The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2011, 20:38
Załamuje mnie Robert Lewandowski. Dokładnie tak samo jest w Bundeslidze. Gra nieźle, ma sytuacje ale nie potrafi ich wykorzystać. Tyle, że nasza reprezentacja to nie Borussia - nie tworzymy po 4-5 stuprocentowych sytuacji. Takie jak ta przed chwilą musimy wykorzystywać.

Żeby nie było, że coś sugeruję: lepszego napastnika od Lewandowskiego nie mamy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 29.03.2011, 20:38
To jest własnie Lewandowski.
On nigdy nie bedzie dobrym zawodnikiem, jest przecietny i to wszystko.
Potwierdzily sie moje słowa 1 na 5 sytuacji Lewandowski wykorzysta.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 29.03.2011, 20:50
Ale drukarz!
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.03.2011, 21:04
Donki napisał(a):Wyświetl post
Nikogo innego nie mamy, a nawet jeśli mamy to Smuda i tak Lewandowskiego na ławce nie posadzi... czemu? Nie wiem, trudno to wytłumaczyć. Nie żebym miał coś do Lewandowskiego, ale 1-2 mecze na ławce na pewno dobrze by mu zrobiły bo na razie ma przebłyski, ale gra zdecydowanie zbyt gwiazdorsko. Nie rozumiem też zawodników zwanych Peszko i Mierzejewski, obaj nie mają umiejętności do gry w reprezentacji, dodatkowo ten pierwszy nie ma nawet charakteru. Tak ogólnie to nie gramy najgorzej, ale uważam że mamy zawodników z których można wycisnąć znacznie więcej.

O, wchodzi Roger. Tak więc reprezentacja Polski właśnie zakończyła mecz
Powód: Roker
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 29.03.2011 o godz. 21:11.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 29.03.2011, 21:25
I po cholere ten trenejro zabrał ze sobą Wilka?!
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.03.2011, 21:26
Bo jest głupi, tylko takie wytłumaczenie widzę.
Zabieranie kogoś na zgrupowanie i nie danie mu pograć jest jak wpieprzanie hamburgera przy tłumie głodnych murzynów.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 29.03.2011, 21:26
Akurat Roger dał dobrą zmianę, rzucił ładną piłkę do Kuby. Podobnie Grosik.

Brakuje składnej gry - chłopaki spięli pośladki, powalczyli coś, szarpnęli ale były jedynie przebłyski. Nie ma nadal stylu, nie ma drużyny.

Sandomierski pokazał się z niezłej strony - naprawdę świetnie wznawia grę, jego dalekie wykopy są bardzo celne. Ale do nich potrzebowalibyśmy kogoś pokroju Genkowa, Lewandowski może liczyć jedynie na błąd obrońców.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 29.03.2011, 21:27
Wynik średni, gra przeciętna ale w porównaniu do ostatniego meczu z Litwą jest trochę lepiej. Jak dla mnie na plus Piszczek i Sandomierski, na minus Obraniak, Mierzejewski reszta nic nadzwyczajnego.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 29.03.2011, 21:28
Rezerwy Grecji calkiem dobrze zagraly , ale w sumie caly mecz, to kopanina na poziomie ligi polskiej. Zobaczylismy przynajmniej 2 stoperow, ktorzy powinni gracy na EURO2012, czyli Glowacki - Zewlakow. Odrazu bylo spokojniej w tylach. Ogolnie mecz bez historii, bo Grekom sie nie chcialo...naszym podobnie, ale to juz jest nie do przyjecia, bo bedziemy rozgrywac tylko mecze towarzyskie .
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.03.2011, 21:29
Mecz na remis. Byly lepsze i gorsze momenty.
Najgorszy: Sadlok (oby Piotr Brozek sie utrzymal w tym Trabzonie w skladzie to
moze dostanie powolanie w czerwcu)
Pozytywnie zaskoczyl mnie Jodlowiec przez te 30 minut co gral - ladnie czyscil.
Denerwuje mnie Obraniak - jest zupelnie bezproduktywny, chetnie zobaczylbym
kogos inengo na jego pozycji. Roger wszedl na 9 minut i zagral taka pilke jakiej
Obraniak nie dogral przez kilka meczy.

