaj u mnie w mieście w Czeladź przechodząc koło szkoły miałem przyjemność ogladać mecz Wisła - GKS Katowice. U nas grał jakiś chłopak o ciemniejszej karnacji z nr 16 , nie jest to przypadkiem syn Clebera ?. Co do gry do nasi wygrali 1:0 i całkiem dobrze to wygladało. Turniej się nazywał bodajże Errea Cup.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.05.2011, 16:55
2-0 z Górnikiem, bramki dla Wisły - Garguła (53) i Chrapek (77)

http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
KMZ
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 07.05.2011, 20:37. ;]
Wisła Kraków 2:0 Lechia Gdańsk - Czekaj , Szewczyk

i 2 podpunkty do głowy Kulawika i Maaskanta

1. Chrapek - przesunąć młokosa do 1 Drużyny takiego środkowego nam potrzeba do grania z Meliksonem klepki
2. Szewczyk - chłopak ma mega potencjał co pokazuje wejściami z ławki strzelając bramki ! chciałbym go w 1szym składzie ME

To tyle dziękuje i nadal uważam że mamy zdolną młodzież w ME

Chrapek
Nalepa
Czekaj
Szewczyk
Brud
Mączyński (ŁKS)
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.05.2011, 22:47
ale Szewczyk fizycznie by nie dał rady chłopie, dwa wejścia 'stoperów z Ekstraklasy' i by go połamali na części...
jeszcze nie czas

PS: Mączyński to rzeczywiście młodzież choć sam w niego wierzę...
może Maaskant nie wie że go mamy?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów