|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
2. Zwróć proszę uwagę że w swoim poście nie wspomniałem ani słowem o tym co nasz abiter powinien a czego nie powinien załączać w raporcie. W przeciwieństwie do Ciebie. Dziecinada. 3. Jak rozumiem dogadaliśmy się że ewentualne wątpliwości interpretacyjne rozstrzyga arbiter i jego decyzje są wiążące dla stron zakładu.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 29.03.2011 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
1. Sambo, posługujesz się takim samym argumentem, jak Jarosław Kaczyński. Tysiącę dróg krajowych w przebudowie, tysiące przebudowanych, uproszczone procedury, ponad tysiąc kilometrów dróg szybkiego ruchu w budowie, a niektóre już oddane do użytku, a ty mi mówisz, że obwodnicy Łapczycy nie będzie. Co to za argument? Ma służyć pokazaniu, że Tusk nie buduje dróg?
2. Odnośnie autostrady do Szarowa, to czas pokaże. Ja uważam, że jeszcze w tym roku wyłonią nowego wykonawcę. Zobaczymy ;-) 3. Specustawa skraca m.in. czas wydawania decyzji środowiskowych z 300 do 100 dni. To - twoim zdaniem - źle? 4. To nie czary, tylko fakty. Ale wiem, że trochę bolą tych, co uważają, że rząd nic nie robi.
2. Napisałem tylko swoje przypuszczenia odnośnie przyszłej decyzji kolegi emj10. Ty z kolei nie uwzględniasz zdania emj10, tylko od razu ogłaszasz, że cześć normy została spełniona. 3. Oczywiście. ![]() pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Siwy_89 : 29.03.2011 o godz. 23:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie, policzmy głosy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wy tu pitu-pitu o drogach, a gdzie nimi chcecie dojechać w najbliższej przyszłości ?
No chyba, że na wojnę z kolegą, który tak ładnie swego czasu nam Donia przytulił ... http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...l?ticaid=5c08f Ciekawe czy jutro po powrocie z Londynu, gdzie Radzio musiał się tłumaczyć z naszej absencji w nalotach na Libię, ktoś z tego "cudownego inaczej" rządu odniesie się do tych wypocin na łamach Putinowej płachty ? ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
"siwy" przyznaję CI rację co do decyzji środowiskowej bo nie jestem w tych sprawach zorientowany. I faktycznie podmiot podejmujący decyzję jest różny w zależności od typu inwestycji.
Po pierwsze nie tak samo. Po drugie czym niby sie to moje "trollowanie" objawia. Ilością postów? Czy zawartością? Byłbym wdzięczny za przykłady. To postaram sie ich nie powtarzać. A przerwę za "nabijanie" miałem swego czasu, żeby nie było ze jestem ulgowo traktowany. W uzasadnieniu była ilość postów świadcząca, że powinienem odpocząć. Natomiast ponowne zrzucanie winy za Katyń na Niemców to ewidentnie efekt ocieplenia stosunków w stylu "bula" Komorowskiego. Jak zaakceptujemy te od 70 lat wciskane rewelacje nasze "stosunki" będą dobre jak nigdy. No może nie licząc 50 lat po wojnie. A przecież o to nam chodzi.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 30.03.2011 o godz. 10:53.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html
Macie tutaj przyklad co jest dla Waszych guru najwazniejsze... A ktos jeszcze niedawno pisal iz to nie prawda ze "Kaczynski" zamykal za posiadanie jointa!!! |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie żebym pałał jakąś przesadną miłością do PO, ale tam jest wyraźnie napisane, że dla samochodów powyżej 3,5 tony.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
I każdy zna odpowiedź którędy te TIR'y na wschód, zachód, północ, południe pojadą. Podpowiedź - na pewno nie obwodnicą wokół Krakowa ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Włączenie obwodnicy do opłat = powrót Tirów na most Dębnicki. Po wygranych wyborach PO wprowadzi zapewne opłaty za autostrady dla wszystkich. Ekscytacja niektórych ilością zbudowanych kilometrów autostrad to zwykła propagandówka. Po wprowadzeniu obu opłat sposób prowadzenia ruchu samochodowego w Polsce cofnie się o 20 lat. Tiry na moście Dębnickim, Tiry w Opolu itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Dlaczego sędzisz, że ten problem jest najważniejszy. Z listu Błaszczaka to wcale nie wynika. A czy Kaczynski zamykał? Blaszczak wskazał, że co innego deklaruje Tusk, a co inengo robi jego rząd. Czy premier, ktory nie wie co robi jego minister i zaprzecza swoimi słowami działaniom ministra pełni w ogóle jakąkolwiek władzę, czy tylko administruje ośmieszając się publicznie? Jesli chesz udzielać się w tym temacie to popatrz na różne merytoryczne w nim wypowiedzi i spróbuj dostosować się do ich poziomu. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
Bo gdyby nie byl PIS za swoich rzadow nie zaostrzylby prawa narkotykowego, tak ze posiadacze blantow dostawaliby kilkuletnie wyroki... Kaczynski napisalem w cudzyslowie dlatego ze on/ oni stali na czele partii ktora tak sobie wymyslila. Błaszczak wskazal, tak tak wiem... Ale Tusk wcale nie legalizuje miekkich narkotykow, co deklarowal od poczatku, on poprostu nie chce zebymlodziez odsiadywala kilkuletnie wyroki za chec dobrej zabawy. Pamietasz akcje na stadionie Wisly ze sluzba celna? To byl chyba mecz z Odra Wodzisław. Jesli Ci sie podobaja takie sytuacje to gratuluje. Ja mysle ze moderatorzy w takich dyskusjach nie powinni byc strona, z wiadomych wzgledow. Niejeden oponent dostal juz tutaj bana za poglady polityczne. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ja tu czegoś nie rozumiem. Niektórzy krytykują PiS, że chce odpowiedzialności karnej za posiadanie minimalnej ilości narkotyków.