Donki napisał(a):Wyświetl post
Mlody jest ciagle, duzo energii traci na walke z napastnikami ale tu zrobil wyrazne postepy
w Bundeslidze - w Polsce sie tak nie gra.
Moze skutecznosc przyjedzie wraz z doswiadczeniem.

mała sensacja:
U-18: Polska 3-0 Holandia
http://www.90minut.pl/news/151/news1...-Holandia.html
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 29.03.2011 o godz. 21:32.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.03.2011, 21:41
Byłem pod wrażeniem gry Dudki. Widać u niego spory postęp, bo i w meczu z Litwą grał przyzwoicie. Zaczął grywać w Auxerre pełne mecze i mu to służy. Oby tak dalej.
Nie mogłem patrzeć na tę '13' na plecach Głowy. Kto mu dał ten numer?!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 29.03.2011, 21:42
Dzisiaj to zagrali 100 razy lepiej niz z Litwinami.
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 29.03.2011, 21:43
http://www.youtube.com/watch?v=abgpClgN7Xs

FRANEK! DO ROBOTY!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.03.2011, 21:46
Dudkę to ja pamiętam jak symulował uraz we własnym polu karnym w czasie kiedy przeciwnik strzelał bramkę. Od tamtej pory jak go widzę to mnie telepie. Choć faktycznie wprowadzał spokój.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 29.03.2011, 21:49
Grzegorz Sandomierski - najlepszy z naszych
Łukasz Piszczek,- ma przebłyski widać , że w odróżnieniu od większości "eksportowych" gra
Michał Żewłakow - niechciany emeryt który jest wyróżniającą się postacią na boisku, żegnany w jakimś zapyziałym meczu
(Tomasz Jodłowiec) - przyzwoita zmiana
Arkadiusz Głowacki- przyzwoicie czyścił
Maciej Sadlok - zazdroszczę piewcom jego talentu - też chciałbym być tak pozytywnie nastawiony do ludzi - anemiczne drewno
Jakub Błaszczykowski - widać , że grzeje aktualnie ławę - kiedyś grał i przekładało się to na jego grę w reprezentacji - aktualnie grywa ogony w lidze i niestety solidnie to widać
Dariusz Dudka - coś tam pograł
Adrian Mierzejewski - coś tam pograł
(Rafał Murawski)- gruby sobie kopnął piłkę więcej niż trzy razy?
Sławomir Peszko - tak gra jak wygląda
(Kamil Grosicki) - przyzwoita zmiana
Ludovic Obraniak -to samo co Kuba
(Roger Guerreiro) - fajne podanie - za mało żeby oceniać
Robert Lewandowski - niestety zapomina, że w Niemczech robi za głupka wioskowego, w reprezentacji ma robić za gwiazdę i chyba w to wierzy
(Kucharczyk) - nie odnotowałem jego obecności

Ogółem - żałość zbiera jak się na to patrzy. Grecy w siódmym składzie grając na zasadzie rozbiegania po meczu eliminacji są dla nas za trudnym przeciwnikiem. Najgorsze jest to, że pierwszy mecz z normalnym przeciwnikiem zagramy na Euro. Francuzi i inni podobno dobrzy będą z nami grać juniorami, gosposiami domowymi i kimkolwiek tylko nie pierwszym składem.

Kabotyn Smuda ma ludzi jakich ma czyli takich sobie średniaków ale niestety nie daje z nimi rady. Nie ma wizji, chyba nie ma autorytetu i skutek jest taki jaki każdy widzi.

I taki mały ps - bardzo profesjonalne studio meczowe - na miarę widowiska. Gratuluję tym którzy płacą abonament postawy obywatelskiej.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 29.03.2011 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Stary 29.03.2011, 21:49
Nie przegraliśmy, nie straciliśmy gola więc jest postęp. Ale ogólnie szału dalej nie ma. Szkoda Żewłakowa, może nie jest wybitny ale jadnak na Euro by się przydał. Jeśli nie na boisko to do szatni. Doświadczenie ma i był chyba przywódcą tej drużyny. Teraz kogoś takiego zabraknie. Jak Majdan powiedział przed meczem Żewłakow był teraz wodzem tej drużyny jakim był i jest Sobolewski w Wiśle.
Mały off Hiszpania wygrywa 3:1 na klepisku w Kownie. Da sie !
Ostatnio edytowane przez JAR0 : 29.03.2011 o godz. 21:52.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 29.03.2011, 21:55
JAR0 napisał(a):Wyświetl post
Mały off Hiszpania wygrywa 3:1 na klepisku w Kownie. Da sie !
Jak się ma więcej niż trzech profesjonalistów w składzie to jest to raczej banalnie proste ...
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Stary 29.03.2011, 21:59
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Jak się ma więcej niż trzech profesjonalistów w składzie to jest to raczej banalnie proste ...
Zapomniałem dodać że poziomu obu reprezentacji nie ma co nawet porównywać.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 29.03.2011, 22:08
Nie maja pomyslu na gre. Do tego Peszko gra jak jakis paralityk, Blaszczykowski widac ze nie w formie i sporadycznie przyjmowal pilke poprawnie. Reszta grala byle jak, bez pomyslu i bez checi.

Trudno by ktos odnotowal obecnosc Kucharskiego, skoro on w pilke juz nie gra... Kucharczyk ( bo tak ma na nazwisko ten zawodnik ) Odebral 2 pilki i dwa razy wrzucil ze skrzydla pilke ( raz do Grosickiego, ktory nie doszedl do wrzutki )

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 29.03.2011, 22:24
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nie maja pomyslu na gre. Do tego Peszko gra jak jakis paralityk, Blaszczykowski widac ze nie w formie i sporadycznie przyjmowal pilke poprawnie. Reszta grala byle jak, bez pomyslu i bez checi.

Trudno by ktos odnotowal obecnosc Kucharskiego, skoro on w pilke juz nie gra... Kucharczyk ( bo tak ma na nazwisko ten zawodnik ) Odebral 2 pilki i dwa razy wrzucil ze skrzydla pilke ( raz do Grosickiego, ktory nie doszedl do wrzutki )
Poprawiłem, mój błąd ale jakoś specjalnie nie czuje potrzeby uczyć się jego nazwiska bo pewnie za max rok nie będzie mi to do niczego potrzebne. Nie zmienia to faktu, że aktualnie wkład Kucharczyka ( nie Kucharskiego) jest mniej więcej na podobnym poziomie do Kucharskiego - mówię o sytuacji na dzień dzisiejszy. Jeleń z kołnierzem ortopedycznym, Brożek ze złamaną nogą a nawet Sosin wygrzewający się na cypryjskiej plaży są lepsi od niego. Nie pokazał nic szczególnego w Legii ale w kadrze gra.
Tylko chorej wyobraźni Smudy ten wielce obiecujący zawodnik zawdzięcza to, że ma okazję uczestniczyć w kolejnych kompromitacjach zbieraniny nazywanej reprezentacją.

Czy ktoś wie czemu nie zagrał dzisiaj Pawłowski? Czyżby ilość występów w pierwszej reprezentacji była już wystarczająca z punktu widzenia jego cv?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 29.03.2011 o godz. 22:28.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 29.03.2011, 22:32
Wystaw Jelenia albo Sosina na skrzydle to sie przekonasz czemu nie sa lepsi od tego slabego mlodego goscia. Lewych skrzydlowych mamy kilku ale Jelen czy Sosin to by sie tam pozabijali, szczegolnie Jelen.
On ma szanse byc w przyszlosci ( nie dzisiaj ) kims w Reprezentacji. To nie jego czas, Smuda go powolal i to jego sprawa czemu. Ma szanse by cos osiagnac ale na razie powinien grywac w U-X a nie w doroslej reprezentacji.
Twierdzenie jednak ze Sosin czy Jelen by sprawdzili sie na pozycji na ktorej gra Kucharczyk wykazuje ze chyba za malo meczy ogladasz Jelenia kiedys w klubie na skrzydlo wstawili... Jednak chlop byl juz zbyt wiekowy i przyzwyczajony do gry na szpicy zeby cokolwiek zdzialac. Do tego mial cholera jasna problem z zastawianiem sie no i jako skrzydlowy kariery nie zrobil.