Dlaczego nie wołacie o zniesienie odpowiedzialności karnej za prowadzenie samochodu po jednym piwie? Jesli państwo ma prawo dbac o swych obywateli w sprawie używania alkoholu, to tym bardziej powinno mięc możlwośc pilnowania ich w sprawie narkotyków. A jeśli chodzi o "chęć dobrej zabawy" to jestem osobiście przeciwny narkotykom, niezaleznie od mojej opcji politycznej |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Jak w takim razie z punktu widzenia kibica mają się sądy 24 godzinne, wprowadzone przez PiS i konfiturę Ziobro, a który tak kochaliście i kochacie do nieprzytomności?
Ostatnio edytowane przez Jot : 30.03.2011 o godz. 22:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ty mi napisz jak się mają z punktu widzenia przeciętnego obywatela. Ja patrzę z punktu widzenia kibica, bo na takim forum jesteśmy.
Pan Zbigniew Z. donosił na swoich kolegów na pewne służby jak mieszkał w akademiku. Mówił co hodowali sobie w pokoju. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
przecie Ziobro z Krakowa wiec w jakim akademiku...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Podczas aplikacji, którą robił w Katowicach, bo był zbyt tępy na zrobienie jej w Krakowie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A jeśli chodzi o donoszącego Ziobrę to bardzo ciekawa informacja. Myslę że zyskała by mocno na wiarygodności gdybyś zechciał podać jej źródło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie z Krakowa,a z Krynicy.nie sądzisz chyba ze co dzień dojeżdżał na zajęcia...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Przeciętny to jest piknik. Oczywiście traktować proszę to z przymrużeniem oka.Z punktu widzenia kibica sądy 24 godzinne nie są mile widziane. Ba, ktoś kto je wprowadził nie powinien mieć poparcia kibicowskiej braci. Jeśli chodzi o Zbyszka...w internecie nie ma potwierdzenia jego zaciągów do współpracy z pewnymi służbami, więc pewnie nie dasz wiary moim słowom. Źródło? Koledzy go nie lubili, bo donosił.
Ostatnio edytowane przez Jot : 30.03.2011 o godz. 23:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
myślałem, że pochodzi z Krakowa - moj blad
P.S. Ja myśle, że rozwody na temat tego który z rządów był/jest bardziej przychylny kibicom to można sobie darować. Kibicowanie to jest temat gorący wśród ludzi bez pojęcia, to temat któy każda frakcja w zasadzie zawsze może użyc do zyskania sobie przyklasku. Stale znajdą się czy z prawej, lewej czy srakiej strony sceny politycznej osoby które będą cisnąć w stronę kibiców... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I oczywiście nie dam wiary Twoim słowom o Ziobrze. Bo czy np: ktoś dałby wiarę moim słowom gdybym napisał: "w internecie nie ma potwierdzenia tego że Jot łga jak najęty, więc pewnie nie dasz wiary moim słowom. Źródło? Koledzy go nie lubili, bo łgał". Oczywiście proszę to traktować z przymrużeniem oka . |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
To jak panie premierze popiera pan legalizację czy nie ? ps, hmmm widok z wiadomości wp.pl ... http://tinypic.com/r/2h7klya/7 linki z wiadomościami "Prasa" Gazeta Wyborcza - PO zachowuje dużą przewagę Pis bez zmian Rzeczpospolita - PiS coraz bardziej zbliża się do Platfrmy dwie różne gazety, dwa różne tytuły, dwa różne badania użyte (OBOP i jakiś inny ) jeden przychylny PO drugi PiS, dwa różne sposoby pisania tekstu przez dziennikarza ... i dwa różne wydarzenia GW 23 a Rz 19 marzec ;p Powód: marian3a
Ostatnio edytowane przez marian3a : 31.03.2011 o godz. 03:44.
|
|
|
|
Banita
Offline |
||
W poście wyraźnie jest napisane co o czym sądzę. Albo celowo idiotycznie ironizujesz albo polityczny ci szkodzi.
Tyle z mojej strony. Życzę miłej zabawy. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...niezgodny.html
Smieszne konsekwencje kolejnej bzdury prawnej "made in PO" a szykuje sie pewnie jakis nowy wiatek bo rzad zapowiada jakies zmiany w prawie odnosnie chuliganow stadionowych narazie ciekawe wypowiedz jakiegos ministerka: Cytat:
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 31.03.2011 o godz. 09:17.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Wogole nie rozumiem po co komu jointy żeby sie dobrze bawić- co tacy wszyscy nieśmiali że muszą się upalić? Jak ktoś ma problem ma browary , ma wóde , wina- życ nie umierać , hulaj dusza. A praktyka jest taka że dziś joint, za jakiś czas to za mało - i czas na amfe, później kokę,może here a potem Rakowice ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|