PS: Brozek ze zlamana noga wlasnie pokazuje jaki z niego gieroj Prosze Cie...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 29.03.2011 o godz. 22:42.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 30.03.2011, 06:30
Czarno widze nasz wystep na Euro, nie potrafimy wygrac nawet z rezerwami Grecji. Na rok przed turniejem wogole nie mamy srodka obrony, co mecz gra inna para stoperow a przeciez Dyzma mowil ze na rok przed bedzie mial szkielet druzyny i zacznie sie tylko zgrywanie. Ja tu nie widze zadnego zgrywania tylko ciaglą budowe :/
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 30.03.2011, 07:18
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Wystaw Jelenia albo Sosina na skrzydle to sie przekonasz czemu nie sa lepsi od tego slabego mlodego goscia. Lewych skrzydlowych mamy kilku ale Jelen czy Sosin to by sie tam pozabijali, szczegolnie Jelen.
On ma szanse byc w przyszlosci ( nie dzisiaj ) kims w Reprezentacji. To nie jego czas, Smuda go powolal i to jego sprawa czemu. Ma szanse by cos osiagnac ale na razie powinien grywac w U-X a nie w doroslej reprezentacji.
Twierdzenie jednak ze Sosin czy Jelen by sprawdzili sie na pozycji na ktorej gra Kucharczyk wykazuje ze chyba za malo meczy ogladasz Jelenia kiedys w klubie na skrzydlo wstawili... Jednak chlop byl juz zbyt wiekowy i przyzwyczajony do gry na szpicy zeby cokolwiek zdzialac. Do tego mial cholera jasna problem z zastawianiem sie no i jako skrzydlowy kariery nie zrobil.

PS: Brozek ze zlamana noga wlasnie pokazuje jaki z niego gieroj Prosze Cie...
No ale wszedł za Lewandowskiego, który usiłuje być środkowym napastnikiem. Zresztą jakie znaczenie w naszej kadrze ma nominalna pozycja - przecież to i tak jest "na sztukę" ja sądzę.
A już tak na marginesie do Kucharczyka szczerze mówiąc nie mam aż tak wiele zarzutów - może jeden - co on tam robi? Z tym, że to nie są pretensje do niego a do tego błazna który go powołał.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 30.03.2011, 07:32
Cytat:
Dzisiejszy występ nie był zły w naszym wykonaniu, graliśmy w bardzo dobrym tempie przez 90 minut, nie było przestojów. Gdyby w Kownie było tak dobre boisko, a nie kartoflisko, to zwyciężylibyśmy 5-0.
Smuda oszalał :|
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.03.2011, 08:33
Skandal to jest nasz dobor przeciwnikow na czerwcowy trojmecz. Mamy zagrac ... uwaga z Maroko lub Tunezja (a jak te druzyny sobie radza w eliminacjach euro bo nie moglem ich znalezc w zadnej grupie. Spoko mozna czasem zagrac z kims z innego kontynentu ale to nie sa nawet finalisci ostatnich wielkich turniejow - Estonia mogla zagrac z Urugwajem, Kostaryka z Argentyna wiec da sie.
Potem mecz z Czechami podobno na ... Craxie - no ok, Czesi jeszcze ujda choc to juz nie ta druzyna co kiedys.
9 czerwca mecz z Francja na otwarcie meczu w Gdansku - byloby ok gdyby nie to, ze jest to poza terminem FIFA wiec Francuzi zagraja rezerwami - w terminie FIFA graja z Ukraina, wiec znowu da sie.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 30.03.2011, 08:38
Cytat:
Potem mecz z Czechami podobno na ... Craxie - no ok, Czesi jeszcze ujda choc to juz nie ta druzyna co kiedys.
No ale opór Hiszpanom postawili w eliminacjach ostatnio co tam nawet prowadzili długi czas 1-0. Dla Nas to rywal na pewno sensowniejszy niż Maroko, Tunezja czy potęga składająca się z ekstraklasowych Litwinów.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 30.03.2011, 11:35
Nie wiem na czym polega Wasze oburzenie. Wszak wszystko od gry reprezentacji, po terminarze i dobór rywali to kwintesencja umysłów panów pokroju Laty czy Smudy. Czego się spodziewacie, spodziewaliście?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 30.03.2011, 14:19
Z pozytywów na pewno trzeba wymienić Sandomierskiego. Ma potencjał ku temu, żeby nawet wygrać rywalizację w naszej bramce, kto wie, może nawet już na E2012, ale to na razie tylko potencjał, koniecznie musi jak najszybciej wyjechać do dobrej ligi i tam się sprawdzić. Talent niewątpliwie ma nawet nie mniejszy niż Szczęsny.

Dobrze zagrała para Głowacki z Żewłakowem. Szkoda, że Żewłak nie jest chociaż te dwa lata młodszy, bo we wczorajszym meczu pokazał, że w sytuacji kiedy tempo meczu nie jest zbyt wysokie to gra po profesorsku. Gorzej jest jednak kiedy wychodzi przeciwko szybko grającej drużynie, wtedy już trochę nie wyrabia. Ale generalnie chyba jednak błędem było pozbycie się tak doświadczonego, nie pod kątem gry w pierwszym składzie, co raczej solidnego zmiennika, który może grać właściwie na każdej pozycji w defensywie, kogoś z ogromnym bagażem doświadczeń, kto pomoże tym mniej doświadczonym w czasie turnieju finałowego za rok. Naprawdę szkoda, że Smuda się go pozbył...

Dobrą zmianę dał też Jodłowiec, grał pewnie i zaliczył sporo dobrych przechwytów. Szkoda jednak, że się kisi w tej Polonii, tak to latką lecą i ucieka mu nawet perspektywa grania tych kilku spotkań w europejskich pucharach, gdyby grał chociaż w Wiśle czy Lechu. A z Polonii Józek go raczej nie puści za granicę, chyba że ktoś da grubą kasę, a to jest mocno wątpliwe.

Sadlok miał nieco utrudnione zadanie, gdyż do defensywy w ogóle nie wracał Obraniak, to go trochę tam powozili na tej lewej stronie. Generalnie nie jest to lewy obrońca, dodatkowo brak mu doświadczenia i to widać. Ludo to cień piłkarza z czasów, kiedy wchodził do naszej ekipy. W aktualnej formie powinien co najwyżej wchodzić z ławki, a w jego miejsce Smuda powinien postawić na Grosickiego.

W słabej formie są też Mierzejewski i Murawski, w szczególności ten drugi. Ani nie ma z niego pożytku w ofensywie, a w defensywie się snuje jak nie on. Trzeba w tym miejscu z pewnością szukać innych rozwiązań. Dudka grał poprawnie, jak dla mnie to miał zaskakująco dużo przechwytów, ale też niepotrzebnie po odebraniu piłki rywalowi wypieprzał ją przed siebie.

Skoro Smuda nie preferuje stosowania jakiejkolwiek taktyki gry i stawia na chaos i (dyplomatycznie rzecz ujmując) indywidualną kreatywność zawodików, to trio Grosicki - Błaszczykowski - Peszko grający za Lewandowskim, wymieniający sie między sobą pozycjami byliby do takiej gry idealni. Całe lata graliśmy z kontry, teraz mamy pod taki styl gry chyba najlepszych zawodników w ostatnich 10-ciu latach (Piszczek, Boenisch, Grosicki, Peszko, Błaszczykowski, Mierzejewski, Jeleń...), a próbujemy grać atakiem pozycyjnym. Taki paradoks.

O dziwo jesienią dużo lepiej graliśmy niż teraz w ofensywie, a defensywa leżała i kwiczała, dziś jest wręcz odwrotnie. Szkoda, że Boenisch ma takie problemy ze zdrowiem, bo mielibyśmy już właściwie trójkę defensorów na Euro - Piszczek, Głowacki, ..., Boenisch. Nie jestem za naturalizacją piłkarzy, ale mając w takim zestawieniu jeszcze Perquisa, ta obrona wyglądałaby naprawdę bardzo solidnie.

Jodłowiec jest niezły, gra solidnie i popełnia mało błędów, ale gra tylko w polskiej lidze i taki brak ogrania na wyższym poziomie mógłby się potem odbić w czasie grania podczas takiego turnieju jak EURO. Glika zwykle bronię, bo jeśli będzie robił w kilku elementach dalej postęp, to będzie z niego zupełnie solidny zawodnik. No ale właśnie, "będzie". Na razie nie mam przekonania do tego, czy jest to zawodnik na tu i teraz.

Natomiast na lewej obronie warto sprawdzić Piotra Brożka, ciekawe czy dostanie powołanie na czerwcowe mecze. Sznaucnera z ciekawości oglądałem jakiś czas temu, tematem się zainteresowałem, ale ten zawodnik w dwóch meczach które widziałem nie pokazał nic specjalnego, gra tam, bo nie mają po prostu nikogo lepszego. Trochę go objeżdżali, techniki zero, coś w stylu nie wiem, Brzyskiego, tylko takiego ciut lepszego.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.03.2011, 16:43
ja się tylko pytam czemu nagle ucichła inicjatywa koniec PZPN? A co do Smudy, 'Spocony Janek' już dawno dobrze to ujął..

Tego nie dało się oglądać, zero postępu zero zamysłu, zero schematu, gra jak w-f w podstawówce na macie - 'Macie piłke i grajcie'
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.03.2011, 17:03
http://www.weszlo.com/news/6572
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów